Beauty

face of the day | Fallproof

14 november 2015

inglot fall collection
Ik kreeg de laatste tijd weer wat nieuwe make-upproducten binnen waarvan ik enorme zin kreeg om aan de slag te gaan om weer eens wat anders dan mijn naturelle everyday look te maken. Ik nam het palette uit de INGLOT fall collection en combineerde dit met wat andere nieuwe producten tot bovenstaande look. Ik blijf het grappig vinden hoe de warme kleuren mij toch niet verkeerd staan – al zeg ik het zelf – terwijl ik overduidelijk een koel huidtype heb. Waarschijnlijk komt het door mijn lichte huid en blauwe ogen, die trouwens door de warme kleuren uit het palette nog blauwer lijken dan normaal. Love it!

inglot fall collection
Deze look is niet alleen door het kleurgebruik, maar ook door de primer en fixing spray helemaal fallproof. Een flinke wind, een klein regenbuitje.. hiermee kom je de dag wel door en dat is met dat heerlijke Nederlandse herfstweer erg fijn. Mocht je nu net als ik ook een drogere huid hebben dan is de Sans Soucis face primer trouwens echt een aanrader, want hij bevat hydraterende ingrediënten waardoor je make-up niet alleen mooier aanbrengt en langer blijft zitten maar ook nog eens soepel aanvoelt en droge lijntjes en plekjes niet worden geaccentueerd.

De Sans Soucis fixing spray gebruik ik als laatste stap nadat ik m’n complete gezicht heb opgemaakt om het geheel er minder poederig uit te laten zien. Deze spray is één van de fijnere die ik geprobeerd heb en ook hier zitten weer fijne ingrediënten in zoals een vitaminemix, kalmerende en hydraterende bestanddelen.

Nog een tip voor de mensen met (erg) lichte huidjes: de Oriflame Giordani Gold sheer powder met een SPF15 in de kleur translucent. Geeft een lichte dekking, matteert goed en is licht genoeg. Yay!

inglot fall collection
inglot fall collection
Ik gebruikte verder om de ooglook af te maken de MAC fluidline pen in Retro Black (uit de MAC Fluidity collectie die vanaf 26 december verkrijgbaar is). Een mooie zwarte eyeliner in pen/stiftvorm in een heel donkergrijze-tegen-het-zwart-aan kleur met een tintje donkerblauw erin. Werkt geweldig en ik hoop dan ook niet dat hij snel uit zal drogen. Iets wat helaas vaak gebeurt met zulke eyeliners. En als laatste een flinke laag Rimmel super curler mascara in een diepzwarte kleur. Een heel fijne mascara die zeker meer krul dan de gemiddelde mascara geeft, maar wel een wat groot borsteltje waardoor ik sneller knoei op de huid rondom mijn ogen.

De lipstick die ik draag is trouwens de Make-up Studio lipstick in de kleur 51 die ik na de shape/contourles een tijdje geleden mee heb gekregen omdat de Make Up Artist hem zo mooi vond staan bij me. Ik zou zelf niet snel voor een shimmery perzikkleur kiezen, maar het is echt een fijne kleur voor ‘elke dag’ die lang blijft zitten en heel comfortabel aanvoelt op de lippen.

inglot fall collection
inglot fall collection
En dan toch echt wel de knaller van de hele look.. Het palette uit de INGLOT fall collection ♥ Hij bestaat uit de kleuren #368 matte (linksboven), #403 pearl (rechtsboven), #609 double sparkle (linksonder) en #43 AMC shine (rechtsonder). De pigmentatie is echt heel erg goed, ze werken heel fijn, laten zich eenvoudig blenden en zijn mooi op te bouwen. Heel erg mooi om eens lekker mee te spelen en een meer opvallende look mee te maken. Voor mij dan in ieder geval ;)

Basisproducten
– Estée Lauder double wear foundation
– Estée Lauder double wear concealer
– Smashbox contour palette
– Bobbi Brown shimmer brick Rose
– Make-up Studio brow kit ‘blond’
– Collistar oogschaduwbasis

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 15 november 2015 at 09:11

  Ik ben verliefd op Het palette uit de INGLOT fall collection en de lipstick van de make-up studio. Wat een prachtige kleuren allemaal. De swatch op je hand is echt heel mooi!

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 14 november 2015 at 20:49

  Oef wat een geweldige look, het palette van Inglot is ook wel een echt pareltje zo te zien….

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 14 november 2015 at 20:07

  Wat staat deze look je geweldig, echt heel erg mooi.

 • Avatar van ceetje78
  Reply ceetje78 14 november 2015 at 19:49

  Jeetje staat je inderdaad heel erg goed! Je full face foto is trouwens ook echt heel helder en mooi!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 14 november 2015 at 17:42

  looove die ooglook :D gorgeous en zeker herfst proof :D

 • Avatar van PinkFairy
  Reply PinkFairy 14 november 2015 at 17:39

  Wat ben je toch ook een prachtige vrouw, Dees!

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 14 november 2015 at 15:45

  Erg mooie look, warme kleuren staan je goed! Wat is het palette goed gepigmenteerd zeg!

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 14 november 2015 at 12:05

  Mooie look. De kleuren passen goed bij je ogen!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 14 november 2015 at 09:57

  Erg mooie look, staat je goed!

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 14 november 2015 at 09:27

  Inderdaad prachtige foto’s :-) ….
  (zie art. van gister)
  En je look staat je prachtig, je hebt dan ook van nature al een hele mooie huid volgens mij.
  Ik vind vooral de perfecte vorm van je wenkbrauwen het helemaal afmaken.
  Geniet van je weekend, geoetjes

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 14 november 2015 at 08:03

  Mooie look! Ik vind het palet van ingoot erg mooi!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 14 november 2015 at 06:48

  Wat een mooie look en fijne producten. Dat palette van Inglot heb ik inmiddels zo vaak voorbij zien komen. In eerste instantie zou ik nooit voor dit palette hebben gekozen, maar ik vind hem inmiddels echt prachtig!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 14 november 2015 at 06:42

  Wauw, wat een prachtige make-up look ;-)
  Onder je ogen lopen de kleuren oogschaduw perfect in elkaar over.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.