Beauty

Aveda uplifting moments gift ♥

22 november 2015

aveda uplifting moments
Ook Aveda komt dit jaar weer met een aantal erg mooie cadeausets voor de aankomende feestdagen. Ik wil je hier graag wat meer over vertellen, omdat er gewoonweg een erg mooi project achter zit èn omdat de producten echt heerlijk zijn. Ik ontving de Aveda uplifting moments gift set die als quote heeft “a peaceful journey is a gift”. Lees verder voor meer informatie, foto’s en review van de drie producten die in deze verpakking zitten.

aveda uplifting moments
In deze giftset zitten de volgende drie producten:

Deze grote tube hand relief moisturizing creme (125ml) voor de handen is erg welkom want ik merk dat mijn handen – en zeker mijn nagelriemen – wel wat extra liefde kunnen gebruiken. Nu moet ik toegeven dat ik het smeren stomweg vergeet maar met zo’n fijne handcrème als deze hopelijk niet meer! Niet alleen de geur is echt heerlijk, lekker kruidig, rustgevend en zacht, ook zitten er veel voedende ingrediënten in zoals glycerine, vitamine E en een hele reeks extracten en oliën van planten. Hij smeert lekker, is zuinig in gebruik, trekt redelijk snel in en maakt de huid gelijk lekker zacht en soepel.

De beautifying creme cleansing oil (125ml) is een doucheproduct die je douchegel vervangt en tegelijkertijd je huid voedt waardoor je naderhand niet direct een bodylotion meer nodig hebt. Het is een romig product wat je op je vochtige huid inmasseert tot het lichtjes begint te schuimen en dan spoel je het goed af en kan je jezelf droogdeppen. Ook hiervan is de geur weer heerlijk – ik hou echt van die typische wellness geur van Aveda producten – en ook dit product bevat weer veel fijne ingrediënten zoals glycerine, verschillende plantenoliën en -extracten  vitamine E.

Als laatste zit erin deze cadeauverpakking ook nog een flesje beautifying composition oil (30ml). Je kan de olie gebruiken als badolie, direct op de huid op droge plekjes of als een behandeling voor een gevoelige hoofdhuid. Over een multifunctioneel product gesproken! Er zit onder andere sojaolie, olijfolie, saffloerolie, bergamotolie, lavendelolie, rozemarijnolie, zonnebloemolie en vitamine E in. Verkijk je niet op de grootte van dit flesje, want het is enorm zuinig in gebruik (zelfs als badolie heb je maar enkele druppels nodig) dus hier kan je een flinke tijd mee vooruit.

aveda uplifting moments aveda uplifting moments aveda uplifting moments

#LoveForNepal
De cadeauverpakkingen van deze Aveda Kerst cadeautjes zijn gemaakt van traditioneel handgemaakt lokta berkenpapier zoals je in voorgaande jaren ook al gezien hebt bij dit merk. De verpakkingen worden met de hand gemaakt door inwoners van Nepal, op basis van een samenwerkingsverband tussen Aveda en de Himalaya Bio-Trade Limited papiermakers corporatie (HBTL).

Door middel van aankoop van een cadeauset draag je bij aan Aveda’s ondersteuning en zorg voor de gemeenschap van de papiermakers in Nepal. Recentelijk hebben er aardbevingen in Nepal plaatsgevonden waardoor de papiermakers alle hulp kunnen gebruiken om hun gemeenschap weer op te bouwen en het is mooi dat je met zo’n project helpt om een verschil te kunnen maken. Op deze website van Aveda lees je hier meer over en kan je eventueel doneren. Enkele mooie weetjes op een rij: In de afgelopen jaren heeft Aveda met dit project meer dan 5.500 mensen een baan kunnen geven waardoor 2.400 gezinnen nu eten kunnen kopen, hun huizen kunnen onderhouden en hun kinderen naar school kunnen laten gaan. Ook is er 42.000 hectare bos beschermd waardoor het leven van veel dieren wordt gered. Het papier is dan ook Certified Wildlife Friendly!

aveda uplifting moments

De Aveda uplifting moments giftset die ik in dit artikel laat zien is verkrijgbaar voor €29,50 bij Aveda salons of via de Aveda webwinkel. Er zijn nog meer cadeausets verkrijgbaar, variërend in prijs tussen de €19,00 en €79,00.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. 

Reacties op dit artikel

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 23 november 2015 at 15:57

  Fijne tip! Weet alleen nog niet of dit voor mijn moeder geschikt is. Dacht dit lijkt me wel iets, maar de vrouw van 70 moet toch denk ik meer voeding voor haar huid hebben!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 22 november 2015 at 21:22

  Wat een mooie producten, de olie lijkt me echt heerlijk. Wat mooi dat er een speciale gedachte achter het inpak papier zit en je zo wel een heel speciaal,cadeau kunt kopen.

 • Avatar van Maxine
  Reply Maxine 22 november 2015 at 20:41

  Wat fijn om te lezen dat je een goed doel steunt wanneer je een cadeauverpakking koopt. Dit doet mij altijd toch weer goed. hierdoor word ik ook sneller overgehaald om iets te kopen. Verder vind het een hele leuke cadeau set.

 • Avatar van WojisOnBeauty
  Reply WojisOnBeauty 22 november 2015 at 18:37

  Mooie set, ik heb al wat jaren niks van Aveda gekocht, wel een olie geloof ik. Erg nieuwsgierig naar de cleansing oil. En #LoveForNepal, wat goed, ik houd wel van dit soort acties. Ik ga eens neuzen, altijd een mooi merk gevonden.

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 22 november 2015 at 11:09

  Ik vind het altijd fijn een cadeau te geven dat zowel luxe uitstraalt maar wat ook echt wat betekend.
  Voor de echte chocolade liefhebbers geef ik daarom het liefste een kleurig pakketje Tony’s chocolonely.
  Maar voor beauty lovers zou dit ideaal zijn.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 november 2015 at 13:34

   Oh yes, Tony’s is ook zo heerlijk èn met mooie gedachte erachter!

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 22 november 2015 at 08:21

  Mooie producten! Vooral de handcrème lijkt me fijn, want ik heb altijd droge handen!

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 22 november 2015 at 07:27

  Inderdaad een heel mooi concept wat er achter de aanschaf van deze producten zit. De producten zelf lijken me ook erg fijn. De vormgeving van de producten vind ik ook mooi.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 22 november 2015 at 06:34

  Prachtige luxe kado’s!
  Mooi om zoiets te geven in de mooiste maand van het jaar ;-)

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.