Reizen & vrije tijd

Een weekendje Gent (winactie gesloten)

27 november 2015

ihg rewards club
Een weekendje weg kan je soms net zo lekker doen ontspannen en het gevoel geven dat je er echt even tussenuit bent geweest als een vakantie. Heerlijk om een paar keer per jaar zo eens een andere stad aan te doen, tijd voor jezelf en/of elkaar te nemen en op te laden zodat je er daarna weer vol tegenaan kan. Zo waren Paul en ik er afgelopen weekend zonder Shae even lekker tussenuit voor wat benodigde quality time. Ik vertel je hier vandaag alles over èn mag een heerlijk weekend voor twee naar Gent cadeau doen. Yay!

ihg rewards club ihg rewards club ihg rewards club ihg rewards club

Weekendje IJmuiden
Het was alweer even geleden dat we ècht de tijd voor ons tweetjes hadden, dus toen de uitnodiging van binnen kwam voor een weekendje weg nam ik deze dan ook met beide handen aan. We kozen voor het Holiday Inn Seaport Beach hotel in IJmuiden. Lekker uitwaaien aan zee en het ligt centraal waardoor je veel mogelijkheden hebt voor uitstapjes.

Nadat we Shae naar mijn ouders hebben gebracht reden we als eerste naar Zaandam om te lunchen en te winkelen waarna we doorreden en ongeveer een kwartier later incheckten bij het hotel. Na een warm welkom kregen we te horen een upgrade te hebben gekregen en bleken we een hele suite voor onszelf te hebben met slaapkamer, woon/zitkamer en een badkamer. We hadden nog even de tijd voor we naar Beverwijk konden voor het restaurant waar we gereserveerd hadden en ik besloot vooraf nog even lekker te badderen met een Lush bruisbal. Heerlijk!

We hebben heerlijk uitgebreid gegeten bij Wereldrestaurant Eetkeuken in Beverwijk en liepen hierna door naar Cineworld om de nieuwste The Hunger Games film te kijken. Wat een ge-wel-dige film toch ook met mooie special effects, goede schrikeffecten en de prachtige 3D technologie waardoor de film echt tot leven kwam. Het was al een hele tijd geleden dat we samen naar de bios waren geweest, maar als filmliefhebbers hebben we gelijk afgesproken dit toch echt vaker te gaan doen. Diner and a movie, hoe cliché. Maar het was heerlijk weer even samen op stap te zijn geweest ♥

Na een goede nachtrust op een heerlijk bed, genoten we van een uitgebreid ontbijt in het ochtendzonnetje (liefde voor hotelontbijtjes!), snoven we de frisse zeelucht nog even op en reden we weer terug naar huis.

ihg rewards club

IHG Rewards Club
Ga je regelmatig een weekendje weg dan wil ik je als tip meegeven om eens te kijken naar de IHG Rewards Club®. Dit is het grootste loyaltyprogramma binnen de hotelwereld. De InterContinental Hotels Group bestaat uit een breed portfolio van hotelmerken;

– InterContinental® Hotels & Resorts
– Kimpton® Hotels & Restaurants
– HUALUXE® Hotels en Resorts
– Crowne Plaza® Hotels & Resorts
– Hotel Indigo®
– EVEN™ Hotels
– Holiday Inn® Hotels & Resorts
– Holiday Inn Express®
– Staybridge Suites®
– Candlewood Suites®.

In totaal gaat het om meer dan 4.900 hotels in bijna 100 landen. Door lid te worden spaar je punten en krijg je leuke voordelen zoals exclusieve aanbiedingen, gratis overnachtingen en reisextra’s zoals upgrades, wifi en late check-out. Hoe vaker je een overnachting boekt hoe meer extra’s je verdient.

Het aanmelden voor de IHG Rewards Club is in een paar minuutjes gedaan en is geheel kosteloos.

ihg rewards club ihg rewards club

Winactie
Ik mag iemand blij maken met een heerlijk weekendje weg naar Gent voor twee personen, een gezellige en historische stad in België. Je kan er natuurlijk de bekende bezienswaardigheden bekijken en rondwandelen maar er zijn ook veel leuke hotspots te vinden zoals bijzondere cocktailbars, Le Pain Quotidien, de leuke beautywinkel Bubbles at Home en The Soap Story. Je zal je er zeker niet vervelen!

Wat wordt er allemaal voor je verzorgd?
– Twee overnachtingen in het Holiday Inn Hotel in Gent-Expo (net buiten het centrum, dus lekker rustig en toch dichtbij het centrum)
– één keer een heerlijk diner voor twee
– beide ochtenden een uitgebreid ontbijt.

Let op: je dient dus zelf voor vervoer te zorgen. Gent ligt op zo’n 150 kilometer van Utrecht en is ook te bereiken met de trein (Thalys of Intercity Brussel).

Hoe maak je kans & voorwaarden winactie
– Laat een reactie achter onder dit artikel met een motivatie voor jezelf òf aan wie je dit weekendje weg cadeau zou willen doen, degene met de leukste, opwekkendste, meest opvallende en/of positieve motivatie zal winnen
– je kan met deze winactie meedoen tot en met vrijdag 4 december 2015, 23.59 uur
– de inzendingen worden uitsluitend voor deze actie gebruikt
– over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Johan
  Reply Johan 25 april 2016 at 10:46

  wauw wat een leuk idee!

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 4 december 2015 at 23:58

  Nog 9 minuten op de klok… Jeetje hoe ga ik je in een korte tijd overtuigen.. Dat mijn man.. Dit echt verdiend heeft… Het is sinds best zwaar een vrouw met werk in de horeca, den praktijk voor de voeten en een studie… Inmiddels heeft de studie ruimte gemaakt voor de praktijk.. Maar och wat moet ook hij hard werken om t draaiende te houden met 2 kids. Dus gewoon voor mijn man omdat jk vind dat hij t verdiend en stiekem ik zelf ook!

 • Avatar van Miss R
  Reply Miss R 4 december 2015 at 23:57

  Ik dacht ik maak het je makkelijk. Een reactie op het laatste moment staat keurig bovenaan. Toch fijn als je de laatste inzending voor het sluiten van de markt kan laten winnen! Scheelt je heel veel reacties doornemen en kan op je gemak sinterklaas vieren dit weekend.

  Met twee kleine meiden is het heerlijk druk (zeker deze weken), maar is het ook leuk om zo nu en dan met zijn tweeën op pad te gaan. Heerlijk slenteren door de stad, lekker eten en op je gemak winkelen zonder dat de meiden er vandoor zijn gegaan of allerlei dingen uit het schap hebben gepakt wat ze wel graag willen hebben.

  En mocht ik niet winnen, dan wens ik bij deze de winnaar alvast heel veel plezier!

