Beauty Huis & interieur

New in the bedroom & bedroutine

17 november 2015

bedroutine
Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben echt zo iemand die het huis het hele jaar door een beetje aan blijft passen aan de seizoenen qua accessoires. Zo gebruik ik in de winter wat meer donkere en diepe kleuren, breisels, leg ik de plaids/dekentjes weer her en der neer en komen er meer kaarsjes en lampjes in huis. Love it! Ik ben zo blij met een paar nieuwe aanwinsten voor in de slaapkamer èn heb een nieuwe bedroutine ontwikkeld en het leek me leuk dit te combineren in één artikel. Wellicht haal je er wat inspiratie en/of tips uit :)

bedroutine
Laat ik beginnen met deze geweldige nieuwe Beddinghouse dekbedoverstrekset. Hij is van katoen flanel, dus heerlijk warm en zacht en het ziet er ècht uit als een grote grove en winterse kabeltrui. Het geeft de slaapkamer direct een heel warme, winterse en luxe uitstraling ♥ Mijn ervaring met dit merk beddengoed is trouwens heel positief. Je betaalt er wel wat meer voor, maar ze blijven mooi (óók na tig keer wassen). Je hebt ditzelfde printje trouwens ook in andere kleuren of andere breiselpatronen.

De cotton ball lampjes had ik al een tijdje op mijn wishlist staan, maar telkens waren ze uitverkocht als ik ergens een echt mooie set zag of vond ik de kleurencombinatie het net niet. De set die wij nu hebben is in de kleur ‘Winter’ en heeft verschillende grijs- en beigetinten. Je kan ze langs een kast hangen, op een schap in je boekenplank of in de hoek van een kamer op de grond en het maakt gelijk een sfeervol plaatje. Wij kozen ervoor de ballen over ons hoofdbord te hangen zodat we een romantisch en knus licht hebben bij ons bed.

bedroutine
bedroutine
Ik heb op dit moment een beauty bedroutine van ‘slechts’ drie producten, maar het is een erg fijne routine die me goed bevalt en zorgt voor een fijne en rustgevende geur in de slaapkamer èn een zachte huid. Ik spray eigenlijk bijna elke avond wel even rond met een rustgevende geur in de slaapkamer en onze favoriet hiervoor is op dit moment de Cowshed sleepy cow calming pillow mist (100ml, €19,50). Een paar spraytjes in de gordijnen – door het openstaande raam komt de geur dan lekker de hele tijd ‘binnen’ – en een paar spraytjes boven het bed zorgen ervoor dat ik gelijk rustig wordt en in slaapmodus over ga. Of ik er echt beter van ga slapen weet ik niet, maar ik vind de kalmerende geur heel prettig en ik krijg er een fijn cocoongevoel van en dat is toch ook wat waard?!

bedroutine
bedroutine
Mijn nieuwe favoriet als het aankomt op smeersel voor het lichaam en mijn handen en voeten is deze megapot (400ml!) van Collistar. Het is de nieuwe sublime melting cream waar onder andere shea boter, mangoboter en vitamine E in zit. Het is een voedend product voor de droge huidjes, ruikt heerlijk fris en bloemig, laat een subtiel laagje achter op de huid en maakt gelijk zacht en soepel. De pot is verkrijgbaar voor ongeveer €50,00 bij de luxe parfumerieën.

bedroutine
bedroutine
Als laatste gebruik ik deze Dr. van der Hoog SOS Balm uit de hypo sensitive lijn. Dit is een nieuw product en komt in deze tijd van het jaar als geroepen! He is een tube met kleine opening waardoor je goed kan doseren en je kan de balsem gebruiken voor je lippen, nagelriemen en droge plekjes op je lichaam. Er zitten geen kleurstoffen, parabenen en parfums in maar wel wonderolie, vitamine E, amandelolie, shea boter, cacaoboter en zonnebloemolie in. De tube bevat 30ml, het product is zuinig in gebruik (smelt door de warmte van je huid dus een klein beetje is meer dan genoeg!) en is verkrijgbaar voor €13,99.

Ben jij ook al helemaal je huis in winterse sferen aan het brengen en meer voedende beautyproducten aan het gebruiken? Ik ben benieuwd :)

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. Dit is een (deels) gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Maartje
  Reply Maartje 14 december 2015 at 19:14

  Ik vind de lampjes erg gezellig staan, heb ze zelf ook op m’n kamer hangen! Ik heb een lange tijd de bodymist van rituals gebruikt in de geur Yin, die zorgt er ook voor dat je lekker kunt slapen! Helaas is ie nu op, maar ik ga er zeker een nieuwe van aanschaffen, want vond hem erg fijn!

