Beauty

Boots No.7 Colour Your Way Blue (+ win een make-upset!)

21 december 2015

boots no7
Werd ik een paar weken geleden nog uitgedaagd om met groen aan de gang te gaan, is nu de kleur blauw aan de beurt in samenwerking met Boots No. 7. De vorige keer had ik al een aardig positieve ervaring met de make-up van dit merk en daar komt er weer eentje bij. Benieuwd wat de kleur blauw voor mij betekent, wat voor look ik maakte en hoe je kans maakt op die mooie make-upset? Lees dan verder :)

boots no7 boots no7
Blauw is voor mij een heel erg rustgevende en serene kleur. Ik ben zelf een koel type en zou het misschien eens wat vaker mogen dragen, maar er is toch al redelijk wat van in mijn kledingkast en make-uptasje van te vinden en ook qua nagellak draag ik het regelmatig. Ik moet wel eerlijk zeggen dat de donkerblauwe en helderblauwe tinten mij dan het meeste aanspreken, al kan een mooie pastelblauwe nagellak in de lente niet overgeslagen worden ♥

Boots No.7 Colour Your Way campagne
Deze campagne is door Boots opgezet om ons weer een beetje uit te dagen om wat vaker te experimenteren met kleur. Er zijn verschillende online influencers gevraagd om wekelijks een kleur onder handen te nemen die ook op de Facebookpagina van Boots centraal zal staan. Door je eigen look in de kleur van die week in te sturen maak je kans op een mooie make-up set van Boots No. 7. Denk hierbij aan een look in make-up, kleding, accessoires of geef er helemaal je eigen draai aan!

De make-upproducten van Boots No. 7 zijn me zeker niet tegengevallen en ik heb er in deze look dan ook een flink aantal producten van gebruikt:

– natural blush tint powder Cool Pink
– stay perfect quad eye shadow palette Chocolate Fondant
– stay perfect eye shadow Mink als highlighter
– lash impact mascara Black
– stay perfect amazing eyes pencil Navy Blue
– gel finish nail colour Persian Blue.

boots no7
Winactie
Ik mag dus een erg leuke Boots No. 7 make-upset met producten van dit merk gaan weggeven die past bij de kleur van deze week. Blauw! Kortom; ga lekker aan de slag, wees origineel, maak een foto van jouw look en waar de kleur voor jou persoonlijk voor staat en plaats deze op de Facebookpagina van Boots. Door hierbij ook gebruik te maken van de hashtags #winactie #boots #No7 #colouryourway #blauw ben je extra goed terug te vinden!

– Vergeet niet @CurvaciousNL te taggen in de door jou geüploade foto zodat ik hieruit een winnaar kan kiezen :)

Meedoen met deze actie kan tot en met zondag 27 december 2015, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Ik ben benieuwd.. welke betekenis heeft de kleur blauw voor jou en draag je het vaak?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

balkje-nieuwe-layout

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 25 december 2015 at 13:58

  De kleur blauw staat mij goed, bij mijn blonden haar en lichte huid, ik draag ook vaak blauwe kleding omdat deze kleur goed bij mij past.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 23 december 2015 at 09:10

  Wat een mooie look en je nagellak is prachtig. Ik vind blauw ook een geweldige kleur en heb vooral veel blauwe nagellak. Leuk dat ook hier een winactie aan verbonden is :-)

 • Avatar van Cobi
  Reply Cobi 22 december 2015 at 20:06

  Wauw gaaf! ik doe heel graag mee!

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 22 december 2015 at 09:50

  Ik doe mee. :-)

 • Avatar van Saraya
  Reply Saraya 21 december 2015 at 22:19

  Ik vind het blauwe lakje erg mooi :)
  X

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 21 december 2015 at 19:07

  Ik ben normaal niet fan van blauwe nagellak maar vind het wel gaaf eruitzien!

 • Avatar van Barbera
  Reply Barbera 21 december 2015 at 13:20

  Blauw is mijn lievelingskleur. Ik draag zelfs af en toe nog blauwe mascara (hoewel dat misschien helemaal ‘not done’ is). Die make up zou bij mij goed terechtkomen.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 21 december 2015 at 12:50

  mooie blauwe lak :D

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 21 december 2015 at 10:32

  Blauw is mijn kleur, dan met een vleugje groen en dan kom je op turkoois. Blauw geeft mij rust. De golven van het water, het deinen. En dat terwijl ik zeer bang ben om kopje onder te gaan, blijft water mij trekken.

  Je hebt weer zo’n mooie look gemaakt met als finish toch echt die prachtige nagellak! Love it!

  Ik ga een poging doen! ?

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 21 december 2015 at 08:54

  Blauw vind ik een mooie kleur. Maar aangezien ik niet zo met kleuren speel qua make-up sla ik deze winactie even over. Succes allemaal!

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 21 december 2015 at 07:40

  Prachtige look, blauw staat je idd geweldig. Ik vind blauw vooral mooi in het interieur en jeans, ik heb meer met warme tinten, dus ik sla deze winactie over. Andere dames, veel succes !

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 21 december 2015 at 06:39

  Wat leuk dat je zo’n mooie set weg mag geven. Ook al is hij bedoeld om je uit te dagen qua kleur, ik sla echt over want ik ben nogal geneigd naar mijn vaste veilige nude kleuren hihi!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 21 december 2015 at 06:37

  Zo leuk en prachtige kleur ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.