Beauty

Budget beautytip | Miss Sporty My BFF Lipstick

10 oktober 2015

miss sporty my bff lipstick
Eerlijk is eerlijk: er zijn maar weinig budgetvriendelijke beautyproducten waar ik ècht heel erg enthousiast van kan worden. Vaak doen ze het gewoonweg niet voor me als het op verpakking, kleuren, kwaliteit en ingrediënten aan komt. Maar toch komen er af en toe budgetproducten binnen waar ik zeker wel enthousiast van word. Zo kwamen er meerdere kleuren van de nieuwe Miss Sporty My BFF Lipstick binnen en werd ik door de verpakking al lichtelijk enthousiast. Ik vertel vandaag meer over deze lipsticks met foto’s, swatches, full face foto’s en reviews.

miss sporty my bff lipstick
miss sporty my bff lipstick
De verpakking trok me namelijk heel erg aan. Het frisse en lichte zilverkleurige in combinatie met de transparante gekleurde doppen waardoor je gelijk weet welke kleur je in handen hebt en dat ze mooi slank vormgegeven zijn en stevig aanvoelen.. Zeker geen goedkoop-aandoende verpakking en dat vind ik een groot pluspunt. Voor mij blijven beautyproducten – hoe goedkoop dan ook – toch een luxeproduct en dan wil ik ook een luxe gevoel hebben als ik een product gebruik. Voor wie is dit herkenbaar?

miss sporty my bff lipstick
miss sporty my bff lipstick
miss sporty my bff lipstick
miss sporty my bff lipstick
Qua kleuren ben ik ook erg onder de indruk. In totaal zijn er tien verschillende kleuren verkrijgbaar, waarvan ik je de volgende vijf heb laten zien:

My Tender Pink, een lichtroze kleur met koele ondertoon en shimmers
My Cheeky Cherry, een kersenrode kleur met koele ondertoon en creamy finish
My Amazing Fuchsia, een dieproze kleur met creamy finish
My Pretty Rose, een bessenroze kleur met shimmers
My Cute Coral, een lichte koraalkleurige lipstick met creamy finish.

De pigmentatie van de kleuren is meer dan prima want ze bedekken zonder moeite de natuurlijke roze kleur van mijn lippen. Ook brengen ze lekker soepel aan, maar niet tè gladjes waardoor je nog wel netjes kan werken zonder uit te schieten. De creamy kleurtjes hebben wel echt mijn voorkeur omdat die met de lichte shimmers erin wat ‘scrubberig’ aanvoelen op de lippen en een soort van metallic glansje krijgen waar ik niet zo dol op ben..

Als de paarsroze bessenkleur de shimmers niet had was dit mijn favoriet geweest (zeker voor de herfst, dan zijn bessentinten helemaal hot) maar voor nu is dat de fuchsiaroze kleur. Lekker girly en fris!

miss sporty my bff lipstick
De Miss Sporty My BFF Lipstick overleeft met gemak een hapje en een drankje en blijft ongeveer vier uurtjes goed zitten waarna licht bijwerken wel aan te raden is. De intense kleuren trekken een klein beetje in je lippen en ze geven wel af op mokjes en kopjes, maar voor de prijs van slechts €2,99 per stuk doe je er zeker geen miskoop mee! Ze zijn vanaf 13 oktober te koop.

Wat is jouw absolute budgettopper in jouw make-uptasje? Ik ben benieuwd, wie weet doen we er zo must haves mee op onder elkaar :)

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Martine
  Reply Martine 24 oktober 2015 at 00:15

  Ik draag eigenlijk nooit lipstick, maar als ik dit zo zie vind ik my amazing fuchsia wel erg mooi! Ik denk dat ik voor zo’n prijsje er maar eens naar ga kijken! Maar waar zijn ze te koop, en heb je tips voor de beginnende lipstick gebruiker?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 oktober 2015 at 14:08

   Als het goed is bij Etos en DA :) En qua tips: misschien beginnen met veiligere kleuren en gewoon oefenen, komt goed!

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 12 oktober 2015 at 09:28

  Prachtig! Ik ben heel erg gehecht aan de lipsticks van Essence. Cool Nude is nu echt een van mijn faves!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 11 oktober 2015 at 15:25

  ik vind de kleuren niet verkeerd!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 11 oktober 2015 at 13:57

  Die kleuren zijn verrassend mooi gepigmenteerd. Deze zou ik ook wel proberen

 • Avatar van caroliendegraaf
  Reply caroliendegraaf 11 oktober 2015 at 11:13

  Een hele mooie en betaalbare lijn! Eigenlijk vind ik al deze kleuren die je laat zien, prachtig! Binnenkort toch misschien maar eens op zoek naar wat leuke miss sporty producten!