 • Avatar van Annemarie
  Reply Annemarie 4 december 2015 at 23:37

  Leuk om jouw mooie foto’s en verslag van de mini vakantie met je lief! Het is al even geleden maar ik vind het altijd heerlijk om een weekendje weg te gaan en lekker te genieten en te ontspannen. Super leuk dat je een weekendje Gent weggeeft en dat met Sinterklaas!;-) Ik maak heel graag op een het weekendje weg in het Holiday Inn Hotel omdat ik al tijden heel graag naar Gent wil samen met mijn lief. En ondanks dat het bijna om de hoek ligt gebeurd komt het er maar niet van en kwam er steeds iets wat net ff iets belangrijker is dan naar Gent te gaan. Dus nu ik jouw artikel lees denk ik, Ja ik wil! Ik wil heerlijke Belgische chocolade eten tot ik geen chocolade meer kan zien, al lijkt mij dat bijna onmogelijk;-), speciaal biertjes drinken in een stadsbrouwerij, de beruchte winterfeesten bezoeken, een rondvaart maken langs al die prachtige oude panden, genieten van het heerlijke bougondische Belgische eten en lekker door die oude stad dwalen en leuke winkeltjes ontdekken!

 • Avatar van Annelieke Acda
  Reply Annelieke Acda 4 december 2015 at 23:22

  Op de valreep doe ik ook nog mee! Ik zou heel graag willen voor mijn beste vriendinnetje. Ze is net verhuist (zij en haar vriend hebben eindelijk een eigen huisje gekocht!). Ze is helemaal superblij met haar mooie nieuwe stekje, maar het was ook een rib uit hun lijf en voor inrichting, laat staan er lekker tussenuit, is voorlopig dus geen geld. Ze leven op een houtje nu en Ik gun het haar enorm om even lekker te ontspannen. Een huis én een reis, veel beter dan dat wirdt het niet! ?

 • Avatar van bibian
  Reply bibian 4 december 2015 at 21:12

  Wat een leuke actie, en wat een hoop mooie, leuke en lieve inzendingen… En nu moet ik het voor mezelf nog even fixen.. Ik zou graag met mijn vriend het weekendje weg willen. We hebben een redelijk heftige zwangerschap en bevalling achter de rug maar nu zijn we een prachtig gezin en in plaats van terug te kijken willen we het positief zien! Een weekendje weg zou heerlijk zijn al gun ik het iedereen hier boven natuurlijk ook. Succes met kiezen. Liefs

 • Avatar van Wies
  Reply Wies 4 december 2015 at 20:25

  Wat een geweldige winactie, ik doe graag mee! Ik weet niet of mijn motivatie het meest opvallend is, maar het lijkt me heel erg leuk om even weg te gaan samen met mijn vriend. We zijn nu (net een weekje!) twee jaar samen, maar we zijn nog nooit samen op vakantie geweest. Hij kan dit helaas niet betalen, daarom zou het extra leuk zijn om er samen even tussenuit te gaan :) Ook denk ik dat het goed voor onze relatie is, om even wat leuks met z’n tweeën te doen. Onze relatie functioneert nog goed hoor, maar het lijkt me super gezellig. En het is natuurlijk al helemaal geweldig als ik hem nu ineens kan verrassen! Nu: fingers crossed!! ??

  • Avatar van Wies
   Reply Wies 4 december 2015 at 20:26

   Oh ja: we wonen ook nog ver uit elkaar (Tilburg en Maastricht), dus vaak zien we elkaar niet. Dus een paar daagjes weg zou echt perfect zijn!! ☺️

 • Avatar van Maud van Iersel
  Reply Maud van Iersel 4 december 2015 at 19:28

  Ik zou het heel graag gebruiken voor een weekend samen met mijn vriend. Momenteel studeren we beide nog, ik voor verloskunde en hij voor officier bij Defensie. Gezien we beide dit jaar afstuderen zien we elkaar misschien 1-2x in de week. Daarnaast wonen we op 1,5u afstand van elkaar maar dat houden we al 1,5 jaar vol! Vaak als ik vrij ben is hij op oefening en andersom. Zou heel graag weer eens met zijn tweeen willen genieten. En Gent staat zelfs op onze bucketlist! Waarom mijn vriend? Omdat het de meest geweldige, inspirerende, enthousiaste en licht gestoorde vriend is! Soort zoekt soort zeggen ze!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 4 december 2015 at 19:16

  Ik zou dit weekend graag aan mijn vriend gunnen, hij staat altijd voor me klaar maakt niet uit wat er is of hoe laat dat het is. Doordat hij veel moet overwerken, en dan bedoel ik van half 7 sochtends tot soms 9 uur savonds. Heeft hij weinig vrije tijd over, dus even een lekker weekendje er tussenuit gun ik hem zo!! En hij is 9 december jarig, dus zou een leuke verassing voor hem zijn. :)

 • Avatar van Julie vd Werf
  Reply Julie vd Werf 4 december 2015 at 10:36

  Gaaf! Dit is te gek, dit zou ik wel willen winnen voor mijn moeder. Die kan dit wel goed gebruiken :) Dus een weggeefactie winnen om weer weg te geven!

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 3 december 2015 at 21:39

  Mijn vriend en ik gaan er ook graag even tussenuit met zijn tweetjes. België is natuurlijk een topbestemming want het is het land van de guilty pleasures. Vlaamse friet, wafels, bollekes, je mag me er voor wakker maken. Ik ben ook een grote liefhebber van oude stripboeken en dan kan ik in België mijn hart ophalen. Het lijkt me heel erg leuk om in Gent rond te neuzen in tweedehands boekenwinkels, niet aan de weegschaal te denken en lekker van elkaar en de stad te genieten.

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 3 december 2015 at 13:07

  Ik zou een heerlijk weekendje weg naar Gent cadeau willen geven aan mijn zus, omdat zij ondanks veel tegenslagen op medisch gebied het toch voor elkaar heeft gekregen om haar HBO opleiding eind december a.s. af te ronden. Ik zou deze mijlpaal dolgraag met haar willen vieren door samen een weekendje weg te gaan.

 • Avatar van Dionne Knooren
  Reply Dionne Knooren 2 december 2015 at 13:26

  Super tof! Gent staat heel hoog op mijn rei wishlist, dus ik doe heel graag mee!

 • Avatar van zoë
  Reply zoë 1 december 2015 at 19:12

  Wat een hele leuke winactie is dit! Ik wil daar graag ook kans op maken voor mij en mijn vriend. We zijn nu al ruim een jaar samen en moeten vaak samen slapen in het huis van onze ouders. Dat is natuurlijk wel gezellig, maar heel privé heb je het ook niet. Daarnaast heb ik niet eens een tweepersoonsbed waardoor we vaak op matrasjes op de grond moeten slapen en de volgende dag wakker worden met rug en nekpijn. Een weekendje weg met z’n twee zou perfect voor ons zijn, zeker omdat we 2 studenten zijn die het niet erg ruim hebben. Ik hoop dat ik deze leuke ervaring met mijn vriend mag delen en dat ik hem heel blij kan maken met een verrassing als deze!

 • Avatar van Corinne
  Reply Corinne 1 december 2015 at 19:04

  Wat een leuke actie.Binnenkort 10 jaar getrouwd.Leuke verassing voor mijn man om samen weg te gaan.

