Reizen & vrije tijd

Een weekendje Gent (winactie gesloten)

27 november 2015

intercontinental hotels group 1 - Een weekendje Gent (winactie gesloten)
Een weekendje weg kan je soms net zo lekker doen ontspannen en het gevoel geven dat je er echt even tussenuit bent geweest als een vakantie. Heerlijk om een paar keer per jaar zo eens een andere stad aan te doen, tijd voor jezelf en/of elkaar te nemen en op te laden zodat je er daarna weer vol tegenaan kan. Zo waren Paul en ik er afgelopen weekend zonder Shae even lekker tussenuit voor wat benodigde quality time. Ik vertel je hier vandaag alles over èn mag een heerlijk weekend voor twee naar Gent cadeau doen. Yay!

intercontinental hotels group 8 - Een weekendje Gent (winactie gesloten)intercontinental hotels group 7 - Een weekendje Gent (winactie gesloten)intercontinental hotels group 6 - Een weekendje Gent (winactie gesloten)intercontinental hotels group 5 - Een weekendje Gent (winactie gesloten)

Weekendje IJmuiden
Het was alweer even geleden dat we ècht de tijd voor ons tweetjes hadden, dus toen de uitnodiging van binnen kwam voor een weekendje weg nam ik deze dan ook met beide handen aan. We kozen voor het Holiday Inn Seaport Beach hotel in IJmuiden. Lekker uitwaaien aan zee en het ligt centraal waardoor je veel mogelijkheden hebt voor uitstapjes.

Nadat we Shae naar mijn ouders hebben gebracht reden we als eerste naar Zaandam om te lunchen en te winkelen waarna we doorreden en ongeveer een kwartier later incheckten bij het hotel. Na een warm welkom kregen we te horen een upgrade te hebben gekregen en bleken we een hele suite voor onszelf te hebben met slaapkamer, woon/zitkamer en een badkamer. We hadden nog even de tijd voor we naar Beverwijk konden voor het restaurant waar we gereserveerd hadden en ik besloot vooraf nog even lekker te badderen met een Lush bruisbal. Heerlijk!

We hebben heerlijk uitgebreid gegeten bij Wereldrestaurant Eetkeuken in Beverwijk en liepen hierna door naar Cineworld om de nieuwste The Hunger Games film te kijken. Wat een ge-wel-dige film toch ook met mooie special effects, goede schrikeffecten en de prachtige 3D technologie waardoor de film echt tot leven kwam. Het was al een hele tijd geleden dat we samen naar de bios waren geweest, maar als filmliefhebbers hebben we gelijk afgesproken dit toch echt vaker te gaan doen. Diner and a movie, hoe cliché. Maar het was heerlijk weer even samen op stap te zijn geweest ♥

Na een goede nachtrust op een heerlijk bed, genoten we van een uitgebreid ontbijt in het ochtendzonnetje (liefde voor hotelontbijtjes!), snoven we de frisse zeelucht nog even op en reden we weer terug naar huis.

intercontinental hotels group 2 - Een weekendje Gent (winactie gesloten)

IHG Rewards Club
Ga je regelmatig een weekendje weg dan wil ik je als tip meegeven om eens te kijken naar de IHG Rewards Club®. Dit is het grootste loyaltyprogramma binnen de hotelwereld. De InterContinental Hotels Group bestaat uit een breed portfolio van hotelmerken;

– InterContinental® Hotels & Resorts
– Kimpton® Hotels & Restaurants
– HUALUXE® Hotels en Resorts
– Crowne Plaza® Hotels & Resorts
– Hotel Indigo®
– EVEN™ Hotels
– Holiday Inn® Hotels & Resorts
– Holiday Inn Express®
– Staybridge Suites®
– Candlewood Suites®.

In totaal gaat het om meer dan 4.900 hotels in bijna 100 landen. Door lid te worden spaar je punten en krijg je leuke voordelen zoals exclusieve aanbiedingen, gratis overnachtingen en reisextra’s zoals upgrades, wifi en late check-out. Hoe vaker je een overnachting boekt hoe meer extra’s je verdient.

