Beauty Media

Kruidvat x Monique Smit Sinterklaas CD actie

12 november 2015

kruidvat monique smit sinterklaas
Komende zaterdag arriveert Sinterklaas weer in Nederland en barst de magie van dit oer-Hollandse feest weer helemaal los. Kruidvat en Monique Smit sloegen de handen ineen voor een leuke samenwerking en om dit te vieren mag ik 5 geweldige pakketten met schoencadeautjes weggeven inclusief de exclusieve Sinterklaas CD ‘Sinterklaas is in het land’. Lees verder voor meer informatie over de Kruidvat actie en hoe je kans kan maken op één van deze leuke pakketten vol cadeautjes voor huis, hem en haar!

kruidvat monique smit sinterklaas
Kruidvat x Monique Smit actie
Monique Smit dook de studio in voor haar éérste Sinterklaas CD met daarop 8 Sinterklaasklassiekers in een nieuw jasje, waarvan één heerlijk duet samen met haar broer Jan Smit. Deze CD krijg je tussen 9 en 22 november 2015 exclusief en gratis bij Kruidvat cadeau bij aanschaf van twee actieproducten van Procter & Gamble.

kruidvat monique smit sinterklaas
Winactie
Ik mag maar liefst vijf pakketten weggeven vol met schoencadeautjes die bestaan uit een mooie selectie van de hero products van Procter & Gamble. Ik ga de inhoud niet verklappen, maar denk hierbij aan merken als Aussie, Ariel, Dreft, Max Factor, Gilette, Olaz, Head & Shoulders en Oral B. Natuurlijk ontvang je er ook de exclusieve Sinterklaas CD ‘Sinterklaas is in het land’ van Monique Smit bij cadeau.

OK, ik zal alvast één cadeautje verklappen.. Een heel fijn apparaat waarmee je je gezicht tot vier keer beter dan met de hand kan reinigen. Lees de review van het Olaz Regenerist 3-Zone reinigingssysteem om alvast een idee te krijgen :)

Wat moet je doen om kans te maken?
– Laat een reactie achter onder dit artikel met je motivatie voor jezelf òf om het pakket aan iemand anders cadeau te geven
volg Curvacious via Facebook en like & share deze winactie daar voor een extra kans.

Deze winactie loopt tot en met woensdag 18 november 2015, 23,59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

balkje-nieuwe-layout

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Gwenny
  Reply Gwenny 21 november 2015 at 11:33

  Ik zet graag mijn schoen… En zou het graag aan mijn moeder willen geven. Zij verdient dit oprecht! Zonde dat de winnaars zich niet gemeld hebben… Ik doe in ieder geval weer een poging :)

 • Avatar van Corrie
  Reply Corrie 18 november 2015 at 23:25

  Al zoveel reacties en mensen die allemaal mooie verhalen hebben. Ik zou graag de schoentjes vullen van nieuwe bewoners in mijn dorp die nog kennis gaan maken met Sinterklaas en de traditie. Mensen die veel mee hebben gemaakt en dankbaar zijn dat ze hier een nieuw leven op mogen bouwen. Deze mensen, met wie ik onverwacht dagelijks werk, maak ik hier graag blij mee.

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 18 november 2015 at 22:49

  Oh wat een mooie winactie! Ik doe mee, niet alleen voor mezelf, maar tevens voor mijn zusje. Druk met het opknappen van haar huisje en de verhuizing waardoor weinig tijd is voor ontspanning, kadootjes en de sint. Hoe leuk is het dan om haar toch te kunnen verrassen met zo’n leuk pakketje?

 • Avatar van Rianne van Uden
  Reply Rianne van Uden 18 november 2015 at 21:45

  Ik doe graag op de valreep nog mee, dit keer gun ik het mezelf. Ik heb gisteren in het ziekenhuis helaas slecht nieuws gehad over mijn gezondheid. Mijn positieve plannen nadat het eindelijk het afgelopen jaar weer beter ging, mijn nieuwe baan, ik zag het ineens in rook opvliegen. Nu ben ik van nature geen zwartkijker, maar deze momenten zijn wel moeilijk. Om deze reden zou ik graag voor mezelf deelnemen, zodat ik weer wat superpower terug krijg!

 • Avatar van Judith
  Reply Judith 18 november 2015 at 21:31

  Wat ontzettend leuk, ik denk dat ik hiermee heel veel mensen kan verrassen!

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 18 november 2015 at 20:48

  Ik zou deze Sinterklaas cadeautjes graag willen winnen. Ik doe vrijwilligerswerk als schulrhulpmaatje en zou mijn hulpvrager hier heel blij mee kunnen maken. Daar is ieder extraatje welkom ?