 • Avatar van Alie
  Reply Alie 1 december 2015 at 17:08

  Wow! Ik doe graag mee! Een paar maanden geleden ben ik de liefde van mijn leven tegen het lijf gelopen! Fantastisch natuurlijk maar oeps.. dat tegen het lijf lopen gebeurde wel op de werkvloer. Graag zouden we samen even ontsnappen aan alle nieuwsgierige blikken en vragen van collega’s en bekenden in onze omgeving :D (al neem ik die op de koop toe hoor, ik heb gewoon de leukste vent aan de haak geslagen! ;) )

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 1 december 2015 at 09:17

  Ik zou graag mijn vriend willen verrassen met dit weekendje. We hebben net een relatiedipje achter de rug en dit zou een mooie opsteker zijn voor onze relatie.

 • Avatar van Maartje
  Reply Maartje 30 november 2015 at 23:15

  Wauw wat superleuk dat je een weekendje weg’ weg mag geven! Ik zou het superleuk vinden om mijn ouders hiermee te verassen. Ze verdienen het echt om een keer goed verwend te worden, want ze staan altijd voor me klaar! Daarom lijkt het me supergaaf om ze een weekendje weg cadeau te mogen doen met kerst! Ze zijn nog nooit in Gent geweest, dus dat maakt het extra leuk! Fingerscrossed!

 • Avatar van Els van Meenen
  Reply Els van Meenen 30 november 2015 at 21:10

  Ik zou heerlijk met mijn lief een weekend naar Gent willen gaan. Morgen ga ik hem ophalen van Eindhoven Airport na 4,5 maand uitzending. Even lekker na lange tijd weer samen zijn, tijd voor elkaar….. wie weet in Gent

 • Avatar van Maureen Rijkers
  Reply Maureen Rijkers 30 november 2015 at 20:43

  Heerlijk zou Gent wel eens willen verkennen maar weet nog niet wil ik wil verrassen om mee te gaan.. Moet ook wel een verrassing blijven trouwens :-)
  Groetjes,
  Maureen

 • Avatar van Linda K.
  Reply Linda K. 30 november 2015 at 20:18

  Gent, die plek is mij nu nog onbekend. Maar naar een lekker weekend, zeg ik Gent….ik ben er bekend!

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 30 november 2015 at 18:38

  Wat een heerlijk weekendje heb je achter de rug Desiree.

  In Gent zijn wij nog nooit “geweest” maar het lijkt me een groot “feest”.
  Om onze 25 jarige relatie te “vieren” zou ik hier graag mijn man mee willen “plezieren”.
  Daarom verras ik graag mijn “vent” met een weekendje heerlijk “Gent”!

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 30 november 2015 at 15:11

  Allereerst, wat leuk die foto’s van mijn geboortestadje Zaandam , mijn man en ik hebben ook eens gelogeerd in dit hotel , zo leuk met uitzicht op de Gedempte Gracht en een heerlijk ontbijtje
  Ik ben niet zo goed in dat Woea Simsalabim gedoe …
  ik hoop gewoon dat je kan zien hoe graag mijn mannetje en ik er een weekendje uitgaan.
  Het weekendje Gent zou aan ons ook goed besteed zijn, heerlijk genieten

 • Avatar van eigenwijsje2014
  Reply eigenwijsje2014 30 november 2015 at 14:04

  Ja dit wil ik winnen voor mijn man en mij! Omdat België voor ons dichtbij is maar we er te weinig komen. Omdat Gent een stad is die op mijn ‘stedentrip bucketlist’ staat. Omdat ik eindelijk weer eens in een bad wil! Omdat mijn man het vooral enorm verdient. Omdat Belgische biertjes en chocolade echt de beste zijn en omdat.. nou ja, eigenlijk verdient iedereen het wel haha dus wij ook!

 • Avatar van Lianne van der Vinne
  Reply Lianne van der Vinne 30 november 2015 at 12:29

  Ik zou het graag voor mezelf winnen. In september ben ik eens met m’n vader die kant op geweest. Hij moest toen zakelijk daar zijn. En in de tussentijd zou ik dan in Gent kunnen rondkijken. Helaas werd de afspraak zo kort dat ik niet eens de tijd kreeg om te lunchen. Waardoor we om 15 uur ’s middags nog een broodje aan de snelweg moesten kopen ? Wat ik in die korte tijd wel van Gent gezien heb was dusdanig mooi dat ik graag nog eens terug zou gaan.

 • Avatar van Tamara Stok
  Reply Tamara Stok 30 november 2015 at 11:16

  Sinterklaas en kerst is de tijd van geven. Daarom zou ik deze verrassing graag aan mijn zus geven. Dol op Belgische chocolade en Belgische biertjes. Nog nooit in Gent geweest en geen vakantie gehad, omdat haar huis te koop staat. Ik weet zeker dat ze met deze verrassing uit haar dak gaat!

 • Avatar van Lieke
  Reply Lieke 30 november 2015 at 09:11

  Wat een geweldige winactie! Ik grijp deze kans aan om mee te doen! Als ik zou winnen zou ik het weekendje weg kado doen aan mijn vriend! Mijn steun en toeverlaat! Als mama van twee jonge kindjes (2 jaar en 4 maanden) draait ons leven om de kindjes. Inmiddels hebben wij samen zo’n 17.542 luiers verschoond, 14.267 flesjes gegeven, 2578 snottebellen afgeveegd en ontelbaar uren gebadderd en geknuffeld. We zouden ze voor geen goud willen missen, wat een rijkdom en geluk! Maar een momentje voor jezelf als man en vrouw samen zou ook super zijn!

 • Avatar van saskia Koopmanschap
  Reply saskia Koopmanschap 29 november 2015 at 22:55

  Wat gaaf! Gent is geweldig en ik mis de stad. Ik zou deze stad graag met mijn beste vriendin bezoeken om onze weekendjes-weg traditie in ere te houden en om ons eraan te blijven herinneren dat we samen leuke dingen moeten blijven doen!

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 29 november 2015 at 22:00

  Dolgraag zou ik mijn lief verrassen.
  Hij is een Rots in de branding , Werkt veel ploegendiensten.
  En door ons drukke gezin is er haast geen tijd voor elkaar.
  Even samen genieten , kletsen lachen en ontspannen , eten zalig zou dat zijn.

 • Avatar van Ling Choi
  Reply Ling Choi 29 november 2015 at 20:41

  Gent is een mooie stad en dat weet ik uit ervaring van mijn neefjes die daar studeren en op kot zitten. Ze vragen steeds wanneer ik er kom. Het lijkt mij leuk om daar te overnachten en hen op te zoeken. Kunnen ze mij gelijk de mooiste plekken laten zien. Ik wil graag gaan samen met mijn man. En nu maar hopen op een portie geluk!

 • Avatar van Annet
  Reply Annet 29 november 2015 at 20:07

  Tierenteyn mosterd, bier van gruut en waterzooi;
  Gent is op gastronomisch vlak zo mooi.
  De symbiose van culinair en cultureel genot;
  maakt van de Veggie-hoofdstad een echte hotspot.
  Gent is nog onbekend terrein voor mij en mijn lief;
  daarom mag deze stad snel naar het verlanglijstjesarchief.
  De Boekentoren en het Belfort wachten vast op ons;
  net als de chocolatiers met hun tongstrelende bonbons.
  Via Facebook nemen we iedereen graag digitaal op sleeptouw;
  om ze een gevoel te geven van wow!
  Genieten met de grote G van Gent;
  dat wordt zonder twijfel voor 2016 dé trend.