Het aanmelden voor de IHG Rewards Club is in een paar minuutjes gedaan en is geheel kosteloos.

intercontinental hotels group 4 - Een weekendje Gent (winactie gesloten)intercontinental hotels group 3 - Een weekendje Gent (winactie gesloten)

Winactie
Ik mag iemand blij maken met een heerlijk weekendje weg naar Gent voor twee personen, een gezellige en historische stad in België. Je kan er natuurlijk de bekende bezienswaardigheden bekijken en rondwandelen maar er zijn ook veel leuke hotspots te vinden zoals bijzondere cocktailbars, Le Pain Quotidien, de leuke beautywinkel Bubbles at Home en The Soap Story. Je zal je er zeker niet vervelen!

Wat wordt er allemaal voor je verzorgd?
– Twee overnachtingen in het Holiday Inn Hotel in Gent-Expo (net buiten het centrum, dus lekker rustig en toch dichtbij het centrum)
– één keer een heerlijk diner voor twee
– beide ochtenden een uitgebreid ontbijt.

Let op: je dient dus zelf voor vervoer te zorgen. Gent ligt op zo’n 150 kilometer van Utrecht en is ook te bereiken met de trein (Thalys of Intercity Brussel).

Hoe maak je kans & voorwaarden winactie
– Laat een reactie achter onder dit artikel met een motivatie voor jezelf òf aan wie je dit weekendje weg cadeau zou willen doen, degene met de leukste, opwekkendste, meest opvallende en/of positieve motivatie zal winnen
– je kan met deze winactie meedoen tot en met vrijdag 4 december 2015, 23.59 uur
– de inzendingen worden uitsluitend voor deze actie gebruikt
– over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Johan
  Reply Johan 25 april 2016 at 10:46

  wauw wat een leuk idee!

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 4 december 2015 at 23:58

  Nog 9 minuten op de klok… Jeetje hoe ga ik je in een korte tijd overtuigen.. Dat mijn man.. Dit echt verdiend heeft… Het is sinds best zwaar een vrouw met werk in de horeca, den praktijk voor de voeten en een studie… Inmiddels heeft de studie ruimte gemaakt voor de praktijk.. Maar och wat moet ook hij hard werken om t draaiende te houden met 2 kids. Dus gewoon voor mijn man omdat jk vind dat hij t verdiend en stiekem ik zelf ook!

 • Avatar van Miss R
  Reply Miss R 4 december 2015 at 23:57

  Ik dacht ik maak het je makkelijk. Een reactie op het laatste moment staat keurig bovenaan. Toch fijn als je de laatste inzending voor het sluiten van de markt kan laten winnen! Scheelt je heel veel reacties doornemen en kan op je gemak sinterklaas vieren dit weekend.

  Met twee kleine meiden is het heerlijk druk (zeker deze weken), maar is het ook leuk om zo nu en dan met zijn tweeën op pad te gaan. Heerlijk slenteren door de stad, lekker eten en op je gemak winkelen zonder dat de meiden er vandoor zijn gegaan of allerlei dingen uit het schap hebben gepakt wat ze wel graag willen hebben.

  En mocht ik niet winnen, dan wens ik bij deze de winnaar alvast heel veel plezier!

