Mama & Kind

Little Tikes | Lil’ Ocean Explorers

23 november 2015

little tikes lil ocean explorers
Oh, wat is het heerlijk om de laatste tijd lekker voor Sinterklaas en/of Kerstvrouw te mogen spelen en de komende tijd ga ik gewoon nog even heerlijk door. Leuk om zo iets terug te kunnen doen voor alle trouwe lezers en leuke berichtjes, reacties, mailtjes, tweets en meer ♥ Je kan de komende tijd winacties verwachten op het gebied van beauty, travel en lifestyle en omdat ik weet dat er ook redelijk wat mama’s zijn die Curvacious.nl lezen heb ik vandaag een winactie gericht op kindjes. Ik mag namelijk twee erg leuke items uit de Little Tikes Lil’ Ocean Explorers collectie weggeven!

little tikes lil ocean explorers
De producten van Little Tikes zijn gericht op het hebben van plezier in combinatie met lichamelijke en sociale interactie waardoor de geestelijke ontwikkeling, motoriek en nieuwsgierigheid lekker wordt geprikkeld. De Lil’ Ocean Explorers lijn is compleet in een oceaanthema vormgegeven en helpt bij de eerste ontwikkelingen van een kind; zitten, kruipen en staan. Uit deze collectie mag ik twee items weg gaan geven.

De leuke oranje Push ’n Glow Fish (t.w.v. €12,99) is een vrolijk vriendje die je vooruit kan rijden om het kruipen te stimuleren, heeft leuke muziekjes en lampjes en Shae reageert er vanaf het eerste moment heel enthousiast op. Hij is geschikt voor kinderen van 6 tot 36 maanden.

De Stand ’n Dance Starfish (t.w.v. €34,99) is geschikt voor kinderen van 9 tot 36 maanden en heeft veel verschillende functies. Van muziekjes met toetsen om zelf te activeren waardoor je kindje al snel aan het dansen raakt tot ballen die je door een glijbaan kan laten gaan. De lampjes en vrolijke muziekjes werken bij Shae erg op haar dansmoves, zo schattig om te zien!

little tikes lil ocean explorers

Hoe maak je kans op één van deze twee producten uit de Little Tikes Lil’ Ocean Explorers collectie? Laat een reactie achter op dit artikel met de leeftijd van je kindje (of bijvoorbeeld een neefje/nichtje wat je ermee zou willen verrassen) en welk product je voorkeur heeft. Natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je Curvacious op Facebook volgt en dit bericht daar liked en deelt :)

Meedoen kan tot en met zondag 29 november 2015, 23.59 uur. De winnaars krijgen naderhand persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 30 november 2015 at 19:07

  Mijn kleintje wordt over 2 weken 9 maanden en staat al.
  Dus ik zou de Stand ’n Dance Starfish wel erg leuk vinden voor hem.

 • Avatar van Sheila @ beineffable.com
  Reply Sheila @ beineffable.com 30 november 2015 at 11:28

  Wat leuk! Ik doe erg graag mee voor mijn zoontje Oz van 12 maanden. Hij loopt al een tijd en vindt dansen steeds leuker. Die starfish lijkt me dus ideaal en super uitdagend voor hem. Daar zou hij zich absoluut mee vermaken!

 • Avatar van Brenda
  Reply Brenda 29 november 2015 at 20:37

  Ik doe graag mee voor stand ’n dance starfish voor mijn kleine meid van 2 jaar. Ze is helemaal dol op dansen en muziek dus dit lijkt mij wel super leuk voor haar

 • Avatar van Regina
  Reply Regina 29 november 2015 at 19:23

  Ik weet zeker dat mijn dochter Yara van 1,5 jaar de Stand ’n Dance Starfish geweldig gaat vinden. Ik ga dan ook heel hard duimen!

 • Avatar van Nelleke
  Reply Nelleke 29 november 2015 at 19:11

  Voor wiebelkont Lotus van net 2 is de Stand ’n Dance Starfish natuurlijk een echte must have!

