Beauty

Garnier loving blends | Mytische olijf

18 november 2015

garnier loving blends
Voor iemand als ik met een gevoelige hoofdhuid is het altijd weer tricky om een nieuwe haarverzorgingslijn uit te proberen, maar toen deze Garnier Loving Blends lijn in de variant ‘mytische olijf’ voor gevoelig, droog haar binnen kwam was ik direct benieuwd. De producten beloven mild en natuurlijk te zijn, bevatten geen parabenen en daarnaast is olijfolie een heerlijk middel voor drogere huidjes (het voedt, beschermt, hydrateert en zit bomvol vitaminen en mineralen) dus dat moèst ik wel uitproberen! Lees verder voor meer informatie, foto’s en mijn persoonlijke ervaring met deze producten.

garnier loving blends garnier loving blends
De shampoo (300ml, €3,49) is uit deze lijn duidelijk mijn minst favoriete product. Dit komt door onder andere de sulfaten, een uitdrogende/’harde’ alcohol, siliconen en parfum. Ik moet hier wel als kanttekening bij zeggen dat mijn hoofdhuid echt heel milde en ‘schone’ producten gewend is omdat ik nu eenmaal zo’n gevoelige hoofdhuid heb. Heb je een normale hoofdhuid dan zou deze shampoo gewoon z’n werk prima kunnen doen natuurlijk, maar voor mij was het een no go. Ik heb hem een kansje gegeven, maar ik kreeg er na een aantal keer weer jeuk en nieuwe schilfertjes van :(

garnier loving blends garnier loving blends
De intens voedende conditioner (200ml, €3,49) maakte me al iets vrolijker. Helaas wel siliconen en parfum, maar daarnaast wel betere en ook een ‘vettende’ (positief!) alcohol en fijne ingrediënten zoals glycerine, olijfolie en saffloer olie. Ik vind hem niet echt heel ‘intens voedend’ aanvoelen, maar hij maakt wel het haar zachter en makkelijker doorkambaar.

garnier loving blends garnier loving blends
De voedende crème (200ml, €4,99) die je als leave-in op je haar aanbrengt als het handdoekdroog is vind ik erg fijn. De alcoholen die erin zitten zijn van zowel goede als minder goede varianten, er zitten oliën in die het haar voeden en beschermen zonder zwaar te maken en er zitten siliconen in. Maar deze laatste vind ik zeker niet altijd negatief, want mijn huid en haar wordt er wel lekker zacht van. Omdat dit product in een kleine hoeveelheid en niet direct op de hoofdhuid gebruikt wordt kan ik er een stuk beter tegen. Fijn om frizzy hair te voorkomen en kan ook goed een conditioner vervangen, want maakt ook makkelijker doorkambaar en lekker zacht zonder dat het volume verliest.

garnier loving blends garnier loving blends
Ik heb wat mij betreft het beste voor het laatst bewaard, want het intens voedend masker (300ml, €5,99) bevalt me het beste. Een lekkere lobbige massa die je op vochtig haar aanbrengt, een paar minuutjes in laat werken en vervolgens uitspoelt. Als ik mijn hoofdhuid hierbij vermijd houd ik er heerlijk zacht, glanzend, makkelijk doorkambaar, heerlijk ruikend en goed-vallend haar aan over. Yay! Ook hier wordt mijn haar niet plat van of sneller vet, maar wel even goed de tijd nemen om uit te spoelen natuurlijk :)

De geur van de producten is lekker fris en fruitig en doet me ergens aan de ouderwetse Garnier Fructis producten denken. Hier was ik vroeger heel erg dol op voor dat mijn hoofdhuid zo gevoelig begon te worden dus het roept fijne herinneringen op zoals je kan begrijpen! De Garnier Loving Blends lijn is budgetvriendelijk en bevat nog veel meer producten voor verschillende haartypen en haarbehoeftes, zoals:

– Vanille & Papaya voor normaal haar
– Honinggoud voor beschadigd en breekbaar haar
– Argan & Camelia Olie voor droog en dof haar
– Argan & Cranberry voor gekleurd haar
– Kamille & Bloemenhoning voor blond haad
– Citroen & Zachte Klei voor haar dat snel vet wordt.

