Eten & drinken

Health tip | Lekker & gezond met Leev!

4 november 2015

leev producten
Onlangs ontving ik van Leev een pakket vol met gezonde, verantwoorde èn lekkere producten om kennis mee te maken. Erg leuk natuurlijk, omdat ik de laatste tijd steeds bewuster en gezonder aan het eten ben en zo weer wat nieuws kan ontdekken. De biologische producten van dit merk bevatten allemaal geen kleurstoffen, ongewenste E-nummers, smaak- en conserveringsmiddelen en er is een enorm assortiment verkrijgbaar van ontbijtgranen en tussendoortjes tot aan verschillende bakmelen, kinderkoekjes en fruitwater. Hier in huis gaan de producten er bij ons drietjes goed in en om mijn enthousiasme te delen mag ik een kortingscode èn een heerlijk verwenpakket van dit merk weggeven! Leuk om zo eens kennis te maken met wat anders voor in je voorraadkast :)

Leev produceert zoveel mogelijk puur en onbewerkt, zet zich in voor de maatschappij door middel van de Leev Foundation waarmee wordt gedoneerd aan doelen rondom de natuur (zoals landbouw en kleinschalige zorg, waar zorgboerderijen een goed voorbeeld van zijn) en de producten zijn op steeds meer plekken verkrijgbaar zoals bij Albert Heijn, Jumbo, Jan Linders en Marqt.

Kortingscode
Om je nog wat leuker kennis te kunnen laten maken met dit merk krijg je tot en met 31 december 2015 20% korting in de Leev webwinkel met de code beleev.

leev producten

Winactie
Mijn persoonlijke favorieten zijn het fruitwater (enkel fruit en mineraalwater), de oerkoeken en oercrackers. Ik ben zelf nog heel benieuwd naar de granola’s en fruitspreads voor op brood, die zien er zo heerlijk uit! Als je wint zal je van alles wat krijgen (zoals het voorbeeld op de foto bovenaan dit artikel) zodat je het merk ook echt een beetje kan leren kennen. Hoe leuk is dat?!

Hoe maak je kans?

– Laat een reactie achter onder dit artikel met jouw persoonlijke health tip en naar welke producten uit het assortiment je vooral benieuwd bent.

Meedoen met deze winactie kan tot en met woensdag 11 november 2015, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 11 november 2015 at 21:55

  eigenlijk is mijn ultieme tip om het “gevaarlijke” eten gewoon niet te kopen, als ik het niet in huis heb, kan ik er ook niet van eten … ik ben benieuwd naar de tussendoortjes, dat zijn de tricky momenten voor mij ;-)

 • Avatar van natasja emmen
  Reply natasja emmen 11 november 2015 at 21:21

  MIjn tip is voldoende slaap, veel water drinken, veel bewegen en op je voeding letten! Ik ben reuze benieuwd naar de reep met speculaas en granen, dat klinkt heerlijk

 • Avatar van Donja
  Reply Donja 11 november 2015 at 20:08

  Gezond ènnnnnn lekker… Mmmmmmmmm…. klinkt héél goed Desiree! Ik ben benieuwd of ik er net zo enthousiast over zal zijn als jij mocht ik het geluk hebben om te winnen ??✨

 • Avatar van Tine Meekers
  Reply Tine Meekers 11 november 2015 at 19:56

  Mijn health tip? zorg dat je je emotioneel goed in je vel voelt! Echt, als je hartje in orde is (letterlijk maar ook figuurlijk) komt de rest vanzelf! Stress zoveel mogelijk vermijden, jezelf zijn, live love laugh!

  Ik zou heel graag fruitwater willen proberen!

  Ik hoop dat ik win!

 • Avatar van Laura Blauw
  Reply Laura Blauw 11 november 2015 at 19:31

  Echt suuuper leuk dat je zoiets weg mag geven! Mijn vriend en ik stonden afgelopen week op de weegschaal.. Nou ja, de weegschaal rende weg toen hij zag dat we er aan kwamen en er eenmaal op was de teller ook niet al te blij… Nu zijn we op zo’n moment dat je denkt: nu moet het anders!! We gooien niet alles finaal overboord.. Nee, een echte healthtip is gewoon iets wat je moet veranderen in je denkwijze. Af en toe een beetje zondigen mag. Maar je moet écht bij jezelf denken, heb ik nu honger of gewoon trek ik wat lekkers. Bedenk jezelf wat er in zo’n heerlijke stroopwafel zit en wat je er weer voor moet doen om het eraf te krijgen. Geloof me!! Dan zul je echt wel sneller van zo’n koekje afblijven :) Ik ben vooral heel benieuwd naar de oerkoeken, omdat ik iets lekkers wat crunchy is echt wel mis!!!

 • Avatar van lynn
  Reply lynn 11 november 2015 at 19:09

  Toen ik deze site las dacht ik dit is de oplossing: ik wil van de hele dag cola drinken AF !!
  en wat is er dan lekkerder dan fruitwater. Ik wil het heel graag proberen, echt top

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 10 november 2015 at 23:05

  Ik ben reuze benieuwd naar de gezonde ontbijt producten. Een healthy breakfast schiet er bij mij weleens bij in & tja dan krijg je reuze honger. Dan zou zo’n oer koek met speculaas en granen goed van pas komen ;-) Maar ook die zijn nieuw voor mij. Gezonde tips heb ik eigenlijk niet, maar kan ze wel goed gebruiken… Maak ik toch een kansje? Ik hoop het want het lijken me heerlijke producten!!