 • Avatar van Dorien
  Reply Dorien 29 november 2015 at 18:49

  Superleuk! Ik ben zelf echt helemaal fan van de producten van Little Tikes en koop ze ook graag als kraamcadeau. Deze Stand ’n Dance Starfish zou ik heel graag cadeau doen aan het lieve dochtertje van mijn beste vriendin. Ze is net 9 maanden en zou dit helemaal leuk vinden. Een kleine gezellige lachebek is ze! Ze weet nog niet van het bestaan van Sinterklaas, maar helaas hebben ze ook weinig budget voor mooie cadeautjes. Veel speelgoed van onze kinderen gaat door naar haar, maar iets wat helemaal nieuw is zou ook gewoon een keer een hele mooie verrassing zijn. Wat is er in deze tijd van het jaar nu leuker dan geven? Ik doe dus graag mee! Natuurlijk like ik je blog op Facebook en ik ga keihard duimen. Fijne week!

 • Avatar van Colleen
  Reply Colleen 29 november 2015 at 17:08

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje van 9 maanden/

 • Avatar van Gerard
  Reply Gerard 28 november 2015 at 19:31

  Mogen opa’s hier ook meedoen?
  Dan doe ik dat voor mijn kleindochter van 1 1/2 jaar.
  Die is vast heel blij met de Stand ’n Dance starfish.

 • Avatar van esther
  Reply esther 27 november 2015 at 21:26

  Ik doe super graag mee! niet voor me zelf maar voor mijn buurmeisje. ze hebben het niet breed en 2 kinderen. de oudste zou het wel gek vinden als de kleinste van 6 maanden niets krijgt van de sint, dus mocht ik winnen hoeft me buurvrouw hier niet over in te zitten. duim heel hard voor haar

 • Avatar van Susan Ferwerda
  Reply Susan Ferwerda 26 november 2015 at 16:46

  Stand ’n Dance Starfish – voor mijn kleinzoon van 9 maanden

 • Avatar van anica aarts
  Reply anica aarts 25 november 2015 at 21:10

  super leuk voor mijn neefje en nichtje als ze bij mij komen spelen

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 25 november 2015 at 10:46

  Wat een super leuk speelgoed en wat een leuke foto’s met Shae erbij.
  Ik doe graag mee voor mijn vriendin, ze is mijn fysiotherapeut en iedere week komt haar zoontje mee, wat zo ontzettend leuk is :-) Tiamo is bijna 6 maanden. Ik zou graag mee doen voor de Push’n Glow Fish, hij begint al een beetje te kruipen, dus dit zou echt super leuk zijn.

 • Avatar van Michael noo
  Reply Michael noo 25 november 2015 at 00:24

  zou heel graag de Stand ’n Dance Starfish willen winnen voor mijn dochtertje van 7..

 • Avatar van Annie de Waal
  Reply Annie de Waal 24 november 2015 at 21:12

  Heel erg leuk voor mijn kleine meid, zou ze prachtig vinden, ik doe graag voor haar mee !! :)

 • Avatar van Miekske Dingens
  Reply Miekske Dingens 24 november 2015 at 20:45

  Wat leuk! Ideaal om de motoriek te stimuleren! Geen specifieke voorkeur, een verrassing is des te leuker :) Ons mannetje is momenteel bijna 1jaar

 • Avatar van Mientje
  Reply Mientje 24 november 2015 at 20:11

  Supergaaf voor onze kleine dame van 2 jaar.

 • Avatar van brants harry
  Reply brants harry 24 november 2015 at 20:05

  ziet er leuk uit voor mijn kleinzoontje

 • Avatar van brants harry
  Reply brants harry 24 november 2015 at 20:04

  doe graag mee voor mijn kleinzoontje die 2 jaar oud is

 • Avatar van Anton Hompe
  Reply Anton Hompe 24 november 2015 at 20:00

  voor mijn kleindochter [ s ] uit Lelystad die zullen hier echt blij mee zijn en Esmé zal het fijn vinden en delen met de oppaskindjes van mijn dochter. Ik wens iedereen veel plezier en suc6 en doe voor mijn kleindochter mijn best en dus ook mee.

 • Avatar van Leila
  Reply Leila 24 november 2015 at 18:57

  Mijn nichtje is 2 jaar en gek op dansen. Als er muziek aangaat is zij de eerste die gaat meezingen, meeklappen en gaat bewegen. Daarom denk ik dat de Stand ’n Dance Starfish echt 100% iets voor haar is!

