Beauty

Love it! | INGLOT matte lipstick

26 november 2015

inglot matte lipstick
Ik ben iemand die over het algemeen meer een gekleurde lippenbalsem of een glossje draagt omdat dit gewoonweg gemakkelijk bij te werken is en ik me met zoiets geen zorgen hoef te maken over vervagen, vegen en product op mijn tanden.. Maar àls ik dan een meer aanwezige kleur wil dragen ben ik een groot fan van de wat mattere lipsticks omdat deze beter blijven zitten. Ik probeerde onlangs drie kleuren INGLOT matte lipstick uit en deel vandaag informatie, foto’s, swatches, reviews en full face foto’s met je.

inglot matte lipstick
De lipsticks komen in een glanzende zwarte huls van metaal met een witte opdruk met de merknaam. De kleuren hebben helaas geen leuke benamingen (enkel een nummer), maar uiteindelijk gaat het om de kleuren en de kwaliteit nietwaar?! De INGLOT matte lipstick is vrij van parabenen en bevat vochtinbrengende en beschermende ingrediënten zoals macadamia olie, avocado olie en vitamine E en dat is ook wel nodig, aangezien een matte lipstick over het algemeen een wat uitdrogende werking heeft.

inglot matte lipstickinglot matte lipstick

Van links naar rechts zie je de volgende kleuren:

408, een fris en helder neutraal rood
426, een vergrijsd donkerpaarse/aubergine kleur
423, een frisroze lipstick met paarsblauwe ondertoon.

Alle drie de kleuren brengen redelijk stroef aan en het kan daarom even wat moeite kosten om ze mooi strak aan te brengen. Maar eenmaal aangebracht blijven ze dan ook echt heel lang zitten, voelen ze niet heel erg droog aan, plakken ze niet, geven ze niet enorm af, vervagen ze mooi en zijn ze van begin tot eind ècht mooi mat.

Ik hou er eigenlijk niet zo van om zulke uitspraken te doen, maar dit zijn waarschijnlijk de beste matte lipsticks die ik ooit heb uitgeprobeerd en kan ze dan ook zeker aanraden. De INGLOT matte lipstick is verkrijgbaar in zo’n 20 kleuren voor €13,00 per stuk (4,5g).

Wat is jouw favoriete finish van lipproducten en jouw favoriete kleur voor het najaar?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. 

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Magda
  Reply Magda 2 december 2015 at 20:53

  Super Mooie Poolse merk Inglot ken ik aantal jaaren en kan ik niet Zonder! Prachtig kleuren!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 29 november 2015 at 13:46

  Ik vind de middelste kleur echt super maar dan ook supermooi bij jou, maar de andere kleuren staan je ook zeker goed

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 27 november 2015 at 00:54

  Wat een mooie kleuren en wat een leuke foto’s. Ze staan je alledrie goed, maar de middelste kleur vind ik het mooist.
  Zelf draag ik het meest een lippenbalsem, al wil ik de laatste tijd wel steeds vaker een lipstick op doen, liefst één die makkelijk op brengt en ik ben dus op zoek naar meer kleurtjes.

 • Avatar van Bertine
  Reply Bertine 26 november 2015 at 20:51

  oeh die aubergine kleur is geweldig!

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 26 november 2015 at 20:15

  Meid, wat een leuke ‘selfies’ heb je gemaakt! Alle drie de tinten vind ik prachtig! En, wat zijn ze goed gepigmenteerd, wauw!

 • Avatar van Saraya
  Reply Saraya 26 november 2015 at 19:52

  Oehhh…mooie kleuren, ze staan je trouwens prachtig :)
  X

 • Avatar van maxine
  Reply maxine 26 november 2015 at 17:25

  Wat een mooie lipsticks! Nummer 426 vind ik jou echt heel mooi staan!

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 26 november 2015 at 16:24

  Wat een mooie kleuren. Ik vind kleur 426 het leukste

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 26 november 2015 at 15:57

  die paarsige is awesome :D

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 26 november 2015 at 13:16

  hele mooie kleuren zijn het!

 • Avatar van Miriam - NailTalk
  Reply Miriam - NailTalk 26 november 2015 at 12:42

  Vind 426 echt heel goed bij je passen. Prachtige lipsticks!

 • Avatar van Chantalle
  Reply Chantalle 26 november 2015 at 11:54

  Hele mooie kleuren! Het staat je echt heel mooi.

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 26 november 2015 at 11:53

  Ik vind alle 3 de kleuren heel mooi staan.
  Zelf vind ik satin altijd het mooiste of een gekleurde lipbalsem, maar dit ivm met die eeuwige droge lippen en velletjes ;-)
  De Chubby stick van Clinique en dan vooral de paarse (geloof nr 16?) en nr 5 zitten standaard in mijn collectie.
  Maar heb ook meerdere roze tinten die ik in de zomer dan weer mooier vind.
  Mijn dochter gebruik wel MAC matte lipstick, en bij haar staat het super chique.

 • Avatar van PJ
  Reply PJ 26 november 2015 at 09:50

  Matte lipsticks \o/. Liquid to matte vind ik ook erg fijn en ik draag vooral donkere kleuren.

  De 426 vind ik erg mooi.

 • Avatar van BeautyOpinie
  Reply BeautyOpinie 26 november 2015 at 09:25

  Wat zijn ze mooi, en je bent ook zo super enthousiast! Daar word ik nieuwsgierig van haha. Ik vind matte lipsticks ook prachtig alleen merk ik dat in de winter mijn lippen vaak zo droog zijn dat ik toch vaak wat romiger lipsticks pak.

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 26 november 2015 at 08:23

  Ik draag op dit moment graag plum en donker rood. De kleur dat je reviewt is echt een mooie kleur en staat je prachtig. Ik hoor veel positieve reacties over dit merk. Zowel lipstick als oogschaduw. Is zeker een van de merken die ik wil proberen.

 • Avatar van Adelaide Balk
  Reply Adelaide Balk 26 november 2015 at 08:14

  Wow de aubergine kleur staat je Fantastisch!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 26 november 2015 at 06:49

  Wat een mooie kleuren!
  Ja,,er dat die make-up shop hier niet is.

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 26 november 2015 at 06:38

  Ik heb al veel goede verhalen gelezen over deze collectie van Inglot, zo goed dat ik ze zelf ook wil gaan proberen. Matte en satin (Mac) zijn mijn favoriete finishes! Ik vind alle drie de kleuren je ook mooi staan, mooie (fullface) foto’s weer :-)!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.