 • Avatar van Sianne Smoor
  Reply Sianne Smoor 18 november 2015 at 20:34

  Ik zou het fijn vinden om na het verlies van mijn schoonvader. En de mooie momenten die we niet meer kunnen delen met hem de moeilijkste tijd van het jaar. Sint kerst verjaardag van mijn man en zijn vader. Mooie maand die doordat overlijden zijn glans heeft verloren. Misschien dat deze verrassing voor zowel mijn man en zoon als voor mij de komende maand zijn glans iets kan terug geven.
  Groetjes sianne smoor

 • Avatar van marina korink
  Reply marina korink 18 november 2015 at 19:01

  Ik doe ook mee voor dit pakket..ik zou het graag voor mijzelf winnen. Ik heb eigenlijk vrij weinig tijd. Ik heb een drukke baan en daarom gun ik mij geen tijd voor mijzelf om iets aan mijn huid te doen. Of een keer een maskertje te gebruiken. Ik zou dit zeer waarderen als ik dit zou winnen. Gr

 • Avatar van Sharon
  Reply Sharon 18 november 2015 at 18:50

  Ik zou het pakket heel graag willen winnen. Mijzelf verwennen. Zelf bijna geen geld om luxe dingen te kopen. Dus zou het heel goed terecht komen.

 • Avatar van Marloes Heuker
  Reply Marloes Heuker 18 november 2015 at 13:55

  Beste Sint van Curvalicious,

  Wat is Sint toch fantastisch dat hij zoveel moois wegschenkt,
  Voor groot en klein, er is geen mens aan wie hij niet denkt!
  Deze mama is moeder van een jongentjestweeling van drie jaar,
  Dat is dus twee keer gezellig, druk, lief, maar ze zien ook twee keer nergens gevaar!
  Helaas zit ik zonder werk en moeten we van weinig rondkomen,
  Dus gaat alles wat overblijft , naar de jongens hun toekomst vol dromen,
  De hele dag ben ik dus met mijn jochies druk in de weer,
  Maar nu is het dus tijd voor mama voor 1 keer!
  Ik vraag nu iets voor mezelf, het is een wonder,
  Maar ook een mooie cd voor de jongens, dus het is echt heel bijzonder!
  Ik hoop dat dus mag winnen hier,
  Dan maken mijn jongens en ik een vreugdedansje van plezier!

  Groetjes Marloes

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 18 november 2015 at 13:46

  Wat een leuke actie, ik doe graag mee! Ik volgde je al op fb. (:

 • Avatar van Ingrid Oosting
  Reply Ingrid Oosting 18 november 2015 at 13:33

  Er zijn al vele reacties gekomen, maar ook ik mag nog wel even dromen.
  Over gewonnen prijzen en een schoon gezicht, ik laat mijn hoop blijken in de vorm van dit gedicht.
  Een superleuk en veelzijdig kado van Curvacious en het kruidvat, oooh, het is toch heel wat!
  Superleuk klinken de liedjes, dat wordt genieten, met iedereen in mijn gezin en wat zwarte pieten…

 • Avatar van Hilje
  Reply Hilje 18 november 2015 at 12:49

  Waarom ik het pakket zou willen winnen? Nou gewoon heel simpel als verrassing voor m’n dochter en mezelf :)

 • Avatar van Gerdien de Haan
  Reply Gerdien de Haan 18 november 2015 at 11:50

  Ik vind dit een gave actie. Het zou mijn ronduit klote jaar wat leuker laten eindigen. Maar ik gun het de anderen ook. Sterkte met het kiezen van de winnaar.

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 18 november 2015 at 11:37

  Superleuk pakket: ik zou er niet alleen mezelf maar een hoop andere blij mee maken! De CD is voor mijn kleine nichtje, de Aussie voor mijn dochter, de Dreft voor mijn moeder, de Max Factor voor mijn buurmeisje, de Gilette natuurlijk voor mijn man, de Head & Shoulders voor mijn schoonzoon, de Oral B, daar poets ik mijn eigen tanden mee, en de Olaz, die heb ik toch echt zelf het hardste nodig. Kortom, ik kan en ga hier heel veel mensen blij mee maken. Geven is vaak nog leuker dan krijgen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 november 2015 at 16:22

   Hallo Anja, jij bent één van de vijf prijswinnaars. Gefeliciteerd! Mail je je adresgegevens naar info@curvacious.nl? Dan komt het pakket zo snel mogelijk naar je toe. Fijne dag! :)

 • Avatar van Mandy Goede
  Reply Mandy Goede 18 november 2015 at 11:36

  Sinterklaas is altijd erg vrijgevig naar d kinderen toe, maar deze mama wordt wel eens vergeten door zichze… *eeehhh* Sinterklaas.

