Beauty

Wintertip! | Burt’s Bees bodylotion

9 november 2015

burt's bees bodylotion
Burt’s Bees
heeft een heel assortiment aan natuurlijke verzorgingsproducten en mijn ervaringen met dit merk zijn tot nu toe positief. Zeker als je een droge huid hebt kan ik dit merk aanraden als herfst- en wintertip. Fijn dat het merk bij steeds meer fysieke winkels te koop is, zo kan je er nog eens lekker tussen snuffelen tijdens het winkelen! Lees verder voor meer informatie, foto’s en mijn ervaring met verschillende varianten Burt’s Bees bodylotion.

Ik zal de bodylotions – die ofcourse allemaal bijenwas bevatten – hier onder in volgorde van hydraterend tot intens voedend opnoemen, dus hoe droger je huid hoe blijer je wordt richting het einde van dit artikel ;)

burt's bees bodylotion burt's bees bodylotion burt's bees bodylotion

Burt’s Bees soothingly sensitive Aloe & Buttermilk body lotion for sensitive skin
Een bodylotion met een wat stevige textuur maar die wel redelijk snel intrekt en gelijk verzachtend werkt. De geur is redelijk fris maar niet overheersend en hij laat geen plakkerig/vettig laagje achter. De hypoallergene samenstelling in combinatie met ingrediënten als kamille, calendula, shea boter, aloë vera en karnemelk verzachten, kalmeren, hydrateren en voeden de huid.

burt's bees bodylotion burt's bees bodylotion burt's bees bodylotion

Burt’s Bees naturally nourishing Milk & Honey body lotion for normal to dry skin
Deze bodylotion heeft ook weer die stevige textuur en voelt duidelijk al meer voedend aan op de huid, maar smeert alsnog lekker uit en trekt redelijk vlot in zonder laagje achter te laten. De geur is een warme en lichtzoete combinatie waar ik ook ergens wat kokos in lijk te herkennen. Melk, honing, verschillende oliën en vitamine E verzachten, hydrateren en voeden de huid intens.

burt's bees bodylotion burt's bees bodylotion burt's bees bodylotion

Burt’s Bees richly replenishing Cocoa & Capuacu Butter body lotion for dry skin
Je kan goed merken dat de bodylotions steeds voedender worden; niet alleen worden ze dikker van textuur, ook laat deze een subtiel voedend laagje achter op de huid. Alsnog niet plakkend waardoor je je redelijk snel weer aan kan kleden, maar goed voedend is hij zeker! De geur is redelijk neutraal en doet me denken aan een wat notige kokosgeur vermengd met vanille. Er zitten verschillende oliën en boters in, samen met onder andere aloë vera, vitamine E en honing en verlicht zelfs de meest droge plekjes op mijn huid gelijk.

burt's bees bodylotion burt's bees bodylotion burt's bees bodylotion

Burt’s Bees ultimate care bodylotion with Baobab Oil for extremely dry skin
Het is bijzonder hoe een product zo bomvol voedende ingrediënten kan zitten, maar alsnog heel prettig uitsmeert en redelijk snel intrekt. Een subtiel laagje met een heerlijke licht kruidige geur blijft achter op de huid en hij geeft gelijk een mooie glow. Als je huid ècht droog is, misschien wel gebarsten met jeuk en schilfertjes hier en daar dan zou dit maar zo jouw go to bodylotion kunnen worden.

De eventueel toegevoegde parfum in deze bodylotions zijn van natuurlijke oorsprong, de producten zijn parabeenvrij en niet op dieren getest, de tubes werken prettig en hygiënisch, de lotions zijn zuinig in gebruik, doen wat ze beloven èn zijn ook nog eens redelijk goed betaalbaar. Voor een tube van 170 gram betaal je namelijk €12,95 voor de 24-hour varianten en €15,95 voor de ultimate care variant.

Burt’s Bees bodylotion is onder andere verkrijgbaar bij Etos, Douglas en De Tuinen.

