Beauty

Paula’s Choice bestaat 10 jaar!

26 november 2015

paula's choice trial set
Paula’s Choice bestaat alweer tien jaar en is een merk waarvan er bij mij altijd wel minstens één product in gebruik is. Ik ben persoonlijk heel erg fan van de AHA en BHA exfolianten, maar ook het Resist antoixidant serum is bijvoorbeeld één van mijn favorieten. Wist je dat het merk is opgericht door Paula Begoun, ook wel The Cosmetics Cop genoemd? Ik raadpleeg in ieder geval regelmatig haar cosmetic ingrediënt dictonary voor informatie over ingrediënten, Beautypedia voor goede reviews over enorm veel beautyproducten of pak er één van haar boeken bij die ik in de kast heb staan.

Om te vieren dat Paula’s Choice 10 jaar bestaat mag ik twee mooie en luxe trial sets verloten waarmee je het merk en enkele bestsellers binnen twee verschillende lijnen kan uitproberen om te kijken of het merk ook iets voor jouw huid is.

paula's choice trial set
Paula’s Choice Resist trial set voor de gecombineerde/vette huid (t.w.v. €43,00)
Deze set is geschikt om verschillende huidproblemen in één keer aan te kunnen pakken zoals tegelijkertijd acné en rimpeltjes hebben. De anti-aging producten herstellen tekenen van huidveroudering, houden een vette huid onder controle en geeft de vorming van nieuwe puistjes geen kans.

In de set zit een foaming cleanser die overtollig talg verwijdert en de huid schoon en fris maakt, een 2% BHA treatment die de poriën reinigt en verfijnt en het huidoppervlak zacht en glad maakt, een daily mattifying fluid met SPF30 die tekenen van veroudering voorkomt, de poriën verfijnt en de collageenproductie stimuleert en de clear skin hydrator: een gel-lotion voor de dagelijkse hydratatie van een huid met rimpels en puistjes.

paula's choice trial set
Paula’s Choice Resist trial set voor de normale/droge huid (t.w.v. €33,00)
Deze set is geschikt om huidveroudering tegen te gaan, vermindert zonschade, maakt de huid steviger, beschermt en geeft een mooie natuurlijke glow.

In de set zit een hydrating cleanser die zijdezacht aanvoelt en het gezicht reinigt en verfrist, het antioxidant serum wat huidcellen helpt te herstellen en de beschermende barrière van de huid versterkt, een barrier repair moisturizer die rimpels vermindert en een mooie glow geeft en een daily moisturizer met SPF25 die helpt om rimpels en bruine vlekjes te voorkomen en te verminderen.

Winactie
Beide setjes zijn dus meer gericht op de 30+ of oudere/rijpere huidtypes en wie weet is het ook wel leuk om mee te doen om je moeder, tante, zus of een andere vrouw die belangrijk is in jouw leven mee te kunnen verrassen? Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achter te laten onder dit artikel met hierin welke set je meer aanspreekt. Maar Curvacious volgen via Facebook is altijd een leuk extraatje :) Deze winactie loopt tot en met donderdag 3 december 2015, 23.59 uur en de winnaars krijgen achteraf persoonlijk bericht.

Heb jij ervaring met skincare van Paula’s Choice? Wat zijn jouw favorieten of waar ben je het meest benieuwd naar?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Annick Scholten
  Reply Annick Scholten 2 december 2015 at 19:58

  Wat een fijne actie! Ik ben dol op Paula’s Choice! Ik gebruik nu een product en ik ben er erg enthousiast over. Eindelijk iets dat helpt, daar heb ik het vele geld voor over, maar als studentje is een setje winnen wel interessant! Ik heb een droge/normale huid :). Wie weet is het ook wat voor mijn moeder voor kerst.

 • Avatar van zoë
  Reply zoë 1 december 2015 at 19:16

  Ik doe graag mee!
  Ik ga zelf voor het Paula’s Choice Resist trial setje, deze vanwege mijn vette huid en omdat ik vaak last heb van acné.