 • Avatar van Brenda
  Reply Brenda 18 november 2015 at 11:30

  Ik doe graag mee, zodat ik mijn vriend en stiefdochter van 14 kan verrassen. Hun blije gezichten zijn voor mij dan weer een cadeau op zich ;)

 • Avatar van Desi Barents
  Reply Desi Barents 18 november 2015 at 11:17

  Ik zie je actie nu pas voorbij komen, maar gelukkig wel nog op tijd om te reageren. Ik doe graag mee voor die leuke schoencadeautjes, het kost mamapiet altijd weer veel tijd om alles bij elkaar te verzamelen en dit scheelt enorm veel tijd en natuurlijk is ook de verrassingsfactor een stuk groter. Heb ik me dan toch nog moe gemaakt, met het verzinnen van gedichten….dan kan ik mezelf lekker verwennen met een heerlijke deepclinse huidverzorging! Mmmm…Oh kom er eens kijken!

 • Avatar van Mirjam Hellingman
  Reply Mirjam Hellingman 18 november 2015 at 11:17

  Deze hulpsinterklaas koopt altijd heel veel schoencadeautjes voor anderen, maar mijn eigen schoen blijft altijd leeg… Wat zou het geweldig zijn wanneer deze elke dag weer gevuld is met een van deze cadeautjes? En volgens mij zit er zoveel in dat ik daarmee ook de schoenen van een paar vriendinnen kan vullen! Die elektrische gezichtsreiniger lijkt mij bovenal geweldig!

 • Avatar van Cynthia
  Reply Cynthia 18 november 2015 at 11:12

  Ik doe graag mee, voor mezelf. Ik beval in december van ons eerste kindje, een dochtertje. Het lijkt me leuk om dan ter verwenning van mezelf wat nieuwe producten te gebruiken! Ik ga het nu ook delen op Facebook! Hopelijk win ik! Groetjes, Cynthia. Live vanuit België, hihi! ?

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 18 november 2015 at 11:05

  Voor mijn moeder, normaal vieren we ook bij haar sinterklaas met alle kinderen en kleinkinderen maar nu wordt ze 3 december geopereerd en ligt zijn in het ziekenhuis.

 • Avatar van Viv Schobben
  Reply Viv Schobben 18 november 2015 at 11:04

  Voor de allerliefste mama op aarde…de mijne ;-). 6 jaar geleden haar man (mijn vader) verloren en bijna ook nog haar huidige partner. Ondanks alle ellende qua ziektes enz stond en staat ze altijd voor ons klaar. Ze is echt een power vrouw waar we altijd op kunnen en mogen bouwen. Ze is een super oma voor onze bijna 5 jarige kanjer en ze zijn samen twee handen op één buik. Wat is dat ontzettend mooi om te zien <3 zeker in deze tijden.

  Ik hoop dat we nog heel heel lang van haar mogen genieten en dat ze samen met "opa" (voor onze kleine kanjer) nog een lang en gelukkig leven mag hebben. Dat ze mogen genieten van alles wat nog op hun pad komt! Ze verdiend het om een keer in het zonnetje gezet te worden!

 • Avatar van Gea Vd Hoff
  Reply Gea Vd Hoff 18 november 2015 at 08:03

  Yes Sinterklaas tijd, vorig jaar niet gevierd ook de kerst niet (mijn vader overleden) ik voed mijn 3 jonge kinderen alleen op (partner verloren ad oorlog in Bosnië) we hebben een slechte tijd achter de rug. Nu pas ben ik bezig met facebook etc heb je pas ontdekt. Erg leuk om je te volgen. Goed ik zou ook net als alle andere fans van jou, deze sint en kerst verwend willen worden.

 • Avatar van zana28
  Reply zana28 18 november 2015 at 00:07

  Sinterklaas loopt hier steeds de deur voorbij, maar ook ik word van een verrassing heel erg blij!

 • Avatar van Willemijn
  Reply Willemijn 16 november 2015 at 21:05

  Zo te horen zitten er genoeg cadeautjes in om heel veel mensen blij te maken. Dat is dan ook mijn plan!!

 • Avatar van Janine Wooshy
  Reply Janine Wooshy 15 november 2015 at 20:31

  Beste Desirée,

  Wat moet het een onwijs leuk gevoel geven dat je maar liefst 5 mensen mag blij maken
  met een pakket. Ik word helemaal vrolijk toen ik deze winactie zag bij jou. Ik hoop
  natuurlijk vol verwachting dat Sint & Piet mij dit pakket gunnen. Ik ben toch best
  lief geweest dit jaar, Sint? :) Toen ik las over een cd van Monique Smit en Jan smit
  samen dacht ik meteen aan een vriendin van me. Ze is helemaal weg van hun. Dit is weer
  een cd voor haar colectie! Ik denk vooral dat ik mezelf blij kan maken, Maar ook andere
  mensen. Ik ben trouwens wel erg benieuwd naar de producten. Maar ik vind verassingen echt
  heel leuk!