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 9 november 2015 at 22:37

  Eet en drink gezond, maar af en toe wat ongezonds is ook niet erg. Maar geniet er dan wel van! Ook moet je jezelf niet met een ander vergelijken, want je bent goed zoals je bent! Het pakket lijkt me fantastisch om te winnen, aangezien ik sinds een half jaar gezond eet (eerst was m’n bijnaam Candy Cookie, haha), en ik graag nieuwe gezonde maar lekkere dingen ontdek. Dit merk kende ik nog niet maar ik ben erg nieuwsgierig. Ben benieuwd… Liefs Esmée (14)

 • Avatar van Jolanda Tiemessen@hetnet.nl
  Reply Jolanda Tiemessen@hetnet.nl 9 november 2015 at 22:06

  bla bla bla het ziet er goed uit en ook nog lekker

 • Avatar van Will
  Reply Will 8 november 2015 at 22:24

  Wat ik ben vergeten.
  Ben heel erg benieuwd naar de choco chip & granen repen.
  Handig voor een dagje er op uit.

 • Avatar van Will
  Reply Will 8 november 2015 at 22:21

  Lekker op tijd naar bed en voldoende uren slapen.
  Smorgens een kop koffie , een sinaasappel en een kom magere yoghurt met Kellogs K en twee theelepels lijnzaad, voor de stoelgang.
  Iedere dag voldoende wandelen in de buitenlucht, met ontbloot hoofd , tussen de 15-30 minuten is voldoende.
  Op de fiets boodschappen doen, zo nodig meerdere keren per week.
  Lunch: een dubbele volkoren boterham met kaas en tomaat en een sinaasappel + kop koffie.
  Diner: Vooral de helft eten van wat je van plan was. Vooral geen toetje.
  savonds een handje zoutloze noten of kommetje kwark.
  Speciaal sporten is dan helemaal niet nodig.

 • Avatar van Anja Laemers
  Reply Anja Laemers 8 november 2015 at 21:16

  Mijn health tip: ontbijt tussen 7-8 lunch tussen 12-3 en diner tussen 5-7 uur, MAAR zorg ervoor dat er nooit langer dan 4 uur tussen de maaltijden zit en eet 3 uur voor het slapen gaan niet meer, zodat je lichaam nog alle tijd heeft om suikers en vetten te verwerken ipv op te slaan. Af en toe een dagje niets eten (vasten) is eveneens heel gezond en zorgt ervoor dat het lichaam weer in balans kan komen. Wie niet kan vasten kan kiezen voor een dagje sap vasten, zorg er dan wel voor dat je de sappen of zelf maakt of echt alleen 100% vers en zonder toegevoegde stoffen zijn zodat je lichaam optimaal kan ontgiften en nieuwe energie op doen.

  • Avatar van Anja Laemers
   Reply Anja Laemers 8 november 2015 at 21:25

   Ik ben benieuwd naar de repen van Leev, als ze net zo lekker smaken als ze eruit zien, dan kan mijn dag niet meer stuk :)

 • Avatar van chen
  Reply chen 8 november 2015 at 15:27

  Mijn persoonlijke healthtip: veel bewegen (dat kan zijn sporten of wandelen) en gezond eten met veel fruit en groenten (hoef niet perse vers te zijn kan ook groenten uit de diepvries) en niet vergeten vette vis. Je moet er van kunnen genieten, dus eet niet wat je echt niet lekker vind ook al is het goed voor je, kies dan liever een alternatief die dezelfde voedingswaar bevat! Ik ben vooral benieuwd naar de snack producten (tussendoortjes) uit het assortiment!

 • Avatar van barbara
  Reply barbara 8 november 2015 at 14:28

  ik kijk vooral uit naar het beleg voor op het brood

  mijn persoonlijke health tip is inderdaad je voeding zo gezond mogelijk proberen te maken, zo voel je je gezonder en af en toe een frisse neus halen, ook bij slecht weer

 • Avatar van anica aarts
  Reply anica aarts 8 november 2015 at 14:08

  vroeger kon ik alles eten wat ik wou.. nu moet ik op elke verpakking kijken.. de granen cranberry zou wel mn favoriet zijn om te proberen

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 8 november 2015 at 14:00

  Awesome zeg, ik wist helemaal niet dat ze zo`n groot assortiment hadden! Ik ken de koekjes met stukjes chocolade (heerlijk) wel, en nog 1 andere variant, maar dit is echt veel meer! Ik ben echt heel benieuwd naar de rest van de koekjes!
  Mijn health tip: Ik denk dat het best moeilijk is om in je eentje alles lekker vers en gezond te maken. Daarom proberen wij dat met een paar vrienden samen te doen. Als je bijvoorbeeld brood of iets anders bakt, bak je iets extra en wissel je uit. Zo heb je allemaal lekkere verse spullen en is het net iets makkelijker!

 • Avatar van Shannon
  Reply Shannon 8 november 2015 at 09:43

  Ziet er goed uit, ben erg benieuwd naar de oercrackers! Mijn tip(s): 10.000 stappen per dag wandelen, elk weekend een weekmenu plannen zodat je doordeweeks geen (verkeerde) beslissingen hoeft te maken qua eten, en het lekkerste tussendoortje ooit: appelpartjes met amandelboter!