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 24 november 2015 at 18:00

  De Stand ’n Dance Starfish vind onze dochter erg leuk om een kansje op te wagen, maar met de Push ’n Glow Fish zou ik haar ook zeer mee kunnen verblijden.

 • Avatar van N. Scholte
  Reply N. Scholte 24 november 2015 at 16:12

  Wat super leuk! Hier zullen mijn dochters helemaal blij van worden! De oudste is bijna 3 en de jongste is 4 maanden. Ik doe graag mee voor die lieve meiden!

 • Avatar van Mireille
  Reply Mireille 24 november 2015 at 14:28

  Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn zoontje. Hij is nog klein, net 2 weekjes oud, maar zijn grote zus van 3 jaar kan alvast ontdekken hoe leuk het speelgoed is ;-) De voorkeur gaat uit naar de Stand ’n dance starfish

 • Avatar van Will
  Reply Will 24 november 2015 at 13:43

  Wat een geweldige winactie. Super.
  Ik als oma van vijf kleintjes in de leeftijd van 1 tot 5 jaar kan wel wat speelgoed gebruiken.
  Regelmatig komen ze bij mij spelen en dan zou het leuk zijn om ze weer eens te verrassen met wat nieuws.
  De Stand ’n Dance Starfish lijkt mij veel gezelligheid te brengen, dus daar ga ik voor.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 november 2015 at 10:21

   Hallo Will! Jij bent de winnaar van de Stand ’n Dance Starfish. Mail je je adresgegevens naar info@curvacious.nl? Dan komt het er zo snel mogelijk aan. Gefeliciteerd!

   • Avatar van will
    Reply will 30 november 2015 at 11:50

    Hallo Desiree,
    Wat leuk dat ik gewonnen heb.
    Hartelijk dank.
    Wat zullen mijn kleinkinderen hier blij mee zijn.

 • Avatar van Sabine Hensens
  Reply Sabine Hensens 24 november 2015 at 13:09

  Wat een SUPER leuke prijs voor mijn kleine mannetje!! Ik zou dolgraag kans maken op de Push and Glow Fish :) Ik weet zeker dat hij er veel plezier mee zal hebben….

 • Avatar van Melissa Van Stipdonk
  Reply Melissa Van Stipdonk 24 november 2015 at 09:31

  Wat leuk. Ik doe graag mee voor ons 2 jarige zoontje Jarno voor de Push ’n Glow Fish omdat die zo ontzettend grappig is! liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 24 november 2015 at 08:35

  Mijn zoontje van 1,5 zou de Stand ’n Dance Starfish geweldig vinden! Hij is nu al gek op dansen (en mama gelukkig ook)

 • Avatar van Anna Wienen
  Reply Anna Wienen 24 november 2015 at 07:34

  Ik zou mijn nichtje van 1 ermee willen verrassen ☺️

 • Avatar van Nicole v Dongen
  Reply Nicole v Dongen 24 november 2015 at 07:21

  De Push ’n glow Fish wil ik graag winnen voor ons zoontje van bijna 11 maanden. Hij kruipt nog niet dus ik hoop dat dit hem een beetje zal helpen :-)

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 24 november 2015 at 07:11

  Mijn kindjes zijn hier te groot voor of nog niet geboren, haha. Maar ik vind het echt een leuk ding! En wat een leuke foto’s erbij <3

 • Avatar van Nina Mol
  Reply Nina Mol 24 november 2015 at 06:29

  Ik doe heel graag mee voor mijn kleindochter! Ik ga voor de Stand ’n Dance Starfish!