 • Avatar van Petra Blom
  Reply Petra Blom 29 november 2015 at 19:47

  Ik zou het heel erg leuk vinden om samen met mijn dochter van 16 een paar dagen naar Gent te kunnen gaan en die stad te ontdekken. Dit jaar doet mijn dochter examen, dus veel leren maar ook (zoals veel leeftijdsgenoten) heel vaak met de smartfone in de hand…. Gericht op het beeldscherm.
  Het zou fijn zijn om die twee dagen de telefoon uit te zetten en samen te genieten van de ontdekkingsreis “Gent” en er die dagen echt voor elkaar te zijn!

 • Avatar van Sophia
  Reply Sophia 29 november 2015 at 19:08

  Het lijkt me fantastisch om met mijn lieve vriend naar Gent te gaan. We hebben een zoontje van 1 en alhoewel het ongelooflijk mooi is, Is het jaar ook zwaar geweest. De eerste 4 maanden na de bevalling heeft mijn vriend heel veel dingen op zich genomen omdat ik vrijwel niet kon lopen. Ik moet toegeven ik was niet de gezelligste vriendin en dat is een understatement. We zeiden als ons zoontje 1 is gaan we eropuit samen. Gewoon om te vieren dat het eerste jaar erop zit. Met de mooie maar ook de minder mooie momenten. Onze liefde voor elkaar is sterker geworden. En ik zou de liefde graag willen vieren in Gent!

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 29 november 2015 at 18:25

  Waauw wat gaaf! Ik wil dolgraag samen met mijn beste vriendinnetje naar Gent! Onze zomervakantie is in het water gevallen omdat ik met een infectie in het ziekenhuis belandde. Nu was het plan om met O&N naar Parijs te gaan maar heeft de reisorganisatie ons laten weten dat gezien de recente gebeurtenissen de kans groot is dat de reis niet doorgaat. Een weekendje Gent kunnen we dus absoluut goed gebruiken om na al die mislukte pogingen toch nog op vakantie te gaan en te ontspannen en te genieten!

 • Avatar van Cobi
  Reply Cobi 29 november 2015 at 17:28

  Dit zou ik mijn man gunnen Het afgelopen jaar is een zwaar jaar voor mij geweest waarin ik vooral veel met mezelf ben bezig geweest. Hij is er onvoorwaardelijk voor me geweest en verdient wel eens wat aandacht

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 29 november 2015 at 17:25

  Klinkt super! Ik word bijna 60 en dan zijn we ook 40 jaar getrouwd, dus dat zou een fantastische verrassing zijn!!

 • Avatar van Kriwil Talens
  Reply Kriwil Talens 29 november 2015 at 15:15

  Ben 8 jaar getrouwd en nog nooit een huwelijksreis gehad. Overal naartoe geweest maar altijd met de kinderen. Ik zou een keertjes samen met mijn man van de kindjes willen ontsnappen ☺

 • Avatar van joze versteeden
  Reply joze versteeden 29 november 2015 at 13:07

  wow wat gaaf ik zou dit heel graag aan mijn ouders willen geven die zijn al lang niet weg geweest en aangezien mijn vader niet heel ver kan lopen zou dit mega leuk zijn voor ze :) duimen!!

 • Avatar van Sas van de Velde
  Reply Sas van de Velde 29 november 2015 at 12:59

  Oeeh dat klinkt wel heel aantrekkelijk. Ik zou graag kans maken op deze leuke prijs voor mezelf en mijn vriend. Ik ben momenteel 5 maanden zwanger, en het lijkt me leuk om voordat de baby geboren wordt samen nog even lekker weg te gaan. In Gent ben ik nog nooit geweest, dus ben benieuwd! Bovendien is m’n vriend eind december jarig, dus wie weet kan ik ‘m wel verrassen met een leuk weekendje weg! Fingers crossed.

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 29 november 2015 at 10:19

  Wauw, dit zou het ultieme verwen-moment (beter te zeggen verwen-weekend) zijn. Ik denk dat ik hier mijn moeder dan wel heel goed mee kan verrassen, we zijn met zijn vieren thuis en aangezien er 2 vaak weg zijn wil ik mijn moeder (en mij) wel eens een weekendje verwennen cadeau doen, ik weet zeker dat wij ons na een lange tijd weer als herboren voelen.

  Liefs, Britt

 • Avatar van sannie
  Reply sannie 28 november 2015 at 21:36

  Nee! Verloot jij nu: ‘Zonder kids een heerlijk weekendje naar Belgie?’ Dus dat betekent… wakker worden wanneer je lijf er klaar voor is (lang geleden!), dan in bed blijven net zolang je zelf wilt (weet niet eens meer wanneer DAT was!), quality time met partnerlief (kijken we nog even hoe wat dat invullen. Bijpraten kan ook niet altijd ;)…) en ook nog lekker lang douchen en niet bang hoeven zijn voor babygehuil zodat je je haar weer eens niet kan wassen…?!! Dit klinkt mij als een prachtig lied in de oren!!!! Ik doe mee!

 • Avatar van anica aarts
  Reply anica aarts 28 november 2015 at 19:56

  ik gun mij en mn schatje wel een weekendje weg

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 28 november 2015 at 19:05

  Super leuk! Gent is ecjt genieten! Als ik dit weekendje weg zou winnen, dan zou ik het graag aan mijn ouders willen geven. Ze staan altijd voor mij en voor anderen klaar. Daarnaast kan ik mij niet heugen dat ze een weekendje weg zijn geweest. Dit zou echt een verrassing voor ze zijn waar ze heel blij mee zouden zijn. Een heerlijk weekend waar ze alleen aan elkaar hoeven te denken.

 • Avatar van Floor
  Reply Floor 28 november 2015 at 18:22

  O ja tof, dat wil ik! Na 2 rotjaren met ziektes en overlijdens is er een lichtpuntje. Nieuw leven :) Dat mag gevierd worden. Een weekendje weg lijkt me dan ook de manier om dat te vieren. Lekker aan de alcoholvrije cocktails :)

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 28 november 2015 at 17:30

  Zou heerlijk zijn om samen met mijn een weekendje weg te gaan, lijk me erg mooi om naar de stad Gent te gaan.

 • Avatar van sannekje68
  Reply sannekje68 28 november 2015 at 16:33

  Oooooooooh ja ik zag het gelijk, je was in Zaandam, leuk ;-) aparte geveltjes he dat hotel? Ik zou ook heel graag eens lekker een weekendje met mijn luv er uit willen, dat is al weer een halve eeuw terug…… die 3 kinderen onderbrengen dat lukt vast wel hihi

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 28 november 2015 at 16:10

  Ons weekendje Gent is jaren terug in duigen gevallen vanwege een kapotte auto en een fototoestel die stuk ging waardoor wij helemaal geen foto’s meer hebben van dit weekendje. Ik zou het graag een keer overdoen met nu een goede en betrouwbare auto en een digitale camera en telefoons waar wij foto’s mee kunnen maken dus wij zijn nu goed voorbereid.