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 1 december 2015 at 09:04

  Ik ken dit merk alleen van naam maar heb er nog nooit iets zelf van gebruikt.
  Paula’s Choice Resist trial set spreekt mij het meeste aan en past het beste bij mijn huid.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 30 november 2015 at 23:50

  Wel van gehoord, maar nog niet eerder gebruikt. Zou het graag willen proberen

 • Avatar van Maartje
  Reply Maartje 30 november 2015 at 23:02

  Ik heb al veel goede berichten gehoord over de producten van Paula’s Choice! En daarom ben ik zelf ook erg benieuwd geworden. Deze winactie komt dus heel goed van pas! Mijn huid is de laatste tijd erg onrustig, en daarom zou ik graag het Paula’s Choice resist trial set willen winnen, om te kijken of de producten voor mijn huid ook goed werken! Ik volg je op instagram!
  Succes met het kiezen van de winnaars☺️ Fingerscrossed!

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 30 november 2015 at 21:19

  Oeh de Paula’s Choice Resist trial set voor de droge huid lijkt mij geweldig omdat ik altijd een droge huid heb (door ziekte) en zou deze graag willen verzorgen met deze geweldige producten :)

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 29 november 2015 at 20:30

  Wat een mooie winactie! Ik ben bekend met de boeken van Paula maar nog niet met haar producten. Ik maak graag kans op de trial set voor de gecombineerde/vette huid. Ik heb grove poriën en het zou fijn zijn als ik ze kan verfijnen. Ik ben met name benieuwd naar de BHA treatment want ik ben een van die dames die nog nooit een exfoliant heeft gebruikt.

 • Avatar van Lin van de Werf
  Reply Lin van de Werf 29 november 2015 at 20:03

  Wat een geweldige actie! Ik maak graag kans op de Paula’s Choice Resist trial set voor de gecombineerde/vette huid, omdat ik erg benieuwd ben of ik met deze producten inderdaad verschillende huidproblemen in één keer kan aanpakken. Naast beginnende rimpeltjes, droogtelijntjes en pigmentvlekjes heb ik namelijk ook (soms) last van puistjes, grove poriën en mee-eters.

 • Avatar van Marit
  Reply Marit 29 november 2015 at 19:08

  Ik ben heel erg benieuwd naar PC. Ik lees er altijd veel goeds over, maar het lijkt me altijd zo’n gedoe om te bestellen. Ik heb zelf een gecombineerde huid dus ik zou graag meedoen voor dat pakketje. Ik like je al op facebook.

 • Avatar van kempenaers
  Reply kempenaers 29 november 2015 at 19:02

  zou graag de Paula’s Choise resist trial set voor de normale huid eens willen uitproberen

 • Avatar van brants harry
  Reply brants harry 29 november 2015 at 19:00

  doe graag mee voor mijn vrouwtje voor de Paula’s Choise Resist trial set voor normale huid

 • Avatar van Myrthe
  Reply Myrthe 29 november 2015 at 13:52

  De foaming cleanser van de Paula’s Choice Resist trial set klinkt zooooo heerlijk! Een oppepper van jewelste die ik graag wil uitproberen.

 • Avatar van Sas van de Velde
  Reply Sas van de Velde 29 november 2015 at 13:04

  Ik doe graag mee aan deze actie voor mijn moeder. Ik kies voor de trial set voor de normale/droge huid. Ik heb er natuurlijk geen verstand van, maar ik denk dat deze het beste bij haar huid past. Ze fietst elke dag door weer en wind naar haar werk, dus ik denk dat haar huid wel een fijne oppepper kan gebruiken met een goed verzorgingsproduct.

 • Avatar van joze versteeden
  Reply joze versteeden 29 november 2015 at 12:36

  wow super win actie!! :) ik zou gaan voor de Paula’s Choice Resist trial set voor mijn lieve schoonmoedertje en je fb die like ik al :)

 • Avatar van EvK
  Reply EvK 29 november 2015 at 12:20

  Leuk!! Ik doe graag mee voor de gecombineerde/vette huid. Ik heb deze producten nog nooit gebruikt, dus ben erg benieuwd.

 • Avatar van anica aarts
  Reply anica aarts 28 november 2015 at 20:15

  ik ben met alles blij

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 28 november 2015 at 16:59

  Paula’s Choice Resist trial set, zou ik graag willen proberen, ben erg benieuwd naar de producten.
  Een erg leuke win actie !!.