Heb jij ervaring met Garnier Loving Blends haarproducten? Welk(e) lijn of product is jouw favoriet of spreekt jou het meeste aan?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Miriam - NailTalk
  Reply Miriam - NailTalk 20 november 2015 at 16:39

  Het klinkt op zich allemaal goed! Het masker trekt me het meest aan!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 20 november 2015 at 15:11

  Ik gebruik deze zelf erg graag

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 19 november 2015 at 02:00

  Jammer dat de shampoo voor jou niet goed voor je hoofdhuid is, Maar ben wel blij dt de andere producten heel goed voelen en dat masker klinkt heerlijk.,

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 18 november 2015 at 23:42

  Het masker lijkt me wel interessant. Over de shampoo twijfel ik nog, misschien ga ik een andere variant proberen. :)

 • Avatar van Saskia
  Reply Saskia 18 november 2015 at 22:45

  Ik heb de producten met honinggoud geprobeerd maar dit valt me toch een beetje tegen. Mijn haar lijkt er stugger van te worden.

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 18 november 2015 at 12:12

  Ik heb de andere producten gehad en was daar niet zo enthousiast over.

 • Avatar van Sabsstyle
  Reply Sabsstyle 18 november 2015 at 11:52

  Daarom koop ik Ultra doux van Garnier ipv deze. Zit minder troep in en zelfde werking. Bestel het via ah.nl en sommige dingen hebben ze in de winkel, wel Belgisch assortiment!

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 18 november 2015 at 11:37

  Ik kocht deze lijn lijn al jaren geleden in België & Frankrijk waar het al heel lang te koop is.
  Daar hebben ze ook een heerlijke arganolie lijn jummy.
  Het is gewoon een mooie verpakking met een zalig geurtje, maar net wat je smaak is wat dat betreft.
  Daar is de prijs ook naar.
  Wat heel veel mensen niet weten is dat je via kappers site’s vaak net zo duur uit bent (want geconcentreerd en dus zuinig in gebruik ) maar dan voor top producten die wel wat voor je haar en hoofdhuid betekenen.
  Biolage van Matrix b.v.
  Vooral de conditioner cleanser is een aanrader!!!!!
  2 in 1 product en ultra soft, lekkere geur en maar 1 (500ml) fles nodig (incl. pomp)
  Wij hebben hier gelukkig een kapperswinkel en voor €15,- kan ik dan zeker een half jaar vooruit.

 • Avatar van carola donkelaar
  Reply carola donkelaar 18 november 2015 at 09:38

  ik was hier ook heel benieuwd naar ben nu ook iets minder enthousiast heb ook altijd jeuk.. ben daarom ook heel benieuwd welke shampoo je dan gebruikt? ik heb nog geen favoriet gevonden helaas

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 18 november 2015 at 08:37

  Klinkt als een hele fijne geur! Ik ben erg benieuwd of ik het in het echt ook zo lekker vind…

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 18 november 2015 at 07:38

  Ik heb nog geen ervaring met Garnier Loving Blends. Al twijfel ik een paar keer als in Kruidvat loop, maar meer omdat ik genoeg haarproducten heb op dit moment. Ik heb zelf vrij lang haar en ik vind het heel belangrijk om mijn haar goed te verzorgen. Intens voedend masker spreekt mij het meeste aan hier, maar ik geloof wel dat de lijn helemaal goed is.

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 18 november 2015 at 07:07

  Wat een leuk artikel! Vooral het masker lijkt me erg fijn. Verder ben ik benieuwd naar de lijn van honinggoud

 • Avatar van PinkFairy
  Reply PinkFairy 18 november 2015 at 06:47

  Ik vind het altijd zo jammer dat dit soort budget merken zoveel troep in hun producten stoppen terwijl ze mega rijke en natuurlijke verzorging beloven… Daarom trekt deze hele lijn mij niet echt, al klinkt dat masker wel interessant.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 november 2015 at 10:07

   Ik blijf dat persoonlijk ook heel jammer vinden, zeker omdat je met de woorden op de voorkant van de verpakking méér/beter verwacht :(

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 18 november 2015 at 06:37

  Ik moet er nodig eens iets van dit gaan kopen want ik lees er goede reviews over.
  Deze lijn lijkt me fijn.

  Fijne dag Xoxo

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 18 november 2015 at 06:33

  Mooi dat dit artikel van ‘ niet zo enthousiast’ naar ‘ enthousiast’ gaat. Ik hoor over het algemeen allemaal goede verhalen over deze lijnen. Zelf ben ik niet bekend met de lijnen, maar ben wel erg nieuwsgierig geworden door alle reviews die ik gelezen heb!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.