Fashion

New in | AQA boots ♥

11 november 2015

aqa herfst winter 2015 21 - New in | AQA boots ♥
Eén van mijn favoriete paar laarsjes die ik echt heel erg vaak draag is een paar lichtbeige enkellaarsjes met rubberen zool van het merk AQA. Na er een jaar of drie flink op gelopen te hebben waren ze wel toe aan vervanging maar zo’n zelfde soort die ik ècht leuk vond en die ook ècht lekker lopen kwam ik nog niet tegen. Dus toen ik een mail kreeg van AQA over de nieuwste collectie met daarbij de vraag of ik een paar zou willen ontvangen maakte mijn dag! Ik laat je de nieuwste collectie en mijn nieuwe AQA boots zien.

aqa herfst winter 2015 1 - New in | AQA boots ♥aqa herfst winter 2015 2 - New in | AQA boots ♥aqa herfst winter 2015 4 - New in | AQA boots ♥aqa herfst winter 2015 5 - New in | AQA boots ♥aqa herfst winter 2015 6 - New in | AQA boots ♥aqa herfst winter 2015 7 - New in | AQA boots ♥aqa herfst winter 2015 10 - New in | AQA boots ♥   aqa herfst winter 2015 11 - New in | AQA boots ♥aqa herfst winter 2015 14 - New in | AQA boots ♥aqa herfst winter 2015 15 - New in | AQA boots ♥aqa herfst winter 2015 16 - New in | AQA boots ♥aqa herfst winter 2015 18 - New in | AQA boots ♥aqa herfst winter 2015 19 - New in | AQA boots ♥aqa herfst winter 2015 20 - New in | AQA boots ♥
AQA is een jong Nederlands merk met mooie en kwalitatief goede schoenen die in Portugal met de hand worden gemaakt. Zoals je ziet is de stijl voor deze herfst en winter stoer en zien we veel natuurkleuren terug. De prijzen van de schoenen variëren van €99,95 tot aan €149,95. Voor meer informatie en verkooppunten kan je op de website van AQA Shoes kijken.

Ik koos voor dezelfde laarsjes als die ik al had, alleen dan in caramelkleur, met een gespje bovenaan en een warme voering aan de binnenkant. Perfect voor de koude wintermaanden! Ze zijn van binnen en buiten gemaakt van leer, zijn mooi afgewerkt en zitten gewoonweg heerlijk. Echt een must have paar basislaarsjes die ook met/zonder bontje en/of gesp verkrijgbaar is in de kleuren zwart, donkerbruin, roodbruin en grijs. Het model wat ik heb is verkrijgbaar voor €109,95.

aqa herfst winter 2015 8 - New in | AQA boots ♥aqa herfst winter 2015 9 - New in | AQA boots ♥aqa herfst winter 2015 22 - New in | AQA boots ♥aqa herfst winter 2015 23 - New in | AQA boots ♥

Ik vind het fijn dat de laarsjes zo makkelijk te combineren zijn. Van lekker sportief voor een herfstwandeling tot wat stoerder en zelfs wat meer zakelijk met bijvoorbeeld een donkere clean jeans, zwart hemdje en navy blazer. Ik hou echt van zo’n casual chique stijltje met een stoer randje!

468394847 1000 0 - New in | AQA boots ♥
Winactie
Suprise! Ik mag van AQA Shoes bovenstaand paar sneakers weggeven! Het is een halfhoge sneaker met een rits aan de binnenkant zodat je hem gemakkelijk aan en uit kan trekken, heeft zilverkleurige veters met een subtiele shimmer erin, een lichte used look zool en is gemaakt van leer. Deze sneakers komen uit de nieuwe collectie en hebben een waarde van €139,95. Kans maken? Laat je schoenmaat achter in een reactie onder dit artikel en that’s all :) Meedoen kan t/m woensdag 18 november 2015, 23.59 uur. Good luck :)

Spreekt de nieuwe AQA collectie jou aan? Wat is jouw go to paar schoenen voor de herfst/winter?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Marielle
  Reply Marielle 12 november 2018 at 14:35

  Ik heb dit schoenmerk vandaag ontdekt. Wat ik er zoal over lees klinkt het veelbelovend. Ik hoop het binnenkort uit te kunnen proberen. Ik heb maat 39

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 18 november 2015 at 22:23

  Maat 41 curvacious girl!

 • Avatar van Rianne van Uden
  Reply Rianne van Uden 18 november 2015 at 21:41

  Mijn favoriete paar schoenen is een paar mooie camel kleurige laarzen. Ik heb al een paar lange camel kleurige laarzen die heerlijk gevoerd zijn, deze zijn ideaal voor herfst- en winterwandelingen met onze hond. Deze zijn echter aan het verslijten, dus een nieuw paar zou heerlijk zijn. Kort mag ook, als de schoenen maar de modder opvangen.

  • Avatar van Rianne van Uden
   Reply Rianne van Uden 18 november 2015 at 21:42

   In mijn enthousiasme vergeet ik mijn maat toe te voegen, dat is maat 39.

 • Avatar van Sylvia
  Reply Sylvia 18 november 2015 at 21:39

  Super leuk! Als maatje 37,5 er is zou ik daar graag kans op maken en anders maat 37 (of vallen ze klein uit?). Mijn zusje zou heel blij zijn met nieuwe sneakers!

 • Avatar van Mirjam Den Hengst
  Reply Mirjam Den Hengst 18 november 2015 at 21:30

  ? maat 38

1 9 10 11

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Fashion
bonprix maite kelly
Plussize fashion tip | Bonprix Maite Kelly collectie

Maite Kelly, je kent haar misschien nog wel als de prachtige dame uit The Kelly Family maar wist je dat...

Close