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 28 november 2015 at 16:09

  Mijn moeder is absoluut de allerliefste persoon op deze aardbol,
  Ze houdt het inmiddels al meer dan 22 jaar met mij vol.
  Op de mooiste momenten was zij er altijd bij,
  Maar ook tijdens de diepste dalen was ze er voor mij.
  We hebben samen honderden films en series gezien,
  En zijn tig keren gaan winkelen bovendien.
  In al die jaren hebben we uren, zelfs dagen gepraat.
  Maar ook soms met deuren geslagen en elkaar ‘gehaat’.
  We hebben ons samen geërgerd aan de stomste dingen,
  En ook genoten van samen vals met de radio meezingen.
  We hebben tig keer in de auto gezeten – nu ook met mij achter het stuur.
  Elke keer weer gingen wij samen op stap en op avontuur.
  Maar er is één ding wat wij in al die jaren niet hebben gedaan,
  Namelijk met z’n tweetjes naar Gent toe gaan.
  Het lijkt me zo’n mooie stad en die ervaring wil ik graag met haar delen.
  Vandaar dat ik vol goede hoop met deze prijsvraag besloot mee te spelen.

 • Avatar van Belessa
  Reply Belessa 28 november 2015 at 15:19

  Wauw wat een toffe winactie en hey wat leuk dat jullie in Zaandam waren, daar woon ik hihi!

  Ik zou heel heel heel graag een weekendje weg willen winnen en ik zou dan Tim, mijn vriend meenemen. Hij heeft het heel erg zwaar te voortduren de laatste paar maanden, omdat zijn vader ongeneeslijk ziek is. Allemaal hartstikke naar en heel erg verdrietig, maar omdat het nu nog ‘redelijk gaat’ met zijn vader proberen wij ook weer wat te genieten van leuke dingen in het leven.

  Het is heel erg belangrijk om ook nog positieve dingen te ondernemen en ik zou hem graag willen verrassen. Ik zie dat hij toch heel erg opleeft bij het doen van leuke dingen en ik merk dat hij dat de laatste paar weken toch wat laat schieten. Volgend jaar wordt ook een heel zwaar jaar voor hem / voor ons en ik gun hem (en mijzelf) even lekker een weekendje ontspanning en het opladen van onze energie.

 • Avatar van Susan Seek
  Reply Susan Seek 28 november 2015 at 12:46

  Met een eiGENTijdse, aangepaste, moderne sfeer,
  Hebben veel plaatsen in België nog de charme van weleer,
  Soms liggen ze bij de snelweg, soms dicht bij de zee,
  Maar altijd krijg je het beste van België mee,
  Mijn lief houdt van fotograferen en mooie dingen in musea bekijken,
  Met een trip naar GENT kan ik mijn liefde voor hem laten blijken,
  En ik? Ik heb altijd wel “goesting” in lekker eten,
  En de restaurants daar…. die zijn om op te vreten,
  Want ja, wie GENT al eens heeft bezocht,
  Is er voor altijd aan verknocht!

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 28 november 2015 at 12:28

  10 jaar gelukkig samen, dat moet gevierd worden !

 • Avatar van Korrie Schenkel
  Reply Korrie Schenkel 28 november 2015 at 12:27

  Na een rollercoaster jaar voor ons zou ik het heerlijk vinden als ik mijn lieve vent kan trakteren op een weekendje Gent! We zijn er nog nooit geweest dus dat is alvast een extra bonus.

 • Avatar van Jeanfrance
  Reply Jeanfrance 28 november 2015 at 10:23

  Ik ben nog nooit in Gent geweest, maar alles wat ik er over zie, hoor en lees is prachtig. Daarom maak ik graag een kans om te winnen. Even uit de dagelijkse hectiek van het leven stappen en relaxen in Gent, I love It!

 • Avatar van Adelaide Balk
  Reply Adelaide Balk 28 november 2015 at 09:55

  Wat zijn jullie toch een leuk stel samen. Fijn dat jullie even samen er op uit konden zonder Shay. Ik zou mijn moeder heel graag willen bedanken voor alle steun en hulp afgelopen anderhalf jaar. Ik ben herstellende van een ongeluk en mams is ondanks haar 40 tot 50urige werkweek altijd bereid om bij te springen voor mij of haar kleinzoon. Een uitje naar Gent zou haar bedanken en aansterken voor een nieuw jaar zonder verdriet en enkel vreugde en voorspoed

 • Avatar van jacqueline
  Reply jacqueline 28 november 2015 at 09:33

  Zou echt fijn zijn om er even uit te kunnen gaan ik ben het een beetje beu alleen maar naar het ziekenhuis en daar door geen werk meer.
  Wat afleiding samen met mijn dochter zou fijn zijn!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 28 november 2015 at 00:57

  Wat fijn dat jullie zo’n heerlijk weekend hebben gehad, leuke foto’s en wat heerlijk dat je lekker kon genieten van een Lush bruisbal :-)
  Wat een bijzondere winactie, voor mijzelf is het vanwege mijn ziek zijn niet haalbaar, maar een ander blij maken is veel leuker en ik zou het graag aan heel speciaal stel vrienden geven, die zijn er altijd voor me, ze doen alles voor me en het belangrijkste, we hebben plezier, praten,kletsen en lachen wat af. Wat zou ik hun graag dat weekendje Gent gunnen.

 • Avatar van Donja
  Reply Donja 28 november 2015 at 00:30

  Whoop whoop ; meer dan! ❤️❤️❤️ Even samen opladen en genieten van al het moois in het Belgische na alle verkoopstress van ons huis ! Het is eindelijk verkocht!; Met een hoop klusuren in het verschiet in ons nieuwe huis zou je ons niet blijer kunnen maken! ??✨ Fijn weekend! ??

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 27 november 2015 at 22:55

  Super leuk en tof!!!!! Ik zou heel graag kans maken omdat ik hopelijk op het moment dat jij de winnaar bekend maakt, mijn laatste studiedingen ingeleverd heb en ik dan niet alleen zelf een fijne beloning verdien, maar mijn lief eigenlijk ook wel voor al het geduld dat hij met mij gehad heeft ;-)! Dan kunnen we nog een keertje dunnetjes vieren dat we ons vorige maand verloofd hebben! Allemaal goede redenen om gezellig samen naar een onwijs mooie stad te gaan :-D

 • Avatar van Vivian Pesch
  Reply Vivian Pesch 27 november 2015 at 20:48

  Gent..dat was ons eerste weekendje weg..lang geleden.. Wat zal dat een verrassing voor manlief zijn om het weer te (her)beleven..

 • Avatar van Marjoke Schipper
  Reply Marjoke Schipper 27 november 2015 at 19:55

  Dit zal ik graag willen winnen om mijn moeder te verassen, ze heeft een zware chemo periode achter de rug. Het lijkt me heel erg leuk om eens samen op stap te gaan, een moeder en dochter weekend hebben we nog nooit eerder gedaan, dus duimen maar!!!

