Beauty

The Body Shop | Fuji Green Tea ultimate luxuries

12 november 2015

fuji green tea ultimate luxuries
Oh, yes! The Body Shop komt dit jaar met een uitgebreide Kerstcollectie vol nieuwe producten en feestelijke cadeausets. Vandaag laat ik het Fuji Green Tea ultimate luxuries cadeaupakket aan je zien met informatie, foto’s en reviews. Een prachtig pakket om te ontvangen of te geven waar je ook nog wat moois mee bereikt, want met elk cadeaupakket wat verkocht wordt zorgt The Body Shop er samen met de internationale organisatie WaterAid voor dat een hele familie in Ethiopië één dag schoon water krijgt. Mooi!

De geur van deze Fuji Green Tea lijn is heerlijk fris en toch ergens ook wat kruidig tegelijk. Je ruikt er groene thee, bergamot, citroen, jasmijn, camelia en viooltjes in. Deze lijn is geïnspireerd op de Japanse groene theeceremonie en werkt lekker opwekkend. Daarnaast zit groene thee vol met antioxidanten, heeft het een ontgiftend effect en helpt het om vocht in de huid vast te houden.

fuji green tea ultimate luxuries
fuji green tea ultimate luxuries

De set bevat een body wash (250ml) die heerlijk schuimt en echt verfrissend werkt qua geur als je ermee onder de douche staat, een eau de cologne (100ml) die ik het liefste als bodyspray gebruik over mijn hele lichaam na het douchen en insmeren om zo van top tot teen te ruiken naar deze unieke geur. De body scrub (50ml) heeft een unieke geltextuur en er zit onder andere glycerine, honing, jojoba extract en theeplant extract in. Qua werking is de scrub redelijk subtiel waardoor hij ook fijn is voor de gevoeligere huidjes.

fuji green tea ultimate luxuries
fuji green tea ultimate luxuries

Om je lichaam in te smeren, te hydrateren, te voeden en te verzorgen zitten er drie verschillende producten in. De body sorbet (200ml) heeft een heel zachte en unieke textuur die een soort van mat is, snel intrekt maar wel lekker hydrateert en geen plakkerig laagje achterlaat. De body lotion (250ml) heeft een iets rijkere textuur en doet duidelijk iets meer voor de huid, maar de absolute topper voor mij persoonlijk – zeker in deze tijd van het jaar – is de body butter (200ml) die het meest voedend is. Deze laat wel een heel subtiel laagje achter, maar dat vind ik persoonlijk niet heel erg omdat het niet plakkerig maar juist zo fijn hydraterend aanvoelt.

fuji green tea ultimate luxuries

Zeker als je de geur opbouwt door met dezelfde producten uit één lijn te douchen, scrubben, in te smeren en dan ook nog de eau de cologne te gebruiken blijft de geur de hele dag subtiel om je heen hangen. Love it! Niet per se een heel winterse geur, maar juist eentje die je het hele jaar door opfrist. Lekker na het sporten, een avondje stappen en/of een nachtje te weinig slaap om weer even wat extra energie te krijgen :)

Het pakket bestaat uit zes producten en wordt geleverd in een mooie en stevige doos die je daarna kan gebruiken om andere dingen in op te bergen. De totale Fuji Green Tea ultimate luxuries cadeaudoos is verkrijgbaar voor €50,00.

Wat is jouw favoriete geur van The Body Shop? En.. heb je al iets op jouw Kerst wishlist staan?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 14 november 2015 at 15:05

  Een mooie cadeaubox. Ik heb de geur ook al eens getest en ik vond hem lekker, maar de Mojito geur van afgelopen zomer vond ik nog beter :-).

 • Avatar van AA Beautyaddicts
  Reply AA Beautyaddicts 13 november 2015 at 00:47

  Dit is zo’n lekkere lijn!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 12 november 2015 at 22:53

  Wat lijken me dit een fijne producten en zoals je het omschrijft klinkt de geur heerlijk. Fijn dat er een zachte scrub in zit, de meeste scrubs zijn te ruw. Het ziet er ingepakt ook geweldig uit. Je zou het bijna voor jezelf kopen. ;-)

 • Avatar van Ann Ages Gracefully
  Reply Ann Ages Gracefully 12 november 2015 at 18:26

  ik vind deze lijn echt heerlijk. Echt een favoriet van mij

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 12 november 2015 at 17:31

  Mooie collectie is dit, ben benieuwd naar de geur!

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 12 november 2015 at 10:31

  Ziet er lekker uit maar meer een zomers geurtje vind ik.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 12 november 2015 at 09:41

  Weer eens een leuke set op kado te geven, vooral omdat het een geschikte geur is voor velen :)

 • Avatar van yasmin
  Reply yasmin 12 november 2015 at 09:25

  Dat ziet er mooi en strak uit moet ik zeggen. Ik ben wel benieuwd naar de geur in real life. Ik vind de Honey mania nog steeds erg lekker van TBS.

 • Avatar van layla
  Reply layla 12 november 2015 at 09:14

  ik heb ook een aantal producten van deze lijn en het is zo lekker

 • Avatar van YuSt
  Reply YuSt 12 november 2015 at 07:47

  Wat mooi clean vormgegeven, prachtige set. Zo’n opfrisser kan ik wel gebruiken met mijn woelnachten.

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 12 november 2015 at 07:05

  Ziet er mooi uit! De producten lijken mij erg fijn.

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 12 november 2015 at 06:44

  Ik heb geen favoriete geur bij The Body Shop. Ik vind deze collectie er mooi uit zien en het idee dat je een familie met water kunt steunen vind ik een goed idee! Op de één of andere manier trekken producten die deze groene kleur hebben mij niet. Ja, vreemd he.. I know, maar toch is het zo haha. Ik moet hem misschien eens gaan ruiken in de winkel!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 12 november 2015 at 06:39

  Wat ziet het er goed uit!
  Opvallende kleuren.
  Ik ken klinkt zo goed.
  Vindt het een goed initiatief wat de winkel doet wanneer er telkens weer een cadeaupakket verkocht wordt.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.