 • Avatar van sannekje68
  Reply sannekje68 28 november 2015 at 16:48

  Ja hoor, jong van geest maar mijn gezicht zegt toch echt wat anders ;-) goede verzorging is zo belangrijk, ik ga voor normale/droge huid.

 • Avatar van Benthe
  Reply Benthe 28 november 2015 at 10:53

  Wat een prachtige win actie! Ik volg je al heel lang op instagram, nu op Facebook, en ik bekijk altijd met onwijs veel plezier je blog! Ik word er zo vrolijk van, ook van je filmpjes! Ik zou de set voor een droge huid graag winnen voor mijn mama, het is bijna sinterklaas en ik ben niet in staat een cadeau te kopen, maar ik zou haar wel heel graag willen verrassen met iets moois als dit ??

 • Avatar van Fenny
  Reply Fenny 28 november 2015 at 09:38

  Leuke winactie :) ik heb al veel goede dingen over de producten van Paula’s Choice gehoord en daarom zou ze graag zelf eens uit proberen! De Paula’s Choice Resist trial set voor de gecombineerde/vette huid (t.w.v. €43,00) is perfect voor mijn huid. Héél fijn om de verschillende huidproblemen zoals acné en rimpeltjes in één keer aan te kunnen pakken! Wie wil dat nu niet?!

 • Avatar van Jeanfrance
  Reply Jeanfrance 28 november 2015 at 09:27

  Ik doe graag mee voor de normale/droge huid. Dit is een fatastisch product volgens mijn moeder. Zelf nog nooit gebruikt maar merk wel dat mijn huid het nodig heeft op mijn leeftijd.

 • Avatar van bee
  Reply bee 28 november 2015 at 07:33

  Hoi, ik doe ook graag mee voor de normale/ droge huid set. In haar producten lijn ben.ik ook zo benieuwd naar de body oil spray.
  Superrrspannend dit! Voelt n.beetje alsof ik ook mn schoentje zet ;)

 • Avatar van Grete Karina
  Reply Grete Karina 27 november 2015 at 20:11

  Mijn (oudere) huid wel wat extra’s gebruiken en ik doe mee!
  Paula’s Choice Resist trial set voor de normale/droge huid past het best bij mij en die luxe trial set zou ik graag winnen.
  Nu maar duimen…..
  Groeten en fijn weekend,
  Grete Karina

 • Avatar van sabrina
  Reply sabrina 27 november 2015 at 19:58

  Ik doe graag mee voor de droge huid pakketje. En dan niet voor mijn moeder maar voor mezelf :)
  Ik heb hun producten nog nooit gebruikt maar les altijd wel goede verhalen dus wil zeker eens proberen!

 • Avatar van marijke raeijmaekers
  Reply marijke raeijmaekers 27 november 2015 at 16:31

  klinkt heel goed dan ga ik voor een setje voor de normale huid

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 27 november 2015 at 15:26

  Paula’s Choice Resist trial set voor de normale/droge huid omdat ik wel oud wil worden maar er niet oud uit wil zien!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 27 november 2015 at 15:10

  Oh ik doe heel graag mee voor de
  Paula’s Choice Resist trial set voor de normale/droge huid. Ik heb twee pigmentvlekken op mijn wang en hoop dat deze set helpt om ze iets te verminderen. Je Facebook pagina volg ik. Mooie actie!

 • Avatar van Mieke Degol
  Reply Mieke Degol 27 november 2015 at 13:40

  Ik heb al veel goeds gehoord over de 2% BHA treatment en ben er enorm benieuwd naar. Met mijn vette en onzuivere huid (na de 30 kan je het geen jeudgpuistjes meer noemen ..) heb ik wel nood aan wat salicylzuur op dagelijkse basis. Ik doe dus mee voor de set voor gecombineerde/vette huid.

 • Avatar van Gea Vd Hoff
  Reply Gea Vd Hoff 27 november 2015 at 12:55

  Leuk! mijn huid is gecombineerd en nu ik over de 40 ben komen er wat lijntjes rond ogen en mondhoeken. Ik zit niet in de positie om dure verzorgingsproducten te gebruiken, maar zou het natuurlijk wel graag willen uitproberen.
  De producten van Paula’s Choice beloven precies wat mijn huid nodig heeft.