 • Avatar van Dientjuh Jansen
  Reply Dientjuh Jansen 8 november 2015 at 03:00

  ja heerlijk zeg alles biologisch ! Leev een pakket vol met gezonde, verantwoorde èn lekkere producten om kennis mee te maken! ik zou het liefst kennis maken met ontbijtgranen super gezond ook voor de kinderen voordat ze naar school gaan!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 7 november 2015 at 22:11

  Ik sukkel altijd wat met mijn gewicht; Daarom dat ik weer eens op dieet ben. Maar eigenlijk wil dat gewoon zeggen calorien tellen; Daardoor ben ik een stuk bewuster met mijn voeding bezig

 • Avatar van Inge
  Reply Inge 7 november 2015 at 20:03

  Met gezonde, zelfgemaakte maaltijden, beweging in de buitenlucht en voldoende slaaprust
  zorg ik goed voor mijn lijf en leef ik bewust.
  De LEEV waldkorn reep
  lijkt mij echt een ‘gouden greep’.
  Ik eet graag lekker en gezond
  dus daarmee hiermee eet ik graag mijn buikje rond.
  Met dit LEEV-pakket
  word ik echt in het zonnetje gezet
  en beleef ik veel smulpret!

 • Avatar van Lin van de Werf
  Reply Lin van de Werf 7 november 2015 at 18:51

  Dat zie er allemaal lekker uit. Ik ben dan ook eigenlijk benieuwd naar alles.
  Mijn health tip is zoveel mogelijk zelf maken, zodat ik zo min mogelijk E-nummers en suikers binnenkrijg. Dan blijft er nog ruimte over om af en toe te zondigen, want ik vind dat dat ook moet kunnen. Daarnaast maak ik iedere dag een flinke wandeling in de buitenlucht zodat mijn lichaam voldoende Vitamine D kan aanmaken. Vooral tijdens deze donkere dagen heb ik dat echt nodig om me happy en healthy te kunnen blijven voelen.

 • Avatar van Do Bing
  Reply Do Bing 7 november 2015 at 14:51

  Ik ben heel benieuwd naar de repen, als je in ploegendienst werkt is regelmatig en gezond eten moeilijk. Rare tijden beginnen, wel eten voor die tijd of na die tijd, iets meenemen lukt niet. Dit lijkt me de uitkomst, gezonde repen en toch heel lekker

 • Avatar van Marian
  Reply Marian 7 november 2015 at 14:28

  Ik ben erg benieuwd, die repen springen er echt uit! Leef bewust en vraag je af of je het echt nodig heb! Verder blijf ik bij water drinken en zoveel mogelijk schone en verse ingrediënten gebruiken.

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 7 november 2015 at 11:52

  Sinds kort heb ik een boekje met E nummers. Hier heb ik een kaartje van gemaakt, wat lijkt op een pinpas. Als ik ga winkelen kijk ik op het kaartje. Staat het E nummer er niet tussen, koop ik het ook niet. En het kaartje past goed in mijn portemonnee.
  Verder eet ik zoveel mogelijk vers en drink ik water of thee.

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 7 november 2015 at 11:49

  Wat een leuke Win Actie zou het fruitwater wel heel graag willen proberen nu maar hopen dat ik als gelukkige de bus uit mag komen

 • Avatar van lena
  Reply lena 7 november 2015 at 11:19

  Probeer een weg te vinden die voor jou de beste is, andere mensen hebben andere lichamen en wat voor hun goed is hoeft dat voor jou niet te zijn. Luister naar je lichaam en probeer zoveel mogelijk onbewerkte producten te eten en drink genoeg water of thee (zonder suiker).

 • Avatar van joze
  Reply joze 7 november 2015 at 10:09

  wow ten eerste wat een mooi pakket :) ik hou van zoet dus de rijst wafels zou ik graag willen testen. mijn tip is eigenlijk begin de dag met een glas lauw water zodat je stofwisseling op gang komt :) simpel maar werkt wel.

 • Avatar van Lottie
  Reply Lottie 7 november 2015 at 08:58

  Volg je intuitie en denk niet te veel na over wat je eet, dan komt het vast goed en houd je je geluk vast!

 • Avatar van Aniek
  Reply Aniek 7 november 2015 at 08:23

  Produkten zonder suikers en metvezels

 • Avatar van Wilma van
  Reply Wilma van 't Hof 6 november 2015 at 21:26

  Grote interesse in producen zonder kleurstoffen, ongewenste E-nummers, smaak- en conserveringsmiddelen.
  En dan ben ik vij Leev dus aan het juiste adres. Ik ben vooral benieuwd naar de cranberry & granen tussendoortje.
  Maar ook naar de verschillende bakmelen. Voral omdat wij hier regelmatig in de keuke staan om bv.eigen brood of koekjes te bakken.
  Mijn healthtip: Ik drink elke dag een kopje Chaga-thee. Deze thee heeft een gunstig effect op je immuunsysteem.
  En wat is Chaga? Dat is een parasitaire paddenstoel. Voor degene die meer willen weten over deze paddestoel: via Google is hier voldoende over te vinden.

 • Avatar van Inge van den Berg
  Reply Inge van den Berg 6 november 2015 at 20:47

  Leev produceert zoveel mogelijk puur en onbewerkt en dat is waar ik geinteresseerd in ben. Een duidelijk review waardoor ik verstandig en lekker kan eten. Mijn healthtip: veel water drinken en van tijd tot tijd gekookt water met theelepel kaneel en theelepel honing mengen en de helft warm opdrinken en de rest de volgende morgen. Ontgift het lichaam.