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 11 oktober 2015 at 10:45

  Miss sporty heeft hiermee inderdaad wel weer een aantal mooierdjes laten zien, my pretty rose vind ik wel heel erg mooi en zou ik denk ik best ook wel graag zelf willen hebben…

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 11 oktober 2015 at 00:21

  Wat een mooie lipsticks en wat een mooie kleuren, daar ga ik naar kijken (en kopen ;-)) als ik bij de Etos ben, wil al zo lang eens een ander kleurtje en met zo’n prijs en zulke goede reveiws kan het niet mis gaan. Ze staan je allemaal wel, maar My Amazing Fuchsia staat je echt super.

 • Avatar van Engelina
  Reply Engelina 10 oktober 2015 at 23:45

  Ik had geluk dat de lipsticks al een tijdje te koop zijn in ons boerengat. heb my nice plum aangeschaft maar nog helemaal niet gebruikt oeps.. snel maar eens doen

 • Avatar van Belessa
  Reply Belessa 10 oktober 2015 at 18:31

  Deze lipsticks vind ik ook echt heel erg fijn! Mooie kleuren, goed gepigmenteerd en een fijn prijsje! Ik ben alleen niet zo gecharmeerd van die vreselijke plakstickers die erop zaten grr.

  Ik vond het heel erg leuk om je weer eens gezien & gesproken te hebben gister :D Liefs!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 oktober 2015 at 09:59

   Ik vond het ook heel gezellig, je bent een lieverd!

 • Avatar van Ann Ages Gracefully
  Reply Ann Ages Gracefully 10 oktober 2015 at 16:44

  Wat een leuke kleurtjes, ga ik zeker even in het eggie bekijken :)

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 10 oktober 2015 at 12:17

  My cute coral vind ik de mooiste kleur. Die staat je ook erg goed. Ik ga daar zeker naar kijken als ze d’r zijn. Lekker budget :)

 • Avatar van Eline | Simply Handwritten
  Reply Eline | Simply Handwritten 10 oktober 2015 at 11:36

  Wat een verrassend leuke producten!

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 10 oktober 2015 at 11:18

  Wat een budgettoppertjes! Ik vind het pigment echt prachtig! Ik had niet verwacht dat ze een hapje en een drankje zouden overleven. Wat een mooi pluspunt. Ik dacht er vandaag even een kijkje naar te kunnen nemen, maar helaas…

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 10 oktober 2015 at 09:13

  W7 in The Buff palette is mijn absolute topper dat ik heb. Je hebt gelijk hier dat wij geen miskoop kunnen doen met de prijs van de lipstick. De foto’s vind ik mooi. En de kleur van de lipstick is prachtig.

 • Avatar van Sjess
  Reply Sjess 10 oktober 2015 at 08:20

  Dat ziet er zeker goed uit! Deze ga ik zeker bekijken volgende week :). Mijn absolute budgettopper is zonder meer de de Soft Matte Lipbalm van Hema. Echt mat, geweldige pigmentatie en ze blijven prima zitten, terwijl ze ook makkelijk bij te werken zijn. En dat voor maar 3,50!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 10 oktober 2015 at 07:55

  Wauw, wat een mooie budget toppers..Echt erg goede pigmentatie, top :-)!

 • Avatar van BeautyOpinie
  Reply BeautyOpinie 10 oktober 2015 at 07:39

  Wat een fijne review heb je ervan gemaakt.Ik vind vooral My Amazing Fuchsia erg mooi. Mijn budgettopper? Dat is absoluut de Essence All About Matt Fixing Compact Powder. Deze doet voor mij tenminste niet onder voor duurdere merken.

 • Avatar van bee
  Reply bee 10 oktober 2015 at 07:26

  Hoihoi even een vraag. Ik zoek naar een mooie lipstick die echt lang blijft zotten en niet op mijn eerste kopje thee al voor de helft weg is. Had van Bobbi Brown een prachtige kleur gekocht maar die is zo weg…hoop dat je kunt helpen x

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 oktober 2015 at 10:01

   Ik denk dat je dan eens moet kijken naar mattere lipsticks of echt de langhoudende lipsticks in 2 fases, zoals de Rimmel Provocalips. Die blijven echt mooi en heel lang zitten zonder af te geven!

 • Avatar van PinkFairy
  Reply PinkFairy 10 oktober 2015 at 07:07

  Super leuk product! En er zitten mooie kleuren tussen.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 10 oktober 2015 at 06:35

  Zulke mooie kleuren lipstick die ik zeker zal gaan kopen.
  Goede review.

  Mooie dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.