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 27 november 2015 at 19:43

  Goh, wat zou ik hier graag mijn zus mee verrassen , ze staat altijd voor mij klaar ondanks haar eigen drukke leven met man, kinderen ,werk, sport en sociale verplichtingen. Financieel kan ik nooit iets terugdoen voor haar, daarom zou dit een geweldig geschenk zijn !

 • Avatar van ruud van der weele
  Reply ruud van der weele 27 november 2015 at 19:15

  kijk als bourgondier moet je in belgie geweest zijn, met je neus tegen het raam bij de slager en de bakker, het water loopt je uit de mond en niet te vergeten de belgische bobons(neem weer een doos mee als ik daar ben geweest) en wat te denken van die heerlijke belgische friet met hun mayonaisse , hier kan ik moeiteloos een verhaal over dichten hoe culinair belgie is en aangezien dat ik zo zwak ben als een nat vloeitje geniet ik volop van de heerlijkheden die belgie te bieden heet.
  dit zijn mijn redenen om naar gent af te reizen, lukt het niet dan haal ik een zeeuwse bolus voor bij de koffie en de dag gaat weer verder.
  oja ik ben geen 50 jaar getrouwd en heb ook geen ongeluk gehad en het zat mij ook geen twee jaar tegen en ben ook niet ziek. gewoon positief blijven

 • Avatar van maxine
  Reply maxine 27 november 2015 at 16:59

  “Mama, Papa ik moet jullie iets vertellen.” Een klein meisje kwam tevoorschijn. Toen ze in de kamer stond bleek er niemand te zijn. Ze keek achter de gordijnen, in de keuken en op zolder. Helaas was er niemand te zien. Langzaam liep het meisje weer naar beneden en ze kroop op de bank en ging liggen onder het dekentje. Het meisje viel in een diepe slaap. En ze begon te dromen. Dromen over een stad die ze niet kende. Terwijl ze door de stad liep kwam ze verschillende marktjes tegen. Ze hoorde dat de mensen geen Nederlands spraken maar Vlaams. Verdwaald keek het meisje om zich heen. In de verte zag ze een kerk staan. Het Sint-Baafskathedraal las ze op een bordje. In haar gedachte nam ze een foto en liep ze door naar de rivier de Leie. Er kwamen een paar bootjes voorbij en voordat ze het wist zat ze in een van de bootjes te kijken naar de beeldschone stad. “Welkom in Gent” kwam er uit de spieker van de boot. Op dit moment werd het meisje wakker op de schouder van haar moeder en die zei net op dat moment “Welkom in gent Maxine”

  Als aller eerst wil ik zeggen dat ik het echt een hele leuke winactie vind. Gent lijkt mij een mooie stad om te ontdekken. Ik zou graag het meisje willen zijn in dit verhaal. Het meisje die een mooie stad ontdekt samen met haar moeder. Het zou een heel speciaal cadeau zijn voor een heel speciale persoon. Het lijkt mij een mooie kans voor mij en mijn moeder om een betere band te krijgen. Ik weet nu al dat we zielsveel van elkaar houden. En dat we ook allebei altijd voor elkaar klaarstaan. Daarom verdiend ze dit ook echt.
  Ik vind het ook leuk om te zien dat je een leuk en gezellig weekendje weg bent geweest! Een beetje quality time doet veel mensen goed! Zaandam vind ik ook altijd een leuke stad. Het hotel waarmee jullie op de foto staan vind ik er echt geweldig uitzien. De eerste keer toen ik er langs liep werd ik echt verliefd op het gebouw. Het is echt een prachtig gebouw met een mooie architectuur.
  Als allerlaatste wens ik je heel veel succes met het kiezen van de winnaar, mogen de beste winnen!
  Veel liefs,
  Maxine

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 27 november 2015 at 16:56

  Ik maak héél graag kans omdat ik stiekem jaloers ben op mijn man die jaarlijks twee keer met vrienden eropuit trekt voor twee of meerdere nachten en moeders zal wel thuisblijven ;-)
  Dus, nu is het aan mij, nah! Als ik win, maak ik niet alleen mezelf erg blij, maar maak ik er een vriendinnenuitje van … en die trekt niet aan mijn arm als ik te lang bij een winkeletalage blijf staan :-p

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 27 november 2015 at 15:39

  O, jullie hotel in IJmuiden ziet er echt fantastisch uit! Een bad, sushi, crème brûlée (wat een woord, haha) en dan ook nog eens een upgrade gekregen! Wauw, heerlijk even weg. Ik ben zelf ook dol op hotelontbijtjes en als ik het thuis probeer na te maken, is het toch nooit hetzelfde, haha.

  Ik doe heel graag mee aan je winactie, want ik ben nog nooit in België geweest (nee, echt niet) en omdat ik zwanger ben van ons derde kindje lijkt het me gewoon onwijs leuk om nog even met mijn man samen weg te gaan. Ik zie dat ze een cocktailbar hebben, die sla ik even over ;-) He he he.

  En wat leuk ook dat het een positieve motivatie moest zijn, lijkt me verschrikkelijk om tussen allemaal zielige verhalen te moeten kiezen, dus die neem ik mee voor als ik ooit een winactie doe zoals dit!

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 27 november 2015 at 15:23

  Ik wil dit ook! Ben trouwens nog nooit in Gent geweest. Leuk dat je zo enthousiast bent.

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 27 november 2015 at 14:59

  Wat ontzettend leuk dit! Ik wil mijn man dolgraag dit weekendje weg cadeau doen. We gaan morgen verhuizen naar een andere woonplaats en de verhuisstress is behoorlijk pittig geweest voor onze relatie. Het gaat gelukkig alweer beter, maar we zijn ontzettend toe aan een beetje quality time samen. Dat zit er de komende 6 maanden ook niet écht in, omdat we tijdelijk bij mijn schoonouders zullen wonen. Tel daarbij op dat we een zoon hebben van bijna 6 maanden… je snapt; het is allemaal een beetje lastig te plooien. Aan oppas geen gebrek, maar verhuizen en een huis kopen is helaas ook niet gratis. Dit zou echt even ontzettend goed zijn voor onze relatie!

 • Avatar van Emmerechts Diane
  Reply Emmerechts Diane 27 november 2015 at 14:35

  Hoi Desirée
  Wat een leuke winactie!
  Als Belgische doe ik regelmatig uitstapjes naar Nederland wat altijd heel fijn is,maar in eigen land wil ik ook eens een goed hotel proberen en Gent,daar zijn we nog niet geweest!
  Lijkt me een supergoed hotel,thanks om het onder de aandacht te brengen!
  Gent is ook een mooie stad dus count me in voor de verloting,ik doe heel graag mee

  Groetjes van Diane

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 27 november 2015 at 14:17

  Als Vlaamse vergeet ik soms in eigen land op reis te gaan. Het lijkt mij daarom superleuk om met mijn vriend een heerlijk ontspannend weekend in Gent door te brengen

 • Avatar van Mieke Degol
  Reply Mieke Degol 27 november 2015 at 13:35

  Zo leuk dat jullie met z’n 2tjes op mini-break zijn geweest! Ik denk dat dat heel belangrijk is als koppel: tijd voor jullie maken naast kinderen, werk, huishouden,…

  Mijn verloofde en ik zijn 2 weken geleden verhuisd naar ons eigen huisje. Heel leuk maar ook super vermoeiend (inpakken, verhuizen, uitpakken, installeren, verbouwingswerken etc). John verjaart donderdag, dus het zou een super leuke verrassing zijn om er dan eens een weekendje uit te kunnen gaan met z’n twee!