 • Avatar van Annemarie
  Reply Annemarie 4 december 2015 at 23:37

  Leuk om jouw mooie foto’s en verslag van de mini vakantie met je lief! Het is al even geleden maar ik vind het altijd heerlijk om een weekendje weg te gaan en lekker te genieten en te ontspannen. Super leuk dat je een weekendje Gent weggeeft en dat met Sinterklaas!;-) Ik maak heel graag op een het weekendje weg in het Holiday Inn Hotel omdat ik al tijden heel graag naar Gent wil samen met mijn lief. En ondanks dat het bijna om de hoek ligt gebeurd komt het er maar niet van en kwam er steeds iets wat net ff iets belangrijker is dan naar Gent te gaan. Dus nu ik jouw artikel lees denk ik, Ja ik wil! Ik wil heerlijke Belgische chocolade eten tot ik geen chocolade meer kan zien, al lijkt mij dat bijna onmogelijk;-), speciaal biertjes drinken in een stadsbrouwerij, de beruchte winterfeesten bezoeken, een rondvaart maken langs al die prachtige oude panden, genieten van het heerlijke bougondische Belgische eten en lekker door die oude stad dwalen en leuke winkeltjes ontdekken!

 • Avatar van Annelieke Acda
  Reply Annelieke Acda 4 december 2015 at 23:22

  Op de valreep doe ik ook nog mee! Ik zou heel graag willen voor mijn beste vriendinnetje. Ze is net verhuist (zij en haar vriend hebben eindelijk een eigen huisje gekocht!). Ze is helemaal superblij met haar mooie nieuwe stekje, maar het was ook een rib uit hun lijf en voor inrichting, laat staan er lekker tussenuit, is voorlopig dus geen geld. Ze leven op een houtje nu en Ik gun het haar enorm om even lekker te ontspannen. Een huis én een reis, veel beter dan dat wirdt het niet! ?

 • Avatar van bibian
  Reply bibian 4 december 2015 at 21:12

  Wat een leuke actie, en wat een hoop mooie, leuke en lieve inzendingen… En nu moet ik het voor mezelf nog even fixen.. Ik zou graag met mijn vriend het weekendje weg willen. We hebben een redelijk heftige zwangerschap en bevalling achter de rug maar nu zijn we een prachtig gezin en in plaats van terug te kijken willen we het positief zien! Een weekendje weg zou heerlijk zijn al gun ik het iedereen hier boven natuurlijk ook. Succes met kiezen. Liefs

 • Avatar van Wies
  Reply Wies 4 december 2015 at 20:25

  Wat een geweldige winactie, ik doe graag mee! Ik weet niet of mijn motivatie het meest opvallend is, maar het lijkt me heel erg leuk om even weg te gaan samen met mijn vriend. We zijn nu (net een weekje!) twee jaar samen, maar we zijn nog nooit samen op vakantie geweest. Hij kan dit helaas niet betalen, daarom zou het extra leuk zijn om er samen even tussenuit te gaan :) Ook denk ik dat het goed voor onze relatie is, om even wat leuks met z’n tweeën te doen. Onze relatie functioneert nog goed hoor, maar het lijkt me super gezellig. En het is natuurlijk al helemaal geweldig als ik hem nu ineens kan verrassen! Nu: fingers crossed!! ??

  • Avatar van Wies
   Reply Wies 4 december 2015 at 20:26

   Oh ja: we wonen ook nog ver uit elkaar (Tilburg en Maastricht), dus vaak zien we elkaar niet. Dus een paar daagjes weg zou echt perfect zijn!! ☺️

 • Avatar van Maud van Iersel
  Reply Maud van Iersel 4 december 2015 at 19:28

  Ik zou het heel graag gebruiken voor een weekend samen met mijn vriend. Momenteel studeren we beide nog, ik voor verloskunde en hij voor officier bij Defensie. Gezien we beide dit jaar afstuderen zien we elkaar misschien 1-2x in de week. Daarnaast wonen we op 1,5u afstand van elkaar maar dat houden we al 1,5 jaar vol! Vaak als ik vrij ben is hij op oefening en andersom. Zou heel graag weer eens met zijn tweeen willen genieten. En Gent staat zelfs op onze bucketlist! Waarom mijn vriend? Omdat het de meest geweldige, inspirerende, enthousiaste en licht gestoorde vriend is! Soort zoekt soort zeggen ze!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 4 december 2015 at 19:16