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 23 november 2015 at 22:28

  Wooh ik doe mee voor Indy die morgen alweer 9 maandjes is. Beide lijken me erg leuk maar als ik zou moeten kiezen dan kies voor de stand ’n dance starfish. Ik wil Indy straks wel eens zien dansen ^^

 • Avatar van Eve Allijn
  Reply Eve Allijn 23 november 2015 at 21:57

  Ik maak graag kans op de Stand ’n Dance Starfish, voor mijn kleintje van 6 maanden! Voor je het weet is ze 9 maanden (want jeetje, wat gaat de tijd snel! :D

 • Avatar van Daphne Huion
  Reply Daphne Huion 23 november 2015 at 21:29

  Wat een leuke actie! Ik denk dat mijn zoontje (17 maanden oud) de Stand ’n Dance Starfish geweldig gaat vinden! :)

 • Avatar van layla
  Reply layla 23 november 2015 at 20:34

  Mijn dochtertje is 21 maanden bijna en mijn voorkeur gaat uit naar Stand ’n Dance Starfish (t.w.v. €34,99). Ik heb het artikel geliked en gedeeld. Ik volgde je al op facebook.

 • Avatar van Lieke van Veen
  Reply Lieke van Veen 23 november 2015 at 20:33

  Ik doe super graag mee ik word in mei tante dus het zou leuk zijn als ik dit zou winnen!

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 23 november 2015 at 20:03

  Ik heb zelf de ster maar ik zou voor de vis gaan voor mijn kleine nichtje! Het zou een leuk extraatje zijn voor onder de kerstboom. Ze zijn daar met 3 meiden thuis en de kleinste moet ook eens een persoonlijk speelgoedje hebben (de andere twee zijn daar te groot voor)

 • Avatar van tamara roos
  Reply tamara roos 23 november 2015 at 19:18

  o, ja.. de voorkeur gaat uit naar: Stand ’n Dance Starfish (t.w.v. €34,99) :-)

 • Avatar van tamara roos
  Reply tamara roos 23 november 2015 at 19:17

  Leuk!. Zou graag mijn zusje die op 27 oktober jl. bevallen is van een zoontje mee willen verrassen.
  Als peettante zijnde moet ik natuurlijk wel met de gaafste cadeautjes aankomen. Nou, dit is er zo’n eentje hoor!.
  En als hij er mee uitgespeeld is kan ik hem voor mijn (eventuele) 3e kindje gebruiken !

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 23 november 2015 at 18:07

  Zo leuk!
  Deze winactie sla ik over.
  Succes allemaal,,,,,

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 23 november 2015 at 16:53

  Wij worden binnenkort weer tante en nonkel van een meisje, dus ik doe mee! De Stand ’n Dance Starfish heeft mijn voorkeur, maar de Push ’n Glow Fish is ook leuk hoor :-) Ik volg je op FB en heb je bericht geliked.

 • Avatar van Debbie Faber
  Reply Debbie Faber 23 november 2015 at 16:48

  Ik zou graag de push and glow fish willen winnen voor het zoontje van mijn beste vriendin. Ik denk dat hij dat echt heel erg leuk zou vinden!

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 23 november 2015 at 16:44

  Wat ontzettend schattig! t is dat ik nog geen kids heb…..:(

 • Avatar van Donja
  Reply Donja 23 november 2015 at 16:30

  Wat wen ge-wel-di-ge actie weer Desirée! ?.. Zelf hebben mijn kinderen ook zoveel plezier beleefd aan de producten van Little Tikes. Ik zou daarom dolgraag mijn nichtje (2jr en 2mnd) en neefje (8 mnd) willen verassen namens jou! Ik weet zeker dat het meer dan goed terecht komt! ????✨ Groetjes

 • Avatar van Mieke Degol
  Reply Mieke Degol 23 november 2015 at 16:29

  Wat een leuke foto’s! Je ziet je dochtertje genieten :-)
  Ik doe mee voor Arthur, ons kleinste neefje. Hij is nu bijna 14 maanden en ik denk dat hij de Stand and Dance Starfish helemaal te gek gaat vinden!

 • Avatar van Lieke
  Reply Lieke 23 november 2015 at 16:07

  Wat een super leuke winactie! ik zou heel graag een van beide willen winnen!
  Stand ’n Dance Starfish zou super zijn voor onze dochter die over 2 weken alweer 2 jaar wordt! ons zoontje is nu 4 maanden dus de Push ’n Glow Fish zou ook super welkom zijn :-)

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 23 november 2015 at 16:03

  Oh wat een pracht meisje die Shae om te zien, wat een liefje ……

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 23 november 2015 at 15:46

  Wat leuk voor kinderen!