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 6 november 2015 at 20:24

  Iedere dag twee stuks fruit eten, ik eet iedere dag twee stuks fruit, iedere dag verschillend fruit.
  Ik ben erg benieuwd naar de repen, foto boven, zien er erg lekker uit.

  Ik doe graag mee !! :)

 • Avatar van Yvon
  Reply Yvon 6 november 2015 at 20:05

  Ik ben het meest benieuwd naar de maiskoeken. Als health tip; probeer zo min mogelijk toegevoegde suikers te eten. Hierdoor voel je je een stuk fitter en heb ik persoonlijk minder hoofdpijn.

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 6 november 2015 at 19:45

  Mijn persoonlijke health-tip? Vooral als eerste blij zijn met je eigen lichaam hoe het is. Wanneer je jezelf met anderen gaat vergelijken en een (onhaalbaar) lichaam voor ogen hebben is daarmee echt niet gezond, dus wanneer je een haalbaar doel stelt en al tevreden bent hoe het is ben je al een heel eind met je gezonde levensstijl! Verder ben ik best benieuwd naar de havermuesli’s, die klinken goed ook al lijken de oercrackers mij ook heerlijk!

 • Avatar van Daphne Snepvangers
  Reply Daphne Snepvangers 6 november 2015 at 18:11

  Mijn healthtip: variatie! Je lichaam wordt hierdoor keer op keer verrast en je houdt het ook nog eens langer vol om gezonder te eten. Ik ben erg benieuwd naar het fruitwater en ohhhh… die koeken zien er lekker uit! Wat een fijne blog heb je, ontdek hem net!

 • Avatar van Elise
  Reply Elise 6 november 2015 at 16:21

  Alles zelf maken en dus niets uit pakjes! Is ook nog eens veel lekkerder :)

 • Avatar van van erum maria louisa
  Reply van erum maria louisa 6 november 2015 at 15:38

  ik kijk uit naar de oer
  koeken ze zien er heel aantrekkelijk uit ik zou er zo in bijten

 • Avatar van Anna Wienen
  Reply Anna Wienen 6 november 2015 at 15:36

  Mijn healthtip: veel groente en fruit, weinig vlees en pasta en rijst…ik ben benieuwd naar de kinderboerderijkoekjes

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 6 november 2015 at 15:11

  Gezond en het ziet er lekker uit allemaal. Ik wil het graag een proberen!

 • Avatar van ik
  Reply ik 6 november 2015 at 14:22

  Hey, die kende ik nog niet. Ben zeer benieuwd naar het hele pakket! Als ik dan toch moet kiezen dan kies ik voor, fruitwater.
  Mijn healty tips: Na het slapen is je lichaam uitgedroogd dus na het opstaan lekker veel water drinken. Drink elke dag rode bietensap ( ter grootte van een shot glaasje) voor het tegen gaan van puisten en voor een stralende huid! Yay!

 • Avatar van sannekje68
  Reply sannekje68 6 november 2015 at 13:17

  Leuke actie !! Mijn healthtip: stop met die smooooooooothies, zo ongezond voor de darmen die niets meer te verwerken hebben en er zit ontzettend veel natuurlijke suikers in. Gewoon een stuk fruit knagen en laat die maar werkennnnnnnn ;-)

 • Avatar van Nina de Graaf
  Reply Nina de Graaf 6 november 2015 at 12:49

  Mijn health tip is stop met koken uit pakjes en zakjes! Als je zelf alles maakt heb je namelijk veel meer controle over wat er in je eten zit en bovendien zal je merken dat de smaak vele malen lekkerder is! Ik ben vooral benieuwd naar de repen!

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 6 november 2015 at 04:31

  Van alles de helft werkt voor mij heel goed als motto, de crackers ben ik heel benieuwd naar, die eet graag als overbrugging tussen maaltijden.

 • Avatar van Mientje L
  Reply Mientje L 5 november 2015 at 22:54

  Voldoende water drinken, voldoende rust, maar bovenal; luisteren naar je lichaam!

 • Avatar van juliawaterreus
  Reply juliawaterreus 5 november 2015 at 14:26

  De repen lijken mij lekker, en handig voor op t werk.
  Mijn “healttip” water met een beetje citroensap erin is lekker en gezond.

 • Avatar van curvydutchyJoy Lap
  Reply curvydutchyJoy Lap 5 november 2015 at 07:26

  leuk leuk!! Mijn tip is elke dag groenen thee drinken. Ik maak snachts altijd een kan groene thee met citroen. Dit laat ik dus staan en overdag drink ik het op. Zo krijg ik genoeg vocht binnen op een dag en schijnt ook zuiverend te werken :) Veel afgevallen en nog 10 kilo te gaan, met zo’n pakket is het toch net wat lekkerder ;)
  Ben wel benieuwd naar de maiswafels en fruitwaters :)

 • Avatar van Tamara TS
  Reply Tamara TS 5 november 2015 at 02:16

  Mijn persoonlijke health-tip is knoflook. Knoflook werkt ontstekingsremmend. Ik heb een auto-immuunziekte die voor ontstekingen zorgt, maar knoflook beperkt dat. Aangezien puistjes ook ontstekinkjes zijn, werkt het dus ook fijn voor je gezicht. Ik ben het meest benieuwd naar de cranberry & granen-bar. Lijkt me erg lekker, maar ook erg gezond, want cranberry versterkt dan weer de blaas.