 • Avatar van Corinne
  Reply Corinne 27 november 2015 at 11:27

  Wat een mooie kans om mijn hard achteruit hollende huidje een boost te geven. Ik zou graag het setje voor de oudere huid voor mezelf onder de kerstboom willen leggen!

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 27 november 2015 at 05:04

  De set voor normale/droge huid lijkt me ideaal voor mijn zusje, beter voorkomen dan genezen, nietwaar?

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 27 november 2015 at 01:09

  Wat leuk, alweer een winactie, dat is echt fijn. Ik heb al veel gelezen over de producten van Paula’s Choise, maar heb ze nooit kunnen proberen. Het tweede setje zou ik graag willen proberen en natuurlijk volg ik je op Facebook.

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 26 november 2015 at 22:55

  Graag zou ik het proberen! Ik heb een vrij vettige huid en op mijn 39e nog steeds last jeugdpuistjes
  ;-)

 • Avatar van iulia van empel-stamate
  Reply iulia van empel-stamate 26 november 2015 at 22:52

  Het setje voor de gecombineerde/vette huid wil ik best eens uitproberen!Ik ben heel benieuwd.

 • Avatar van Donja
  Reply Donja 26 november 2015 at 22:46

  Woehoe.. ❤️ it! Heb op mijn 42e totaal niets te klagen, maar mijn huid schreeuwt nu wel om de nodige verzorging ; “feed me” ?…. Categorie; normaal/droge huid dus.. voor een rijpere huid ☺️?.. Liefs

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 26 november 2015 at 22:36

  Wat een super toffe winactie! Ik zou heel graag eens de producten van Paula’s Choice willen proberen. Ik doe graag mee voor de Resist trial set voor de gecombineerde/vette huid.

 • Avatar van Ling Choi
  Reply Ling Choi 26 november 2015 at 22:20

  Zoveel goeie verhalen gehoord over Paula’s Choice en ik ben er eigenlijk best benieuwd naar de producten. Nu kan je er winnen en dat is heel leuk. Ik zou graag de Paula’s Choice resist trial set willen testen. De winkans is klein maar ik kom toch een poging wagen. En nu maar hopen op een portie geluk!

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 26 november 2015 at 21:59

  Tien jaar alweer… Had ik destijds maar van het bestaan geweten, dan was ik vast sneller van mijn jeugdpuistjes af. Nu ben ik halverwege de twintig en klaart mijn huid eindelijk weer op. Al weer even geleden kocht ik de Weekly Exfoliating Treatment om te helpen met de littekens, en die bevalt me erg goed! Ik denk dat de hele lijn voor vette/combo huid me goed zal bevallen… Ik doe mee!

 • Avatar van Agnes
  Reply Agnes 26 november 2015 at 21:59

  Ha Desiree, ik ben erg benieuwd naar Paula’s Choice. In Amerika is ze een echte guru en zeer kritisch. Het setje Paula’s Choice Resist Trial zou ik wel uit willen proberen. Ideaal setje ook voor een vakantie.

 • Avatar van Daphne
  Reply Daphne 26 november 2015 at 21:47

  Hoi,

  Heel toevallig heb ik vanavond 2 proefpakketjes voor de normale en gecombineerde huid bij Paula’s choice besteld.
  Ik ben erg benieuwd hoe de 2% BHA treatment bevalt als 30+ ;)

 • Avatar van jewelaholic
  Reply jewelaholic 26 november 2015 at 21:42

  Wat een leuke actie! Ik zou graag het setje voor de normale/vette huid. Ik heb al zoveel geprobeerd en blijf steeds met een gedeelte zitten thv neus en kin dat vettig blijft.
  Jouw Facebook vind ik al een heel lange tijd ‘leuk’.

 • Avatar van Sophie
  Reply Sophie 26 november 2015 at 21:28

  Heel toevallig heb ik gister de AHA exfoliant gekocht, omdat ik die ook eens wilde proberen (normaal gebruik ik de BHA exfoliant, waar ik enorm tevreden over ben)! Maar aangezien ik eigenlijk een gecombineerde/vette huid heb, zou ik heel graag meeloten naar dat setje. :)

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 26 november 2015 at 21:08

  Ik ben dol op dit merk, maar het is helaas net iets boven mijn budget. Deze prijs zou ik dan ook dolgraag winnen. Vooral de resist trial set lijkt me het uitproberen waard :)

 • Avatar van Theresia
  Reply Theresia 26 november 2015 at 20:58

  Ik heb Paula’s Choice wel eens gebruikt en ik zou het graag nog een keer willen gebruiken.

