Beauty

Opgemaakte beautyproducten oktober 2015

15 oktober 2015

opgemaakte beautyproducten
Ik heb hier een mandje op mijn werkkamer staan waarin ik telkens alle opgemaakte beautyproducten stop en ik verbaas me keer op keer weer hoe snel het mandje vol raakt. Het is echt de tijd van de kast uitruimen en allemaal producten opmaken die ik eerder al eens gebruikte en wegzette om wat anders te testen. Ik ben een beetje klaar met al die halflege producten en zo krijgt mijn beautykast langzaam maar zeker wat meer ademruimte ^^ Oh, en deze maand maar liefst twee make-upproducten ertussen!

opgemaakte beautyproducten
Voor mijn haar gebruik ik regelmatig stylingproducten en een goede haarspray is hierbij onmisbaar. Deze Aussie miracle hairspray geeft inderdaad wat volume, maar de hold is wel heel subtiel helaas. Wel fijn voor de normale dagen, maar voor een feestje of als er buiten flink wind staat wat minder geschikt.

De Rituals Happy Buddha showerfoam was maar een reisverpakking en hij is dan ook vooral opgemaakt tijdens onze vakantie in Frankrijk en onlangs het weekendje weg met de schoonfamilie. De schuimtextuur van deze douchegel vind ik echt heerlijk en de geur is heel fris en opwekkend.

Ik smeer mijn lichaam zo’n beetje elke avond trouw voor het slapen gaan in. Deels omdat mijn huid het gewoonweg nodig heeft om niet zo droog aan te voelen, maar ook omdat ik aan het afvallen ben en hoop dat het hydrateren, smeren en masseren helpt om de huid zo elastisch mogelijk te houden voor hopelijk wat minder vel-overschot. Deze Hand Chemistry hyaluronic concentrate vond ik erg fijn! Lekker fris, trekt snel in maar hydrateerde wel goed.

opgemaakte beautyproducten

Paul maakte Bottega Veneta pour homme op, een heerlijke aromatische eau de toilette die ruikt naar aardse bosgeuren, peper en leer. Zeker geen heel standaard mannenparfum, maar juist lekker krachtig en zwoel voor de echte man-man zeg maar ♥

De make-upproducten die ik opmaakte zijn de Max Factor Pan Stik foundation waar ik een erg lange tijd mee gedaan heb en dat terwijl ik dacht dat zo’n stick snel op zou zijn. Ik denk dat ik hem richting voorjaar weer in huis haal, maar voor de herfst en winter is hij iets te droog waardoor hij velletjes etc. wat teveel zal accentueren.

De Benefit Roller Lash mascara kocht ik in de hoop dat deze wel eens echt zou zorgen voor die wapperwimpers die ik zo graag wil. En ondanks dat het echt helemaal geen slechte mascara is (want: goed zwart, seperareert, geeft volume en iets krul) merk ik helaas te weinig verlenging van de wimpers. Ah well, ik heb gewoon lastige wimpers en merk echt geen grote verschillen tussen de budget- en high-end mascara’s..

opgemaakte beautyproducten
opgemaakte beautyproducten

Naast de Lancaster skin therapy perfect moisturizer – die ik onlangs in mijn skincare routine voorbij liet komen – maakte ik ook de Dr. van der Hoog hypo sensitive reinigingslotion en dag- en nachtcrème op. Die laatste lijn heeft Paul ook gebruikt, vandaar dat het redelijk vlot ging. Alle vier fijne producten die ik zo weer in huis zou halen (als ik al niet nog een hele voorraad had staan van andere merken en producten.. Oh, wat een heerlijk luxeprobleem!).

Ik vraag me altijd af of ik ook zoveel producten op zou maken als ik niet het werk heb wat ik heb. Hoeveel opgemaakte beautyproducten heb jij bijvoorbeeld per maand? En wat was het laatste wat jij opmaakte wat je echt jammer vond?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 16 oktober 2015 at 10:28

  Ik verbaas mij er ook iedere keer weer over hoeveel dingen ik opmaak. Best veel! Nu deze maand heb ik al mijn zonneproducten in mijn mandje gelegd. Ze zijn niet op (of toch niet allemaal) maar ieder jaar koop ik nieuwe. En nu het weer zo brrr buiten geworden is, weet ik zeker dat ik ze dit jaar niet meer nodig ga hebben.