 • Avatar van Berit
  Reply Berit 5 november 2015 at 01:12

  Huh?! Ik ken dit merk helemaal niet en ben zooo benieuwd. Vooral naar de stroopwafels, haha! Ik voel me healthy door grotendeels (ik eet bij anderen wat de pot schaft) veganistisch te leven, ik vind het fijn dat ik zodoende de natuur veel minder schade aandoe dan mensen die wel vaak vlees eten en vaak zuivelproducten gebruiken. Vind het heel spijtig dat mensen niet inzien (of willen inzien) hoe vreselijk bepaalde keuzes zijn voor onze planeet. Dit klinkt heel idealistisch, maar zo ben ik. Verder lekker in beweging blijven! Liefs!

 • Avatar van ilse niekerk
  Reply ilse niekerk 5 november 2015 at 00:01

  lijk me super gezond doe graag mee

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 4 november 2015 at 23:30

  Wat een mooi pakket en wat hebben ze veel verschillende producten, ik doe graag mee.
  Als het eens over gezondheid ging zei mijn opa zei altijd…..houd je hoofd koel en voeten warm, dan houd je de dokter arm ;-). Nog steeds moet ik lachen als ik er aan denk hoe hij dat altijd zei. Mijn grootouders aten alles wat ze zelf verbouwden, zo van het land en waren heel erg gezond, dat zegt me nog steeds heel veel.
  Mijn tip: ik lees het veel in de reacties, voldoende water drinken en als ik zin heb in chocolade dan neem ik deze zo puur mogelijk, 86% cacao is nu erg favoriet bij mij, en daar heb je niet veel van nodig, heerlijk bij een kopje thee.
  Ik ben al een tijdje bezig met het aanpakken van mijn gewoontes om gezonder te eten. De ene week gaat dit beter dan de andere week, ik ben vooral op zoek naar gezonde, liefst hartige tussendoortjes en ben erg benieuwd naar de kaaskoekjes en de spelt/kaaskoekjes, ook hun repen en ontbijtproducten lijken me super lekker.

 • Avatar van Martine
  Reply Martine 4 november 2015 at 23:26

  Mijn healthtip: doe boodschappen nadat je hebt gegeten, dat heb je geen honger en zal je minder snel impulsief eten kopen. Als je geen ongezond eten in huis hebt, kun je het dus ook niet eten! Ik ben heel erg benieuwd naar die granenrepen, ze zien er zo lekker uit!

 • Avatar van Nicole @ Everyday-Life.nl
  Reply Nicole @ Everyday-Life.nl 4 november 2015 at 22:16

  Wat een tof pakket!! Hier maak ik graag kans op :-) Past helemaal in mijn nieuwe geen snoep en geen frisdrank-levensstijl. Mijn tip? 2 liter water drinken per dag! Cliché, maar wel waar!!

 • Avatar van Jolijn Doelman
  Reply Jolijn Doelman 4 november 2015 at 21:55

  Wat lijkt me dat een heerlijk pakket. Ik ben een echte snoeppert, dus eet ik veel ongezonds. Als ik weer een gezonde levensstijl wil opbouwen (wat ik momenteel niet doe omdat ik niet nu in de toetsweek zit en niet kan leren zonder ongezond eten) heb ik daar een trucje voor. Ik drink dan altijd 3 glazen water en vervolgens wacht ik even met snacken, als ik vervolgens nog honger heb eet ik een banaan. Het pakket lijkt me echt lekker. Ik als chocolade verslaafde ben vooral erg benieuwd naar de choco-chip granen koekjes. Ik maak graag kans (:

  xxx Jolijn

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 4 november 2015 at 21:53

  Mijn health tip is vind iets wat je leuk vind om te doen op sport gebied – groepslessen, wandalen, hard lopen, zwemmen of wat dan ook. Als het leuk is blijf je het voor altijd doen en je gaat vanzelf gezonder eten hiervan :)

  De repen zien er heel goed uit :)

 • Avatar van Theresia
  Reply Theresia 4 november 2015 at 21:08

  De ochtend beginnen met voldoende beweging dus stap eens op de fiets i.p.v. met de auto naar je werk te gaan. Maar je dag begint natuurlijk met een goed ontbijt van bijvoorbeeld granola met yoghurt. Mjammie.

  Ik ben zeer benieuwd naar de fruitwaters. Lijkt mij lekker en verfrissend.

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 4 november 2015 at 21:06

  Ik vind dit zo’n leuk en vooral lekker merk! Mijn health tip is om meer naar hartig te grijpen dan naar zoet. Ik was altijd een zoetekauw, maar probeer nu vooral hartige dingen te eten, zoals cashewnoten als tussendoortje en ei en humus op brood in plaats van chocopasta of hagelslag. Sinds ik dat doe, voel ik me een stuk fitter en zit ik beter in mijn vel.
  Ik ben vooral erg benieuwd naar de tussendoorrepen van Leev.

 • Avatar van Mira
  Reply Mira 4 november 2015 at 21:03

  Ik ben fan van Leev en vooral erg benieuwd naar de choco-granenreep want die ken ik nog niet. Mijn ultieme healthtip is het drinken van water met citroensap, iedere ochtend. Je voelt je daardoor stukken fitter en fijner en het is enorm gezond voor je lichaam. Wel even met een rietje drinken om je tanden te beschermen:)

 • Avatar van Betsie
  Reply Betsie 4 november 2015 at 20:41

  Dit lijkt me heerlijk! Ik vind hun thee zo geweldig dat ik ook graag de drank zou willen proberen.. en de repen en de … ach ja.. alles eigenlijk!