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 26 november 2015 at 20:47

  Ik wil graag setje 1 winnen: mijn “rijpere” huid is weliswaar vochtarm, maar daarnaast vet en met ontstekingen. De ideale verzorgingslijn heb ik nog niet gevonden….

 • Avatar van Ann Ages Gracefully
  Reply Ann Ages Gracefully 26 november 2015 at 20:35

  Ik doe graag mee voor de normale/droge huid. Ik heb onlangs een product van Paula getest waar ik niet zo blij mee was maar ik hoor zulke goede verhalen dat ik het merk toch nog graag een kans wil geven.

 • Avatar van Danny
  Reply Danny 26 november 2015 at 20:25

  Ik wil mijn vrouw graag verrassen met de Paula’s Choice Resist trial set voor de normale/droge huid. In de winter heeft ze altijd erg last van een gevoelige huid dus misschien kan Paula’s Choice haar huid laten stralen.

 • Avatar van Liesbeth Barto
  Reply Liesbeth Barto 26 november 2015 at 20:10

  Heel graag waag ik een kansje voor de set voor de gecombineerde/vette huid. Want die heb ik wel, een gedeeltelijk vette huid, en dan meer op mijn voorhoofd. Ik volg je via facebook :)

 • Avatar van Nathalie | insideandout.nl
  Reply Nathalie | insideandout.nl 26 november 2015 at 20:01

  Ik ben sinds enige maanden mijn cosmeticastash compleet proefdiervrij aan het maken, maar aan Paula’s Choice ben ik nog niet toegekomen! Ik ben eerst mijn basics een beetje aan het inwisselen met budget producten, om vanaf daar verder te zoeken. Ik ben ontzettend benieuwd naar Paula’s Choice, omdat ik er zo veel goede dingen over hoor! En jeetje wat een super specifieke problemen tackelen ze, dat klinkt echt waanzinnig!

  Ik zou als 30 plusser graag meedingen aan het setje voor een normale tot droge huid. Want die heb ik ;)

 • Avatar van Dominique Verzijde
  Reply Dominique Verzijde 26 november 2015 at 19:52

  Ik zou graag willen winnen omdat ik een gevoelige huid heb die neigt naar couperose. Dus een goede bescherming is essentieel.

 • Avatar van BeautyOpinie
  Reply BeautyOpinie 26 november 2015 at 18:50

  Wat een leuke actie! Ik waag heel graag een gokje voor de Paula’s Choice Resist trial set voor de normale/droge huid. Ik vind de Paula’s Choice producten die ik tot nu toe heb gebruikt erg fijn, vooral de chemische exfolianten.

 • Avatar van margriet kuper
  Reply margriet kuper 26 november 2015 at 18:43

  Paula’s Choice Resist trial set zou ik graag testen. Zoek nog steeds naar DE producten en lees hier veel goeds over.

 • Avatar van Didi
  Reply Didi 26 november 2015 at 18:31

  Heel veel (goede dingen) gelezen over dit merk, zou het graag zelf eens proberen. Heb een droge huid dus zou gaan voor dat setje. Maar ook zonder win actie staat deze ziezo nu op mijn feestdagen-wishlist ;-)) groetjes Didi

 • Avatar van leone
  Reply leone 26 november 2015 at 17:37

  De set voor de normale huid. heb eigenlijk een vochtarme huid, dus ben benieuwd hoe dit uitpakt…

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 26 november 2015 at 17:36

  Nou, een cadeautje voor mamlief voor Kerst is altijd welkom, aangezien ik hier vrij weinig aan heb wil ik haar hier graag blij mee maken, de Paula’s Choice Resist trial set lijkt mij hiervoor perfect!

