Mama & Kind

Little Tikes | Lil’ Ocean Explorers

23 november 2015

Little Tikes - Little Tikes | Lil’ Ocean Explorers
Oh, wat is het heerlijk om de laatste tijd lekker voor Sinterklaas en/of Kerstvrouw te mogen spelen en de komende tijd ga ik gewoon nog even heerlijk door. Leuk om zo iets terug te kunnen doen voor alle trouwe lezers en leuke berichtjes, reacties, mailtjes, tweets en meer ♥ Je kan de komende tijd winacties verwachten op het gebied van beauty, travel en lifestyle en omdat ik weet dat er ook redelijk wat mama’s zijn die Curvacious.nl lezen heb ik vandaag een winactie gericht op kindjes. Ik mag namelijk twee erg leuke items uit de Little Tikes Lil’ Ocean Explorers collectie weggeven!

little tikes lil ocean explorers 1 - Little Tikes | Lil’ Ocean Explorers
De producten van Little Tikes zijn gericht op het hebben van plezier in combinatie met lichamelijke en sociale interactie waardoor de geestelijke ontwikkeling, motoriek en nieuwsgierigheid lekker wordt geprikkeld. De Lil’ Ocean Explorers lijn is compleet in een oceaanthema vormgegeven en helpt bij de eerste ontwikkelingen van een kind; zitten, kruipen en staan. Uit deze collectie mag ik twee items weg gaan geven.

De leuke oranje Push ’n Glow Fish (t.w.v. €12,99) is een vrolijk vriendje die je vooruit kan rijden om het kruipen te stimuleren, heeft leuke muziekjes en lampjes en Shae reageert er vanaf het eerste moment heel enthousiast op. Hij is geschikt voor kinderen van 6 tot 36 maanden.

De Stand ’n Dance Starfish (t.w.v. €34,99) is geschikt voor kinderen van 9 tot 36 maanden en heeft veel verschillende functies. Van muziekjes met toetsen om zelf te activeren waardoor je kindje al snel aan het dansen raakt tot ballen die je door een glijbaan kan laten gaan. De lampjes en vrolijke muziekjes werken bij Shae erg op haar dansmoves, zo schattig om te zien!

little tikes lil ocean explorers 2 - Little Tikes | Lil’ Ocean Explorers

Hoe maak je kans op één van deze twee producten uit de Little Tikes Lil’ Ocean Explorers collectie? Laat een reactie achter op dit artikel met de leeftijd van je kindje (of bijvoorbeeld een neefje/nichtje wat je ermee zou willen verrassen) en welk product je voorkeur heeft. Natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je Curvacious op Facebook volgt en dit bericht daar liked en deelt :)

Meedoen kan tot en met zondag 29 november 2015, 23.59 uur. De winnaars krijgen naderhand persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 30 november 2015 at 19:07

  Mijn kleintje wordt over 2 weken 9 maanden en staat al.
  Dus ik zou de Stand ’n Dance Starfish wel erg leuk vinden voor hem.

 • Avatar van Sheila @ beineffable.com
  Reply Sheila @ beineffable.com 30 november 2015 at 11:28

  Wat leuk! Ik doe erg graag mee voor mijn zoontje Oz van 12 maanden. Hij loopt al een tijd en vindt dansen steeds leuker. Die starfish lijkt me dus ideaal en super uitdagend voor hem. Daar zou hij zich absoluut mee vermaken!

 • Avatar van Brenda
  Reply Brenda 29 november 2015 at 20:37

  Ik doe graag mee voor stand ’n dance starfish voor mijn kleine meid van 2 jaar. Ze is helemaal dol op dansen en muziek dus dit lijkt mij wel super leuk voor haar

 • Avatar van Regina
  Reply Regina 29 november 2015 at 19:23

  Ik weet zeker dat mijn dochter Yara van 1,5 jaar de Stand ’n Dance Starfish geweldig gaat vinden. Ik ga dan ook heel hard duimen!

 • Avatar van Nelleke
  Reply Nelleke 29 november 2015 at 19:11

  Voor wiebelkont Lotus van net 2 is de Stand ’n Dance Starfish natuurlijk een echte must have!