Wat is jouw favoriete bodylotion of body butter voor de herfst/winter?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 9 november 2015 at 23:09

  Dit lijken me echt heerlijke producten, de huid op mijn benen is nu al weer erg droog dus daar kan ik nu al wat extra’s gebruiken. Ik smeer nu met een heerlijke bodybutter van Rituals, die is bijna op, dus ik ga maar snel op zoek naar deze producten :-)

 • Avatar van Ann Ages Gracefully
  Reply Ann Ages Gracefully 9 november 2015 at 20:14

  Ze zien er heerlijk vol en romig uit. Ik ben zelf niet zo van de body-lotion maar deze zien er wel goed uit.

 • Avatar van Aukje Leermakers
  Reply Aukje Leermakers 9 november 2015 at 14:11

  Bedankt voor de tip, ik kende het alleen maar in de baby-varianten. Maar dit klinkt erg goed. Ik ga eens op zoek bij de Etos.

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 9 november 2015 at 13:52

  Lijken me echt heerlijke lotions voor deze aankomende winter

 • Avatar van PJ
  Reply PJ 9 november 2015 at 13:09

  Die moet ik hebben :). Heb eindelijk een fijne creme voor mijn gezicht gevonden en die lijkt me wat duur voor mijn hele lijf :D.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 november 2015 at 15:55

   Haha, herkenbaar hoor. Als ik een bepaalde crème heb die me enorm goed bevalt wil ik die ook het liefst o-ve-ral smeren :D

 • Avatar van Miriam - NailTalk
  Reply Miriam - NailTalk 9 november 2015 at 12:32

  Dit “ticks all the boxes” voor mij! Qua substantie, huid, geur.. Lijkt me zo fijn. Deze ga onthouden voor mn verjaardag!

 • Avatar van trendymommynlAndrea
  Reply trendymommynlAndrea 9 november 2015 at 11:48

  al jaaaaren mijn favoriet!
  Ook de cuticle cream, waar de lemony fluiter op geïnspireerd is, de lippenbalsems en DE COMPLETE BABY BEE LIJN! i looove it :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 november 2015 at 15:56

   Jaaa, de babyproducten die ik heb geprobeerd zijn inderdaad ook heel fijn!

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 9 november 2015 at 09:43

  Wat lijken me dit toch heerlijke producten.. ik wil deze proberen! Ik heb eigenlijk niet echt een favoriet product.

 • Avatar van Willemse
  Reply Willemse 9 november 2015 at 09:35

  Ik heb een aantal hand verzorgings producten van Burt Bee’s , en die werken ook bijzonder goed.
  Soms wat vettig en de geur kan wat apart zijn, maar dat heeft ook wel weer wat prettigs.
  Ben altijd wel heel tevreden over deze producten.

 • Avatar van eigenwijsje2014
  Reply eigenwijsje2014 9 november 2015 at 09:10

  Ik merk dat mijn dochtertje echt extreem op die kou reageert.. Zou het daarvoor ook goed zijn?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 november 2015 at 15:56

   Kan je zeker eens proberen, als je de sensitive variant pakt? Maar Burt’s Bees heeft ook speciale kinder/baby producten :)

 • Avatar van Belessa
  Reply Belessa 9 november 2015 at 08:45

  Hmm wat ziet dit er allemaal heerlijk uit zeg!

 • Avatar van BeautyOpinie
  Reply BeautyOpinie 9 november 2015 at 07:56

  Dit lijkt me inderdaad een hele goede tip! Denk dat mijn droge huidje hier wel heel vrolijk van wordt :) Mijn tip is de Garnier Body Oil Beauty oil milch. Ik sla deze altijd in als ik in Duitsland ben want vind hem super fijn!

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 9 november 2015 at 06:51

  Mijn huidje is momenteel echt droog. Het lijkt iedere herfst/winter erger te worden. Zowel mijn gezichtshuid als mijn lichaam. Het lijkt me heerlijke producten. de Burt’s Bees ultimate care bodylotion with Baobab Oil for extremely dry skin lijkt me goed voor mij zoals je ze omschrijft.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 9 november 2015 at 06:38

  Wauw… die moet ik snel kopen ;-)
  Het lijk me perfect om er goed uit.

  Fijne dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.