Beauty Media

Kruidvat x Monique Smit Sinterklaas CD actie

12 november 2015

kruidvat monique smit sinterklaas 31 - Kruidvat x Monique Smit Sinterklaas CD actie
Komende zaterdag arriveert Sinterklaas weer in Nederland en barst de magie van dit oer-Hollandse feest weer helemaal los. Kruidvat en Monique Smit sloegen de handen ineen voor een leuke samenwerking en om dit te vieren mag ik 5 geweldige pakketten met schoencadeautjes weggeven inclusief de exclusieve Sinterklaas CD ‘Sinterklaas is in het land’. Lees verder voor meer informatie over de Kruidvat actie en hoe je kans kan maken op één van deze leuke pakketten vol cadeautjes voor huis, hem en haar!

kruidvat monique smit sinterklaas 11 - Kruidvat x Monique Smit Sinterklaas CD actie
Kruidvat x Monique Smit actie
Monique Smit dook de studio in voor haar éérste Sinterklaas CD met daarop 8 Sinterklaasklassiekers in een nieuw jasje, waarvan één heerlijk duet samen met haar broer Jan Smit. Deze CD krijg je tussen 9 en 22 november 2015 exclusief en gratis bij Kruidvat cadeau bij aanschaf van twee actieproducten van Procter & Gamble.

kruidvat monique smit sinterklaas 21 - Kruidvat x Monique Smit Sinterklaas CD actie
Winactie
Ik mag maar liefst vijf pakketten weggeven vol met schoencadeautjes die bestaan uit een mooie selectie van de hero products van Procter & Gamble. Ik ga de inhoud niet verklappen, maar denk hierbij aan merken als Aussie, Ariel, Dreft, Max Factor, Gilette, Olaz, Head & Shoulders en Oral B. Natuurlijk ontvang je er ook de exclusieve Sinterklaas CD ‘Sinterklaas is in het land’ van Monique Smit bij cadeau.

OK, ik zal alvast één cadeautje verklappen.. Een heel fijn apparaat waarmee je je gezicht tot vier keer beter dan met de hand kan reinigen. Lees de review van het Olaz Regenerist 3-Zone reinigingssysteem om alvast een idee te krijgen :)

Wat moet je doen om kans te maken?
– Laat een reactie achter onder dit artikel met je motivatie voor jezelf òf om het pakket aan iemand anders cadeau te geven
volg Curvacious via Facebook en like & share deze winactie daar voor een extra kans.

Deze winactie loopt tot en met woensdag 18 november 2015, 23,59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

balkje nieuwe layout - Kruidvat x Monique Smit Sinterklaas CD actie

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Gwenny
  Reply Gwenny 21 november 2015 at 11:33

  Ik zet graag mijn schoen… En zou het graag aan mijn moeder willen geven. Zij verdient dit oprecht! Zonde dat de winnaars zich niet gemeld hebben… Ik doe in ieder geval weer een poging :)

 • Avatar van Corrie
  Reply Corrie 18 november 2015 at 23:25

  Al zoveel reacties en mensen die allemaal mooie verhalen hebben. Ik zou graag de schoentjes vullen van nieuwe bewoners in mijn dorp die nog kennis gaan maken met Sinterklaas en de traditie. Mensen die veel mee hebben gemaakt en dankbaar zijn dat ze hier een nieuw leven op mogen bouwen. Deze mensen, met wie ik onverwacht dagelijks werk, maak ik hier graag blij mee.

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 18 november 2015 at 22:49

  Oh wat een mooie winactie! Ik doe mee, niet alleen voor mezelf, maar tevens voor mijn zusje. Druk met het opknappen van haar huisje en de verhuizing waardoor weinig tijd is voor ontspanning, kadootjes en de sint. Hoe leuk is het dan om haar toch te kunnen verrassen met zo’n leuk pakketje?

 • Avatar van Rianne van Uden
  Reply Rianne van Uden 18 november 2015 at 21:45

  Ik doe graag op de valreep nog mee, dit keer gun ik het mezelf. Ik heb gisteren in het ziekenhuis helaas slecht nieuws gehad over mijn gezondheid. Mijn positieve plannen nadat het eindelijk het afgelopen jaar weer beter ging, mijn nieuwe baan, ik zag het ineens in rook opvliegen. Nu ben ik van nature geen zwartkijker, maar deze momenten zijn wel moeilijk. Om deze reden zou ik graag voor mezelf deelnemen, zodat ik weer wat superpower terug krijg!

 • Avatar van Judith
  Reply Judith 18 november 2015 at 21:31

  Wat ontzettend leuk, ik denk dat ik hiermee heel veel mensen kan verrassen!

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 18 november 2015 at 20:48

  Ik zou deze Sinterklaas cadeautjes graag willen winnen. Ik doe vrijwilligerswerk als schulrhulpmaatje en zou mijn hulpvrager hier heel blij mee kunnen maken. Daar is ieder extraatje welkom ?

 • Avatar van Sianne Smoor
  Reply Sianne Smoor 18 november 2015 at 20:34

  Ik zou het fijn vinden om na het verlies van mijn schoonvader. En de mooie momenten die we niet meer kunnen delen met hem de moeilijkste tijd van het jaar. Sint kerst verjaardag van mijn man en zijn vader. Mooie maand die doordat overlijden zijn glans heeft verloren. Misschien dat deze verrassing voor zowel mijn man en zoon als voor mij de komende maand zijn glans iets kan terug geven.
  Groetjes sianne smoor

 • Avatar van marina korink
  Reply marina korink 18 november 2015 at 19:01

  Ik doe ook mee voor dit pakket..ik zou het graag voor mijzelf winnen. Ik heb eigenlijk vrij weinig tijd. Ik heb een drukke baan en daarom gun ik mij geen tijd voor mijzelf om iets aan mijn huid te doen. Of een keer een maskertje te gebruiken. Ik zou dit zeer waarderen als ik dit zou winnen. Gr

 • Avatar van Sharon
  Reply Sharon 18 november 2015 at 18:50

  Ik zou het pakket heel graag willen winnen. Mijzelf verwennen. Zelf bijna geen geld om luxe dingen te kopen. Dus zou het heel goed terecht komen.

1 3 4 5

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Beauty, Media
fuji green tea ultimate luxuries
The Body Shop | Fuji Green Tea ultimate luxuries

Oh, yes! The Body Shop komt dit jaar met een uitgebreide Kerstcollectie vol nieuwe producten en feestelijke cadeausets. Vandaag laat...

Close