  Ik volg je op Facebook (Janine Wooshy) en heb de winactie geliked en openbaar
  gedeeld met iedereen.

  Veel succes met je blog ! <3

  Lieefs

  Janine

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 november 2015 at 16:23

   Hallo Janine, jij bent één van de vijf prijswinnaars. Gefeliciteerd! Mail je je adresgegevens naar info@curvacious.nl? Dan komt het pakket zo snel mogelijk naar je toe. Fijne dag! :)

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 15 november 2015 at 11:30

  Ik zou het pakketje aan mijn moeder geven! Want ze staat altijd voor me klaar en ik wil graag wat terug doen! Heb ook gedeeld op fb.

 • Avatar van Léone Böck
  Reply Léone Böck 14 november 2015 at 12:25

  Ik ben zelf heeeeeel lief geweest maar ik zou het door de Sint in de schoen laten stoppen van mijn zus en zwager. Zij zijn zo lief en staan altijd voor mij en mijn gezin klaar. Sinds we geen ouders meer hebben is de band tussen ons veel sterker. Ze is een gave tante, lieve zus, vervang moeder en gewoon de beste!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 14 november 2015 at 10:39

  Ik zou het pakket aan mijn mama geven. Het leven is niet altijd even gemakkelijk en ik denk dat ze deze producten zou kunnen gebruiken om een heerlijk me time momentje voor zichzelf in te lassen…

 • Avatar van juliawaterreus
  Reply juliawaterreus 13 november 2015 at 23:11

  Leuk!! ik doe mee hoor. Lijkt me leuk om deze cadeautjes uit te delen aan vrienden en familie.

 • Avatar van Jana Beeckman
  Reply Jana Beeckman 13 november 2015 at 18:08

  Wauw wat een geweldige winactie weer! Ik ben persoonlijk niet zo van de shlagers, dus dit pakket zou ik cadeau geven aan mijn mama <3 (ok en het reinigingssysteem misschien stiekem aan mezelf hihi). Ik volg je op fb via JanaBeeckman! Groetjes Jana

 • Avatar van anica aarts
  Reply anica aarts 13 november 2015 at 17:29

  dit pakketje is voor mn zus 5 dec gaat ze met zwangerschap verlof

 • Avatar van ilsiee prins
  Reply ilsiee prins 13 november 2015 at 16:44

  Wauw, wat een onwijs leuke actie!! Helemaal super dat je dit organiseert voor de lezers van je blog.. Ik maak ook heel erg graag een kansje op 1 van de superleuke sinterklaaspakketen! :D Ideaal en ik denk dat ik van de sint zelf toch niks krijg. alhoewel ik wel heel braaf ben geweest hoor… hahaha Ik volg je op facebook&bloglovin!
  Groetjes en een fijn weekend gewenst

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 13 november 2015 at 15:29

  Voor mijn gezin zou dit geweldig zijn , door omstandigheden ben ik helaas al een jaar afhankelijk van de voedselbank voor onze basisbehoeftes, cadeautjes zijn er al jaren niet meer bij, ik kan me de gezichten al voorstellen……???

 • Avatar van michael
  Reply michael 13 november 2015 at 14:59

  Mijn dochtertje zou deze helemaal geweldig vinden

 • Avatar van trody
  Reply trody 13 november 2015 at 13:37

  Ik heb al vele ontroerende reacties gelezen over mensen die dit pakket verdienen. Zonder in detail te treden (ik hou er nu eenmaal niet van om zielige verhalen over mezelf op www te zetten) hoop ik dat ik ook een kansje maak op dit pakket, Wat is er leuker om kadootjes open te laten maken en dan al die blije gezichten te zien!

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 13 november 2015 at 13:28

  Wat een leuke actie! Heel graag doe ik mee, prachtige merkproducten waarmee ik heel veel mensen op pakjesavond zou kunnen verrassen, want dat zit er anders echt niet in. Zou graag beide oma’s , de kinderen en beste vrienden het èchte Sinterklaasgevoel willen geven ♥ ♥ ♥

 • Avatar van Nibras Al-Saor
  Reply Nibras Al-Saor 13 november 2015 at 09:09

  Voor m’n gezinnetje ! M’n vrouw die zo goed voor me zorgt, net meer dan een maand thuis geweest na een sportongeval met oogkasbreuk en schedelbreuk tot gevolg. Maar zij heeft alles draaiende gehouden, voltijds werken, het huishouden, ons zoontje van 5 en een golden retriever pup van 14 weken ! :-p
  Samen staan we sterk, kunnen we alles aan !

