Beauty

Wishlisted! | MAC x Zac Posen palette

22 oktober 2015

mac zac posen palette
Ken je dat? Dat je een product ergens gezien hebt en het gewoonweg niet meer uit je hoofd krijgt en je het moèt hebben? Zo heb ik dat met het MAC Zac Posen palette wat ik sinds ik het persbericht van deze aankomende collectie ontving niet meer los kan laten.. Aargh!! Vooral frustrerend omdat het nog een hele tijd gaat duren voordat deze collectie verkrijgbaar zal zijn, aangezien de MAC x Zac Posen collectie de lente/spring collectie van 2016 zal zijn. Kan ik tot die tijd nog even goed nadenken of ik hem echt wel nodig heb ;) want ik heb zo het idee dat deze collectie weer wat hoger geprijsd zal zijn vanwege de luxe verpakkingen en gelimiteerde oplages. Lees verder voor meer informatie over de collectie en een sneak peek foto!

mac zac posen palette
Designer Zac Posen gebruikt al sinds zijn allereerste show zo’n vijftien jaar geleden de make-up van MAC op de modellen en is hiermee echt een beetje onderdeel van de MAC family geworden. Het is dan ook bijzonder dat er na zoveel jaren een collectie wordt uitgebracht die ze samen hebben ontwikkeld. Het is een kleine en stijlvolle collectie die zal bestaan uit de volgende producten:

– 3 kleuren lipstick
– eyeliner
– mascara
– universeel blush/bronzer duo
– een matterende HD finishing powder
– kabuki kwast
– blush kwast
– oogschaduwpalette met 6 kleuren oogschaduw.

“Over the past 15 years I have learned a great deal from M.A.C about beauty. Fashion and beauty go hand-in-hand and I have always wanted to create a makeup collection to complement my designs and brand. It was only natural to work with M.A.C to create my first ever signature collection. I wanted to keep it luxurious, a little mysterious and clean with a large dose of star wattage.” – Zac Posen

mac zac posen palette
Er werd live via Periscope al een sneak peek van deze collectie gegeven en er zwerven ook foto’s rond op Instagram met het winkeldisplay zodat je een indruk krijgt van wat je kan verwachten. Het is misschien qua kleuren geen heel erg spannende collectie, maar ik vind hem werkelijk prachtig! Zo klassiek en stijlvol vormgegeven en de vierkante kabuki brush, maar vooral het MAC Zac Posen palette spreken mij heel erg aan. Ik zie een mooie highlighter, koelere taupe en bruin tinten en een diepe burgundy paarstint.. Ik kan niet wachten tot hij verkrijgbaar is! ♥

De MAC x Zac Posen collectie zal zoals het er nu naar uitziet verkrijgbaar zijn vanaf februari 2016.

Wat vind jij van deze collectie? En wat staat er op dit moment hoog op jouw wishlist?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 10 november 2015 at 20:14

  Prachtige sneak peek zeg

 • Avatar van Saraya
  Reply Saraya 22 oktober 2015 at 22:48

  Oehhh…de collectie ziet er erg mooi uit, snap ik maar al te goed dat je je verliefd bent op de Palette :)
  X

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 22 oktober 2015 at 20:49

  Ja, ik snap die wish zeker. Wat een prachtige vormgeving!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 22 oktober 2015 at 20:08

  Zo die palette zet ik meteen op mijn shoplist die is prachtig en wil ik zeker aan mijn make-up collectie toevoegen ;-)

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 22 oktober 2015 at 17:35

  Die collectie ziet er echt wel mooi uit. Het palette spreekt me ook wel aan, zo’n mooie kleuren. Benieuwd naar de prijs

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 22 oktober 2015 at 16:45

  Ooooh, wauw, ik ben nu al verliefd op het palette!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 22 oktober 2015 at 16:01

  omg love de persfoto alleen al :D

 • Avatar van Eline | Simply Handwritten
  Reply Eline | Simply Handwritten 22 oktober 2015 at 15:16

  Elegant is inderdaad het juiste woord voor deze collectie! Ik heb op dit moment niets op de wishlist staan, maar als iemand me wat cadeau wil doen sla ik niet af, haha. Echt nodig heb ik het niet, maar mooi is de collectie zeker!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.