Beauty

Skins Cosmetics Classic Box (unboxing)

10 november 2015

skins cosmetics classic box
Het prachtige Skins Cosmetics is alweer 15 jaar lang in Nederland en was in 2000 de eerste winkel waar uitsluitend niche merken werden verkocht die tot dan niet in Nederland verkrijgbaar waren. Inmiddels is Skins uitgegroeid tot een begrip onder de beautyliefhebbers en ook ik voel me elke keer weer als een kind in een snoepjeswinkel als ik in een Skins filiaal ben. Vanwege het 15-jarige jubileum hebben ze een mooie Skins Cosmetics Classic Box uitgebracht waarin verschillende best sellers zitten en waar je zo op een leuke manier kennis mee kan maken. Ik unbox deze luxe beautybox met je, lees en kijk je mee?

skins cosmetics classic box
Als je de doos open doet zie je gelijk dat er 11 producten in te vinden zijn van verschillende merken en verschillende productcategorieën. In de box zitten de volgende producten:

By Killian, Love don’t be shy (eau de parfum, travelsize 7,5ml)
Rosebud Salve, original multi balm (fullsize, 22g)
Diptyque baies geurkaars (travelsize, 35g)
Eve Lom cleanser & cloth (travelsize, 20ml)
Laura Mercier faux lash mascara (fullsize)
REN Clean Skincare moisturising cream (travelsize, 15ml)
Antonia’s Flowers, Tiempe Passate (eau de parfum, travelsize, 5ml)
Gamila Secret precious pomegranate soap (travelsize, 30g)
Hair Blax (8 stuks)
Philip B. shampoo (travelsize, 60ml)
E. Coudray body cream (travelsize, 30ml).

Wat een heerlijkheid aan producten, hier word ik heel erg vrolijk van en ik kijk er gelijk naar uit om alles te besnuffelen en uit te gaan proberen ♥

skins cosmetics classic box
skins cosmetics classic box
De Philip B. nordic wood hair & body shampoo is er eentje zonder SL(E)S en erg mild voor de hoofdhuid en je lichaam. Ruikt lekker fris en groen, heel uniseks en doet z’n werk goed. Ik heb deze zepen van Gamila Secret al meerdere keren gehad en als je er eenmaal aan gewend bent is hij heel fijn voor je lichaam, handen en gezicht. Oh, je kan er trouwens ook goed mee scheren omdat de substantie wat ‘slijmerig’ is. Ik had deze faux lash mascara van Laura Mercier al een tijdje in gedachten om eens uit te gaan proberen vanwege alle positieve reviews die erover te vinden zijn en ja.. deze is echt goed!!

De Antonia’s Flowers Tiempe Passate is een enorm gewilde en geliefde geur. Je ruikt er bergamot cyclamen, rozen, salie, mimosa, ceder, vetiver en ambrette in wat een warme en bloemige geur maakt. De Diptyque Baies geurkaars ruikt naar rozen en bessen en heeft wat verwarmends over zich heen. De geur die je ruikt bij het branden is echt heel intens, waardoor je hem na een korte periode al uit kan doen en de geur door de warme was nog lang wordt verspreid. Ik vond in de box ook nog een geurhanger van Frederic Malle in de geur Russian Nights die lekker kruidig is en ik in de auto ga hangen ♥

skins cosmetics classic box skins cosmetics classic box
By Kilian Love, don’t be shy is een eau de parfum uit de Loevre Noire Collection en ruikt naar een zoete combinatie van onder andere oranjebloesem, marshmallow, jasmijn, vanille en muskus. Heerlijk vrouwelijk en romantisch! De E. Coudray body cream in de geur Jacinthe & Rose heeft verder geen geuruitleg nodig dan lekker zacht en bloemig. Voelt hydraterend aan op de huid en trekt snel in zonder vettig laagje achter te laten. Handig voor in de haren zijn de Hair Blax transparante elastiekjes die het haar niet afbreken en gemakkelijk uit je haar te halen zijn. Ik heb zelf kort haar, maar vind ze bij m’n dochtertje heel fijn in gebruik.