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 13 november 2015 at 08:34

  Ik zou heel graag voor mijn zus en haar gezin mee willen doen. Door financiele tegenvallen afgelopen jaar is het jaar voor hun niet leuk geweest. Mijn zus is haar baan verloren door een hele stomme reden en haar gezondheid werkt ook totaal niet mee. Zij kan dus wel een opkikkertje gebruiken om met volle moed het volgende jaar in te kunnen gaan. Ze verdient het vooral omdat ze mij en mijn zoontje vorig jaar in huis hebben genomen nadat ik uit een huiselijk geweld situatie stapte. Ze hoefde er niet aan te twijfelen om mij weg te halen terwijl ze helemaal geen financiele middelen of ruimte hadden voor ons beide.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 november 2015 at 16:23

   Hallo Angelique, jij bent één van de vijf prijswinnaars. Gefeliciteerd! Mail je je adresgegevens naar info@curvacious.nl? Dan komt het pakket zo snel mogelijk naar je toe. Fijne dag! :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 13 november 2015 at 07:03

  Wauwwie ;-)
  Super om mezelf eens flink in de watten te leggen….
  Ben al jaren lang niet meer op vakantie geweest en ook dit jaar komt het er niet van.
  Dit jaar is de ziekte die ik heb flink de kop op gaan steken maar ik ben een bikkelharde en ga door….
  Dus doe ik graag mee.
  Volg je al op je soc.med.k. en heb dit geshared.

  Bl: chucky1012

  Instagram: @chucky1012

  Fb: Homemadepicturemania Sao Nanoc

  Xoxo

 • Avatar van Gwenny
  Reply Gwenny 12 november 2015 at 23:54

  Ik zou dit graag willen winnen voor mijn ouders… Moeder is chronisch ziek en mijn vader heeft nekhernia. Dit pakket zou ik dan onder de kerstboom willen zetten als EXTRA verrassing!

 • Avatar van Bets
  Reply Bets 12 november 2015 at 23:25

  Wat zou het super leuk zijn om via deze geweldige actie meerdere mensen erg blij te maken met een leuk cadeau. Mensen aan wie ik het leuk vind om hen te verwennen, maar ook die het erg goed kunnen gebruiken hiermee te verrassen.

 • Avatar van Grete Karina
  Reply Grete Karina 12 november 2015 at 22:29

  Wat een heerlijke merken zitten er in het pakket, ik ben wel nieuwsgierig en doe graag mee!
  Ik zou graag voor mijn ouders winnen, ze zijn in de 80 en genieten nog ontzettend van verrassingen. Ze maken niet zo heel veel mee, dus het zijn de kleine dingen die hun leven kleur geven.
  En de CD kunnen ze op pakjesavond bij hen thuis leuk voor de kleinkinderen opzetten.

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 12 november 2015 at 22:13

  Ik mag dan 22 zijn en mijn ouders al een stuk ouder dan dat,
  Te oud voor schoenzetten – wat is dat?
  Nog steeds vul ik de schoenen van mijn ouders dan ook ieder jaar,
  Ook dit keer vul ik voor beide graag weer hun schoenenpaar.
  Als student heb ik alleen niet al te veel geld voor een cadeau,
  Dus probeer ik het zo:
  Dit pakket zou ik graag verdelen over de schoen van pa en ma,
  Vandaar dat ik maar wat graag voor deze leuke prijs ga.

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 12 november 2015 at 21:59

  Ik denk dat ik het pakket ga delen met mijn moeder.. De cd voor mijn kleine meid en dan ja even kijken wat de rest is maar weet zeker dat we eruit komen!

  Hele leuke winactie!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 12 november 2015 at 21:49

  Kijk dit is nog eens een gave win actie! Ik maak graag een kansje en wens iedereen veel succes xxx

 • Avatar van Amina
  Reply Amina 12 november 2015 at 21:43

  Wat een heerlijke foto’s bij deze winactie! Ik krijg helemaal zin om te gaan shoppen voor Sinterklaas! Ik zou dit pakket aan mezelf geven. ME-time! Ik hou ervan!

  Ik volg je al via FB en heb je post geliked en geshared.

  Blijf die leuke blogs schrijven!
  xxx

 • Avatar van Pol Goethals
  Reply Pol Goethals 12 november 2015 at 21:20

  Voor m’n vrouw en de cd voor de kleinkinderen . Een cd is heel leuk ! Kleinkinderen zijn nu al volop liedjes aan het leren op school en thuis meezingen met cd’s. Een nieuwe cd zou fijn zijn.
  We hebben zelf 6 kinderen, die al allemaal het huis uit zijn dus die producten heeft m’n vrouw wel verdient !

 • Avatar van Debbie
  Reply Debbie 12 november 2015 at 21:16

  Ik ben druk aan het sparen voor m’n verhuizing (nieuwe vloeren, gordijnen, etc) dus ik kan weinig geld uitgeven aan luxeproducten. Zo’n sinterklaaspakket zou dus erg welkom zijn!