  Ik zou dit weekend graag aan mijn vriend gunnen, hij staat altijd voor me klaar maakt niet uit wat er is of hoe laat dat het is. Doordat hij veel moet overwerken, en dan bedoel ik van half 7 sochtends tot soms 9 uur savonds. Heeft hij weinig vrije tijd over, dus even een lekker weekendje er tussenuit gun ik hem zo!! En hij is 9 december jarig, dus zou een leuke verassing voor hem zijn. :)

 • Avatar van Julie vd Werf
  Reply Julie vd Werf 4 december 2015 at 10:36

  Gaaf! Dit is te gek, dit zou ik wel willen winnen voor mijn moeder. Die kan dit wel goed gebruiken :) Dus een weggeefactie winnen om weer weg te geven!

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 3 december 2015 at 21:39

  Mijn vriend en ik gaan er ook graag even tussenuit met zijn tweetjes. België is natuurlijk een topbestemming want het is het land van de guilty pleasures. Vlaamse friet, wafels, bollekes, je mag me er voor wakker maken. Ik ben ook een grote liefhebber van oude stripboeken en dan kan ik in België mijn hart ophalen. Het lijkt me heel erg leuk om in Gent rond te neuzen in tweedehands boekenwinkels, niet aan de weegschaal te denken en lekker van elkaar en de stad te genieten.

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 3 december 2015 at 13:07

  Ik zou een heerlijk weekendje weg naar Gent cadeau willen geven aan mijn zus, omdat zij ondanks veel tegenslagen op medisch gebied het toch voor elkaar heeft gekregen om haar HBO opleiding eind december a.s. af te ronden. Ik zou deze mijlpaal dolgraag met haar willen vieren door samen een weekendje weg te gaan.

 • Avatar van Dionne Knooren
  Reply Dionne Knooren 2 december 2015 at 13:26

  Super tof! Gent staat heel hoog op mijn rei wishlist, dus ik doe heel graag mee!

 • Avatar van zoë
  Reply zoë 1 december 2015 at 19:12

  Wat een hele leuke winactie is dit! Ik wil daar graag ook kans op maken voor mij en mijn vriend. We zijn nu al ruim een jaar samen en moeten vaak samen slapen in het huis van onze ouders. Dat is natuurlijk wel gezellig, maar heel privé heb je het ook niet. Daarnaast heb ik niet eens een tweepersoonsbed waardoor we vaak op matrasjes op de grond moeten slapen en de volgende dag wakker worden met rug en nekpijn. Een weekendje weg met z’n twee zou perfect voor ons zijn, zeker omdat we 2 studenten zijn die het niet erg ruim hebben. Ik hoop dat ik deze leuke ervaring met mijn vriend mag delen en dat ik hem heel blij kan maken met een verrassing als deze!

 • Avatar van Corinne
  Reply Corinne 1 december 2015 at 19:04

  Wat een leuke actie.Binnenkort 10 jaar getrouwd.Leuke verassing voor mijn man om samen weg te gaan.

 • Avatar van Alie
  Reply Alie 1 december 2015 at 17:08

  Wow! Ik doe graag mee! Een paar maanden geleden ben ik de liefde van mijn leven tegen het lijf gelopen! Fantastisch natuurlijk maar oeps.. dat tegen het lijf lopen gebeurde wel op de werkvloer. Graag zouden we samen even ontsnappen aan alle nieuwsgierige blikken en vragen van collega’s en bekenden in onze omgeving :D (al neem ik die op de koop toe hoor, ik heb gewoon de leukste vent aan de haak geslagen! ;) )

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 1 december 2015 at 09:17

  Ik zou graag mijn vriend willen verrassen met dit weekendje. We hebben net een relatiedipje achter de rug en dit zou een mooie opsteker zijn voor onze relatie.

1 3 4 5

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Reizen & vrije tijd
ijsland
Travel report | IJsland #2 – Spookhuis, watervallen en het Noorderlicht

In het eerste deel van het reisverslag over de trip naar IJsland die ik onlangs maakte was ik gebleven bij het...

Close