 • Avatar van Cynthia
  Reply Cynthia 23 november 2015 at 15:33

  Ik zou graag de stand and dance Starfish willen winnen! Mijn dochtertje moet nog geboren worden (vanaf nu kan dat elk moment) maar ik zou toch al graag meespelen voor haar! ?

 • Avatar van Simone van Tienen
  Reply Simone van Tienen 23 november 2015 at 15:19

  Leuk! Mijn zoontje is net 10 maand. Erg druk oefenen om te dansen. Maar om eerlijk te zijn denk ik dat hij ze beiden heel leuk vind. Dus mochten we winnen laten we de keus helemaal aan jou over!
  Liken doen we al, je site volg ik al langer dan dat ik mama ben :-)
  Liken en delen ga ik NU doen :-)

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 23 november 2015 at 15:02

  Ik doe graag mee voor de stand and dance starfish voor mijn jongste zoon. Hij is vorige week 1 geworden en druk bezig met optrekken en staan. Ik denk dat hij dit erg leuk vindt want hij is gek op muziek!

 • Avatar van Carola
  Reply Carola 23 november 2015 at 14:31

  Aaaah die fish is cool! Ik ben net voor het eerst tante en mijn stoere neefje is nu 2 maanden.. zou het leuk vinden om hem daar met sinterklaas mee te verassen :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 november 2015 at 10:23

   Hallo Carola! Jij bent de winnaar van de Push ’n Glow Fish. Mail je je adresgegevens naar info@curvacious.nl? Dan komt het er zo snel mogelijk aan. Gefeliciteerd!

   • Avatar van carola donkelaar
    Reply carola donkelaar 30 november 2015 at 10:30

    Whiehoee super leuk! Dat gaat mn kleine vriendje heeeel leuk vinden :) thanks, gegevens komen eraan!

 • Avatar van Jennifer
  Reply Jennifer 23 november 2015 at 14:31

  Zoontje Melle van 10 maanden is al helemaal gek van alles waar muziek uit komt en daarom vind ik dat soort speelgoed (met mate! haha!) wel heel erg leuk voor hem. Ik denk dat de Stand ’n Dance Starfish voor hem een heel leuk ding is en ik doe daarom graag mee!

 • Avatar van Mirella stuiven
  Reply Mirella stuiven 23 november 2015 at 14:25

  Wat super leuk zeg! Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje ze is vorige maand twee geworden! De Stand ’n Dance Starfish zou echt heel leuk zijn voor haar! Dansen is helemaal haar ding dus op de leuke muziekjes kan ze heerlijk haar heupjes heen en weer wiegen! Ook de glijbaan is erg leuk en goed voor de motoriek! Deze mama waagt graag een kansje.

 • Avatar van Fleur Veldkamp
  Reply Fleur Veldkamp 23 november 2015 at 14:19

  Stand ’n Dance Starfish zou ik graag willen geven aan mijn nichtje van 9 maanden. Zo lastig om iets leuks voor haar te verzinnen, maar dit zal zeker in de smaak vallen! Helemaal omdat ze dan vast samen met mijn dochter van 3 lekker kan dansen

 • Avatar van Johanna
  Reply Johanna 23 november 2015 at 14:13

  Mijn dochtertje Bente is vier maanden, dus het duurt nog eventjes voor ze er mee kan spelen, maar die Push ’n Glow Fish vind ik wel heel erg leuk!

 • Avatar van Monique van Zutphen
  Reply Monique van Zutphen 23 november 2015 at 14:12

  Ik zou graag de Push and Glow Fish winnen voor mijn neefje Benjamin die op 6 december zijn eerste verjaardag viert. Ik weet zeker dat hij hem geweldig zal vinden!

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 23 november 2015 at 14:11

  kleindochter lise is net 2 jaar geworden en de stand and starfish vindt ze vast helemaal te gek

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 23 november 2015 at 14:06

  Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn achternichtje Rosalie die net kan lopen, ze wordt begin maart 2. Ik ga voor de Stand ’n Dance Starfish!

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 23 november 2015 at 14:04

  Super super leuk! Ik doe heel graag mee voor de Push ’n Glow Fish voor de dochter van een lieve vriendin die pas net geboren is. Maar de tijd vliegt, dus ze zal hier snel genoeg in groeien :-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.