Beauty

Face of the day | Colour your way.. Green (+ win!)

30 november 2015

boots no7 make-up
Vandaag heb ik weer eens een face of the day online staan en deze keer is het er eentje in samenwerking met Boots No. 7. Ik heb al redelijk wat ervaring met skincare van Boots, maar met de make-up eigenlijk nog niet zo en ik was er al een tijdje benieuwd naar. De kleur groen staat in dit artikel centraal, ik heb het subtiel verwerkt in de look, vertel je hier alles over èn je maakt kans op een prachtige make-up set van dit merk.

boots no7 make-up boots no7 make-up
De kleur groen staat voor mij vooral voor warmte en ik denk erdoor gelijk aan de natuur, het bos, moskleuren, olijfbomen.. Ik hou ervan en kom er op de één of andere manier tot rust van. Maar toch draag ik het eigenlijk niet zo heel erg vaak in mijn make-up of kleding. Dat komt waarschijnlijk omdat het meer een warme kleur is en ik een koel huidtype heb. Maar wie weet zou ik er toch eens vaker mee moeten spelen!

boots no7 make-up

Boots No.7 Colour Your Way campagne
Deze campagne is door Boots opgezet om ons weer een beetje uit te dagen om wat vaker te experimenteren met kleur. De komende tijd zal er dan ook wekelijks een online influencer een kleur onder handen nemen die ook op de Facebookpagina van Boots centraal zal staan. Door je eigen look in de kleur van die week in te sturen maak je kans op een mooie make-up set van Boots No. 7. Denk hierbij aan een look in make-up, kleding, accessoires of geef er helemaal je eigen draai aan!

De make-upproducten van Boots No. 7 zijn me zeker niet tegengevallen en ik heb er in deze look dan ook een flink aantal producten van gebruikt:

– shimmer palette Bronze als highlighter
– natural blush tint powder Spice
– stay perfect quad eye shadow palette Chocolate Fondant ♥
– intense volume mascara Black
– sheer temptation lipstick Entice ♥
– stay perfect shade and define Pink Pearl
– stay perfect amazing eyes pencil Deep Green
– lash & brow perfector
– gel finish nail colour Deep Wine.

boots no7 make-up

Winactie
Ik mag dus een erg leuke Boots No. 7 make-upset met producten van dit merk gaan weggeven die past bij de kleur van deze week. Groen! Kortom; ga lekker aan de slag, wees origineel, maak een foto van jouw look en waar de kleur voor jou persoonlijk voor staat en plaats deze op de Facebookpagina van Boots. Door hierbij ook gebruik te maken van de hashtags #winactie #boots #No7 #colouryourway #groen ben je extra goed terug te vinden!

– Vergeet niet @CurvaciousNL te taggen in de door jou geüploade foto zodat ik hieruit een winnaar kan kiezen :)

Meedoen met deze actie kan tot en met zondag 6 december 2015, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Ik ben benieuwd.. welke betekenis heeft de kleur groen voor jou en draag je het vaak?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

balkje-nieuwe-layout

Reacties op dit artikel

 • Avatar van tine
  Reply tine 6 december 2015 at 17:18

  groen vind ik niet zo’n mooie kleur behalve de pasteltinten

 • Avatar van Saskia van de Laar
  Reply Saskia van de Laar 4 december 2015 at 00:47

  Groen komt in zoveel schakeringen dat ik er eigenlijk een love/ hate verhouding mee heb. Het ene groen staat me WOW, het andere “moet dat nou” zal ik maar zeggen.. :) Vanwege mijn groene ogen, draag ik wel vaak een groen oogpotloodlijntje onder mijn ogen. Aangezien niet veel pakketjes afgestemd zijn op de kleur groen, zou ik graag een kansje wagen op dit leuke pakket van Boots

 • Avatar van van erum maria louisa
  Reply van erum maria louisa 3 december 2015 at 21:20

  ik doe voor die mooie produkten graag mee ,maar ik kan niet met een foto meedoen
  ik hoop dat het ook mag

 • Avatar van Aniek
  Reply Aniek 3 december 2015 at 17:49

  doe graag mee. Gebruik eigenlijk nooit groen, de kans om het uit te proberen

 • Avatar van jacqueline
  Reply jacqueline 3 december 2015 at 06:47

  Wat een prachtige producten vind je op deze website!

