Beauty

H&M Beauty | Revelation shower oil & Intuition shower cream

20 november 2015

H&M Beauty
Meestal vergeet ik bij het online winkelen bij H&M helemaal te kijken naar de beautyproducten en dat terwijl ze nog wel hun beautylijn zo enorm hebben vernieuwd en uitgebreid. Ik focus me meestal meer op de plus size kleding, kinderkleding en interieurspulletjes.. ♥ Tot ik de laatste keer er wèl aan dacht tussen de H&M Beauty sectie te snuffelen en zo zag ik ineens twee interessante producten staan. Hop! In m’n mandje ermee en testen maar! Lees verder voor meer informatie, foto’s en reviews.


H&M Beauty H&M Beauty H&M Beauty
Revelation shower oil
250ml, €5,99
In deze doucheolie zit onder andere sojaolie (voedt de huid), castorolie (helpt vocht vast te houden in de huid), bisabolol (werkt anti-irriterend en kalmerend) en glycerine (één van de meest hydraterende ingrediënten voor de huid).

Het is de bedoeling dat je eerst je huid nat maakt onder de douche, dan onder de straal vandaan stapt, wat doucheolie neemt en dit op je huid inmasseert. Je merkt dat de olie steeds wat meer romig en milky wordt en dan heeeeel lichtjes gaat schuimen. Nu goed afspoelen en droogdeppen en je huid voelt lekker fris, schoon en zacht aan en schreeuwt niet direct om een bodylotion. De geur is heel zacht en licht kruidig. Oh, je kan trouwens ook best prima scheren met dit product. Je benen en dergelijke worden er lekker glad en zacht van zonder ingegroeide haartjes of irritaties!

H&M Beauty H&M Beauty H&M Beauty

Intuition shower cream 250ml, €5,99
In deze douchecrème zit onder andere glycerine (hydraterend), aloë vera (kalmerend, verfrissend en hydraterend), olijfolie (voedend, helend en verzachtend), kamille (kalmerend), ginseng extract (stimuleert celvernieuwing), sinaasappelolie (opwekkend en bevordert de celvernieuwing) en sint-janskruid (ontstekingsremmend).

Ook bij dit product is het de bedoeling dat je je huid eerst nat maakt en hierna jezelf insmeert terwijl je niet onder de straal staat. Na het inmasseren wordt ook dit product lekker romig en schuimt het heel subtiel en na het afdrogen merk je dat dit product ook zeker meer voor je huid doet dan de gemiddelde douchegel. De geur hiervan is wat frisser en lekker opwekkend door de citrusnoten die erin verwerkt zitten.

Ik vind het erg leuk dat een kledingmerk een stap durft te nemen door niet alleen ‘lekker ruikende’ producten op de markt te brengen (die hebben ze al een hele tijd in hun assortiment maar waren qua ingrediënten niet echt indrukwekkend), maar ook echt voor een premium quality productlijn kiest. Er zijn nog meer producten in deze H&M Beauty lijnen te vinden en ondanks de fijne werkzame bestanddelen die erin zitten zijn ze toch heel betaalbaar en komen ze ook nog eens in mooie verpakkingen. Hierdoor maken ze ook echt een fijn cadeau(pakket) voor iemand anders. Eén dingetje: het was fijn geweest als de olie ook een pompje had gehad om makkelijker te kunnen doseren..

Heb jij ervaring met de nieuwe H&M Beauty producten? Als er een must have tussen zit, dan hoor ik het graag :)

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Caroline
  Reply Caroline 7 maart 2016 at 11:49

  Ik vind de shower revelation heerlijk! Alleen kon ik niet achterhalen of er parabenen inzitten en of het puur natuurlijke ingrediënten zijn. H&M kon er vreemd genoeg ook niet meteen antwoord op geven dus nu weet ik het niet. Weet jij dat toevallig wel?

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 21 november 2015 at 02:44

  Oh wat lijkt die douche olie me lekker. Ben zelf nog nooit bij H&M beauty geweest, ik kom zelden bij de H&M, is lastig met mijn rolstoel, maar online ben ik er regelmatig te vinden :-) Maar nu ik dit weet, ga ik het goed in de gaten houden en ga ik ook kijken of ze dit online verkopen.

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 20 november 2015 at 20:43

  Wat leuk om te zien, want ik vergeet er ook vaak te kijken als ik op die site ben.
  Bij de grotere winkels neem ik wel ff een kijkje, als ik er toevallig langs loop teminste.
  Dit ziet er in ieder geval goed uit, wel onhandig dat juist het dunste product geen pompke heeft.
  Zoiets staat ook meteen wat luxer vind ik altijd.
  Fijn dat ze nu ook wat meer verzogende ingredienten hebben toegevoed aan hun producten en de vormgeing wat strakker hebben gemaakt.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 20 november 2015 at 20:33

  Ik ken er niets van.
  Ziet er goed uit.

 • Avatar van irenelouiseblog
  Reply irenelouiseblog 20 november 2015 at 19:55

  Leuk, ik heb zelf niks van H&M beauty..

  Liefs Irene

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 20 november 2015 at 14:51

  Wat leuk! Ik heb zelf nog niks van H&M beauty

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.