Beauty

s.Oliver | Outstanding Women

24 november 2015

oliver outstanding women
Eind van de zomer lanceerde dit kledingmerk met s.Oliver Outstanding weer een nieuwe geur in hun collectie. Hij is er in een mannen- en vrouwenvariant en is een verrassende budgettip die ik graag nog met je wil delen. De feestdagen staan weer voor de deur dus goede budget finds zijn dan helemaal welkom, toch? De geur is namelijk lekker vrolijk en is perfect om de winterblues nog even mee op afstand te houden. Lees verder voor meer informatie, foto’s en de geurbeleving.

s.Oliver Outstanding Women is opgebouwd uit de volgende geurnoten:

Topnoten: framboos, rode bessen en mandarijn
Middennoten: lelietje-van-dalen, pioenroos en fresia
Basisnoten: vanille, cederhout en sandelhout.

oliver outstanding womenoliver outstanding women

Terwijl ik normaal helemaal geen fan ben van zoete parfums, vind ik dit er eentje waarvoor ik graag een uitzondering maak. Op de één of andere manier doet de combinatie van de geurnoten en hoe hij zich op mijn huid ontwikkelt me denken aan een bepaalde geur vanuit mijn jeugd. Toch bijzonder hoe dat werkt bij geuren..

De geur begint zeker heel fris en een tikkeltje zurig, pept je meteen op en maakt lekker wakker. Maar al snel ruik ik op mijn huid de pioenrozen terug in een warmzoete combinatie met de vanille en houtnoten. Het is geen heel erg bijzondere geur, maar wel eentje waar ik erg vrolijk van word. Hij blijft op mijn huid zo’n 4/5 uur goed te ruiken, daarna is even opnieuw aanbrengen wel aan te raden.

Het flesje is met de koraalroze dop en polka dots lekker vrolijk en dat past goed bij dit type parfum. Ik denk dat veel vrouwen hem lekker zullen vinden en daarmee is dit ook zeker een tip voor de eventuele mannen die dit lezen en op zoek zijn naar een leuk en betaalbaar cadeau idee voor de aankomende feestdagen ;) Tip: ook parfum geschenksets zijn rond deze tijd van het jaar volop te vinden en maken een cadeautje helemaal af. Niet alleen zit het vaak in een leuke verpakking, ook zijn het vaak goede deals met leuke extraatjes!

oliver outstanding women

s.Oliver Outstanding Women is verkrijgbaar in 30ml en 50ml eau de toilette en er is ook een bijpassende deodorant spray, showergel en hand & bodylotion van verkrijgbaar. Je vindt deze geur bij verschillende (online) drogisterijen en parfumerieën.

30ml eau de toilette, €17,99
50ml eau de toilette, €25,95
150ml showergel, €9,95
150ml hand & bodylotion, €9,95
75ml deodorant spray, €11,95

Welke geur of geurencombinatie brengt jou helemaal terug naar je jeugd?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. 

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 25 november 2015 at 11:16

    Het ziet er leuk uit, maar het trekt me niet echt aan, maar misschien is dat wel heel anders als ik het ruik.
    De geur van een warme zomerdag, een dag waarop er hooibalen gemaakt worden en wij daar als kind tussen liepen te springen en te spelen…..dat brengt me terug naar mijn kindertijd :-)

  • Avatar van beautifulday4makeup
    Reply beautifulday4makeup 24 november 2015 at 08:49

    IK denk dat dit een heerlijk zoete geur is, die ik graag zou hebben door de Frambozen

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 24 november 2015 at 06:53

    Dat zijn mooie verpakkingen.

    Xoxo

  • Avatar van jeapiebel
    Reply jeapiebel 24 november 2015 at 06:42

    Ik vind de verpakking erg schattig, kan makkelijk als cadeauset worden gebruikt. Normaal vind ik ook de zoete geur minder, al vind dat sommige merken een hele mooi geur utbrengen op de markt. De geur van grasmaaien brengt me terug naar mijn jeugd. ;-)

  • Avatar van Femke
    Reply Femke 24 november 2015 at 06:39

    Ik ben denk ik één van de weinige meiden die dit nooit heeft gebruikt vroeger. Ik zou het merk nu ook niet zo snel aanschaffen.. Ik vind de vormgeving van de producten gewoon wat te kinderlijk ofzo, niet helemaal mijn smaak. Erg he haha!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.