Beauty

The Happylist | Favorieten van september

1 oktober 2015

favoriete beautyproducten
Wow, ik kan gewoon niet geloven dat het alweer oktober is. Dit jaar vliegt voorbij als een malle! Ik kan goed merken dat het wat frisser begint te worden en dat ik de producten in mijn verzorgingsroutine begin aan te passen aan warmere geuren, meer voedende ingrediënten en een meer herfstige make-up look. Vandaag laat ik je weer mijn 5 favoriete beautyproducten van de afgelopen maand zien en vertel je waarom deze zo fijn zijn :)

favoriete beautyproducten
MAC pink plaid 
Dit is toch wel mijn favoriete lipstick van het moment, sinds ik hem heb draag ik eigenlijk geen andere lipstick meer (hooguit een ander glossje of een lippenbalsem). Het is een perfecte koele en lichte oudroze kleur, heeft een mooie matte finish zonder uit te drogen en blijft lang zitten. Lees hier de uitgebreide review.

philosophy no reason to hide (instant skin-tone perfecting moisturizer, light)
Ik was bezig met het opruimen van mijn beautykast, kwam deze tube tegen en besloot hem maar weer in mijn dagelijkse routine op te nemen na mijn huidverzorging overdag. Niet alleen geeft het product een medium dekking waardoor mijn huid gelijk egaler oogt en ik zo voor in- en om het huis met wat poeder klaar ben qua basismake-up, ook zitten er ingrediënten in die werken tegen pigmentvlekken, grove poriën, roodheid, littekens en een ruwe textuur èn er zit een SPF20 in. Hier gaat zeker een nieuwe van komen als de tube leeg is (wat volgens mij helaas niet lang meer duurt..).

favoriete beautyproducten
L’ANZA healing haircare, Healing Remedy haarverzorgingslijn
Deze haarverzorgingslijn welke bestaat uit een shampoo (scalp balancing cleanser), conditioner (scalp balancing conditioner) en een leave-in (scalp balancing treatment) en is een redder in nood geweest voor mijn gevoelige hoofdhuid. Deze begon alweer strakker aan te voelen, flink te jeuken en ook bleven de schilfertjes niet weg. Mehhh :( Een gevoelige hoofdhuid hebben is echt ontzettend vervelend en ik word er soms ook best onzeker van.. Ik heb deze producten nu pas een paar weekjes in gebruik en merk al enorm verschil.

Dit merk vind je bij professionele kapsalons en staat bekend om de herstellende werking en er zijn verschillende productlijnen. De Healing Remedy lijn verlicht jeuk, controleert de talgproductie, kalmeert de droge en schilferige hoofdhuid en herstelt de natuurlijke balans van de hoofdhuid. En dit zonder dat ik me zorgen hoef te maken om het behoud van mijn gekleurde lokken. Mijn hoofdhuid voelt weer een stuk comfortabeler aan, de schilfertjes en jeuk zijn zo goed als weg en mijn haar glanst mooi en voelt zacht aan.

De producten van L’ANZA zijn voor mij echt een redder in nood en nee, ik word niet betaald om dit te zeggen. Goedkoop is het niet – deze drie producten samen kosten €89,85 – maar het is wel zuinig in gebruik en doet ècht wat het belooft. Ik heb al veel geprobeerd voor mijn gevoelige hoofdhuid maar nog geen product gehad wat zo goed werkt als deze set.

favoriete beautyproducten
Melvita L’Or Bio extraordinary oil
Deze lichaamsolie heb ik nog niet zo heel erg lang geleden toe kunnen voegen aan mijn routine, maar WOW wat is het een lekker product. De olie voedt de huid erg goed en maakt gelijk zacht en soepel, maar trekt wel vlot in en laat op een mooi glansje na geen vettig of plakkerig huidgevoel achter. En dan nog eens die heerlijke geur die best lang subtiel achter blijft op de huid, love it! Ik smeer hem het liefst in na het douchen waarna hij nog sneller intrekt en mijn huid superzacht aanvoelt. De beginnende drogere lichaamsdelen voelen na een paar keer al een heel stuk zachter aan en beginnende droogtelijntjes en velletjes zijn alweer verdwenen. Een aanrader voor de drogere huidjes dus ♥ Lees hier de uitgebreide review.