 • Avatar van Danny
  Reply Danny 4 november 2015 at 20:34

  Mijn health tip is voldoende water drinken de hele dag door zodat je je lichaam lekker schoon spoelt.

  De repen lijken mij erg lekker. Vooral de speculaas en granen.

 • Avatar van Sophie
  Reply Sophie 4 november 2015 at 20:19

  Oeh yumm! Dat ziet er goed uit! Als zoetekauw ben ik het meest nieuwsgierig naar de oerkoeken. ;) Mijn health tip is er eentje die ik deze week pas bedacht, of nou ja, in de praktijk gebracht heb: luister naar je lichaam. Ik had een app waarbij ik al mijn eten afwoog en dan soms nog ik bed lag met honger maar dan niks meer at want ik had de toegestane hoeveelheid calorieën voor die dag al gehad. Of ik had zo’n zin in iets zoets maar ja, mijn koolhydraten waren al ‘op’ of ingepland voor andere maaltijden. Dat soort gekkigheid! Ik heb besloten die app even te laten voor wat het is, mijn eten niet meer af te wegen en gewoon te eten waar ik zin in heb (en waar ik vooral ook behoefte aan heb!), maar met gezond verstand. Het bevalt me goed! Je voeding tracken is zeker nuttig om inzicht te krijgen in je eetpatroon, maar ik merkte dat het een obsessie werd. Uiteindelijk weet je lichaam het toch beter dan je smartphone. :P

 • Avatar van Julia van Dooren
  Reply Julia van Dooren 4 november 2015 at 20:04

  Mijn health tip: zie gezond eten niet als een dieet of iets tijdelijks. Zet kleine stapjes en maak het tot een levensstijl! Die Choco-chip reep ziet er te lekker uit!! XO

 • Avatar van patricianeemtjemee
  Reply patricianeemtjemee 4 november 2015 at 19:48

  Mijn health tip… ehm… Ik weet eigenlijk niet echt of ik een tip heb. Maar sinds ik bij de post werk en de krant bezorg heb ik zoveel meer beweging dat afvallen bijna vanzelf lijkt te gaan haha.
  Ik doe heel graag mee met de winactie en ben voornamelijk benieuwd naar het fruitwater en de koeken. Deze zijn natuurlijk makkelijk mee te nemen als ik aan het werk ga.

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 4 november 2015 at 19:35

  Mijn health tip is: “an apple a day keeps the doctor away”
  Ik ben zeer benieuwd naar het fruitwater en de oerkoeken.

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 4 november 2015 at 19:12

  Wat een smakelijk pakket! Ik ben wel benieuwd naar het fruitwater, ik wist niet dat Leev dit had! Mijn health tip; Begin de dag met een verse groentesap

 • Avatar van Arja
  Reply Arja 4 november 2015 at 18:54

  Je kinderen vooral niet laten wennen aan al dat onnatuurlijke zoet en zout. Laten we, zeker voor hun, back to basic , gaan en zo puur mogelijk eten. Zo maak zo veel mogelijk.. Appelmoes koekjes, wat maar kan en zonder toevoegingen

 • Avatar van Marian Ossewaarde
  Reply Marian Ossewaarde 4 november 2015 at 18:47

  Mijn health tip is eigenlijk: zoveel mogelijk onverpakte producten eten, dan weet je dat het vers is en zonder toevoegingen… Maar ik ben wel benieuwd naar de maiswafel en de speculaas & granenreep!

 • Avatar van Anouk (befitandfash)
  Reply Anouk (befitandfash) 4 november 2015 at 18:13

  Mijn health-tip is: Kies voor pure en eerlijke producten zoals die van Leev of Smaakt en durf creatief te zijn in de keuken. Wedden dat jij nooit meer anders wil!

  De oerkoeken zijn ook mijn favoriet! Het fruitwater heb ik daarentegen nog nooit geproefd. Ik ben wel erg nieuwsgierig, want als healthfreak is een limonade in de meeste gevallen een no-go vanwege de grote hoeveelheden suiker. Ben dus erg benieuwd naar voedingswaarden en natuurlijk de smaak :)

  Liefs, Anouk

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 4 november 2015 at 18:08

  Super fijne actie!
  Dit is mijn healthtip…..
  Meerdere maaltijden eten en kleine porties.
  Maak een boodschappenlijst voor een week zodat je op doordeweekse dagen nauwelijks boodschappen hoeft te doen.
  Drink liters water uit bv een speciale fles gemaakt voor water en vul het direct bij als je die leeg hebt gedronken.
  Ik ben dan ook zeer benieuwd naar de repen van het te winnen pakket ;-)
  Ben dan ook flink bezig om kilo’s af te vallen…..

 • Avatar van Mel
  Reply Mel 4 november 2015 at 18:03

  Ik ben zeer benieuwd naar de verschillende Koeken & Fruitwater van Leev

  Lijkt mij Heerlijk & Gezond !

