Eten & drinken

Health tip | Lekker & gezond met Leev!

4 november 2015

leev winactie 1 - Health tip | Lekker & gezond met Leev!
Onlangs ontving ik van Leev een pakket vol met gezonde, verantwoorde èn lekkere producten om kennis mee te maken. Erg leuk natuurlijk, omdat ik de laatste tijd steeds bewuster en gezonder aan het eten ben en zo weer wat nieuws kan ontdekken. De biologische producten van dit merk bevatten allemaal geen kleurstoffen, ongewenste E-nummers, smaak- en conserveringsmiddelen en er is een enorm assortiment verkrijgbaar van ontbijtgranen en tussendoortjes tot aan verschillende bakmelen, kinderkoekjes en fruitwater. Hier in huis gaan de producten er bij ons drietjes goed in en om mijn enthousiasme te delen mag ik een kortingscode èn een heerlijk verwenpakket van dit merk weggeven! Leuk om zo eens kennis te maken met wat anders voor in je voorraadkast :)

Leev produceert zoveel mogelijk puur en onbewerkt, zet zich in voor de maatschappij door middel van de Leev Foundation waarmee wordt gedoneerd aan doelen rondom de natuur (zoals landbouw en kleinschalige zorg, waar zorgboerderijen een goed voorbeeld van zijn) en de producten zijn op steeds meer plekken verkrijgbaar zoals bij Albert Heijn, Jumbo, Jan Linders en Marqt.

Kortingscode
Om je nog wat leuker kennis te kunnen laten maken met dit merk krijg je tot en met 31 december 2015 20% korting in de Leev webwinkel met de code beleev.

leev winactie 2 - Health tip | Lekker & gezond met Leev!

Winactie
Mijn persoonlijke favorieten zijn het fruitwater (enkel fruit en mineraalwater), de oerkoeken en oercrackers. Ik ben zelf nog heel benieuwd naar de granola’s en fruitspreads voor op brood, die zien er zo heerlijk uit! Als je wint zal je van alles wat krijgen (zoals het voorbeeld op de foto bovenaan dit artikel) zodat je het merk ook echt een beetje kan leren kennen. Hoe leuk is dat?!

Hoe maak je kans?

– Laat een reactie achter onder dit artikel met jouw persoonlijke health tip en naar welke producten uit het assortiment je vooral benieuwd bent.

Meedoen met deze winactie kan tot en met woensdag 11 november 2015, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 11 november 2015 at 21:55

  eigenlijk is mijn ultieme tip om het “gevaarlijke” eten gewoon niet te kopen, als ik het niet in huis heb, kan ik er ook niet van eten … ik ben benieuwd naar de tussendoortjes, dat zijn de tricky momenten voor mij ;-)

 • Avatar van natasja emmen
  Reply natasja emmen 11 november 2015 at 21:21

  MIjn tip is voldoende slaap, veel water drinken, veel bewegen en op je voeding letten! Ik ben reuze benieuwd naar de reep met speculaas en granen, dat klinkt heerlijk

 • Avatar van Donja
  Reply Donja 11 november 2015 at 20:08

  Gezond ènnnnnn lekker… Mmmmmmmmm…. klinkt héél goed Desiree! Ik ben benieuwd of ik er net zo enthousiast over zal zijn als jij mocht ik het geluk hebben om te winnen ??✨

 • Avatar van Tine Meekers
  Reply Tine Meekers 11 november 2015 at 19:56

  Mijn health tip? zorg dat je je emotioneel goed in je vel voelt! Echt, als je hartje in orde is (letterlijk maar ook figuurlijk) komt de rest vanzelf! Stress zoveel mogelijk vermijden, jezelf zijn, live love laugh!

  Ik zou heel graag fruitwater willen proberen!

  Ik hoop dat ik win!

 • Avatar van Laura Blauw
  Reply Laura Blauw 11 november 2015 at 19:31

  Echt suuuper leuk dat je zoiets weg mag geven! Mijn vriend en ik stonden afgelopen week op de weegschaal.. Nou ja, de weegschaal rende weg toen hij zag dat we er aan kwamen en er eenmaal op was de teller ook niet al te blij… Nu zijn we op zo’n moment dat je denkt: nu moet het anders!! We gooien niet alles finaal overboord.. Nee, een echte healthtip is gewoon iets wat je moet veranderen in je denkwijze. Af en toe een beetje zondigen mag. Maar je moet écht bij jezelf denken, heb ik nu honger of gewoon trek ik wat lekkers. Bedenk jezelf wat er in zo’n heerlijke stroopwafel zit en wat je er weer voor moet doen om het eraf te krijgen. Geloof me!! Dan zul je echt wel sneller van zo’n koekje afblijven :) Ik ben vooral heel benieuwd naar de oerkoeken, omdat ik iets lekkers wat crunchy is echt wel mis!!!

 • Avatar van lynn
  Reply lynn 11 november 2015 at 19:09

  Toen ik deze site las dacht ik dit is de oplossing: ik wil van de hele dag cola drinken AF !!
  en wat is er dan lekkerder dan fruitwater. Ik wil het heel graag proberen, echt top

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 10 november 2015 at 23:05

  Ik ben reuze benieuwd naar de gezonde ontbijt producten. Een healthy breakfast schiet er bij mij weleens bij in & tja dan krijg je reuze honger. Dan zou zo’n oer koek met speculaas en granen goed van pas komen ;-) Maar ook die zijn nieuw voor mij. Gezonde tips heb ik eigenlijk niet, maar kan ze wel goed gebruiken… Maak ik toch een kansje? Ik hoop het want het lijken me heerlijke producten!!

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 9 november 2015 at 22:37

  Eet en drink gezond, maar af en toe wat ongezonds is ook niet erg. Maar geniet er dan wel van! Ook moet je jezelf niet met een ander vergelijken, want je bent goed zoals je bent! Het pakket lijkt me fantastisch om te winnen, aangezien ik sinds een half jaar gezond eet (eerst was m’n bijnaam Candy Cookie, haha), en ik graag nieuwe gezonde maar lekkere dingen ontdek. Dit merk kende ik nog niet maar ik ben erg nieuwsgierig. Ben benieuwd… Liefs Esmée (14)

 • Avatar van Jolanda Tiemessen@hetnet.nl
  Reply Jolanda Tiemessen@hetnet.nl 9 november 2015 at 22:06

  bla bla bla het ziet er goed uit en ook nog lekker

 • Avatar van Will
  Reply Will 8 november 2015 at 22:24

  Wat ik ben vergeten.
  Ben heel erg benieuwd naar de choco chip & granen repen.
  Handig voor een dagje er op uit.

 • Avatar van Will
  Reply Will 8 november 2015 at 22:21

  Lekker op tijd naar bed en voldoende uren slapen.
  Smorgens een kop koffie , een sinaasappel en een kom magere yoghurt met Kellogs K en twee theelepels lijnzaad, voor de stoelgang.
  Iedere dag voldoende wandelen in de buitenlucht, met ontbloot hoofd , tussen de 15-30 minuten is voldoende.
  Op de fiets boodschappen doen, zo nodig meerdere keren per week.
  Lunch: een dubbele volkoren boterham met kaas en tomaat en een sinaasappel + kop koffie.
  Diner: Vooral de helft eten van wat je van plan was. Vooral geen toetje.
  savonds een handje zoutloze noten of kommetje kwark.
  Speciaal sporten is dan helemaal niet nodig.

1 3 4 5

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Eten & drinken
de buffetten boer
Getest! | De Buffetten Boer

Ik hou wel van spontane acties en ben er ook altijd voor in om wat uit te proberen, dus toen...

Close