Fashion Lifestyle

Mijn top 5 | Winterse must haves

29 november 2015

favoriete winter items 1 - Mijn top 5 | Winterse must haves
Er zijn van die items waar ik niet zonder kan als de temperaturen naar beneden gaan. Ze zijn misschien wel wat voor de hand liggend, maar wellicht haal je er toch nog wat leuks tips en inspiratie uit. Ik deel in dit artikel namelijk mijn top 5 winterse must haves op het gebied van interieur, kleding en food om je warm en comfortabel te houden gedurende deze koude maanden.

favoriete winter items 3 - Mijn top 5 | Winterse must haves
Natuurlijk is een goede warme jas een onmisbaar item en aangezien ik naar aanleiding van de artikelen over IJsland regelmatig de vraag heb gekregen welke jas ik mee had kan ik dit item niet overslaan. Ik had namelijk een jas uit de plussize collectie van C&A aan in een gevoerd parka model met teddy aan de binnenkant. Het is wel een jas van vorig jaar die nu niet meer in de collectie zit, maar zo zie je maar dat je met een grotere maat ook verrassend goede koopjes kan doen bij niet al te dure winkels waar je op het eerste moment misschien niet aan denkt. Oh, nog een tip: ik had de jas als extra zekerheid nog even behandeld met een waterdichte en winddichte spray en had nergens last van in IJsland tijdens regenbuien en windhozen. Heel fijn!

favoriete winter items 5 - Mijn top 5 | Winterse must haves

Nog een item voor buiten zijn de Timberland schoenen die ik ook mee had naar IJsland. Want een goed paar stevige boots is natuurlijk onmisbaar! Het is verrassend hoe ze er niet echt uit zien als een typische wandelschoen maar ze toch echt goed steun geven, heerlijk zitten, warm genoeg waren èn ik er geen enkele keer tijdens een hike in modderige en/of steengebieden mee uit ben gegleden. Het is trouwens de Timberland Glastenbury boot met daarin ook nog een mini sleehakje verstopt.

favoriete winter items 4 - Mijn top 5 | Winterse must haves

En dan nog een paar items voor in huis waar ik in de winter bijna mee vergroeid raak ;) Om te beginnen een heerlijk kleed voor ’s avonds op de bank om lekker onder te kruipen om een film of serie te kijken of een boek te lezen. Ik ben zelf best snel statisch en daarom geen fan van fleecekleedjes, doe mij er maar eentje van een natuurlijk materiaal zoals katoen. Het kleed wat je op de foto ziet is er eentje van het Duitse merk hessnatur en was een beetje een investering, maar als ik kijk hoe lekker groot, hoe warm en hoe mooi hij is dan was hij dat zeker waard.

favoriete winter items 6 - Mijn top 5 | Winterse must havesfavoriete winter items 2 - Mijn top 5 | Winterse must haves

Is het trouwens heel erg vreemd dat ik niet echt een thee- of koffiepersoon ben met één voorkeur? Vaak hoor je van mensen dat ze echt veel liever thee of juist veel liever koffie drinken, maar ik drink beide net zo graag alleen op andere momenten.. Om lekker op te kunnen warmen drink ik dan wel weer het liefste een grote mok thee en op dit moment ben ik helemaal gek op de Rituals Oriëntal Night thee uit de huidige wintercollectie.

favoriete winter items 7 - Mijn top 5 | Winterse must haves

En, als laatste… geurkaarsen! Die kan ik natuurlijk helemaal niet vergeten in dit rijtje met winterse favorieten ♥ Ik hou er van en heb er elke dag wel ergens in huis minstens eentje branden en moet eerlijk toegeven dat ik een voorliefde heb voor de luxe merken hierin omdat ze vaak gewoonweg beter ruiken, van schonere materialen zijn gemaakt en langer mee gaan waardoor het uiteindelijk wel meevalt met de prijs. Zit ik nu mijn geurkaarsenliefde goed te praten? Yes. I am. ;)

Wat is voor jou onmisbaar in de winter en op dit moment echt jouw favoriet?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. 

Reacties op dit artikel

 • Avatar van smilingbeauties
  Reply smilingbeauties 13 december 2015 at 16:22

  Thee, dekentjes, kaarsjes, cosy socks… Onmisbaar in het najaar!
  Oeh, slim om je jas in te sprayen! Eens op zoek naar zo’n spray

 • Avatar van storiesandforever
  Reply storiesandforever 30 november 2015 at 14:51

  En natuurlijk een geweldige sjaal en een opa-pyjama, haha. Deze winter wordt voor mij thee, kaarsjes, dekentjes en opa-pyjama’s to the max, haha. Ik ga even bij de C&A kijken voor een winterjas, die heb ik nog nodig voor dit jaar!

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Fashion, Lifestyle
ihg rewards club
Een weekendje Gent (winactie gesloten)

Een weekendje weg kan je soms net zo lekker doen ontspannen en het gevoel geven dat je er echt even...

Sluiten