 • Avatar van Lola
  Reply Lola 4 november 2015 at 17:10

  Oeh lala, wat klinkt dat goed! Ik ben benieuwd naar de fruitspreads, omdat ik altijd in ben voor ‘even iets anders’. Ik ben nu een jaar ongeveer met gezonde voeding bezig en mijn tip is: maak het leuk! Gezond is niet saai, absoluut niet. Mensen tonen medelijden met me als ze vertel wat ik allemaal níet eet, maar als ze zíen wat ik mee heb zijn ze vaak jaloers. Dus zoek naar wat het lekker en makkelijk maakt voor jou. Hummus en veggies mee, een soepje of een fruitsalade: je wilt niet meer anders! Ik weet zeker dat de producten van Leev wel in dit rijtje passen. Hmm:)

 • Avatar van Ilsiee prins
  Reply Ilsiee prins 4 november 2015 at 16:46

  Wat een onwijs leuk & lekker pakket zeg! :) Helemaal leuk & natuurlijk erg welkom… Naar welke producten ik vooral benieuwd ben? De tussendoortjes, of nouja iets wat je als tussendoortje verantwoord kunt eten dan….. Zelf eet ik nu maar een paar dezelfde tussendoortjes, wat wel eens saai word…. ;-) Wat mijn health tip is??? Maak een lijstje voordat je naar de winkel gaat en wijk daar niet vanaf… Thuis heb je vaak altijd goede ideeen en als je dan eenmaal in de winkel komt word je van allerlei kanten gelokt door ongezonde voeding!* hahaha zo voelt het altijd voor mij, die zak chips die mijn naam roept haha;-) * Ik doe graag mee voor dit fijne pakket! Leuke actie!!
  Groetje ilsiee

 • Avatar van Leonie van Mil
  Reply Leonie van Mil 4 november 2015 at 16:44

  Ik ben vooral heel benieuwd naar de fruitdrankjes. Al snel val je terug op sapjes en siroop, maar dat zit natuurlijk vol met suikers.
  Mijn healthtip is om vooral af en toe de auto te laten staan en lekker te gaan fietsen. Bijvoorbeeld naar je werk. Koop goede regenkleding, zodat het weer ook geen excuus meer is.

 • Avatar van Henrieke
  Reply Henrieke 4 november 2015 at 16:39

  Fijne actie! Mijn healthtip: plan voor een aantal dagen van tevoren wat je gaat eten en koop de boodschappen zoveel mogelijk in 1 keer. Zo stel je een gezond (week)menu samen. Voordelen: je vermijd de verleidingen van de supermarkt en koopt alleen wat je nodig hebt (wat weer geld bespaart). Aan het eind van de week kan je met alle restjes nog een gezonde maaltijd samenstellen (bijvoorbeeld een quiche). Kost even wat voorbereiding, maar je hoeft voor de rest van de week niet meer na te denken over wat je gaat eten. Wat betreft de producten van leev ben ik erg benieuwd naar de oerkoeken en oercrackers.

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 4 november 2015 at 16:29

  Leuk! Ik heb wel eens koekrepen van Leev gekocht. Ik had toen veel excursies voor mijn studie en dan wil ik iets met veel granen wat je lang energie geeft. Het fruitwater lijkt me ook heerlijk trouwens. Ik drink nu altijd limonade, maar dat zou ik eigenlijk moeten minderen…

 • Avatar van misshappinez
  Reply misshappinez 4 november 2015 at 16:19

  Super leuk, ik doe graag mee! Wil namelijk een meer healthy lifestyle nastreven en ga daar binnenkort mee beginnen. Mijn healthy tip is ‘veel bewegen’. Het klinkt heel simpel en dat is het in principe ook, maar veel mensen vergeten om elke dag genoeg te bewegen. Ik ben het meest benieuwd naar het fruitwater, dat drink ik namelijk best wel veel!

 • Avatar van Aylin
  Reply Aylin 4 november 2015 at 15:54

  Mijn healthtip is om naar je lichaam te kijken als een baby, die alleen maar gevoed moet worden met gezonde dingen. Elke keer dat je iets eet is een kans om je lichaam te voeden! Probeer gevarieerd te eten, vooral gezonde keuzes te maken maar ook af en toe genieten! Drink genoeg water gedurende de dag en zorg voor veel beweging (laat de auto een keertje staan! ;-)

  Ik ben vooral benieuwd naar de koekjes/koekrepen, om verantwoord te genieten!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 4 november 2015 at 15:45

  Waah wat lekker! Mijn health-tip is eigenlijk ga sporten, ooit wel eens spijt gehad dat je bent gaan sporten? Nou nee dat dacht ik ook niet, achteraf voel je je zoveel beter/fitter en ik maak gezondere keuzes dan wanneer ik niet sport omdat ik dan toch al slecht bezig ben, maar af en toe een verwenmomentje mag iedereen hebben en als dat dan kan met gezonde tussendoortjes zoals deze dan is het helemaal super!

 • Avatar van Eva Narcisz
  Reply Eva Narcisz 4 november 2015 at 15:31

  Mijn health tip : Gezond eten , genoeg slaap , heel veel water en groene sapjes drinken. Leuk pakket. Ik loot graag mee. Ik ben benieuwd eigenlijk naar alle producten. Ik wil deze producten supergraag ontdekken en mijn gezonde maaltijden super graag uitbreiden! Ik ga duimen voor een beetje geluk .

 • Avatar van eigenwijsje2014
  Reply eigenwijsje2014 4 november 2015 at 15:19

  Poeh… een healthtip… Ik zelf heb er veel baat bij om een flesje water te vullen, dit drink ik eerder op dan een glas. Daarnaast maak ik vaak een soort monkeyplate met allerlei gezonde groentes zoals komkommer, worteltjes en snoeptomaatjes.. met een dipsaus waarvan magere yoghurt de basis is.

 • Avatar van Willanda
  Reply Willanda 4 november 2015 at 15:16

  Ik ben onwijs benieuwd naar de watertjes en naar de tussendoortjes. De oerkoeken smaken geweldig en ze vullen zo goed dat je aan een halve ook genoeg hebt ;) en ja slaap, slaap en nog een slaap; echt de absolute health-tip!

