Fashion

Plussize News | LolaLiza, ASOS Curve x Gabifresh en DYANNE

7 oktober 2015

plussize news
Soms heb je het idee dat het allemaal wat stil lijkt te staan in modeland en soms gebeurt er heel veel in een bepaalde periode. Zo heb ik de afgelopen tijd weer een aantal erg leuke tips en adresjes opgeslagen en deel ik er vandaag weer drie met je. Deze keer plussize news van LolaLiza, ASOS Curve x Gabifresh en DYANNE.

plussize news
Bij LolaLiza kan je in de Studio L collectie terecht voor vrouwelijke, klassieke kleding tot en met kledingmaat 52. Mij vallen vooral de mooie basics en goede belijningen van de items op in kleuren en prints die niet standaard zijn waardoor het een heel stijlvol geheel maakt. De items lopen qua prijs tussen de €39,99 en €79,99 en is hiermee zeker goed betaalbaar.

Het merk bestaat sinds 2001 en heeft zijn oorsprong in België, maar sinds 2013 zijn er ook fysieke winkels in Nederland te vinden. Op dit moment zitten die in Den Bosch, Utrecht, Nijmegen en Eindhoven. Alleen de winkel in Utrecht verkoopt ook de Studio L plussize collectie, maar in de LolaLiza webwinkel kan je er ook voor terecht.

plussize news
plussize news
plussize news
Eén van de meest bekendste plussize bloggers in de wereld is een samenwerking aangegaan met ASOS. Nu was ik sowieso al groot fan van de ASOS Curve collectie omdat je hier gewoonweg ENORM goed kunt slagen als je een maat meer hebt, maar als ze ook nog eens unieke collecties op gaan zetten met bekende curvacious ladies dan ben ik helemaal enthousiast! De ASOS Curve x Gabifresh collectie voor de herfst en winter doet me heel erg retro aan qua kleurstelling en modellen en is lekker kleurrijk. Zeker niet een collectie voor de wat meer klassieke types – zoals ik – maar toch vind ik bijvoorbeeld het suède jasje, al vind ik de grijze tuniekjurk met wijde mouwen en de lange fake fur jas ook wel heeeeel erg gaaf!

De ASOS Curve collectie is meestal verkrijgbaar tot en met kledingmaat 54, je kan er betalen met PayPal of iDeal, betaalt geen verzendkosten en hebt je bestelling binnen een weekje in huis. Neem ook zeker een kijkje op de Gabifresh blog voor mooie plussize inspiratie (vooral veel outfitposts) van deze prachtige dame.

plussize news
plussize news
Fashiononderneemster Dyanne Beekman is geen onbekende en haar plussize collectie die ze eerder voerde was een groot succes. Ik heb er een lederen jas van gekocht jaaaaren geleden en deze blijft mooi (wordt eigenlijk zoals veel lederen items alleen maar mooier). Tegenwoordig heeft ze nog maar één kledinglijn, waarbij de kledingmaten van àlle items lopen vanaf 36 tot en met 52. Heel vernieuwend en heel erg leuk! Bij de eerste DYANNE Store in Hilversum die onlangs geopend werd shop je dan ook niet in een apart ‘grote maten hoekje’ maar gewoon tussen de rekken door de hele winkel heen. De store is sowieso een bezoekje waard, want het is een totaalconcept waar je ook terecht kan voor accessoires, beautyproducten, eten en woonartikelen.

De kleding van DYANNE wordt ook in veel andere winkels verkocht en er is een DYANNE webwinkel. Als je van mooie basics houdt in een wat stoerdere snit maar toch een vrouwelijk randje dan zit je hier helemaal goed. Ik vind de stijl in ieder geval erg geslaagd en zie mijzelf zo in de outfits rondlopen.

Dit waren was weer het leukste plussize news van de afgelopen tijd welke mij het meest opviel. Op zoek naar meer leuke shoppingadresjes, snuffel dan eens tussen dit overzicht met plussize webwinkels :)

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. Dit artikel bevat een affliate link.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Pirre
  Reply Pirre 12 oktober 2015 at 21:49

  Wat leuk zeg!! Ik vind vooral de tweede collage aan foto’s mooi, hebben! hihi

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 7 oktober 2015 at 20:13

  Wat een mooie collecties, van de collectie met al die vrolijke kkeuren, word je zo vrolijk al zou ik het niet dragen, al zou ik het wel erg leuk vinden om er een shirt of zo van te hebben :-) Vind de eerste en laatste collectie echt super en ga zeker even kijken.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 7 oktober 2015 at 18:03

  Wat leuk dat je deze shoptips met ons shared zodat dames met curves betaalbare fashion kunnen shoppen dat goed betaalbaar is ;-)
  De fashion ziet er zo mooi uit.
  Ik ga eens rondkijken……

 • Avatar van trendymommynlAndrea
  Reply trendymommynlAndrea 7 oktober 2015 at 15:25

  weet wat ik leuk vind – plussize merken die ook echt plussize modellen gebruiken. stukken realistischer, en makkelijker voor te stellen hoe het je staat. Heerlijk.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 oktober 2015 at 15:29

   Oh, inderdaad! Als een merk ook echt een voller model gebruikt ben ik veel eerder geneigd er te shoppen ook, omdat ik dan ècht zie hoe het valt bij een voller figuur :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.