Clarins pretty day & night palettes
Deze palettes had Clarins van mij wel in één wat grotere variant mogen stoppen. Ik vind de kleuren echt prachtig, de kwaliteit is – zeker met oogschaduwbasis eronder – heel goed en je kan er veel verschillende looks mee maken die heel vrouwelijk zijn door het mooie en subtiele kleurgebruik. Lees hier de uitgebreide review.

Ik ben benieuwd.. Wat is voor jou een product waar je echt helemaal enthousiast over bent op dit moment?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 2 oktober 2015 at 06:28

  Wat fijn dat je zulke fijne producten voor je hoofdhuid hebt gevonden. Je maakt me erg nieuwgierig naar de tube Philosophy, die wil graag gaan proberen. Ook lijkt me de Melvita olie heerlijk, want ik merk al aan mijn benen dat er intenser gesmeerd moet worden. Ik ben zelf erg blij met de producten van Dr van de Hoogh.

 • Avatar van Beauty Unboxing
  Reply Beauty Unboxing 1 oktober 2015 at 16:55

  Wat een fijne producten!

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 1 oktober 2015 at 16:29

  Mooie favorietjes! :)

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 1 oktober 2015 at 13:57

  Mooie favoriete heb je pink plaid was eerst ook mijn favoriet maar dat is nu faux haha

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 1 oktober 2015 at 11:59

  Ik vind MAC Pink Plaid ook echt fantastisch!

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 1 oktober 2015 at 11:30

  Je wordt altijd gelukkig van producten waarover je tevreden over bent. Ik snap het gevoel. Geen product kan me gelukkig maken op dit moment, omdat ik ziek ben. Liefst wil ik niet meer hoesten. Misschien hoestdrank maakt me gelukkig.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 oktober 2015 at 14:22

   Heel veel beterschap gewenst, hoop dat je je snel weer wat beter voelt :)

 • Avatar van Lovely Charlotte
  Reply Lovely Charlotte 1 oktober 2015 at 10:37

  De philosophy no reason to hide lijkt me echt heel fijn! Op dit moment ben ik groot fan van de waterbasis en foundation van Sensai. Hij smeert erg fijn en het geeft niet zo’n dikke, bedekte laag op je gezicht.

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 1 oktober 2015 at 10:34

  Je hebt me behoorlijk nieuwsgierig gemaakt naar de producten van L’anza, ook ik heb een droge schilferige jeukende hoofdhuid en heb voor mijn gevoel alles al geprobeerd. En nu heb ik even lopen zoeken en blijkt het gewoon in mijn dorp verkocht te worden [met drie winkels en 1 kapper]. Dus ik ga even sparen en dan aan de slag met dit merk :D!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 oktober 2015 at 11:25

   Oh, wat fijn dat het zo dichtbij verkocht wordt! Ik ben echt heel erg onder de indruk ervan en hoop dat het voor jou ook zo fijn zal zijn :)

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 1 oktober 2015 at 10:34

  Stuk voor stuk mooie producten! Ik gebruik al maanden heel graag mijn L’Oréal foundation (infallible 24h matte). Blijft goed zitten en heeft een medium dekking. Sinds kort gebruik ik daar overheen een minerale poeder van Alround Mineral Cosmetics. Die is echt fijn en mooi. Een nieuwe favoriet!

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 1 oktober 2015 at 09:30

  Die melvita spray is lekker hè? Ik ben verslaafd! En dank voor de tip van de Philosophy. Ook een favoriet merk, maar deze had ik nog nooit geprobeerd.

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 1 oktober 2015 at 06:52

  Mooie happy list. Pink plaid vind ik ook onwijs mooi. Het palette van Clarins vind ik toch zó mooi, echt een parel :-)!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 oktober 2015 at 06:42

  Leuk om te zien wat voor producten je favorieten zijn!

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.