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 12 november 2015 at 21:15

  Ik doe graag mee, ik zou het cadeau graag geven aan mijn zus…., zou super zijn !! :)

 • Avatar van manon Diekman
  Reply manon Diekman 12 november 2015 at 20:25

  Met dit pakket zou ik de schoenen van mijn collega’s vullen. Zij werken keihard in de zorg en verdienen wel wat extra’s. Deze dames zijn goud waard!!

 • Avatar van Johanna
  Reply Johanna 12 november 2015 at 20:04

  Met mijn 26 jaar ben ik nog steeds groot Sinterklaas-fan. Ik ben dan ook de reden dat we thuis nog altijd lootjes trekken! Nu ik zelf moeder ben van een meisje van 3 maanden oud kan ik dan ook niet wachten tot ze opgroeit en vol enthousiasme uit gaat zien naar pakjesavond! Maar omdat ze dit jaar daar toch echt nog te jong voor is, zou het leuk zijn om dit jaar nog even het Sinterklaasfeest om de volwassenen te laten draaien en dat kan prima met deze cadeaus! Dan bewaren we de CD van Monique Smit voor volgend jaar! ;-)

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 12 november 2015 at 19:43

  De kinderen gaan altijd voor (in alles, maar zeker voor kadootjes) en omdat het budget beperkt is, zeker. Daarom maak ik graag kans om mezelf een pleziertje te gunnen <3

 • Avatar van Sandra Rooth
  Reply Sandra Rooth 12 november 2015 at 19:36

  Ik ben 41 jaar en ik heb vanaf mijn 5e jaar chronische reuma. Mijn moeder heeft een heel speciaal plaatsje in mijn hart. Ze is mijn moeder, maar ook tegelijkertijd mijn allerbeste vriendin. Ik woon nu in een inleunappartement in een verzorgingstehuis. Ik wil haar daarom samen met Sinterklaas heel erg bedanken voor alle jaren dat ze me heeft verzorgd! Ze verdient het om dit prachtige cadeau in haar schoen te vinden!

 • Avatar van Ansuya Lalay
  Reply Ansuya Lalay 12 november 2015 at 19:09

  yes ik doe mee, wat een gave actie <3

 • Avatar van Mientje
  Reply Mientje 12 november 2015 at 18:46

  Wauw!! Wat een super pakket!! Hiermee is het echt Sinterklaas! Ik maak graag kans op dit pakket voor mijzelf.

 • Avatar van Ann Ages Gracefully
  Reply Ann Ages Gracefully 12 november 2015 at 18:16

  Dit lijkt me een prachtig pakket voor mijn lieve zus!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 november 2015 at 16:24

   Hallo Ann, jij bent één van de vijf prijswinnaars. Gefeliciteerd! Mail je je adresgegevens naar info@curvacious.nl? Dan komt het pakket zo snel mogelijk naar je toe. Fijne dag! :)

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 12 november 2015 at 18:08

  Superleuke Sinterklaas actie.
  En deze cadeautjes kan ik vast wel kwijt in een of andere schoen.

 • Avatar van leandra
  Reply leandra 12 november 2015 at 18:06

  mijn eerste gedachte was:ja leuk!!! Cadeautjes! Ben er gek op. Dit jaar heb ik een schoonfamilie en een eigen ‘gezin’ waar ik kerst mee vier. Het is voor mij eigenlijk vanzelfsprekend dat ik iedereen iets geef, maar vooral mijn schoonmoeder. Omdat ze mij een zeer warm welkom heeft gegeven in de familie ^_^

 • Avatar van Carola
  Reply Carola 12 november 2015 at 17:54

  Aah leuk van cadeautjes wordt iedereen blij toch ;) daarom zijn die beauty boxen ook zo verslavend haha

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 12 november 2015 at 17:28

  Ik doe ook graag mee! Voor mijn gezin en voor mezelf. Lijkt me heerlijk, een mand vol cadeautjes!

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 12 november 2015 at 17:18

  Ohhhh leukleukleuk!
  Geen indrukwekkend verhaal hier, maar toch zou ik graag mee willen doen met deze win actie!
  Ik doe altijd mijn best om mn kinderen te verwennen tijdens de feestdagen en nu zou ik zelf wel eens verwend willen worden :)

 • Avatar van Regina Cocco
  Reply Regina Cocco 12 november 2015 at 17:06

  Whouww dit is nog eens leuk!
  Ik doe graag mee.
  Mijn man werkt op zee, 2 weken thuis, 2 weken werken.
  Daardoor gebeurd het vaak dat hij met verjaardagen en feestdagen niet thuis is. Dit jaar was hij met de verjaardagen op zee en ook met kerst is hij op zee, maar met sinterklaas is hij wel lekker thuis.
  Daarom willen wij dit heerlijk vieren met ons gezin.
  Hoe leuk zou het zijn om dan met ons gezinnetje deze cadeautjes te mogen uitpakken.
  Ik deel deze super leuke actie graag op Facebook.
  Alvast fijne Sinterklaas voor iedereen ?

