Fashion Lifestyle

Mijn top 5 | Winterse must haves

29 november 2015

winterse inspiratie
Er zijn van die items waar ik niet zonder kan als de temperaturen naar beneden gaan. Ze zijn misschien wel wat voor de hand liggend, maar wellicht haal je er toch nog wat leuks tips en inspiratie uit. Ik deel in dit artikel namelijk mijn top 5 winterse must haves op het gebied van interieur, kleding en food om je warm en comfortabel te houden gedurende deze koude maanden.

winterse inspiratie
Natuurlijk is een goede warme jas een onmisbaar item en aangezien ik naar aanleiding van de artikelen over IJsland regelmatig de vraag heb gekregen welke jas ik mee had kan ik dit item niet overslaan. Ik had namelijk een jas uit de plussize collectie van C&A aan in een gevoerd parka model met teddy aan de binnenkant. Het is wel een jas van vorig jaar die nu niet meer in de collectie zit, maar zo zie je maar dat je met een grotere maat ook verrassend goede koopjes kan doen bij niet al te dure winkels waar je op het eerste moment misschien niet aan denkt. Oh, nog een tip: ik had de jas als extra zekerheid nog even behandeld met een waterdichte en winddichte spray en had nergens last van in IJsland tijdens regenbuien en windhozen. Heel fijn!

winterse inspiratie

Nog een item voor buiten zijn de Timberland schoenen die ik ook mee had naar IJsland. Want een goed paar stevige boots is natuurlijk onmisbaar! Het is verrassend hoe ze er niet echt uit zien als een typische wandelschoen maar ze toch echt goed steun geven, heerlijk zitten, warm genoeg waren èn ik er geen enkele keer tijdens een hike in modderige en/of steengebieden mee uit ben gegleden. Het is trouwens de Timberland Glastenbury boot met daarin ook nog een mini sleehakje verstopt.

winterse inspiratie

En dan nog een paar items voor in huis waar ik in de winter bijna mee vergroeid raak ;) Om te beginnen een heerlijk kleed voor ’s avonds op de bank om lekker onder te kruipen om een film of serie te kijken of een boek te lezen. Ik ben zelf best snel statisch en daarom geen fan van fleecekleedjes, doe mij er maar eentje van een natuurlijk materiaal zoals katoen. Het kleed wat je op de foto ziet is er eentje van het Duitse merk hessnatur en was een beetje een investering, maar als ik kijk hoe lekker groot, hoe warm en hoe mooi hij is dan was hij dat zeker waard.

winterse inspiratie winterse inspiratie

Is het trouwens heel erg vreemd dat ik niet echt een thee- of koffiepersoon ben met één voorkeur? Vaak hoor je van mensen dat ze echt veel liever thee of juist veel liever koffie drinken, maar ik drink beide net zo graag alleen op andere momenten.. Om lekker op te kunnen warmen drink ik dan wel weer het liefste een grote mok thee en op dit moment ben ik helemaal gek op de Rituals Oriëntal Night thee uit de huidige wintercollectie.

winterse inspiratie

En, als laatste… geurkaarsen! Die kan ik natuurlijk helemaal niet vergeten in dit rijtje met winterse favorieten ♥ Ik hou er van en heb er elke dag wel ergens in huis minstens eentje branden en moet eerlijk toegeven dat ik een voorliefde heb voor de luxe merken hierin omdat ze vaak gewoonweg beter ruiken, van schonere materialen zijn gemaakt en langer mee gaan waardoor het uiteindelijk wel meevalt met de prijs. Zit ik nu mijn geurkaarsenliefde goed te praten? Yes. I am. ;)

Wat is voor jou onmisbaar in de winter en op dit moment echt jouw favoriet?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. 

Reacties op dit artikel

 • Avatar van smilingbeauties
  Reply smilingbeauties 13 december 2015 at 16:22

  Thee, dekentjes, kaarsjes, cosy socks… Onmisbaar in het najaar!
  Oeh, slim om je jas in te sprayen! Eens op zoek naar zo’n spray

 • Avatar van storiesandforever
  Reply storiesandforever 30 november 2015 at 14:51

  En natuurlijk een geweldige sjaal en een opa-pyjama, haha. Deze winter wordt voor mij thee, kaarsjes, dekentjes en opa-pyjama’s to the max, haha. Ik ga even bij de C&A kijken voor een winterjas, die heb ik nog nodig voor dit jaar!

 • Avatar van Tessa - Dazzling Beauty
  Reply Tessa - Dazzling Beauty 29 november 2015 at 22:38

  Mijn dikke winterjas met capuchon is voor mij onmisbaar! Voor binnen zijn dat mijn pantoffels en een lekker kopje thee met kaarsjes aan. Ik ben gek op de Winter ☺

 • Avatar van maxine
  Reply maxine 29 november 2015 at 19:33

  Ik ben echt fan van deze winter must-haves. Zelf lig ik ook altijd onder mijn dekentje s’ avonds. En heb ik eigenlijk het liefste 24 uur per dag een geurkaars aan. Deze liefde voor geurkaarsen ligt ook bij mij.

