Beauty

NVEY ECO creme deluxe flawless foundation

28 oktober 2015

nvey eco
Ik vind het enorm leuk om te merken dat er meer en meer ontwikkelingen zijn in de wereld van de natuurlijke cosmetica. Qua huid- en haarverzorging kan je al lange tijd bij veel verschillende winkels en merken terecht, maar qua make-up leek het een beetje achter te blijven. Maar nu is er weer een biologisch en natuurlijk make-upmerk makkelijker verkrijgbaar, namelijk NVEY ECO waarvan ik de creme deluxe flawless foundation uitgebreid heb getest. Lees verder voor meer informatie, foto’s, swatches en de review.

nvey eco
nvey eco
De crèmefoundation komt in een mooie en stevige ronde verpakking die uit verschillende delen bestaat waardoor je naast de foundation ook altijd een spiegeltje en een sponsje bij je hebt. Ik heb hier de kleur 877 Nude en deze is aardig licht van kleur. Hij heeft wel een iets gele/warme ondertoon maar niet heel storend waardoor hij met mijn normale concealer en poeder een mooi geheel maakt bij mijn koelere huidtint. De foundation is trouwens van erg lichte tot erg donkere kleuren verkrijgbaar en de verpakking bevat 10 gram product.

nvey eco
nvey eco

De foundation heeft voor een creamy foundation echt een vaste substantie en dat is heel fijn. Zo ga je er niet te snel doorheen omdat je niet snel teveel product oppakt, wat met veel crèmefoundations helaas wel gebeurt. De dekking is medium tot volledig en eventueel mooi op te bouwen waardoor een concealer eigenlijk niet meer nodig is en hij droogt op met een satijnen finish met een natuurlijke glow. Hij dekt rode plekjes, roodheid in mijn wangen en blauwe/donkere kringen rondom mijn ogen en zorgt dat mijn gezicht mooi aansluit bij mijn hals qua kleur zonder dat het onnatuurlijk wordt.

nvey eco

Je kan de foundation met je vingers aanbrengen, met het bijgeleverde sponsje of bijvoorbeeld met de Beautyblender of een buffing brush in combinatie met een finishing spray voor het mooiste en meest egale resultaat. Fijn om te weten: de foundation blijft bij mij de hele dag zitten als ik hem over een primer aanbreng en erna lichtjes afpoeder. En dat terwijl er toch verzorgende ingrediënten zoals saffloer olie, jojoba olie, bijenwas, carnaubawas, vitamine C, vitamine E en glycerine aan toegevoegd zijn. Erg fijn voor de normale tot droge huidtypes en de koudere seizoenen waarbij je huid dat extra’s goed kan gebruiken!

nvey eco

Het assortiment van NVEY ECO is redelijk uitgebreid want je kan er voor zo’n beetje elk type make-upproduct wel bij terecht inclusief make-upkwasten. De producten worden niet op dieren getest en bevatten enkel ingrediënten die veilig, zacht en verzorgend voor de huid zijn, dus geen chemische ingrediënten zoals parabenen, SLS en synthetische geur- en kleurstoffen. Het merk draagt dan ook trots het NATRUE biologisch label.

De NVEY ECO creme deluxe flawless foundation is verkrijgbaar bij de Nederlandse webwinkel Heavenly Pure voor €49,99.

Gebruik jij wel eens natuurlijke make-up? Welk merk kan je aanraden eens te proberen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Katy
  Reply Katy 22 januari 2016 at 18:56

  Een hele late reactie misschien, maar hoe houdt de foundation zich na een paar uur? Ik heb een erge droge huid en foundation wordt helemaal geabsorbeerd waarna alleen kruimels en strepen pigment achterblijven. Dat gebeurde bijvoorbeeld bij de Bobbie Brown stick foundation. Daarom gebruik ik liever biologische producten op olie basis. De RMS un coverup doet het prima, maar geeft net niet genoeg dekking.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 januari 2016 at 20:19

   Misschien is het een tip om een goede hydraterende primer onder je foundation te gaan dragen? Als ik dat doe houdt deze foundation zich de hele dag best goed en mooi!

 • Avatar van YuSt
  Reply YuSt 29 oktober 2015 at 09:03

  Ik kende dit merk al, maar ook bij mij schrikt de prijs af en grijp je naar een goedkoper en wellicht minder goed product (qua gezondheid). Ik snap best dat fabricage nu eenmaal geen massa productie is en er veel zorg aan besteed word.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 29 oktober 2015 at 06:29

  Wat een mooi product en wat staat het je zo mooi, het ziet er zo natuurlijk uit. Zoiets zou ik graag gaan gebruiken, maar de prijs houd me, nu nog, even een beetje tegen.