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 27 november 2015 at 13:04

  Ja zeg zo’n heerlijk winactie laat ik echt niet aan me voorbij gaan. Leuke foto’s btw van jullie weekendje weg. Ik hou ook zo van een etentje en een filmpje pakken. Lekker ontspannen.

  Mijn motivatie is eigenlijk heel simpel. Afgelopen jaar is zo hectisch, raar, vervelend, zorgelijk maar ook leuk geweest dat ik toe ben aan rust. Rust voor mij en m’n man. Er zijn dit jaar zoveel ontwikkelingen geweest in ons leven en in de familie met niet alleen geboortes maar ook veel scheidingen en overledenen dat mijn hoofd propvol zit. Even weg uit alles zou heerlijk zijn!

 • Avatar van bregje
  Reply bregje 27 november 2015 at 12:54

  Gent lijkt me de ideale stad om overdag zoveel-te-snoepen-zodat-we-misselijk-worden van de cuberdons en de Belgische chocola, ons vergapen aan de Sint-Baafskathedraal en de Korenlei en s ‘avonds lekker waterzooi eten, om ons daarna vol te gieten met Belgische biertjes en daarna aangeschoten ons hotelbed uittesten! ;)
  Kortom samen met mijn vriend heerlijk genieten!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 27 november 2015 at 12:54

  ooohh dit weekendje komt als geroepen! heb op dit moment nogal wat relatie issues en een weekendje weg zou ons zo goed doen, zeker om onze relatie van bijna 11 jaar een extra boost te geven!

 • Avatar van Gea Vd Hoff
  Reply Gea Vd Hoff 27 november 2015 at 12:47

  absoluut! leuke winactie. Met zekerheid kan ik zeggen dat ik zeer veel ellende heb meegemaakt en ook voor een deel mijn “goud”(3 kinderen) Ik voed ze helaas alleen op, want de vader hebben we “verloren”aan de oorlog en ook het afgelopen jaar mijn vader. Ik ben nogal financieel in zwaar weer geraakt door ex partner en daardoor weinig te besteden. Op het moment zijn we aan het herstellen van een trauma (PTSS) en dat gaat de goede kant op. Eigenlijk ben ik altijd gewend geweest om alles alleen te doen, maar het zou wel eens lekker zijn om eens NIETS te hoeven doen en alleen genieten. Daarom Lijkt Gent me zo leuk. Toch had ik dit met mijn 3 kinderen erbij willen doen. Ik kan namelijk niet zeggen dit ga ik met mijn partner doen., die is er niet meer. Ik hoop niet dat ik al te deprimerend overkom, want ik sta sterk en positief in het leven en heb gelukkig de hoop nog niet opgegeven en ooit zal mijn droom werkelijkheid worden.
  Succces!

 • Avatar van Daisy
  Reply Daisy 27 november 2015 at 12:23

  Ik zou dit weekendje weg cadeau willen doen aan mijn ouders. En wel om twee redenen.

  Als eerste een minder leuke. Ons lieve hondje Binck is een kaninchen teckel. Hij is getroffen door een hernia. Woensdag 18 september ben ik met m’n vader de hele dag in het medisch centrum dieren geweest in Amsterdam. Na een ct-scan bleek het om een hele grote hernia te gaan. Wat (hoe gek het ook klinkt) goed is, want dit is goed te opereren. Ondanks dat mijn ouders het niet breed hebben, hebben ze toch besloten hem te laten opereren. Dus Binck is direct geopereerd. De operatie duurde ruim 1,5 uur en ik ben er steeds bij geweest. Chirurg stak duim op aan het einde. Operatie geslaagd. Toen moest Binck wakker worden… Daar had hij niet zo’n zin in. Na veel knuffelen en helemaal na het horen van mijn broertje Ralph kwam hij bij en mocht hij mee naar huis. Heel fijn, maar nu zijn we er nog niet. Het revalidatieproces duurt 6 weken en Binck moet nu weer helemaal opnieuw leren plassen en lopen. Mijn ouders hebben nu dus echt een patiëntje in huis die veel zorg nodig heeft. Maar ze doen het met alle liefde en steken alle tijd die ze hebben erin. Daarom hebben ze wel even ontspanning verdiend dacht ik zo.

  Ten tweede zijn mijn ouders op 23 december 33 jaar getrouwd. Nog een rede om ze met een weekendje weg te verwennen.

  Aardig lange comment, maar nu is wel duidelijk waarom ik het mijn ouders zo gun! <3

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 27 november 2015 at 12:02

  Jullie uitje ziet er heerlijk uit! Ik had nog nooit van de InterContinental Hotels Group gehoord, maar ga me gelijk aanmelden! :) Gent is zo’n leuke stad, ik zou er graag nog een keertje heen gaan. De eerste en tot nu toe laatste keer was een bliksembezoek met school.

 • Avatar van Veerlez
  Reply Veerlez 27 november 2015 at 11:16

  Gent is zo een leuke stad, ik ben er een keer geweest toen er een vriendinnetje van me woonde. Toen zijn we uiteindelijk niet naar het psychologie museum geweest, waar ik wel nog heen wil. Als ik zou winnen zou ik mijn vader meenemen, ik heb vorige week mijn moeder meegenomen een weekendje weg en ik denk dat mijn vader dit ook verdient :)

 • Avatar van Peggy
  Reply Peggy 27 november 2015 at 10:37

  Wat een ontzettend leuke winactie! Ik zou graag mijn ouders hier blij mee willen maken. Ze zijn al in geen twaalf jaar op vakantie geweest en werken dag in, dag uit echt keihard. zij verdienen het echt om er samen eens op uit te gaan.

 • Avatar van Louise Ladybug
  Reply Louise Ladybug 27 november 2015 at 10:17

  Heerlijke stad Gent, ik woon er namelijk! Toch wil ik meedoen om de prijs te schenken aan een lieve Nederlandse vriendin die ik op deze manier na lange tijd nog eens hoop te ontmoeten.

 • Avatar van Janneke
  Reply Janneke 27 november 2015 at 10:12

  Dat is een toffe actie! Daar doe ik dan ook graag aan mee. Ik zou deze graag aan beste vriendin geven. We zaten als baby’s al bij elkaar in de box en zijn nog steeds vriendinnen. En dat al bijna 34 jaar. Leuk om dit in Gent te vieren!