 • Avatar van Debbie
  Reply Debbie 26 november 2015 at 17:36

  Hi,

  Ik heb nog nooit wat van Paula´s Choice geprobeerd. Heb de laatste tijd best veel last van puistjes en de rimpeltjes beginnen langzaam te verschijnen. (34 Jr)

  Ik ga voor de Paula’s Choice Resist trial set voor de gecombineerde/vette huid.

  Gr,
  Debbie

 • Avatar van Marisca
  Reply Marisca 26 november 2015 at 17:31

  Ik ken dit merk alleen van horen zeggen, heb het zelf nog nooit gebruikt maar ben erg benieuwd. Ik zou graag de set voor een normale / droge huid willen proberen. Nu de verwarming weer aan staat, merk ik dat mijn huid droger en trekkeriger aanvoelt dus het kan wel iets extra’s gebruiken. En het zou goed passen bij mijn ouder wordende huid (ben inmiddels 42). Ik doe dus graag mee. :-)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 26 november 2015 at 17:30

  Wauw, ik ken dit merk niet maar ben zo benieuwd naar de Paula’s Choice Resist trial set omdat ik tekenen van huidveroudering heb en de hyuid van het gezicht wil laten stralen.
  Maar ook een vette huid.
  Ben er erg benieuwd naar……

  Xoxo

 • Avatar van Barbera
  Reply Barbera 26 november 2015 at 17:14

  Ik ken het merk nog niet, maar zou mezelf graag laten verwennen met het setje voor de droge/normale huid. Wie weet zijn dit dan eindelijk de huidverzorgingsprodukten waar ik al zo lang naar op zoek ben….

 • Avatar van Regina Cocco
  Reply Regina Cocco 26 november 2015 at 16:53

  Wat een leuke actie.
  Ik heb al veel gehoord over Paula’s choice maar nog nooit gebruikt.
  Ik ben héél benieuwd naar het setje voor de normale/droge huid.

 • Avatar van ilsiee
  Reply ilsiee 26 november 2015 at 16:49

  Superrr! Dat lijkt me heeerlijk. Al veel over gehoord maar zelf ook nog niks van dit merk geprobeerd.. Ben erg benieuwd naar de producten voor de vette huid..
  Groetjes ilsiee

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 26 november 2015 at 16:42

  Wat een leuke winactie. Heb al veel over het merk gehoord maar zelf nog nooit iets van gekocht. Weet niet eens of het wel in België te koop is. ik heb een normale tot droge huid en wil dus graag meedoen voor die set. Ben echt benieuwd naar de producten.

 • Avatar van Angela
  Reply Angela 26 november 2015 at 16:39

  Oei. Die wil ik wel winnn. Ik zou dan voor de gecombineerde/vette hud gaan. Ik ken Paula’s Choice van naam, maar gebruik (nog) geen producten.
  Ik ben wel iemand die iedere dag netjes haar gezicht verzorgd, het heel belangrijk vind en ook nog eens 30+ is ??

 • Avatar van HC DenHaag
  Reply HC DenHaag 26 november 2015 at 16:26

  Ben persoonlijk niet bekend met het merk maar kreeg via via de link dus ben perfect om uit te proberen Denk ik. Graag de vette acne huid set

 • Avatar van May
  Reply May 26 november 2015 at 16:06

  Ik ben dol op Paula’s Choice! Heb zelf ook meerdere producten van haar/dit merk en het helpt echt! Ik zou dit pakketje graag voor mijn moeder willen winnen. Ze gebruikt nu helemaal geen producten, ze wast haar gezicht alleen af met water, wat lipstick en ze is good to go! Maar ze is de laatste tijd wel enorm ontevreden over haar huid, aangezien ze zegt dat haar huid aanzienlijk is verslechterd en dan maakt ze zich ook nog zorgen over de rimpeltjes. Ze koopt geen (dure) huidproducten meer want ze gelooft d’r niet in, nadat ze zo’n set had gekocht bij de Douglas wat dus niet echt hielp (juist het tegenovergestelde). Ik zou graag de Paula’s Choice Resist trial set voor haar willen winnen, aangezien ze in tegenstelling tot mijn gecombineerde huid een best droge huid heeft. En hopen dat het ook goed zal doen voor haar! :)

 • Avatar van Tamara TS
  Reply Tamara TS 26 november 2015 at 16:02

  Leuke actie! Ik heb nog nooit iets van dit merk gebruikt, dus ik ben heel benieuwd. Ik ben (helaas) ook al 30+, vanaf volgende week zelfs al 33+, dus ik kan alle hulp die ik kan krijgen wel gebruiken. ;) Ik heb een droge huid, dus ik zou graag meedoen voor het tweede setje.