 • Avatar van wanda berg
  Reply wanda berg 3 december 2015 at 00:16

  Wat een leuk setje als ik het zou mogen winnen alle stappen doorlopen alleen het taggen lukt niet. Hopelijk telt mijn inzending wel mee. Groetjes Wanda

 • Avatar van wvs amber
  Reply wvs amber 2 december 2015 at 13:26

  Wat een leuke Winactie mijn foto staat erop #hopen

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 december 2015 at 06:46

  Prachtige make-up look!
  Geweldige actie ;-)
  Ik doe mee.
  Ik hou van groen.

  Xoxo

 • Avatar van Pirre
  Reply Pirre 30 november 2015 at 21:42

  Mooi zeg, staat je goed! Ik heb niet zo veel met groen eigenlijk…hihi

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 30 november 2015 at 20:36

  Ik ben sowieso fan van groen in make-up! Succes aan iedereen die meedoet. Heb nog nooit wat van het Boots huismerk geprobeerd.

 • Avatar van Dionne Knooren
  Reply Dionne Knooren 30 november 2015 at 20:25

  Ziet er goed uit! mooie look!

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 30 november 2015 at 20:23

  Ik heb meegedaan aan de winactie en ik probeer jouw te tagen, maar op een of andere manier lukt het niet. Maar ik sta wel op de boots pagina.

 • Avatar van layla
  Reply layla 30 november 2015 at 18:57

  ik hou eigenlijk meer van nude. Maar bij andere staat groen wel erg mooi

 • Avatar van Julia...
  Reply Julia... 30 november 2015 at 18:31

  Ik ben dol op groene nagellak. Samen met blauw mijn lievelingskleuren voor nagellak.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 30 november 2015 at 17:16

  Wat staat het je mooi! En wat een mooie foto’s bij di artikel.
  Groen staat voor mij voor de natuur en al het moois wat de natuur te bieden heeft. Met mijn bruine ogen kan ik groen,best goed dragen, maar deze winactie laat ik aan me voorbij gaan, het gaat even even niet zo goed met mijn gezondheid.

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 30 november 2015 at 16:33

  Jeeeeetje maar groen staat jouw juist super goed!
  Toch vaker uitproberen?
  ;-)
  Je groene jas staat je tenslotte ook heel mooi hahaha
  Verder wil ik nog even kwijt dat ik die win actie’s super leuk vind, geniet echt dagelijks van mijn gewonnen schoenen en krijg er ook veel complimentjes over.
  Gewoon mee doen dus dames, je weet nooit welke naam de hoge hoed deze keer weer tevoorschijn toverd.

 • Avatar van maxine
  Reply maxine 30 november 2015 at 16:05

  Met de kleur groen denk ik aan natuur en rust. Zelf ben ik wel van het kijken naar de prachtige kleur groen alleen op mijn huid staat het niet heel mooi. Ik ben meer van de naturel basiskleuren. x

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 30 november 2015 at 15:39

  Wat een leuke winactie, ik sla een keer over maak ga zeker Instagram in de gaten houden.. wie weet doe ik nog wat inspiratie op :-)!

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 30 november 2015 at 15:30

  Dat ziet er heel erg goed uit!

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 30 november 2015 at 15:23

  Mooi! Ik hou van groen

 • Avatar van Sara
  Reply Sara 30 november 2015 at 15:01

  Oeh wauw, dit ziet er echt heel erg veelbelovend uit! Ik ga kijken of ik aankomende week tijd vind om iets voor deze winactie te doen, want het merk spreekt me echt aan en ook de kleur groen vind ik fijn!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.