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 19 november 2015 at 17:19

  Wat een knusse plaatjes, ziet er heerlijk rustgevend uit! Die lampjes vind ik zo leuk! De spray lijkt me wel wat. :)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 19 november 2015 at 02:23

  Wat een mooi dekbed! Heerlijk zo’ avond routine, omdat ik al veel op bed lig is mijn routine toch wat anders en mijn bed staat in de woonkamer, dat is ook anders.
  Maar als voor mij de avond begint dan gaan alle kaarsjes en kleine lampjes aan, ik heb ook van die balletjes met lichtjes en de papegaai waar ik me aan optrek bij mijn bed heeft allemaal kleine led lichtjes, overal branden waxinelichtjes en 1 geur kaars. Ik gebruik momenteel Zarqa handcreme die erg fijn is en mijn handen lekker zacht maakt. Ik smeer altijd nog even met een bodybutter, nu gebruik ik Zen White Lotus, van de Thermen en zo word het steeds rustiger in huis. Het enige wat ik nog mis, is een spray voor op mijn kussen.
  Wat leuk om dit te zien en de creme van Collistar lijkt me ook echt heerlijk..

 • Avatar van Nathalie | insideandout.nl
  Reply Nathalie | insideandout.nl 17 november 2015 at 10:48

  Ik ben al bezig geweest met de grote “seizoens-wisseltruuk” op het gebied van haar en lichaamsverzorging. Maar het is nog niet zo koud geweest dat ik echt droge plekjes in mijn gezicht krijg.

  Overigens ben ik na je beschrijving wel heel benieuwd naar de Dr. van der Hoogg SOS creme!

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 17 november 2015 at 09:58

  Ik gebruik van de Collistar nu de milk en ik ben verslaafd. De cream bewaar ik voor de echte winter. Ik gebruik nu de pillow spray van Rituals. Ook echt heeeerlijk!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 november 2015 at 10:08

   Oeh, die van Rituals ken ik nog niet maar ‘moet’ ik nu ook maar eens proberen als deze op is. Thanks voor de tip!

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 17 november 2015 at 08:42

  Ook toevallig, ik spray ook elke avond voor het slapen gaan een pillow spray en heb hetzelfde dekbed.
  Zelfs de Dr. Van der Hoog gebruik ik ;-)
  Als handcreme heb ik een potje Yves Rocher winter balsem, een geweldige uitvinding die net wat vetter is (maar wel prima intrekt) maar echt een goddelijke en ontspannende geur heeft.
  Ideaal voor de nacht, door de ontspannende en zachte geur en romige substantie word je echt wakker met mega poezelige handjes.
  Als je de mogelijkheid hebt is deze echt aan te raden om een keer te proberen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 november 2015 at 10:09

   Hey, leuk zo dezelfde smaak haha! Dankjewel voor de tip van Yves Rocher, die ga ik onthouden :)

 • Avatar van bychristiana
  Reply bychristiana 17 november 2015 at 07:47

  Wat een fan-tas-tische foto’s Desiree;-) Heel erg leuk om te zien! Die Collistar crème is inderdaad zalig en ook hier een favoriet, ik gebruik hem in de ochtend vaak!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 november 2015 at 10:09

   Dankjewel voor je compliment!

 • Avatar van Esmé
  Reply Esmé 17 november 2015 at 07:09

  Ik vind je lampjes heel gezellig staan! En de pillow mist lijkt me ook fijn!

 • Avatar van PinkFairy
  Reply PinkFairy 17 november 2015 at 06:49

  Die lampjes zijn echt leuk!! Ik wil zoiets ook al een tijdje hebben, maar dan het liefst met wit en heel licht grijs.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 17 november 2015 at 06:43

  Wat een prachtig dekbedovetrek!
  Fijn dat jij deze huidverzorgingsproducten laat zien die je gebruikt voordat je gaat slapen.

  Xoxo

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 17 november 2015 at 06:34

  Ik vind je dekbedovertrekset echt heel erg mooi.,.Ik ga eens naar dat merk kijken :-)! Ook vind ik je bedroutine top, lekker snel :-)! Over zo’ rustgevende spray heb ik al meer gehoord en alles wat positief..misschien toch eens proberen, zodat ik niet meer iedere avond een paar uur ‘plafonddienst’ heb ;-)!

  • Avatar van Varenka W
   Reply Varenka W 17 november 2015 at 08:36

   Femke, ik heb exact hetzeldse dekbed gekocht, ook deze print & van flanel (= super soft ) bij ’t Kruidvat voor maar €12 of 14€ voor een twee persoons. Misschien een budget tip?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 november 2015 at 10:10

   Zo herkenbaar.. Ondanks zo’n rustgevende geur lig ik regelmatig wakker ’s nachts, alleen heeft dat meer te maken met een dreumes die niet wil doorslapen :(

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.