Beauty

Rimmel Match Perfection Foundation

12 oktober 2015

rimmel match perfection foundation
Het is een klein beetje verwarrend als een nieuw product dezelfde naam krijgt als een product wat ze een aantal jaar geleden hadden, maar de nieuwe Rimmel Match Perfection foundation is dus helemaal vernieuwd. Als foundationjunkie ben ik altijd op zoek naar the next best thing maar dat is met een erg licht huid nog best lastig. Erg blij was ik dan ook toen ik de kleur in het flesje zag van de lichtste kleur, een perfect match! Ik vertel je vandaag alles over deze foundation met foto’s, informatie, swatches en voor- en nafoto’s van het resultaat.

rimmel match perfection foundation
De foundation komt in een mooi glazen flesje met een inhoud van 40ml en heeft een handig pompje waardoor je de hoeveelheid foundation goed kan doseren. De beloftes van deze nieuwe Rimmel Match Perfection foundation?

– 24 uur hydratatie met onder andere glycerine en vitamine E
– optische blur van de poriën
– gewichtloze dekking
– SPF20.

rimmel match perfection foundation
rimmel match perfection foundation
De foundation zelf voelt aan de ene kant wat dikkig aan, maar heeft ook wat luchtigs waardoor hij zich goed laat verspreiden en één pompje echt voldoende is voor je hele gezicht en een deel van je hals om hem zo mooi over te laten lopen naar je decolleté. Ik laat in dit artikel de lichtste kleur verkrijgbaar zien, namelijk 010 Light Porcelain. Een goede match voor de lichte huidjes met een koele (roze) ondertoon!

Eén ding wat van mij achterwege gelaten mag worden in make-upproducten en dat is sowieso parfum. Dit staat er namelijk helaas bekend om vaak wat irriterend te zijn voor de huid en aangezien ik een gevoelige huid heb zie ik die liever niet in producten die ik op de huid aanbreng. Daarnaast vind ik het ook niet echt een toevoeging in een foundation, een klein beetje natuurlijke geurstof was dan eventueel beter geweest..

rimmel match perfection foundation
rimmel match perfection foundation
Maar dan waar het om draait: de foundation zelf. Deze voelt licht aan op de huid, blend mooi in, rult niet, zweet niet van de huid af als ik het wat warm krijg en droogt op met een natuurlijke glow zonder echte glans. De dekking is zeker medium te noemen, zoals je ziet worden roodheden, pigmentvlekjes en rode plekjes van onzuiverheden redelijk goed bedekt maar ziet het geheel er nog wel natuurlijk uit. Mijn huid lijkt er ook wat ‘fijner’ door geworden wat vooral bij de poriën rondom de neus goed opvalt. Het resultaat van één pompje bevalt me goed en ook de kleur is perfect voor mij. Ook fijn: hij matcht goed met mijn drogere huid, wordt dus niet zo poederig en blijft ook nog eens zo’n 8 uur echt mooi zitten waarna hij langzaam vervaagt. Met een klein beetje concealer, poeder en de rest van mijn make-up krijg ik dit resultaat. Nice!

Zoals je kan merken ben ik aardig enthousiast over deze nieuwe Rimmel Match Perfection foundation en omdat de kleur voor nu perfect is heb ik hem gelijk in mijn everyday make-upbakje gelegd. De foundation is verkrijgbaar in vijf kleuren en kost €12,99.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Julia
  Reply Julia 13 oktober 2015 at 22:02

  Ziet er super goed uit! Misschien ook maar eens proberen.. XO

 • Avatar van Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla
  Reply Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla 13 oktober 2015 at 11:05

  Klinkt erg goed en het resultaat is ook goed.

 • Avatar van Belessa
  Reply Belessa 12 oktober 2015 at 22:01

  Deze foundation gebruik ik de laatste tijd ook erg vaak! Ik vind hem heel erg prettig. De kleur is licht genoeg, voelt prettig aan op de huid en de dekking vind ik ook prima!