 • Avatar van Céline
  Reply Céline 26 november 2015 at 15:51

  Superleuk! Ik heb zelf een paar puistjes door een heleboel stress op school maar op m’n 24 voel ik me een beetje te oud om clearasil af te rekenen bij de etos haha! (clearasil is trouwens natuurlijk een ramp voor elke leeftijd bah!) Dus ik zou heel graag het setje voor de gemengde/vette huid winnen zodat ik kan kijken of dit mij van die irritante dingen kan afhelpen :)
  Xxx Céline

 • Avatar van Cynthia
  Reply Cynthia 26 november 2015 at 15:31

  Ik doe mee! Wil graag het setje voor de vette huid winnen ? Ik vind je ook al lang leuk op Facebook!

 • Avatar van Mel
  Reply Mel 26 november 2015 at 15:20

  Paula’s Choice Resist trial set voor de normale/droge huid die zou ik graag willen proberen, lijken mij heerlijke producten en ben daarom zeer benieuwd !!!

 • Avatar van Alice Furlan
  Reply Alice Furlan 26 november 2015 at 15:19

  Awesome giveaway!
  My mom has combination skin and I have been trying to get her on a good skincare regime for a few years now but she hasn’t found anything she really loved! the trial set for combination skin would be perfect as a christmas present for her!

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 26 november 2015 at 15:13

  Ik zou graag mijn moeder willen verrassen met dit mooie setje. Ze heeft een droge huid en dan kan ze wel goede producten gebruiken!

 • Avatar van Carola
  Reply Carola 26 november 2015 at 15:07

  Oh wauw.. die zou ik graag voor mijn mams van 51 winnen ze heeft geloof elk merk voor de droge huid al geprobeerd maar krijgt heel vaak uitslag bultjes

 • Avatar van Kika
  Reply Kika 26 november 2015 at 14:56

  Ik zou graag met dit merk kennis willen maken. Mijn voorkeur gaat uit naar resist trail set.

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 26 november 2015 at 14:49

  ik laat me altijd graag verrassen door iets nieuws

 • Avatar van Carine
  Reply Carine 26 november 2015 at 14:46

  Leuke actie! Het setje voor de droge/normale huid wil ik best eens uitproberen! Huid ziet af in de koudere perioden. Dus ik hoop …

 • Avatar van Lysianne
  Reply Lysianne 26 november 2015 at 14:33

  Ben zaterdag 30 geworden, omg big 3-0 haha kan dus wel een setje gebruiken :-p
  Zou de trial set voor de normaal/droge huid graag eens proberen..

 • Avatar van BEAU
  Reply BEAU 26 november 2015 at 14:32

  Ik zou de winactie eerst overslaan maar toen las ik de leeftijd en toen dacht ik meteen …meedoen, ik hoor en lees veel lovende dingen over Paula’s Choice maar heb tot nu toe nog nooit iets van dit merk geprobeerd. Ik heb een gemengde huid dus ik zou graag meedoen aan de winactie met het eerste setje :-)

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 26 november 2015 at 14:27

  Altijd al nieuwsgierig geweest naar de producten van Paula´s choice. Een vriendin uit Amerika gebruikt ze altijd. Wil graag Paula’s Choice Resist trial set proberen.

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 26 november 2015 at 14:26

  Klinkt heel goed!!! Ik denk dat de Paula’s Choice Resist trial set heel goed bij mijn mama`s huid zou passen, en als belangrijkste vrouw in mijn leven zou ik haar daar graag mee verrassen :-)!

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 26 november 2015 at 14:10

  Wat een leuke winactie! Ik heb één product van Paula’s Choice en dat is een exfoliant. Ik vind het een fantastisch product, maar helaas wel best prijzig. Daarom doe ik graag mee voor de Paula’s Choice resist trial set. Ik ben vooral benieuwd naar de foaming cleanser!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.