Mama & Kind

Shoesme Babyproof Soft slofjes

28 oktober 2015

shoesme babyproof soft
Hier in huis lopen we allemaal op sloffen omdat dat gewoonweg lekker warm is, maar ook een stukje schoner dan je gewone schoenen aanhouden en voor Shae zodat ze niet uitglijdt (wat op sokken – zelfs die met nopjes – op ons laminaat toch echt regelmatig gebeurt). We wisselen haar slofjes regelmatig af want hey, het moet wel bij de outfit passen natuurlijk ♥, al heeft ze de laatste tijd wel erg veel de Shoesme Babyproof Soft slofjes aan. Ze zijn ook gewoonweg tè leuk! Ik liet ze al voorbij komen in de MEGA shoplog voor Shae en vandaag mag ik een paar in een kleur naar keuze weg gaan geven voor jouw zoon of dochter!

shoesme babyproof soft
Wij hebben de slofjes zelf in de kleur beige/goud en die hebben op het voetdeel een leuk sterrenpatroontje en passen bij veel verschillende outfits. De gebreide sok is naadloos waardoor er geen irritatiepunten ontstaan, ze hebben echt een pasvorm links en rechts zodat ze mooi zitten, zijn gemaakt van soepel leer en de zool is antislip. Ze zijn verkrijgbaar tot en met schoenmaat 22 en daarmee hebben we erg geluk, want ons meisje heeft volgens mij best kleine voetjes waardoor ze ze met haar 21 maanden nog past :)

De slofjes trekken misschien de eerste paar keer wat stroever aan, maar daarna zijn ze soepel en is het zo gedaan. Goed wijd houden, teentjes in de voorkant steken, slofje over de hiel trekken, met het lusje aan de achterkant omhoog trekken en vervolgens de sok netjes doen. Klaar!

shoesme babyproof soft
shoesme babyproof soft
De Shoesme Babyproof Soft slofjes zijn echt geschikt voor het dragen in de kinderwagen en de (eerste) stapjes in huis, gaan van maat 17 t/m 22 en kosten normaal gesproken €39,95 per paar.

Ik mag een paar in een kleur naar keuze weggeven! Laat in een reactie onder dit artikel de schoenmaat van je kleintje en de gewenste kleur achter en je doet automatisch mee. Meedoen kan tot en met woensdag 4 november 2015, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

– Voor extra kans like je de Shoesme Facebookpagina, deel je de post bijpassend bij dit artikel op de Curvacious Facebookpagina en tag je hieronder een vader/moeder waarvan je denkt dat ze dit ook wel wil winnen voor zijn/haar kleintje :)

De slofjes zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren:

– zilver/grijs
– beige/goud
– grijs
– olijfgroen
– donkerbruin
– middenbruin/camel
– fuchsiaroze
– pastelroze.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van veerle l
  Reply veerle l 5 november 2015 at 14:06

  Wat fijn, deze zou ik wel graag winnen voor mijn kleine meid! Zilver/grijs lijkt me mega, in maatje 19 best.

 • Avatar van Nancy
  Reply Nancy 3 november 2015 at 22:06

  graag in maat 22 in de kleuren olijf groen of donkerbruin voor mijn lieve zoontje.

 • Avatar van Aniek
  Reply Aniek 3 november 2015 at 19:32

  Leuke sloffen, ik doe mee voor maat 22

 • Avatar van Peggy van Lokven
  Reply Peggy van Lokven 3 november 2015 at 13:34

  Wauw leuk, heb gelijk gedeeld en een collega van me getagd die ook pas mama is geworden :)! Ik ga zelf voor maat 17 en dan de grijze kleur voor mijn zoontje, hier kan hij veel plezier op hebben.. lekker en leuk !!

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 3 november 2015 at 13:21

  Maat 20 voor mijn prinsje en ik zou graag verrast willen worden met een leuke jongens kleur.
  Ik kan nl niet kiezen ;)
  Ik ga ook gelijk even de post op FB delen!

1 2 3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Mama & Kind
grote maten zwangerschapskleding
Plussize Fashion | Grote maten zwangerschapskleding

Ik krijg sinds mijn zwangerschap zo ontzettend vaak de vraag waar je terecht kan voor grote maten zwangerschapskleding dat het...

Sluiten