 • Avatar van Eline | Simply Handwritten
  Reply Eline | Simply Handwritten 12 oktober 2015 at 21:43

  Koele roze ondertoon? Yes please!
  Bij Rimmel in de schappen zie ik vaak juist behoorlijk donkere kleuren, maar hier wil ik best naar op zoek!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 oktober 2015 at 09:48

   Ik zag al wel dat deze kleur (010 Light Porcelain) niet in alle winkels staat, waarschijnlijk dus wel alleen bij de grote filialen van Kruidvat etc..

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 12 oktober 2015 at 21:19

  oehh klinkt erg nice, maar wel jammer van de parfum!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 12 oktober 2015 at 21:15

  Wauw, klinkt erg goed en ziet er ook goed uit :-)!

 • Avatar van beautybylj
  Reply beautybylj 12 oktober 2015 at 19:22

  Ziet er goed uit! Je krijgt er inderdaad een mooie natuurlijke glow door! X

 • Avatar van Ann Ages Gracefully
  Reply Ann Ages Gracefully 12 oktober 2015 at 19:06

  Ik ga hem zeker proberen, ik houd van de foundations van Rimmel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 12 oktober 2015 at 18:38

  Wat geeft dit een mooie dekking, niet té, maar precies goed en je hele look, met deze foundation is heel erg mooi. Ik heb nu een lichte van Max Factor, maar ik ga deze zeker bekijken en misschien wel kopen, ik vind hem erg mooi.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 12 oktober 2015 at 13:36

  Ik vind de kleur van deze foundation erg mooi. Fijn dat je er zo tevreden over bent

 • Avatar van Annemarie
  Reply Annemarie 12 oktober 2015 at 12:51

  Klinkt goed en het ziet er mooi uit op je huid! Wat is eigenlijk het verschil met de oude?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 oktober 2015 at 16:56

   Hij is verbeterd qua ingrediënten, kleursamenstelling en er is een SPF20 aan toegevoegd :)

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 12 oktober 2015 at 12:40

  Ik vind deze foundation er goed uitzien, ik gebruik nu een nieuwe van Catrice

 • Avatar van Lifesabout
  Reply Lifesabout 12 oktober 2015 at 09:51

  Ik heb ook een hele lichte huid maar meer een gele ondertoon, waardoor het vinden van de juiste foundation bijna een onmogelijke opgave is.
  Fijn dat deze zo goed matcht bij jou!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 oktober 2015 at 09:55

   Dan zou je zeker bij Bobbi Brown juist heel goed moeten kunnen slagen, die staat bekend om de gele ondertonen en heeft erg lichte kleuren in het assortiment :) Succes!

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 12 oktober 2015 at 09:24

  Ziet er fantastisch uit. Ik heb net de foundation van Max Factor ontdekt. Ik had geen zin in een dure dus ik dacht: ‘Ik waag het erop’. En hij is fantastisch. Had ik dat maar eerder geweten!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 oktober 2015 at 09:55

   Max Factor heeft ook echt heel erg fijne en soms ook nog licht genoeg ook, yay!

 • Avatar van BeautyOpinie
  Reply BeautyOpinie 12 oktober 2015 at 08:01

  Wat een fijne review. Ik gebruik nu de Wake me up foundation van Rimmel, die vind ik ook al zo fijn!

 • Avatar van PinkFairy
  Reply PinkFairy 12 oktober 2015 at 07:12

  Lijkt mij een hele fijne, ook voor mijn vette huid!

 • Avatar van BEAU
  Reply BEAU 12 oktober 2015 at 06:58

  Fijn dat deze foundation niet poederig wordt op je droge huid, ik denk dat ik deze ook een keer ga aanschaffen want degene die ik nu gebruik van Estee Lauder kost €42,50

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 oktober 2015 at 09:56

   Mijn all time favorite foundation is en blijft de Estée Lauder double wear.. I feel your pain ;)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 12 oktober 2015 at 06:44

  Dit is een fijne review.
  Goed dat je zo tevreden bent over deze foundation.
  Men kan goed het verschil zien dat het goed dekkend is.

  Fijne dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.