Beauty

Unboxing Nailbox

8 oktober 2015

nailbox
Waar er eerst verschillende algemene beautyboxen waren die je in een maandelijks abonnement kon ontvangen, zo komen er nu steeds meer nicheboxen. Zo heb je tegenwoordig boxen met producten voor je huisdieren, voor mannen, met gezonde snacks, alles voor een gezondere lifestyle en nu ook de Nailbox. Een box vol met producten gericht op liefhebbers van nagellak en nailart. Groot pluspunt: alle producten zijn fullsize, de eventuele samples die erbij zitten zijn een extraatje. Ik laat je vandaag de inhoud van de allereerste Nailbox zien en deel mijn mening erover.

nailbox
“De Nailbox is een unieke box dat zich op nagellakliefhebbers richt. Zo vind je in ieder Nailbox meerdere nagellakken en handverzorging van verschillende merken maar ook de nodige essentiële nageltools om prachtige nail art mee te creëren. De box bevat naast producten voor handen en voeten ook nog eens voor de afwisseling een leuk make-up of body product. De hoeveelheid producten in de Nailbox verschilt per editie, echter nooit minder dan vijf.  Niet alle boxen zijn hetzelfde, de inhoud in principe wel maar kleuren kunnen verschillen.”

Zoals je ziet op de foto was mijn box lekker goed gevuld! Ik laat je hieronder alle producten zien:

nailbox
The Body Shop rainforest shine shampoo voor normaal tot droog haar. Een schot in de roos voor mij persoonlijk, want dit is een shampoo zonder SLS/SLES waar mijn gevoelige hoofdhuid heel blij mee is. Verder zit er onder andere hydraterende glycerine en aloë vera, verzorgende huttentutolie, olijfolie, pracaxi olie en beschermende vitamine E in. De shampoo ruikt lekker fris en heeft een perfect formaatje om mee te nemen op reis.

nailbox
Ik ben zelf niet zo van de nailart en het nagelstempelen en dat is vooral omdat ik er gewoonweg echt geen tijd en geduld voor heb. Wel leuk om de steentjes te bewaren voor de feestdagen om dan een leuk accent aan te kunnen brengen. En nu ik het stempelsjabloontje zie gaat het toch ook jeuken om dat weer eens te proberen..

nailbox
De Sally Hansen nailgrowth miracle serum is bedoeld om elke dag over je nagellak en je nagelriemen in te masseren waardoor het zou zorgen voor langere nagels en mooie nagelriemen. Handig ook dat er een pipetdopje bijgeleverd is om netjes mee te kunnen doseren. In het serum zit onder andere glycerine, panthenol, keratine, vitamine E, citrusolie en citroenrasolie. Ik ga hem de komende tijd maar even goed uitproberen, want mijn nagelriemen kunnen wel wat liefde gebruiken..

nailbox
nailbox
nailbox
nailbox
Verder zaten er nog de volgende drie nagellakken in de Nailbox:

Bourjois La Laque 2 Chair et tendre, een heel zacht pastelroze/nudekleurige nagellak met een zilverkleurige shimmer die dekt in twee laagjes
China Glaze Gone Glamping, een duochrome metallic nagellak uit The Great Outdoors collectie van dit najaar
Vivien Kondor Mint Green, een middengroene kleur met een tintje blauw erdoorheen. De lak heeft een creamy finish en dekt in twee laagjes.

Al met al helemaal geen verkeerde eerste editie van de Nailbox en ik denk dat als je echt een nagellak/nailartliefhebber bent, dat je nog enthousiaster bent. Je kan deze Nailbox nog bestellen tot 15 oktber 2015, op = op, voor €20,00 inclusief verzendkosten.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van yazylicious
  Reply yazylicious 9 oktober 2015 at 13:32

  Wat leuk zo’n nailbox!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 9 oktober 2015 at 09:32

  Ik vind de nagelkleurtjes erg mooi zeg

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 8 oktober 2015 at 21:31

  de inhoud van deze box ziet er supergoed uit, heel echt erg mooi!

 • Avatar van Daphne
  Reply Daphne 8 oktober 2015 at 18:51

  Ahhh wat een leuke inhoud!

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 8 oktober 2015 at 16:23

  Haha, een shampoo in een nailbox. Deze keuze begrijp ik niet helemaal…Een jaar of twee geleden heb ik ook eens een nailbox ontvangen. Helaas vond ik de inhoud niet zo heel geweldig. Het is dan ook bij één box gebleven. Deze inhoud vind ik erg tof!

 • Avatar van AA Beautyaddicts
  Reply AA Beautyaddicts 8 oktober 2015 at 14:52

  Wat een leuke box! Weer eens wat anders!

 • Avatar van Miriam - NailTalk
  Reply Miriam - NailTalk 8 oktober 2015 at 14:17

  Ik vind het een fijne box! En zeker geschikt voor de nagelliefhebber :-D

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 8 oktober 2015 at 11:17

  Wat een leuke box

 • Avatar van Eline | Simply Handwritten
  Reply Eline | Simply Handwritten 8 oktober 2015 at 11:07

  Geen box waar ik enorm enthousiast over ben, ook al ben ik behoorlijk dol op nagellak. De lak van Bourjoirs is zeker mooi, maar voor de rest kan ik voor €20 denk ik toch beter producten kopen die echt bij mij passen.

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 8 oktober 2015 at 10:10

  Leuke box met producten die ik zelf niet 1-2-3 zou aanschaffen, maar dat maakt zo’n box juist leuk vind ik.

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 8 oktober 2015 at 08:53

  Ik heb de box gisteren ook gekregen en is erg leuk.
  Alleen jammer dat er geen kaartje bij zit met informatie over de producten.
  Wat je met de steentjes kan doen, en hoe ze het beste blijven zitten.
  Ik heb geen idee hoe het stempelsjabloontje werkt.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 oktober 2015 at 10:03

   Hi Ingrid, je kan op deze website meer informatie en onderaan een filmpje vinden hoe het stempelsjabloontje werkt :)

   • Avatar van Ingrid
    Reply Ingrid 8 oktober 2015 at 10:28

    Dank je wel.
    Ik ga kijken.

 • Avatar van bychristiana
  Reply bychristiana 8 oktober 2015 at 08:30

  Wat een leuk initiatief! Zelf doe ik eigenlijk niets met nail-art, lak mijn nagels gewoon in 1 kleur zonder frutseltjes, maar inderdaad; als je dol bent op nail-art, is dit natuurlijk wel super leuk! Zo kunnen ze dan ook de nail-art spulletjes uit de ‘ gewone boxen’ halen;-)

 • Avatar van Yust
  Reply Yust 8 oktober 2015 at 08:07

  Het nagelriem, nagelolie van Sally Hansen ben ik ook erg benieuwd naar en alleen daarvoor zou ik het ook willen kopen.

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 8 oktober 2015 at 08:05

  The Body Shop rainforest shine shampoo voor normaal tot droog haar en nagellak China Glaze vind ik de leukste producten hier.

 • Avatar van Merel
  Reply Merel 8 oktober 2015 at 07:34

  Oh wat leuk! En qua kosten valt het mee met wat je er voor krijgt. Ik zal er als nagellakliefhebster eens over na denken.

 • Avatar van BEAU
  Reply BEAU 8 oktober 2015 at 07:30

  Idd fijne producten vooral het product van Sally Hansen spreekt mij aan ;)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 8 oktober 2015 at 06:52

  Eindelijk een box met nagellakjes etc.!
  Leuke inhoud.

  Fijne dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.