 • Avatar van bychristiana
  Reply bychristiana 29 november 2015 at 18:52

  Pantoffels! Ik kocht laatst van die heerlijke, grote, warme mét pompons eraan bij H&M en sindsdien woon ik erin:-)

 • Avatar van Aisha
  Reply Aisha 29 november 2015 at 17:20

  Ik wil ook al een paar jaar Timberlands aanschaffen maar om de een of andere reden komt het er nooit van. Nu heb je mij toch weer geïnspireerd met je artikel! :)

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 29 november 2015 at 16:36

  De fijne tips zijn allen heel herkenbaar :-) Ik heb geen Timberlands, maar bergschoenen van het merk Lowa. Wanneer ik in de winter ga wandelen, blijven mijn voeten heerlijk warm. Ahh, ik kruip ’s avonds graag onder een dekentje op de bank met een kop thee, wat koekjes en een goed boek. Ook steek ik in deze periode graag wat kaarsjes aan voor een gezellige sfeer. Oh, ik krijg zo’n heerlijk knus gevoel van jouw artikel!

 • Avatar van schokokamel
  Reply schokokamel 29 november 2015 at 15:38

  Ik ben geen fan van geurkaarsen, maar bij de rest ben ik helemaal met je eens :)

 • Avatar van cato
  Reply cato 29 november 2015 at 13:23

  leuk artikel weer!

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 29 november 2015 at 12:56

  Allemaal dingen die ik echt nodig heb!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 29 november 2015 at 12:43

  Ik ben ook geen uitgesproken koffie of thee persoon. Het hangt af van waar ik zin in heb

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 29 november 2015 at 12:38

  Ik ben op dit moment groot fan van Rooibosthee. Lekker cafeïne vrij. Verder ook een goedkope geurkaars die ik bij de Kruidvat kocht (Coton) en verrassend lekker is.

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 29 november 2015 at 11:10

  Mooie fijne producten zeg.
  Ben het helemaal met je eens dat dit het koude seisoen een stuk draagelijker maakt.
  De jas viel me inderdaad al eerder op, mooi hoor, goeie tip trouwens om hem te behandelen met vocht werende spray.
  Simpel, maar was er zelf niet opgekomen hahaha
  Zelf kan ik nooit kiezen tussen koffie of thee.
  Het ligt helemaal aan het moment en mijn mood waar ik zin in heb, soms zet ik zelfs beide tegelijk :-)
  Mooie foto’s ook weer.

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 29 november 2015 at 10:46

  Ik heb Timberlands die al 20 jaar oud zijn en die draag ik als ik de hond uitlaat in de duinen. Echt fantastische schoenen zijn dat!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 29 november 2015 at 10:13

  Wat een mooie deken heb je……als het echt erg nat en koud is, kan ik niet naar buiten, maar als,ik wel ga, dan kan niet zonder mijn warm gevoerde schootkleed, eenlekkere dikke jas en sjaal en natuurlijk een groot glas thee met iets lekkers erbij en mijn warme deken of dekbedje :-)

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 29 november 2015 at 09:46

  Ja ik kan ook niet zonder thee en warme voeten! En een fijne muts voeg ik nog toe!

 • Avatar van BeautyOpinie
  Reply BeautyOpinie 29 november 2015 at 09:27

  Ik kan in de winter echt niet zonder mijn dekentje haha. Het liefst neem ik hem nog mee als ik ergens op visite ga ;)

 • Avatar van marjolean
  Reply marjolean 29 november 2015 at 09:06

  Timberlands zijn echt heel fijn! En ik moet nog een winterjas scoren die waterdicht is en bij voorkeur gevoerd met teddybeer haha. Leuke must haves!

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 29 november 2015 at 09:02

  Dekentjes, thee en een goed boek. Oh en chocola natuurlijk voor erbij;) maar goed voor dat laatste hoeft het niet perse winter te zijn natuurlijk, haha!

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 29 november 2015 at 08:09

  Komt allemaal bekend voor. Ik kan niet zonder uggs en warme handschoenen, want ik heb snel koude voeten en handen

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 29 november 2015 at 07:25

  Al jouw items zijn voor mij ook onmisbaar in de winter. Net zoals handschoenen (iedere dag fietsend naar het werk) én lippenbalsem!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 29 november 2015 at 06:41

  Zulke mooie producten voor de herfst en winter.
  Die men niet kan missen voor een fijne vakantie of in eigen land.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.