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 15 oktober 2015 at 23:40

  Ik moet zeggen, dit jaar ben ik echt begonnen aan veel producten opmaken ipv alles half gebruiken :) Dus nu gaan veel dingen in een rap tempo op.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 oktober 2015 at 10:14

   Echt he, als je er eenmaal aan begint dan vlieg je erdoorheen. Misschien ook omdat je dan minder zuinig bent dan normaal haha!

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 15 oktober 2015 at 22:23

  Half opgemaakte producten is heel herkenbaar ;-) Tegenwoordig verplicht ik mezelf om eerst het één op te maken voordat ik het ander aanbreek. Alleen bij make-up en lichaamsverzorging maak ik een uitzondering. Ik maak maandelijks tussen de 10-15 producten op. In de maand augustus was het echt enorm veel. Toen maakte ik maar liefst 21 producten op.
  Wat een mooie producten (en merken!) heb je opgemaakt. Ik heb helaas minder goede ervaringen met de droogshampoo van het merk Aussie. Ik heb ‘m maar 2-3 keer kunnen gebruiken. Toen werd het een waterige substantie wat eruit drupte. Zo zonde van het geld! Deze komt er dus bij mij ook niet meer in.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 oktober 2015 at 10:15

   Wow, 21 producten in één maand! Ai, zonde van de droogshampoo ik hoor dat wel vaker helaas..

 • Avatar van Saraya
  Reply Saraya 15 oktober 2015 at 20:46

  Je hebt fijne producten opgemaakt :)
  X

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 15 oktober 2015 at 19:10

  Ik maak een stukje minder op per maand.. Jij hebt altijd van die geweldig mooie producten!

 • Avatar van Ann Ages Gracefully
  Reply Ann Ages Gracefully 15 oktober 2015 at 18:58

  Ik maak echt veel op is me opgevallen. Wellicht ook omdat ik nu de verpakkingen bewaar om een filmpje te kunnen maken. Had er voordat ik een blog had waarschijnlijk geen erg in. En…..ik heb 2 tieners in huis die ook enorm veel producten opmaken. Vroeger wilde ze niet douchen nu gaan ze het liefst 2x per dag :)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 15 oktober 2015 at 12:35

  Wat heb je lekker veel,opgemaakt, de producten van Dr van der Hoog gebruik ik ook, die zijn erg fijn. Heel veel producten maak ik niet op, het gaat gestaag, maar het enige wat bj mij wel snel gaat zijn de bodybutters, de handcreme’s en allerhande smeersels. Ik had verschillende open potjes en flessen staan en dat ben ik aan het wegwerken (nu nog 2) en ik kan niet wachten tot ik weer aan wat nieuws kan beginnen. :-)

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 15 oktober 2015 at 12:32

  Zo wat heb je veel opgemaakt. Jammer van de Roller Lash, ik wilde die ook graag hebben, maar nu jij niet zo enthousiast erover bent wil ik het niet haha

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 15 oktober 2015 at 12:12

  De laatste tijd maak ik steeds vaker dingen op. Maar ik gooi ook wel eens iets weg, omdat ik het gewoon niet meer lekker vind. Ik heb net de dagcreme van Dermalogica opgemaakt. Dat vind ik echt jammer!

 • Avatar van Julie
  Reply Julie 15 oktober 2015 at 11:52

  Wat heb je veel mooie producten opgemaakt! Ik ben ook aan het proberen producten met nog restjes in eens op te gebruiken! :-)

 • Avatar van Julia
  Reply Julia 15 oktober 2015 at 11:01

  Jammer van de Roller Lash! Ik was erg benieuwd! XO

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 15 oktober 2015 at 10:50

  Ik maak niet zo snel producten op. Per maand misschien 1 en soms 2. Ik wilde ook een opgemaakte blog iedere keer schrijven maar ik moet het over langere tijd pakken anders heb ik bijna niets om over te schrijven haha.

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 15 oktober 2015 at 07:28

  Dr. van der Hoog hypo sensitive reinigingslotion gebruik ik graag. Mascara vind ik altijd moeilijik om een goed te vinden.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.