 • Avatar van wim van lieshout
  Reply wim van lieshout 12 november 2015 at 16:57

  mijn vrouw loes,ze heeft het met mij uitgehouden toen ik een paar jaar depresief was, ze is bij me gebleven en geld om iets voor haar te kopen was er nooit. daarom voor ons loes dit kado

 • Avatar van Annie
  Reply Annie 12 november 2015 at 16:49

  Maak heel graag kans voor m’n jongste dochter. Ze is alleenstaande mama met 3 kleine kindjes !
  Dit pakket is heel welkom. Kindjes zouden super blij zijn met de cd en er zitten waarschijnlijk heel leuke producten in voor de mama !

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 12 november 2015 at 16:43

  Ik win dit heel graag voor ons gezin. De cd lijkt me echt super leuk en mn zoontje houd zo van zingen. Naja nurieen. Zingen is goed voor zn taal spraak waarin hij achter loopt. En mn man die ons zo super verwend verdiend t nu eens zelf verwend te worden. En ik doe zelf altijd heel veel voor andere, maar vind dat ik nu eens zelf aan de beurt ben ipv altijd aan een ander te denken!
  Ik ga onwijs duimen…

 • Avatar van kempenaers
  Reply kempenaers 12 november 2015 at 16:25

  geef dit pakketje aan mijn dochter en de kleinkinderen kunnen dan genieten van de cd

 • Avatar van sara liber
  Reply sara liber 12 november 2015 at 16:24

  Aan mijn vriendin, omdat het allemaal even tegenzit en haar een opsteker te gunnen!!!!!

 • Avatar van brants
  Reply brants 12 november 2015 at 16:23

  hou dit cadeautje voor mijn vrouwtje, ze geeft altijd alles aan een ander

 • Avatar van carolien
  Reply carolien 12 november 2015 at 15:32

  super leuk doe graag voor mijn gezinnetje mee cadeautjes krijgen of geven aan iemand is altijd leuk dus wat er ook in zit ik of me vriend of me zoontje zullen er erg blij mee zijn een een verrassingscadeautje is nog veel leuker dan dat je al weet wat er in zit dit maakt het daarom nog leuker om mee te doen en een cd voor me zoontje is altijd leuk kan die lekker mee zingen hij vind sinterklaas en zwarte piet erg leuk :D

 • Avatar van Nancy
  Reply Nancy 12 november 2015 at 15:23

  Ik doe graag mee ik hou erg veel van leuke en fijne verassingen en de cd is erg leuk voor mijn zoontje dit zou gelijk zijn eerste Sinterklaas cd zijn. Dan kan hij gelijk mee zingen op zijn manier omdat hij nog niet echt kan praten vanwege zijn leeftijd met de Sinterklaas liedjes op pakjes avond.

 • Avatar van iulia van empel-stamate
  Reply iulia van empel-stamate 12 november 2015 at 15:06

  Ik doe graag mee. voor mezelf , voor mijn man en voor mijn zoontje

 • Avatar van Marlieke van der Willik
  Reply Marlieke van der Willik 12 november 2015 at 15:01

  Ik doe eens gek en doe mee! Voor mezelf, voor de kinderen, voor mijn familie? Afhankelijk van wat er in het pakket zit natuurlijk.

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 12 november 2015 at 14:55

  Wat leuk zeg! Ik hou van verrassingen, om te krijgen en om weg te geven. Ik zou het pakket graag delen met mijn moeder en schoonzusje zodat we alledrie wat leuks krijgen voor Sinterklaas! De Olaz Regenerist 3-Zone reinigingssysteem staat op het lijstje van spullen die mijn schoonzusje erg graag wilt hebben dus als ik win is dat kadootjes sowieso voor haar! Winnen is leuk, maar delen met je beste maatjes is nog veel leuker!☺️

 • Avatar van Nynke B
  Reply Nynke B 12 november 2015 at 14:52

  Wat een verwennerij. Echt iets voor mijn zus. Ze heeft dit jaar een huis gekocht, helemaal alleen en superstoer. Na dit geklus mag Sint haar wel wat verwennen. Ik heb de actie geliked en gedeeld hoor.

