Eten & drinken

Getest! | De Buffetten Boer

2 november 2015

de buffetten boer
Ik hou wel van spontane acties en ben er ook altijd voor in om wat uit te proberen, dus toen ik het voorstel kreeg van De Buffetten Boer om een compleet stamppot-etentje te organiseren voor vrienden en/of familie kon ik geen nee zeggen. Zeker nu het echt fris begint te worden buiten staan de stamppotten hier regelmatig op tafel en iedereen maakt hem toch weer anders.. Tijd om deze eens met een leuk gezelschap uit te gaan proberen!

Bij De Buffetten Boer kan je terecht voor complete buffetten voor groepen vanaf 12 personen en alles wordt hierbij geleverd; van bestek, servetten en borden tot aan rechauds en al het eten aan toe. Heel fijn, want zo heb je geen koelkast vol (alles wordt in thermoboxen geleverd) en heb je achteraf geen gedoe met een vol aanrecht en de afwas, want je mag alles zo terug in de kratten zetten en het wordt de volgende dag weer opgehaald.

de buffetten boer
de buffetten boer

Wij kregen het stamppot buffet (à €12,75 per persoon) aangeleverd en deze bestaat uit de volgende producten:

– een grote schaal boerenkool met spekjes
– een grote schaal zuurkool met spekjes
– een grote schaal hutspot met spekjes
– 12 Geldersche rookworsten
– 12 gehaktballen in jus
– een grote schaal met stoofpotje van rundersucade
– augurkblokjes
– piccalilly
– Amsterdamse uitjes.

Bij elk buffet wat je besteld krijg je ook salades, stokbrood en sauzen en dit wordt op de website ook aangegeven bij dit stamppotbuffet, maar ik bedacht me achteraf pas dat we dit niet ontvangen hebben. Nu vonden we dit niet heel erg omdat het er niet heel goed bij zou passen en de stamppotten zelf echt meer dan voldoende waren, maar wel een puntje om even te benoemen.

De hoeveelheid stamppot en vleesproducten die in dit buffet geleverd worden is echt meer dan voldoende voor 12 volwassen mensen, en dan nog zal er wat overblijven (dit was bij ons in ieder geval zeker zo). De stamppotten waren goed op smaak, de gehaktballen waren flink groot en ook de kinderen hebben lekker meegegeten. Leuk om te merken dat de hele tafel echt lekker zat te genieten, er meerdere malen gezegd werd dat het ouderwets goed smaakte en iedereen voldaan uitbuikte achteraf.

Voor ons gezelschap was dit zeker voor herhaling vatbaar. De breng- en haalservice, de service qua afwas, de hoeveelheid en de goede smaak van de gerechten.. Ja, dit is wel wat om te onthouden voor als je bijvoorbeeld met een grote groep een flinke herfstwandeling hebt gemaakt of voor een andere gelegenheid zoals verjaardagen of Kerst want er zijn nog meer soorten buffetten verkrijgbaar.

Ben jij een stamppot-eter? Welke is jouw favoriet? (En.. kan jij er ook zo vrolijk van worden etentjes voor anderen te organiseren? :))

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Nicole @ Everyday-Life.nl
  Reply Nicole @ Everyday-Life.nl 4 november 2015 at 01:13

  Wat een geinig concept! Zelf houd ik helemaaal niet van stamppot (behalve met andijvie), maar ik denk dat ik mijn man hier heel gelukkig mee zou maken!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 3 november 2015 at 10:12

  Wat een ideaal concept, het ziet er super lekker uit allemaal. Ik ga dit zeker onthouden, want in Januari ben ik jarig en dat is altijd zoveel gedoe met het eten….en zelf zoiets klaar maken is voor mij gewoon niet haalbaar en dit Is echt een heel leuk idee.

 • Avatar van Fabiënne
  Reply Fabiënne 2 november 2015 at 21:20

  Wat een leuk concept!

 • Avatar van Willemse
  Reply Willemse 2 november 2015 at 20:59

  Maak het toch liever zelf, maar wel een heel leuk idee zeg.
  Wat heb je het heerlijk uitgebreid beschreven, ik krijg er echt honger van haha.
  Mooie foto’s ook.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 2 november 2015 at 20:49

  Mmmmm ;-)

 • Avatar van Mama van Vesper
  Reply Mama van Vesper 2 november 2015 at 18:14

  mmm heerlijk!

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 2 november 2015 at 17:08

  Boerenkooooool YUMMY !

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.