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 4 november 2015 at 15:16

  Mijn ultieme health tip: wees af en toe een keertje lief voor jezelf, en gun jezelf ook eens wat lekkers. Ook tijdens het diëten, anders hou je het nooit vol. Een gezond lichaam en een blije geest zijn beiden heel belangrijk!
  Zelf ben ik eigenlijk naar alles wel benieuwd, met name de hapjes. Ik ben sinds mijn maagverkleining (-50 so far, whooh) op zoek naar de ultieme gezonde en vooral ook goed vullende snack.

 • Avatar van Marissa
  Reply Marissa 4 november 2015 at 15:13

  Wat een leuke winactie! Ik kan eigenlijk niet kiezen tussen twee oude bekende tips, maar in combinatie werken ze nog beter! Als je op tijd gaat slapen, voel je jezelf de volgende dag een stuk more healthy en begin je fris en fruitig aan je dag. Ten tweede: water drinken! Hier zweer ik echt bij. Als je dit een aantal dagen echt goed volhoud merk je het gewoon aan alles; je huid straalt, je voelt je lekkerder en je valt er nog van af ook! Klinkt allemaal een beetje cliché, maar het werkt echt!
  Ik ben het meest benieuwd naar het fruitwater van Leev, vooral ook aansluitend met mijn health tip. Als dit echt zo lekker en gezond is als Leev beloofd, wordt water drinken een stuk leuker en lekkerder!

 • Avatar van Nynke B.
  Reply Nynke B. 4 november 2015 at 15:11

  Ik ben vooral benieuwd naar de tussendoortjes zoals de oercrackers. Ik drink overdag veel water, soms gemengd met fruit. Dit gaat het hongergevoel tegen en zo kom ik aan mijn vocht. Ik moet van mezelf ’s ochtends een halve literfles drinken en ’s middags nog 1. Hiervoor heb ik een mooie Dopper, ook nog eens milieuvriendelijk.

 • Avatar van Karina Coffiel
  Reply Karina Coffiel 4 november 2015 at 15:10

  Ik ben vooral benieuwd naar de drankjes! Pas geleden probeerde ik een merk dat gezond moet zijn, maar ieuw….. Smaakte nogal chemisch……

 • Avatar van Sharon (FB: Sha Ron)
  Reply Sharon (FB: Sha Ron) 4 november 2015 at 15:03

  Mijn health-tip: ga op tijd naar bed. Dit helpt op zo veel vlakken: je bent minder humeurig, hebt minder snaai-zin, bent minder vatbaar voor virussen en zo voort!

 • Avatar van Marian zw.
  Reply Marian zw. 4 november 2015 at 15:02

  O dat is leuk van alles proberen! Ik doe ook graag mee met deze actie. Mijn tip is toch nog steeds eigenlijk een ouderwetse tip:” zorg voor voldoende slaap/rust” mijn oma zei het al met de kippen op stok! En ze is heel gezond oud geworden?

  • Avatar van Marian zw.
   Reply Marian zw. 4 november 2015 at 15:03

   Ik heb heel erg benieuwd naar het fruit voor op brood. Eet nu altidj jam, maar dat vind ik zo ontzetten zoet!

 • Avatar van Ann Ages Gracefully
  Reply Ann Ages Gracefully 4 november 2015 at 15:01

  De maiswafels lijken me wel lekker (mijn oog viel uiteraard gelijk op de chocolade) :) mijn health tip heeft daar ook mee te maken. Als je wilt ‘zondigen’ neem dan een stukje pure chocolade met een hoog cocao gehalte. Je zit er snel vol van en het bevat anti-oxidanten :)

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 4 november 2015 at 14:52

  Mijn interesse gaat vooral uit naar de oercrackers. Healthtip: zet een fles water op plekken waar je snel even een slok water kunt drinken of waar je vaak verblijft, zodat je genoeg drinkt. Ik heb er een staan naast mijn bed, in de gang bij de voordeur en bij de fauteuil waar ik in zit als ik tv kijk.

 • Avatar van Raaf
  Reply Raaf 4 november 2015 at 14:34

  Mijn healthtip? Pas de 80/20 toe, 80% van de tijd eet je gezond en 20% eet je waar je zin in hebt. Zo hou je een gezonde levenstijl makkelijk vol.
  Die drankjes zien er trouwens heel erg smakelijk uit, ik krijg er spontaan dorst van.

 • Avatar van Inge
  Reply Inge 4 november 2015 at 14:17

  Ah wauw! Ik ben erg benieuwd naar de choco-chip en granen en andere oerkoeken voor tussendoor. Het klinkt alleen qua naam al heerlijk!
  Ik merk dat ik dat een van de lastigste dingen vind, een lekker én gezond tussendoortje vinden. De hoofdmaaltijden zijn afwisselend en daar ben ik happy mee.

  Mijn persoonlijke healthtip: maak sporten eenvoudig(er)! Combineer het! Zo ga ik hardlopen met mijn baby in de wandelwagen, wandel ik naar de supermarkt en ga ik in plaats van thee te drinken met de buurvrouw samen met haar hardlopen of wandelen. Nuttig, gezellig en het voelt niet verplicht als “sporten”.

 • Avatar van elisabeth
  Reply elisabeth 4 november 2015 at 14:07

  die repen zien er veelbelovend uit

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.