 • Avatar van Dorien
  Reply Dorien 29 november 2015 at 18:49

  Superleuk! Ik ben zelf echt helemaal fan van de producten van Little Tikes en koop ze ook graag als kraamcadeau. Deze Stand ’n Dance Starfish zou ik heel graag cadeau doen aan het lieve dochtertje van mijn beste vriendin. Ze is net 9 maanden en zou dit helemaal leuk vinden. Een kleine gezellige lachebek is ze! Ze weet nog niet van het bestaan van Sinterklaas, maar helaas hebben ze ook weinig budget voor mooie cadeautjes. Veel speelgoed van onze kinderen gaat door naar haar, maar iets wat helemaal nieuw is zou ook gewoon een keer een hele mooie verrassing zijn. Wat is er in deze tijd van het jaar nu leuker dan geven? Ik doe dus graag mee! Natuurlijk like ik je blog op Facebook en ik ga keihard duimen. Fijne week!

 • Avatar van Colleen
  Reply Colleen 29 november 2015 at 17:08

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje van 9 maanden/

 • Avatar van Gerard
  Reply Gerard 28 november 2015 at 19:31

  Mogen opa’s hier ook meedoen?
  Dan doe ik dat voor mijn kleindochter van 1 1/2 jaar.
  Die is vast heel blij met de Stand ’n Dance starfish.

 • Avatar van esther
  Reply esther 27 november 2015 at 21:26

  Ik doe super graag mee! niet voor me zelf maar voor mijn buurmeisje. ze hebben het niet breed en 2 kinderen. de oudste zou het wel gek vinden als de kleinste van 6 maanden niets krijgt van de sint, dus mocht ik winnen hoeft me buurvrouw hier niet over in te zitten. duim heel hard voor haar

 • Avatar van Susan Ferwerda
  Reply Susan Ferwerda 26 november 2015 at 16:46

  Stand ’n Dance Starfish – voor mijn kleinzoon van 9 maanden

 • Avatar van anica aarts
  Reply anica aarts 25 november 2015 at 21:10

  super leuk voor mijn neefje en nichtje als ze bij mij komen spelen

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 25 november 2015 at 10:46

  Wat een super leuk speelgoed en wat een leuke foto’s met Shae erbij.
  Ik doe graag mee voor mijn vriendin, ze is mijn fysiotherapeut en iedere week komt haar zoontje mee, wat zo ontzettend leuk is :-) Tiamo is bijna 6 maanden. Ik zou graag mee doen voor de Push’n Glow Fish, hij begint al een beetje te kruipen, dus dit zou echt super leuk zijn.

 • Avatar van Michael noo
  Reply Michael noo 25 november 2015 at 00:24

  zou heel graag de Stand ’n Dance Starfish willen winnen voor mijn dochtertje van 7..

 • Avatar van Annie de Waal
  Reply Annie de Waal 24 november 2015 at 21:12

  Heel erg leuk voor mijn kleine meid, zou ze prachtig vinden, ik doe graag voor haar mee !! :)

 • Avatar van Miekske Dingens
  Reply Miekske Dingens 24 november 2015 at 20:45

  Wat leuk! Ideaal om de motoriek te stimuleren! Geen specifieke voorkeur, een verrassing is des te leuker :) Ons mannetje is momenteel bijna 1jaar

 • Avatar van Mientje
  Reply Mientje 24 november 2015 at 20:11

  Supergaaf voor onze kleine dame van 2 jaar.

 • Avatar van brants harry
  Reply brants harry 24 november 2015 at 20:05

  ziet er leuk uit voor mijn kleinzoontje

 • Avatar van brants harry
  Reply brants harry 24 november 2015 at 20:04

  doe graag mee voor mijn kleinzoontje die 2 jaar oud is

 • Avatar van Anton Hompe
  Reply Anton Hompe 24 november 2015 at 20:00

  voor mijn kleindochter [ s ] uit Lelystad die zullen hier echt blij mee zijn en Esmé zal het fijn vinden en delen met de oppaskindjes van mijn dochter. Ik wens iedereen veel plezier en suc6 en doe voor mijn kleindochter mijn best en dus ook mee.

 • Avatar van Leila
  Reply Leila 24 november 2015 at 18:57

  Mijn nichtje is 2 jaar en gek op dansen. Als er muziek aangaat is zij de eerste die gaat meezingen, meeklappen en gaat bewegen. Daarom denk ik dat de Stand ’n Dance Starfish echt 100% iets voor haar is!

1 2 3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Mama & Kind
wereld toiletdag
Wereld Toiletdag | WC-weetjes & hygiënetips

Even een heel ander onderwerp dan normaal, maar wel eentje om wat vaker bij stil te staan. Het is vandaag...

Sluiten