 • Avatar van petra
  Reply petra 12 november 2015 at 14:50

  ik zou dit pakket heel graag voor mijn zus willen winnen. ze heeft laatste jaren ( en nog ) zoveel voor me gedaan. ik zou haar dit pakket heel graag aan willen bieden als bedankje

 • Avatar van Heidi Sour
  Reply Heidi Sour 12 november 2015 at 14:49

  Cadeautjes zitten er hier helaas niet in dus ik waag graag een gokje :)

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 12 november 2015 at 14:42

  voor ons mam en 2 lieve schoondochters zou dat helemaal te gek zijn

 • Avatar van MizFlurry
  Reply MizFlurry 12 november 2015 at 14:40

  Wat een leuke winactie, ik vind het wel leuk om mee te doen voor zo’n verrassingspakket :) Doe je mee aan mijn Sinterklaas-link-up? http://www.mizflurry.nl/2015/11/sintspiratie-7-leuke-sinterklaaslinks.html

 • Avatar van Marian Zw.
  Reply Marian Zw. 12 november 2015 at 14:40

  Ik doe heel graag mee voor mn schoonzusje. Die kinderen verder, net in de 30 en twee weken geleden geopereerd. Haar baarmoeder was totaal vernield door de zwangerschappen en keizersnedes. Alles vergroeid aan de buikwand. Je begrijpt dit was een traject van jaren, en nu na deze zware operatie een periode van weken voor de boeg om op te knappen. Even naar de stad gaan cadeautjes kopen is er niet bij! Wat zou het leuk zijn om ze te verrassen met dit pakket!

 • Avatar van Leonie Jagt
  Reply Leonie Jagt 12 november 2015 at 14:24

  Wauwiee! Zo’n pakket kan ik wel gebruiken! Ik zou hem dan delen met mijn moeder, en de cd gaat naar mijn oppas kids! Ik heb zelf een erg onzuivere huid, en toevallig staat het reinigingsapparaat al een tijdje op mijn wishlist. Ik doe mee voor mezelf en voor mijn moeder, omdat ik vind dat wij ook wel eens een verwenpakketje verdienen!

  Liefs,
  Leonie

 • Avatar van brenda
  Reply brenda 12 november 2015 at 14:17

  Ik doe graag mee voor mijn moeder. Ze verdient het omdat ze altijd voor mij en mijn dochtertje klaar staat

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 12 november 2015 at 14:14

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee voor m’n vriend en ook voor mezelf. Ons meisje wordt 5 december 1 jaar en zal dan enorm door ons en de Sint worden verwend. :) Alleen denk ik dat de Sint haar papa en mama dit jaar over gaat slaan.

 • Avatar van Liesbeth
  Reply Liesbeth 12 november 2015 at 14:12

  Ik zou graag m’n dochter Renate willen verrassen! (om allerlei redenen)

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 12 november 2015 at 14:11

  Ahhhh ik heb de inhoud van dit pakket toevallig gezien bij een andere blogger, maar ik verklap verder niks haha! Ik zou dit pakket heel graag willen winnen zodat ik deze cadeau kan doen aan mijn zus. Er zitten sowieso een aantal artikelen bij waar ik haar héél, héél, héél erg blij mee kan maken. Ze verdiend dit omdat ze de afgelopen tijd veel in haar leven veranderd is en ze gewoon een topper is :-) ! De CD van Monique Smit zal haar stiefzoon heel erg leuk vinden! Ik ga je facebookbericht delen om een extra kans te maken :-)!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 november 2015 at 16:24

   Hallo Femke, jij bent één van de vijf prijswinnaars. Gefeliciteerd! Mail je je adresgegevens naar info@curvacious.nl? Dan komt het pakket zo snel mogelijk naar je toe. Fijne dag! :)

 • Avatar van Deb
  Reply Deb 12 november 2015 at 14:10

  Zou heel graag zo’n mooi pakket winnen,omdat mij dit erg zou opvrolijken aangezien ik al 2 mnd ziek thuis zit. De Sinterklaas cd gaat naar mijn ouders zodat mijn neefje en nichtjes er heerlijk naar kunnen luisteren.

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 12 november 2015 at 14:08

  Hi Desirée,

  Wat een ontzettend leuke winactie heb je weer! Ik wil heel graag mee doen, maar niet voor mijzelf.
  Mijn lieve tante heeft mij onlangs heel erg veel geholpen en komt mij 5 december weer helpen met verhuizen. Ze heeft twee prachtige kleinkinderen die graag met haar sinterklaas vieren maar toch kiest ze er voor om haar lieve nichtje te helpen verhuizen. Zo iemand verdient toch een prachtig kerst kadootje?
  Help jij me haar blij maken?

  xoxo

 • Avatar van saskia kok
  Reply saskia kok 12 november 2015 at 14:07

  doe graag mee voor me zelf. heb voor de andere al kadootjes in huis en voor me zelf niet ;) dan is dit mijn schoenkadootje :)

 • Avatar van Evelien De Vos
  Reply Evelien De Vos 12 november 2015 at 14:03

  Ik doe het pakje graag cadeau aan mijn mama. Ze heeft mijn schoentjes vroeger ook heel vaak gevuld. :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.