Beauty

Lush Kerst 2015 reviews #2

7 november 2015

lush kerst
Wat een heerlijkheid om de Lush Kerst producten te ontdekken en uit te proberen, ik kom er al helemaal van in de stemming en krijg meer en meer zin om de Kerstboom al neer te gaan zetten ^^ Vandaag ga ik weer een aantal producten uit het Under The Mistletoe cadeaupakket aan je laten zien, lees verder voor meer informatie, foto’s en reviews!


lush kerst
lush kerst
Lush oral pleasure tantric toothy tabs
50g/100tabs, €8,95
“Voor een perfecte (poets)beurt. Zet je zinnen op een pleziertje dat smaakt naar meer. Naar passiefruit en champagneblad, bijvoorbeeld.”

Deze toothy tabs zijn niet zo zeer onderdeel van de Lush Kerst collectie maar zullen aan het vaste assortiment worden toegevoegd. Qua verkrijgbaarheid kan ik er nog niet veel over zeggen, maar het zal nog dit jaar zijn. Het is de bedoeling dat je een tabletje in je mond stopt, hier op kauwt en met de losse stukjes en het schuim je tanden gaat poetsen met je tandenborstel. Het is een beetje een aparte ervaring en de smaak is me net iets te zoet voor een ‘fris mondgevoel’ maar het maakt wel goed schoon en geeft een leuke tinteling op de tong. Handig ook voor onderweg, weekendjes weg en vakanties/reizen!

lush kerst

Lush santa’s lip scrub 20g, €9,95
“Dit is de perfecte lipscrub voor kerstengeltjes! Maar natuurlijk is deze heerlijke voor iedereen die van zachte, mooie lippen houdt! Santa’s Lip Scrub heeft de smaak van cola snoepjes, lekker! De suiker verwijdert op een zachte manier droge velletjes, zodat ze prachtig glad worden.”

Na het verwijderen van de losse hartjesvormige versierseltjes bovenop in het potje neem je een beetje van de scrub, masseer je in op je vochtige lippen met je vinger in ronddraaiende bewegingen en naderhand lik je gewoon je lippen af. Goed doorbloede en kissable lips in no time!

lush kerst
lush kerst

Lush ro’s argan body conditioner 225g, €31,50 (op foto 45g potje)
“Deze bodyconditioner zit tjokvol verzorgende ingrediënten zoals cacaoboter, fair trade shea boter, paranotenolie, amandelolie, goji bessensap, cupuacaboter en arganolie. Arganolie is een kostbare olie die vol Vitamine E en essentiële vetzuren zit, we halen het uit Marokko. Dat is het enige land waar deze zeldzame boom groeit! De geur van deze conditioner is Rose Jam, Simon’s nieuwste parfum, een lichte, speelse rozengeur. Je gebruikt deze conditioner zoals je een haarconditioner zou gebruiken: Verdeel het over je schone, natte huid, laat het even intrekken, afspoelen, dep je huid daarna voorzichtig droog. Je hebt geen bodylotion meer nodig en ruikt goddelijk. Een superuitvinding, al zeggen we het zelf!”

Oh yes, ik zei het in het filmpje al maar wat is dit een lekker product! Ik heb een droge huid en ben gek op de geur van vanille en rozen en heb er in het verleden al eens een grote pot van opgemaakt. Je lijf wassen, afspoelen, de kraan wegdraaien en jezelf ermee insmeren en vervolgens afspoelen en droogdeppen. Je hebt erna echt geen bodylotion of body butter meer nodig en je ruikt heerlijk naar de ietwat honing-achtige rozengeur. Onthoud wel dat een klein beetje je ver brengt – anders is het echt zonde van je pot – en dat je je bad of douche naderhand wel even goed moet uitspoelen om gladheid te voorkomen.

lush kerst

Lush tender is the night massage bar 60g, €10,95
“Deze sexy massagebar zit boordevol sensuele jasmijn en ylang ylang. Oh oh, Tender Is The Night, zeker weten! Verwarm de massagebar tussen je warme handen. Masseer de olie in op de huid van je geliefde. Of van jezelf!”

Ook dit is weer zo’n heerlijk product als je een droge huid hebt, er zit namelijk murumuru boter en shea boter in wat de huid heerlijk voedt en zacht en soepel maakt. De geur is die van vanille, jasmijn en ylang ylang. Heerlijk! Gewoon door je handen rollen of over je lijf halen, door de lichaamswarmte krijg je zo product op je handen en/of lichaam waarmee je jezelf (of iemand anders) in kan smeren. Ook fijn voor droge hielen, ellebogen en nagelriemen. Wel handig om er een blikje bij aan te schaffen zodat je hem het beste kan bewaren.

Voorlopig waren dit even wat Lush Kerst reviews, maar ik heb nog een lading badproducten uit de collectie liggen en mocht ik ze nog kunnen proberen terwijl ze nog verkrijgbaar zijn dan komen hier ook zeker nog reviews van online :)

De Lush Kerst collectie is al verkrijgbaar bij Lush en in de Lush webwinkel.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. 

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 9 november 2015 at 20:18

  Ik zou zo graag Lush producten uittesten, maar ik kom nooit in de buurt van een Lush Store. Vind het daarom wel altijd leuk om meningen over de producten te lezen!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 8 november 2015 at 18:43

  Wat lijkt me de massagebar en de bodyconditioner me super lekker, ik ga maar even bij Lush gaan kijken

 • Avatar van Wies | Nature of Happiness
  Reply Wies | Nature of Happiness 8 november 2015 at 14:48

  Leuke producten! Vooral de lipscrubs vind ik erg fijn, deze wil ik ook graag proberen :)

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 7 november 2015 at 21:50

  Ik vraag mij altijd af of toothy tabs even goed en gezond zijn als gewone tandpasta’s

 • Avatar van Liza
  Reply Liza 7 november 2015 at 14:20

  De massage bar heb ik zelf ook al eens opgemaakt. Een heerlijke geur en een zacht huidje, wat wil je nog meer. ;) Ik vind alleen dat ik moest oppassen dat het niet uit mijn handen glibberde.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 november 2015 at 16:01

   Ai, ja dat is heel herkenbaar inderdaad ;)

 • Avatar van Willemse
  Reply Willemse 7 november 2015 at 09:26

  Wat een leuke producten weer en wat fijn dat je ook andere producten reviewd , want overal lees je hetzelfde z’on beetje ;-)
  Mooie foto’s ook, vooral de masage zeep, ik zou zo naar de winkel willen rennen om er eentje te kopen.
  De mond pilletjes ken ik al uit mijn kindertijd van de tandarts, al smaakte die een stuk minder aangenaam haha.
  Super leuk idee en mega handig om je kids aan het (goed!) poetsen te krijgen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 november 2015 at 16:01

   Dankjewel voor je complimenten! :D

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 7 november 2015 at 09:22

  Wat een heerlijke producten weer zeg… Alles lijkt me lekker ;-)!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 7 november 2015 at 07:26

  Prachtige producten!
  De lipscrub moet ik hebben.
  Heb in de herfst en winter last van droge velletjes aan de mond.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.