Beauty

Opgemaakte beautyproducten november 2015

13 november 2015

opgemaakte beautyproducten
Aan van die maandelijkse artikelen zoals deze word ik toch elke keer weer met mijn neus op de feiten gedrukt hoe snel de tijd voorbij vliegt. En wederom niet gedacht dat ik het mandje echt kon vullen, maar de afgelopen week ging het ineens hard. Eigenlijk best lekker om van mijzelf ook meer ‘oudere’ producten op te moeten maken voor ik weer verder mag met de nieuwe. Ik ben vast niet de enige die dat doet toch? Heerlijk om zo lekker wat kastruimte te creëren! Vandaag laat ik je weer de opgemaakte beautyproducten van de laatste tijd zien en of het aanraders zijn of niet..

opgemaakte beautyproducten
Dermalogica exfoliating body scrub. Aanrader! Een fijne en redelijk stevige bodyscrub in een crèmesubstantie die de huid niet uitdroogt. De Kneipp Morning Kiss douchefoam is samen met de Rivièra Maison douchefoam in de geur In The Clouds ook een aanrader. Ik blijf die schuimtextuur van zulke douchegels fijn vinden en de geur van beide producten is heel lekker fris en opwekkend.

Ik maakte deze maand ook twee deodorants op; de Dove original in dat kleine formaat. Een fijne deodorant, maar toch had ik het idee dat de bus sneller leeg ging dan een ‘normaal’ formaat hiervan, terwijl ze als het goed is even lang mee zouden moeten gaan.. Trouwens echt de perfecte deo als je houdt van zo’n schone en zeperige geur om je heen. Een jarenlange favoriete deodorant blijft de Nivea dry comfort roller. Ik ben sowieso meer fan van rollers (want: beter van het milieu, zuiniger en ik heb het idee dat het beter/langer werkt) maar ik gebruik de spraydeo’s vaak voor onderweg.

opgemaakte beautyproducten
Het product waarvan ik het echt heel erg jammer vond dat hij leeg raakte was de L’Occitane cleansing oil. Je hebt hem veelvuldig in favorieten van de maand en gezichtsroutines voorbij zien komen, maar nu is hij toch echt helemaal op. Het is dat ik nog andere make-upremovers heb staan, anders had ik deze gelijk nieuw gekocht maar ik weet zeker dat hij in de toekomst weer in huis gaat komen. Even op de droge huid over je make-up inmasseren, een beetje water erbij pakken en weer zachtjes masseren tot het helemaal milky is en dan met een lauwwarm washandje alles afnemen. Zo haal je in een paar minuutjes alle make-up van je gezicht en ogen, inclusief waterproof en langhoudende producten. Love it!

Paul maakte ook weer eens een beautyproduct op, namelijk de Rituals samurai magic shave scheercrème. Niet alleen ruikt dit product heerlijk, ook haalt hij er de beste resultaten mee zonder dat zijn huid uitdroogt. Paul scheert zijn hoofd meerdere keren per week kaal en gebruikt hem ook af en toe voor zijn baard en de pot gaat heel lang mee omdat het product redelijk zuinig in gebruik is. Echt een fijn verwencadeau voor je man/vriend/vader/broer voor de feestdagen als je weet dat hij zich nat scheert.

De lifting hals & decolleté crème van Dr. Pierre Ricaud.. Tsjah, wat moet ik ervan zeggen? Het product ruikt lekker, smeert lekker en maakt de huid zacht maar of ik echt wat heb gemerkt van een verstevigend effect? Nee..

Als laatste stopte ik ook deze Etos sensitive volume mascara uit de nieuwe collectie in mijn mandje. Niet omdat hij op was, maar omdat hij gewoonweg uitgedroogd was. Niks geks mee gedaan, bewaard zoals ik met andere mascara’s ook doe, maar hij werd al aardig snel aardig droog waardoor er niet meer mee te werken viel. Jammer, want hij deed wel goed zijn werk!

Wat was het laatste product wat jij leeg maakte en echt heel jammer vond?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Ann Ages Gracefully
  Reply Ann Ages Gracefully 14 november 2015 at 16:56

  Die decolleté crème heb ik ook in gebruik op het moment :) wat je zegt smeert lekker maar eigenlijk overbodig

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 14 november 2015 at 15:10

  De Kneipp Morning Kiss heb ik ook al eens geprobeerd, ruikt super lekker en is zo fijn in gebruik. En ik ben ook al jaren fan van de original geur van Dove. Ik heb ook al eens het compressed formaat gebruikt, maar ik had wel de indruk dat het ongeveer even lang meeging. Maar het idee is inderdaad wennen. Op een Dove event hebben ze de test gedaan door twee bussen deo (was wel een beetje verspilling, I know) een gewone en een compressed deo leeg te spuiten te samen. En het kwam overeen.

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 13 november 2015 at 16:26

  Wat heb je veel producten opgemaakt !

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 13 november 2015 at 14:57

  dat is aardig wat :D ik vlieg zelf echt altijd door nagellak remover en wattenschijfjes heen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 november 2015 at 15:10

   Ik neem wattenschijfjes sowieso niet mee in deze overzichten, dat zijn er echt TE veel :’)

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 13 november 2015 at 10:10

  Wat jammer van die mascara. Dat is toch het verschil tussen een dure en een goedkope, denk ik dan. Ik heb de mijne nog niet eens geprobeerd. Toch maar snel eens doen dan.

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 13 november 2015 at 09:31

  Ik heb dat ook met Etos mascara’s, weet niet wat dat is.
  Op zich zijn ze inderdaad wel fijn, maar als je afwisseld met andere mascara’s dan zijn ze helaas niet handig.
  Misschien is de nieuwe lijn verbeterd?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 november 2015 at 09:52

   Hey, wat toevallig dat jij dit ook zo ervaart.. Dit is trouwens een mascara uit de nieuwe lijn :(

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 13 november 2015 at 08:34

  Ja, leuk artikel altijd! Ik ga binnenkort ook een opgemaakt artikel schrijven want dat doe ik bijna nooit en heb wel een paar pareltjes opgemaakt :) Zoals een mega fijne concealer. Was echt zo jammer toen ie op was :(

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 november 2015 at 09:53

   Jaa, leuk! Kijk alvast uit naar jouw ‘opgemaakt’ artikel :)

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 13 november 2015 at 08:21

  Ik zeg al tijden dat ik de cleansing oil moet proberen. Hop, Kim, naar de winkel

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 november 2015 at 09:54

   Doen hoor, hij is echt heerlijk ♥

 • Avatar van Vanessa
  Reply Vanessa 13 november 2015 at 07:30

  Leuk om te zien wat je hebt opgemaakt. De Kneipp Morning Kiss douche foam is hier ook een favoriet!

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 13 november 2015 at 07:06

  De body scrub van Dermalogica lijkt me erg fijn. Ik heb deze alleen m’n lady speed stick opgemaakt wat ik erg jammer vond.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 13 november 2015 at 06:58

  Jeetje dat is pech van de mascara.
  Jammer dat het snel droog werd.
  De producten die je had opgemaakt zien er goed uit.

  Xoxo

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 13 november 2015 at 06:33

  Jammer dat de mascara van Etos zo snel droog is geworden! Je hebt weer fijne producten opgemaakt. Die cleansing oil klinkt goed, ik gebruik nu Take The Day Off van Clinique, die vind ik ook erg fijn.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 november 2015 at 09:55

   Die balm met dezelfde naam van Clinique? Die is zooo goed inderdaad ook! Ben echt dol op olie/balsem-reinigers <3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.