Fashion

Plussize fashion tip | Bonprix Maite Kelly collectie

10 november 2015

bonprix maite kelly
Maite Kelly, je kent haar misschien nog wel als de prachtige dame uit The Kelly Family maar wist je dat ze tegenwoordig ook in samenwerking met Bonprix een eigen kledinglijn heeft? Inmiddels komt hiervan twee keer per jaar een nieuwe collectie uit en ik wil vandaag de laatste Bonprix Maite Kelly collectie aan je laten zien inclusief mijn aanwinsten hieruit. Kijk mee naar de leuke foto’s waarin Maite zelf centraal staat en een mooie collectie kleding voor de plussize ladies onder ons.

bonprix maite kelly
bonprix maite kelly
bonprix maite kelly

bonprix maite kelly
Zoals je ziet is het een vrolijke wintercollectie geworden waarbij weinig zwart te zien is. De collectiestukken zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar – dus als je fan bent van zwart is het er ook echt wel tussen te vinden – en de collectie is nog veel breder dan ik je nu laat zien, maar de items hierboven vind ik persoonlijk gewoonweg echt heel erg leuk. Lekkere warme stoffen, draagbare mode voor een voller figuur zonder dat het gelijk allemaal losjes of wijd hoeft te zijn en juist door het kleurgebruik in de collectie springt het er voor mij zeker uit tegenover andere merken die in de herfst en winter toch vaak voor grijstinten, zwart, bruin, donkergroen en wijnrood gaan.

bonprix maite kelly

Zelf ben ik gezwicht voor een paar fijne knits uit deze collectie. Heerlijke warme breisels is iets waar ik dol op ben en ik was vanwege het gewichtsverlies (nu zo’n 10/12 kilo lichter dan vorige herfst) wel toe aan een paar nieuwe items. Het zwart witte vest is mooi afgewerkt, heeft geen sluiting en de achterkant is iets langer dan de voorkant, het grijze vest heeft ook geen sluiting en is echt zo’n lekker model om in te kruipen op de bank of als jas te dragen als er een lekker herfstzonnetje staat tijdens je wandeling en de blauwe langere trui is lekker warm maar niet te gesloten. De wijdere boothals, de driekwartmouwen en de lederen randjes bij de zakken maken hem net even wat anders dan een normale trui. Love it! De items gaan binnenkort nog zeker voorbij komen in outfitposts :)

De Bonprix Maite Kelly collectie is verkrijgbaar tot en met kledingmaat 56/58 en uit mijn ervaring kan je beter op een maatje kleiner gokken, dat valt bij mij het mooiste. De collectie is aardig populair du als je er wat leuks tussen ziet hoop ik dat het nog in de shop is, anders is het even wachten tot de voorraad weer wordt aangevuld. Ook heel fijn: de kleding van Bonprix is fijn betaalbaar, zo kosten bovenstaande items van links naar rechts €39,99, €29,99 en €30,99. En het is voor mij één van DE shops waar ik altijd kan slagen voor comfortabele, goede en leuke lingerie. Zeker eens tussen snuffelen als je een grote(re) maat hebt!

Neem een kijkje in het plussize webwinkeloverzicht voor meer leuke shoppingadresjes.

Spreekt deze collectie jou aan? Shop jij wel eens bij deze webwinkel?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Catrina
  Reply Catrina 23 mei 2019 at 15:46

  spijkerjasje gekocht maar helaas te groot. enorm balen want juiste maat is niet meer voorradig :(

 • Avatar van Catrina
  Reply Catrina 23 mei 2019 at 15:45

  spijkerjasje gekocht maar helaas veel te groot, enorm balen want juiste maat is niet meer voorradig :(

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 22 november 2015 at 13:00

  Maite kende ik al heel lang, want ik was vroeger echt die hard fan van The Kelly family! :) Vond het zo leuk haar terug te zien bij BonPrix ook. Mooie vrouw is het!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 11 november 2015 at 13:26

  Mooie slank makende fashion!
  Ook toevallig want laatsd las ik in een krant over hoe het met de familie gaat waar het model van is.
  Wat ze allemaal doen.
  De liedjes van de familie herinner ik me goed.

 • Avatar van irenelouiseblog
  Reply irenelouiseblog 11 november 2015 at 11:30

  Leuke items hoor! Ik vind hoe je er ook uit ziet, zolang je je maar prettig voelt in bepaalde kleding!

  Liefs Irene

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 11 november 2015 at 09:57

  Ik denk jij ook de leukste items uit de collectie heb gekozen :D en….. wederom weer door jouw tip, heb ik net bij Bonprix een bh gekocht voor weinig….en dat met mijn cup g! De reviews waren goed, dus ik ben zo benieuwd!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 november 2015 at 09:58

   Heel leuk om te horen! Verrassend he, dat je er met een grote cupmaat ook echt goed kan slagen? :D

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 10 november 2015 at 21:57

  Wat een leuke collectie! Ik shop eigenlijk nooit online

 • Avatar van Nicole @ Everyday-Life.nl
  Reply Nicole @ Everyday-Life.nl 10 november 2015 at 21:40

  Jaaaaaa ik ben helemaal weg van die kleding! Dat zwart/witte vest links is mijn favoriet, die draag ik heel vaak :-)
  Ik wist trouwens niet dat zij van The Kelly Family was, wat grappig!!

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 10 november 2015 at 21:31

  Heerlijke webwinkel bonprix! Net wat je zegt leuke dingen voor leuke prijsjes. Ik ben gek op hun jurkjes!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 10 november 2015 at 18:07

  Wat een leuke kleding heb je gekocht, super, het zal je vast heel mooi staan, ben benieuwd naar je outfit foto’s. Bon Prix, is één van mijn favoriete webwinkels, ze hebben veel leuke kleding en de prijzen zijn ook meer dan prima, wat altijd fijn is.

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 10 november 2015 at 17:08

  wat een heerlijke collectie, zelf shop ik graag bij bonprix, ze hebben best heel leuke en unieke dingen voor meiden met een wat grotere maat en zijn leuk betaalbaar…… ook in deze collectie staan er weer heel leuke items tussen ..

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.