 • Avatar van wendyversteegWendy
  Reply wendyversteegWendy 27 november 2015 at 09:50

  Oeh ik moet echt meedoen… kan er niets aan doen! Vroegahhhh ging ik twee keer per jaar naar Antwerpen maar sinds mijn scheiding (bla bla bla,stom verhaal) kan dat nu niet meer. Ik ben dol op Belgie en zou het heerlijk vinden om dit mooie land opnieuw te ontdekken maar dan een hele andere plaats met de allerleukste man op aarde! Lets make a new start Belgium! Im giving you 12 points ;-)

 • Avatar van bonny
  Reply bonny 27 november 2015 at 09:45

  ooh dit zou ik graag winnen, ik heb mijn vriend ontmoet in een museum en na onze eerste zoen zei hij dat hij me mee naar Gent wilde nemen omdat daar een heel bijzonder museum zit en het is er nooit van gekomen dus wie weet nu wel!

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 27 november 2015 at 09:33

  woow..te gek! Het lijk mij superleuk. Ik heb er zin in. Nog nooit gedaan en nog nooit naar Gent geweest. Ik wil met mijn lieve man (mijn zoon erbij dat zou superleuk zijn) gaan daar overnachten

 • Avatar van Tineke
  Reply Tineke 27 november 2015 at 09:22

  Dat lijkt mij een heerlijk weekend! Ik zou graag nog 1 keer met mijn vriend een nachtje weg willen gaan. Volgend jaar zijn wij met zijn drieën, zo`n weekendje weg met zijn tweeën is eigenlijk nog wel iets wat ik graag zou willen doen,
  Liefs

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 27 november 2015 at 08:52

  Ben heel toevallig dit weekend nog in Gent geweest.
  Wonen dan ook vlakbij ;-)
  Ik hoef dus niet te winnen want ben al ontzettend blij met mijn gewonnen vorige prijs van de vorige give away actie!
  Loop nog steeds op wolkjes…………
  Jouw weekendje weg klinkt in ieder geval meer dan geslaagd, heerlijk he?!

 • Avatar van Debbie Faber
  Reply Debbie Faber 27 november 2015 at 08:45

  Ik zou een van mijn beste vriendinnen hiermee willen verrassen. Ze heeft net een ontzettend stressvolle periode achter de rug en kan wel wat ontspanning gebruiken.

 • Avatar van viola
  Reply viola 27 november 2015 at 08:30

  Ik heb er een aantal maanden gewoond, in Gent. 15 jaar geleden. Heb er niet zo’n hele leuke tijd gehad en zou graag met mijn man eens terug gaan om te kijken of ik nog veel dingen herken. En dan een positief weekend ervan te maken zodat Gent positief in mijn geheugen komt!

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 27 november 2015 at 08:18

  Oh wauw! Ik ben al eerder in Gent geweest, ik heb een zwak voor Belgische steden en Gent is één van de prachtigste steden die ik ken in België. Ik zou heel graag met mijn vriend nog een weekendje weg willen voordat wij papa en mama worden, nog even quality time met zijn tweetjes voordat de rust “verstoord” wordt met een kleintje. Ik vind dit een hele toffe actie, ik wil graag een kansje wagen.

 • Avatar van Sanne van der Vorst
  Reply Sanne van der Vorst 27 november 2015 at 07:48

  In deze tijd is iedereen gehaast en op zich zelf. Daarom zou ik met een vriend weer de banden willen aanhalen door even weg te gaan van de dagelijkse sleur.
  Dus ja graag !

 • Avatar van Veerle
  Reply Veerle 27 november 2015 at 07:45

  Hoi Desirée, wat een leuke actie! Ik doe niet vaak mee met jouw acties en reageer niet vaak, maar met deze actie doe ik graag mee. Ik ben nu al meer dan 1.5 jaar ziek thuis en ik zou dit weekendje weg graag aan mijn vriend geven. Hij is er altijd voor mij, blijft altijd positief en zorgt altijd voor me. Hij verdient een weekendje weg, maar ook samen er weer eens uit gaan zou voor ons samen als stel ook fijn zijn. Groetjes, Veerle

 • Avatar van Carola
  Reply Carola 27 november 2015 at 07:39

  We moeten niet bang zijn voor al die enge mensen ik laat me door niemand tegen houden en ga gewoon genieten van al het moois op de wereld.. belgie here I come.. laten we lief zijn voor elkaar! ♡
  Zou graag met mn mams gaan omdat ze een topwijf is..

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 27 november 2015 at 07:33

  40 jaar als paar bij elkaar dat verdient een heel bijzonder gebaar

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 27 november 2015 at 07:11

  Ik doe heel graag mee en zou met mijn moeder graag een weekendje weg willen. Ze heeft zich veel zorgen gemaakt om mij na mijn spoedoperatie en het natuurlijk heel druk gehad met het zorgen voor mij omdat ik niet veel kon en nu zorgt ze voor mijn vader die onlangs is geopereerd.

  Het is alweer een aantal jaar geleden dat wij op vakantie zijn geweest en samen een weekendje weg zou erg welkom zijn.

  Alvast een fijn weekend gewenst!

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 27 november 2015 at 06:58

  Gent lijkt me een geweldige stad! Ik doe daarom ook graag mee! Ik ben tegenwoordig erg druk met school, dus daarom lijkt het me heel fijn als ik er even tussenuit kan. Dan zou ik mijn moeder mee nemen, aangezien mijn vader ook vaak op reis gaat met z’n vrienden. Ben benieuwd!

 • Avatar van Danilla
  Reply Danilla 27 november 2015 at 06:46

  Ik ben paar weken terug met m’n vriend nog een heerlijk weekend weggeweest voor m’n verjaardag, dus ik gun het graag aan m’n ouders. En dan voornamelijk als bedankje voor alles wat ze doen voor me. Ik heb in augustus m’n auto in de prak gereden, en aangezien mijn vader automonteur is, heeft ie weken keihard gewerkt, zodat ik uiteindelijk na amper 4 weken weer in mijn eigen autootje kon rijden. Natuurlijk had ie in de tussentijd voor vervangend vervoer gezorgd, en kon ik hun auto gebruiken… Dit zou een geweldig begin zijn van een bedankje. En juist omdat ik zelf recentelijk nog geweest ben, gun ik hun de kans op het kntdekken voor een voor hun nieuwe stad. (En natuurlijk omdat m’n ouders al bijna 35 jaar samen zijn, en nog steeds als tortelduifjes rondlopen? )

  Iedereen heel veel succes! ?

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 27 november 2015 at 06:35

  Erg leuk!
  Maar dit sla ik even over.
  Prachtige plaats en ben er al lang niet meer geweest.
  Ik gun het ander….

  Xoxo

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 27 november 2015 at 06:33

  Oh wauw, wat een toffe giveaway. Ik zou heel graag dit weekendje Gent willen winnen voor mijn vriend en mij. Wij gaan altijd in januari een weekendje weg, maar i.v.m. omstandigheden zit dat er dit jaar niet in. Daarnaast hebben wij komend jaar niet heel veel dingen in het vooruitzicht i.v.m. persoonlijke omstandigheden én omdat ik al een week weg ga naar Frankrijk om daar voor het goede doel de Alpe D’Huez te gaan beklimmen. We hebben een heftig jaar achter de rug en daarom wil ik dit graag winnen, even wat quality time samen in een stad waar we heel graag eens naar toe willen gaan :-)!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.