 • Avatar van Saraya
  Reply Saraya 28 oktober 2015 at 19:40

  Ziet er goed uit, dekt mooi op een natuurlijke manier :)
  X

 • Avatar van layla
  Reply layla 28 oktober 2015 at 19:05

  Ik ken dit merk niet maar ben wel nieuwsgierig hoe het mij bevalt. Jouw staat het mooi

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 28 oktober 2015 at 18:23

  Fit ziet er ontzettend mooi uit, zelf heb ik een aantal producten van de franse Boho cosmetics en die bevallen erg goed…Ik vind het wel jammer dat dit product zo aan de prijzige kant is, aan de andere kant heb ik wel iets van, tja, het is wel een heel mooie product…

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 28 oktober 2015 at 12:33

  Zo dat ziet er heel erg goed uit! Het dekt echt goed.

 • Avatar van Veronique
  Reply Veronique 28 oktober 2015 at 12:27

  Ik heb zelf een webshop met alleen maar natuurlijke en biologische cosmetica en huidverzorging. NVEY is prijziger maar kwalitatief ook echt SUPER! Wil je een betaalbaarder make-up merk proberen? Dan is BoHo Cosmetics ook een heel leuk merk.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 oktober 2015 at 14:58

   Hallo Veronique, ik heb de website uit je reactie gehaald omdat reclame maken in de comments niet is toegestaan. Voor een eventuele samenwerking kan je altijd contact opnemen :)

 • Avatar van Blogging MiKa by Michelle Kaiser
  Reply Blogging MiKa by Michelle Kaiser 28 oktober 2015 at 12:14

  Mooi resultaat. Goed dat het helemaal “verantwoord” is enzo. Leuk dat merken dit meer gaan doen en zich op de kaart zetten hiermee. Maar €50 voor dit vind ik wel erg duur. Jammer.

 • Avatar van Eline | Simply Handwritten
  Reply Eline | Simply Handwritten 28 oktober 2015 at 11:06

  Ik vind de foundation er erg mooi uit zien op jouw huid! Weet je toevallig ook waar je dit merk kunt kopen? In de winkel even naar de kleur kijken vind ik voor dit soort producten eigenlijk wel een vereiste ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 oktober 2015 at 14:58

   Ik heb bij de Nederlandse importeur gevraagd naar fysieke verkooppunten. Zodra ik reactie heb hou ik je op de hoogte!

 • Avatar van fabulousheidi
  Reply fabulousheidi 28 oktober 2015 at 10:38

  Dit klinkt toch wel erg goed en je huid ziet er mooi egaal uit! Ik ben ook een voorstander van natuurlijke make-up. Ik merk dat mijn huid beter eruit blijft zien. Ik ga zeker ’s bij dit merk een goed kijkje nemen. Liefs!

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 28 oktober 2015 at 10:10

  wat mooi zeg! Staat je echt heel erg goed.

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 28 oktober 2015 at 09:16

  Wat fijn dat deze foundation is de natuurlijke cosmetica. Ik heb zelf ook stuk of 6-7 natuurlijke producten in mijn make-up collectie, alleen niet deze merk. Dat de foundation een creamy foundation is kan ik alleen maar toejuichen. Ik heb dat nodig, door mijn huidtype. En als ik je omschrijving lees hoe je hebt ervaren en hoelang het product blijft zitten vind ik alleen maar beter. Dan ook nog een uitgebreid assortiment, een nadeel dat hij redelijk aan de prijs is. De natuurlijke cosmetica dat ik in mijn bezit heb zijn wat lager aan de prijs dus.

 • Avatar van Zoe_Olea
  Reply Zoe_Olea 28 oktober 2015 at 08:27

  Aah klinkt heerlijk! Het poeder vind ik ook fantastisch :)

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 28 oktober 2015 at 08:18

  Ik gebruik nooit natuurlijke make-up en ik heb dit ook nog nooit getest..Ik vind de producten vaak wat aan de prijs en ik ben nog niet veel producten tegen gekomen waarvan ik dacht * wauw, die MOET ik hebben*.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 28 oktober 2015 at 06:47

  Het is goed dekkend want het resultaat is geweldig!
  Jammer dat het erg duur is.

  Fijne dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.