De Rosebud Salve is eigenlijk zo’n onmisbaar product voor de wintermaanden en kan je gebruiken voor je lippen maar ook droge plekjes op je lichaam en kan zelfs bij luieruitslag gebruikt worden. Deze Eve Lom cleanser met mousseline doekje stond ook nog op mijn lijstje om eens te gaan proberen, dus dat ik er nu kennis mee heb kunnen maken is top! Er zitten verschillende oliën in die je op je droge huid inmasseert en vervolgens met lauwwarm water en het doekje afneemt. Zo vervangt hij make-upremover, exfoliator en toner. Het product is zuinig in gebruik dus met dit potje kan ik wel even vooruit, maar hierna komt hij zeker als fullsize in huis. Als laatste de REN daily supplement moisturising cream is een goede hydraterende crème met voedende boters en oliën en vitamines en erg fijn voor de wintermaanden. Ruikt lekker, trekt snel in, is zuinig in gebruik en laat de huid zacht en soepel aanvoelen.

skins cosmetics classic box
Ik vind dit echt een prachtige box! Alleen al de waarde van de drie fullsize producten (de Rosebud Salve, Hair Blax elastiekjes en Laura Mercier mascara) is samen al meer dan €40,- en de totale waarde is ongeveer €130,-. Leuk om allemaal nieuwe merken, geuren en producten te leren kennen en fijn dat de travelsizes geen standaard proefjes zijn maar wel echt mooiere en grotere verpakkingen zodat je een product ook echt even goed kan uitproberen.

De Skins Cosmetics Classic Box is verkrijgbaar voor €40,00 via de Skins webwinkel. Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht en mocht je nu meer bestellen dan krijg je bij bestellingen boven de €90,00 ook nog een geurkaars cadeau.

Spreekt deze box jou aan? Welke merken of producten van Skins Cosmetics zou jij wel eens willen uitproberen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van beautifulday4makeup
    Reply beautifulday4makeup 11 november 2015 at 12:07

    Wat een prachtige inhoud heeft deze box

  • Avatar van Lysianne
    Reply Lysianne 10 november 2015 at 22:23

    Jaaaa ik heb em ook, ik had ’34’ als geurkaarsje, love iT!!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 11 november 2015 at 09:57

      Oehhh, de geurkaarsen van Diptyque zijn zo lekker he. 34 is die warme/winterse geur volgens mij, heerlijk!

  • Avatar van Ann Ages Gracefully
    Reply Ann Ages Gracefully 10 november 2015 at 21:08

    Hele fijne box. Ik heb hem nu een paar keer voorbij zien komen maar ik mag niet van mezelf hahaha. Wil hem wel heel graag dus wellicht dat ik deze blogpost per ongeluk even doorzet naar mijn kids :) Hint-hint

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 10 november 2015 at 19:26

    Voor liefhebbers van beautyproducten is dit een fijne inhoud!

  • Avatar van femkedj
    Reply femkedj 10 november 2015 at 18:22

    Wat een leuke box. Ik heb nog nooit iets bij (/van) Skins gekocht dus deze box zou eigenlijk wel een hele goede zijn voor mij. Wat een fijne prijs ook, ik ga deze box eens even overwegen :-)!

  • Avatar van Manon Boerakker
    Reply Manon Boerakker 10 november 2015 at 16:54

    Wat een goed gevulde box !

  • Avatar van Petra
    Reply Petra 10 november 2015 at 16:02

    wat een prachtige box, dit is wel een box waar ik heel gelukkig mee zou zijn….naar de zeep van Gamila secrets ben ik best wel erg nieuwsgierig ( ben ook wel een beetje gevallen voor de klassieke verpakking) en ook de laura mercier mascara lijkt mij heel fijn in gebruik…dus lieve, lieve , lieve kerstman, graag even deze box in mijn kerstsokje …dan leg ik een bakje hooi neer voor Rudolpje… :-)

  • Avatar van Esmée
    Reply Esmée 10 november 2015 at 14:59

    Deze box lijkt me erg gaaf! Leuk artikel!

  • Avatar van Willemse
    Reply Willemse 10 november 2015 at 10:48

    OEH wat een pareltje deze box!
    De prijs valt me nog mee eerlijk gezegt voor wat je er voor terug krijgt.
    Ook leuk om cadeau te doen voor als je echt niks weet te geven,hij is zo gevarieerd dat er altijd wel wat tussen zit waar je blij van word.
    In mijn geval……..van alles wat deze box bevat hahaha.
    Fijne review weer.

  • Avatar van Karen
    Reply Karen 10 november 2015 at 10:18

    Oh wat een heerlijke box. Leuk om cadeau te doen tijdens de feestdagen ook. Een aantal producten ken ik al, maar veel ook niet.

  • Avatar van Sjess
    Reply Sjess 10 november 2015 at 09:17

    Ik vind ‘m erg interessant! Heb ook getwijfeld of ik ‘m wel of niet zou bestellen, maar heb toch besloten het niet te doen. De producten zijn prachtig en ook zeker de moeite waard, maar er zit niks tussen waar ik écht bij voorbaat al blij van word. En ben eerlijk gezegd ook wel een beetje bang dat er iets tussen zit waar ik dan helemaal verslaafd aan raak ;). Heb tot nu toe de lokroep van Skins nog kunnen ontlopen :’)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.