Eten & drinken

Love it! | MyMuesli winter smaken

30 november 2015

mymuesli winter
Ik ben echt een enorme liefhebber van het ontbijten met een lekker bordje (havermout)pap of een bakje muesli en ik vind het dan ook leuk om hierin af te wisselen qua soorten en smaken. De nieuwe MyMuesli winter smaken die binnenkwamen maakten me dan ook direct nieuwsgierig. En ja hoor, wat zijn ze heerlijk!

Sinds ik een openhartig artikel heb geschreven over mijn redelijk groeiende obsessie met gezond eten, mijn superfoodmoeheid en dat ik dit echt los wil (moet) laten omdat het teveel werd heb ik mij niet meer gewogen. Even proberen de boel ‘los te laten’ en vertrouwen op mijn gezonde verstand met ‘normaal’ eten. En.. op miraculeuze wijze is er ineens 1,5 kg af. Yay! Geeft me zeker een duwtje in de rug om zo door te gaan want het gaat zo wel op een leuke manier die echt vol te houden is de rest van mijn leven. Niet alleen voor mij, maar ook voor mijn gezin :)

mymuesli winter

De MyMuesli Weihnachts Granola (575g, €8,90 – 10 porties) bestaat uit havervlokken die gebakken zijn in biologische bijenhoning, haver-appel-kaneel-crunchies, tarwevlokken, appelstukjes, gepofte amaranth, honing, kaneel, witte choco-mais-crunchies, walnoten en kruiden als nootmuskaat, kruidnagel, kardemom en gember. Lekker met goed koude (plantaardige) melk met een warmzoete winterse smaak met crunchy en zachte stukjes tegelijk.

mymuesli winter

De MyMuesli N’oats Lebkuchen (400g, €5,90 – 10 porties) bestaat uit havervlokken, gedroogde abrikoos, pecannoten, hazelnoten, amandelen, kaneel, rijstmeel, nootmuskaat, kruidnagel, kardemom en gember en heeft ook een heerlijke warme en winterse smaak die zeker onder de noemer comfort food valt. Lekker om mee af te wisselen. Het is maar net of je liever een koud of warm ontbijtje lekkerder vindt of nodig hebt om je dag goed mee te kunnen beginnen.

Het is leuk dat je de Lebkuchen (gingerbread) variant ook heel makkelijk in een recept voor vezelrijke gingerbread cookies kan gebruiken. En als je liever je eigen wintersmaak samenstelt kan dit ook want MyMuesli heeft een online-muesli-mixer waar de basis van de Kerstmix ook aan toegevoegd is voor de komende wintermaanden. Alle muesli’s van MyMuesli zijn biologisch en bevatten geen toegevoegde smaak- en kleurstoffen.

Nee, ik word niet gesponsord voor dit bericht maar wilde graag mijn liefde uitspreken voor deze heerlijke smaken en de lekkere ontbijtjes die ik er de komende tijd mee kan maken. Love it!

Wat is jouw favoriete ontbijtje op de normale werk/weekdagen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Maartje
  Reply Maartje 14 december 2015 at 18:56

  Wow de combinaties klinken erg lekker! Vooral in de winter hou ik van een warm ontbijtje, dus neem ik steeds vaker havermoutpap met appel, kaneel, rozijnen en amandelen. Net een appeltaartje :)

 • Avatar van YuSt
  Reply YuSt 10 december 2015 at 16:46

  Begin de dag altijd goed, dus ik neem ook muesli met yoghurt.
  Dit ziet er verdorie erg lekker uit zeg en de smaken klinken ook als Muziek in mijn oren!

 • Avatar van Pirre
  Reply Pirre 30 november 2015 at 21:43

  Die N’Oats lijkt me lekker zeg! Ik eet meestal een beetje griekse yoghurt met gecrushte beschuitjes, rozijnen en walnoten. Ook errrrg lekker :D

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 30 november 2015 at 17:26

  Wow, wat goed dat je 1,5 kg bent afgevallen, dat is echt super goed. Net als jij probeer ik ook af te vallen door zoveel mogelijk gezond te eten, maar toch ook wil genieten en ik ben nu een kilo kwijt, je motiveert me echt om door te zetten.
  Mijn omtbijt zit in twee delen. Eerst een kleine mok met yoghurt,zemelen en gebroken lijnzaad, dit ivm mijn diabetes. Daarna op mijn gemakje de badkamer in en dan ga ik verder met 2 vezelrijke crackers met kaas en tomaat en een kop thee en dit is voor mij nu, het perfecte ontbijt, al wissel ik ook wel eens af.
  Deze Muesli’s lijke me heerlijk, maar is niet wat voor bij mijn ontbijt.

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 30 november 2015 at 16:52

  IK ontbijt gewoon met brood of havermout en daar doe ik dan pitten , chocolade en krantjes in

 • Avatar van irenelouiseblog
  Reply irenelouiseblog 30 november 2015 at 11:31

  Hmmm ziet er lekker uit! X

 • Avatar van Miriam - NailTalk
  Reply Miriam - NailTalk 30 november 2015 at 11:11

  Ik hou van zulke ontbijtjes en beiden zie er aantrekkelijk uit!

 • Avatar van Hanna @ eenbezigbijtje.nl
  Reply Hanna @ eenbezigbijtje.nl 30 november 2015 at 10:41

  Mijn favoriete ontbijtje is een broodje met filet american, ui en een eitje, al blijf ik ’s ochtends vaak steken op een broodje filet wat ik op eet in de trein.

 • Avatar van storiesandforever
  Reply storiesandforever 30 november 2015 at 10:35

  Allereerst: Yay, anderhalve kilo lichter! Gewoon los laten en bezig blijven, het werkt dus echt :-) Ik word momenteel alleen maar dikker – ha ha, zwangerschapsgrapje – en eigenlijk was ik geen ontbijtmens. Sinds ik zwanger ben wel! Ik vind muesli heel erg lekker, maar dit merk kende ik nog helemaal niet! Even onthouden.

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 30 november 2015 at 09:26

  Ik begin de dag met een glas gekookt water met gember en citroen en daarna maak ik warme havermoutpap, niet met melk maar met water en banaan. Dit doe ik omdat ik momenteel bij een internist loop voor mijn lever ;-(

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 november 2015 at 09:47

   Ai, sterkte en beterschap!!

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 30 november 2015 at 07:49

  Lijkt me heerlijk! Ik eet elke dag een bakje havermout, en dat vind ik heerlijk!

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 30 november 2015 at 07:16

  Afvallen is een droom van veel vrouwen. Goed bezig en goed gedaan. Ik eet ook af en toe muesli als ontbijt.

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 30 november 2015 at 06:54

  Ik moet van mezelf vaker aan dit soort ontbijtjes, misschien toch eens deze 2 bestellen want wat klinken ze goed. Wat ben je lekker bezig Desirée! , super fijn dat je weer bent afgevallen en dat je de ‘ weegschaal ‘ wat los hebt kunnen laten :-)!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 november 2015 at 09:48

   Thanks! Is best lastig als je er zo mee bezig bent om het los te laten, maar het voelt wel goed :)

 • Avatar van Belessa
  Reply Belessa 30 november 2015 at 06:42

  Wat ziet dit er leuk uit zeg! De wintersmaken klinken heerlijk! Als ergens al kaneel in zit ben ik al om hahaha

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 30 november 2015 at 06:36

  Het ziet er allemaal heerlijk uit.
  Ook ik hou van muesli en cruesli.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.