Beauty

H&M Beauty | Twilight and Rose palette

21 november 2015

h&m twilight and rose palette
Ik liet je gisteren al mijn nieuwste bodycare aanwinsten van de H&M Beauty afdeling zien, maar ook dit palette sprak mij enorm aan en ik moest het gewoon in mijn winkelmandje leggen. Het H&M Twilight and Rose palette heeft negen verschillende kleurtjes oogschaduw in zich, waarvan een paar accentkleuren maar vooral de knalroze/fuchsia kleur springt er uit. En zoals je misschien wel weet heeft deze kleur een enorme aantrekkingskracht op mij ♥ Lees verder voor meer informatie, foto’s, swatches, review en full face look met dit palette.

h&m twilight and rose palette h&m twilight and rose palette
Het palette komt in een kartonnen doosje en wordt geleverd met een boekwerk aan mogelijkheden en looks die je met dit palette zou kunnen maken. Ik maak hier persoonlijk nooit gebruik van, maar het is wel leuk voor als je eens niet zoveel inspiratie hebt of een beginner bent om meerdere kleuren oogschaduw tegelijk te gebruiken. Het palette zelf is handzaam, redelijk plat, heeft een beige onderkant en zwart glimmend deksel. Aan de binnenkant van het deksel zit een grote spiegel en de negen kleuren oogschaduw wegen bij elkaar 7 gram.

h&m twilight and rose palette h&m twilight and rose palette h&m twilight and rose palette
Ik heb de kleuren hierboven op mijn hand telkens met oogschaduwbasis eronder aangebracht en zoals je ziet is de pigmentatie zeker niet verkeerd! Van links naar rechts zitten er in het palette de volgende kleuren:

– wit met een zilverkleurige satijnglans
– lichtbruin met een oudroze touch en een redelijk matte finish
– mat donkerbruin, een kleur die me door de warme ondertoon aan roest doet denken
– een frisroze kleur met koele satijnglans
– pastelroze met metallic glans en zilverkleurige glittertjes
– een bruine kleur met warme ondertoon, beetje koper-achtig
– dieproze/fuchsia in een redelijk matte finish
– donkergrijs met een bruin randje en een satijnglans
– hee donkergrijs, tegen het zwart aan met semi-matte finish.

h&m twilight and rose palette
De kleuren zijn allemaal fijn om mee te werken, er is er niet één die opvallend minder is dan de rest wat vaak bij paletten helaas wel zo is. De kleuren zijn niet heel poederig, blenden prettig en blijven – zeker met oogschaduwbasis – de hele dag op hun plek. Maar.. één groot nadeel van de meest opvallende kleur: de fuchsia tint trekt echt in de huid en laat voor een beste tijd echt een vlek achter. Aangezien ik geen zin heb in roze oogleden als ik mijn make-up verwijder, zal ik deze kleur dus niet gaan gebruiken.

h&m twilight and rose palette
Vanwege een date night had ik zin in een zachte, vrouwelijke en romantische look en volgens mij is dat wel redelijk gelukt. Ik heb geen oogpotlood of eyeliner gebruikt, het soft smokey eye effect maakte ik met de meest donkere kleur langs de bovenste wimperrand en met de roestbruine kleur in de buitenste ooghoeken aan de buitenkant langs de onderste wimperrand. De lipstick die ik draag is MAC Creme Cup

Dit H&M Twilight and Rose palette kost €12,99 en is ook in twee andere kleuren verkrijgbaar.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Martine
  Reply Martine 22 november 2015 at 23:13

  Mooi palette en wat een mooie look heb je ermee gemaakt! Alleen jammer dat die roze tint een vlek achter laat, ik vonder het juist zo’n mooie kleur!

 • Avatar van Eline | Simply Handwritten
  Reply Eline | Simply Handwritten 22 november 2015 at 15:47

  Mooie look heb je weer gemaakt!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 22 november 2015 at 01:32

  Wat een mooi palette en wat heb je er een mooie look mee gemaakt. Deze kleuren staan je erg mooi

 • Avatar van Natascha
  Reply Natascha 21 november 2015 at 22:00

  Wat een mooi palette is dit, de make-up producten van H&M gaan echt vooruit. Ik vind de look die je ermee gemaakt hebt ook erg mooi, lekker vrouwelijk maar toch naturel, leuk voor een date night ;)

 • Avatar van Teddy
  Reply Teddy 21 november 2015 at 21:30

  Wat een leuk palette! Ik wist helemaal niet dat H&M zo’n soort palette had

 • Avatar van writingmonique
  Reply writingmonique 21 november 2015 at 15:19

  Je look is prachtig, ik ben dol op dit soort subtiele kleuren :)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 21 november 2015 at 14:53

  Mooie subtiele look!

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 21 november 2015 at 12:45

  Weer eens wat anders z’on soft romantische look.
  Echt een tegenhanger van wat je nu zo rond de feestdagen veel ziet met al dat goud & glitter haha.
  wat een leuke inspirerende tip.

 • Avatar van delphinedebrouwer
  Reply delphinedebrouwer 21 november 2015 at 11:05

  Heel erg zacht en subtiel. Ik had het pigment op je hand niet zo goed verwacht want ik ben toch een beetje kritisch voor de (dure) H&M producten.

 • Avatar van KissKaylee
  Reply KissKaylee 21 november 2015 at 10:40

  Wat een super mooi palette!
  De look staat ook super mooi!

 • Avatar van layla
  Reply layla 21 november 2015 at 10:23

  wat een mooi palette! De look staat je prachtig

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 21 november 2015 at 09:15

  Mooi! Het staat je goed!

 • Avatar van Dionne Knooren
  Reply Dionne Knooren 21 november 2015 at 09:11

  Ik vind je look heel mooi geworden! Het palette ziet er beter uit dan gedacht!

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 21 november 2015 at 08:58

  Wat zie je er prachtig uit, de look staat je heel mooi. Ik ben een fan van je foto’s, vind het alleen soms moeilijk om de finish van de swatches in te schatten, denk dat dat komt omdat je je hand wat schuin houd. Maar je schrijft het er ook nog eens bij, dus als ik het niet kan zien, kan ik het altijd nog lezen…top!!!!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 21 november 2015 at 07:14

  Ik vind de look die je gemaakt hebt mooi.. Net zoals al je foto’s weer zoals gebruikelijk! Zelf vind ik de pigmentatie van de paletten van H&M tot nu toe niet zo fijn, deze lijkt dan toch wel goed te zijn.. Mooi :-)!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 21 november 2015 at 06:43

  Mooie subtiele look!
  Prachtige palette.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.