Persoonlijk

Curvacious jaaroverzicht 2015 ♥

31 december 2015

curvacious
Ik kon het niet laten om even het hele jaar op mijn website en de statistieken te doorlopen om een jaaroverzicht te maken voor deze laatste dag van 2015. Leuk om alle artikelen weer even te zien, te kijken wat ik zo allemaal heb beleefd en gedaan, waar ik over schreef, wat jullie graag lazen en hoe Curvacious is gegroeid. Wat was 2015 een druk, veelbewogen en indrukwekkend jaar met helaas enkele downs maar gelukkig ook veel ups. Kijk je mee voor het jaaroverzicht?

Laat ik beginnen met de meest gelezen artikelen in de verschillende rubrieken van Curvacious.nl.

curvacious

Beauty
Inspiratie voor witte nail art (en de perfecte witte nagellak)
Tips voor de gevoelige huid
Informatie en tips voor babymassage
Tips tegen pigmentvlekken
– Kokosolie beautytips
Hoe geef je jezelf een manicure?

 curvacious
Plussize & Fashion

Webwinkel overzicht plussize fashion
Plussize inspiratie | Distroyed/Ripped jeans
De 10 leukste plussize sportkleding webwinkels
Armcandy inspiratie voor de zomer
Plussize | Playsuit inspiratie
Plussize fashion | Grote maten zwangerschapskleding


curvacious
Lifestyle

€3,00 food challenge – pasta met spinazie en tonijn
Recept voor brownies met avocado
Interieur tips voor een betere vibe in huis
Mijn top 5 sporty items

Onder de rubriek Lifestyle valt ook het reizen/travel/vrije tijd-gedeelte. Dat ik mag reizen, hotels, restaurants, beautybehandelingen en vakanties mag ervaren om hierover te schrijven blijft een onwerkelijk en gruwelijk gaaf iets. Met dit jaar als absolute hoogtepunten The Jane, Disneyland en IJsland!

curvacious

Personal
Ook werden de volgende persoonlijke artikelen erg goed gelezen, leuk om te lezen dat jullie graag meer over mij wilden weten en volgens mij hebben jullie mij dit jaar aardig goed leren kennen. Dit laatste heeft vooral ook te maken met mijn openheid in de maandelijkse doelen artikelen I think :)

The mommy tag
The Instagram tag
De 25 foodvragen tag
De blogspiratie tag
Three things tag

Mocht je trouwens eens een vraag hebben over mij persoonlijk of over mijn werk als fulltime blogger dan mag je deze natuurlijk altijd aan me stellen :)

curvacious

Hoeveel tijd er ook in gaat zitten, ik vind het enorm leuk om winacties te organiseren voor jullie. Een beetje als mijn blijk van waardering voor het bezoeken van Curvacious.nl, reacties achterlaten en het volgen op de verschillende social media kanalen. Want.. mijn website zou vandaag niet mijn fulltime baan kunnen zijn zonder jullie en dat realiseer ik me erg goed!

Dit jaar kwamen er verschillende winacties online waarbij ik prijzen met een shocking totaalbedrag van €4.850,00 (!) weg mocht geven. En dan heb ik de social media winacties nog niet eens meegenomen. Insane! Zo gingen er pakketten met beautyproducten, schoenen, sieraden en horloges, beauty gadgets, games, shoptegoed voor en/of plussize kleding, telefoonhoesjes, keuken/interieurproducten, baby/kinderproducten en -kleding, een vakantiecheque en zelfs een compleet verzorgd weekend weg voor twee personen de deur uit. Je zou mijn gezicht moeten zien als een prijswinnaar naderhand mailt hoe blij hij of zij is, ik zou het liefst elke dag mensen gelukkig willen maken ^^

Nog een paar dingen..
– Er zijn dit jaar maar liefst 479 artikelen geplaatst
– de gemiddelde bezoeker is tussen de 25 en 34 jaar, fijn om mijn doelgroep goed in kaart te hebben en te zien dat deze met de site meegroeit :)
– Als ik naar de statistieken kijk is Curvacious.nl dit jaar maar liefst anderhalf keer zoveel bezocht als het jaar ervoor. Wow! Daar ben ik erg trots op en ik hoop deze groei dan ook zeker vast te kunnen houden
– er werden veel reacties achtergelaten onder de artikelen en de meeste reacties zijn afkomstig van Chucky, Kim, Manon, Femke en Beau die ik hiermee even extra in het zonnetje wil zetten. Bedankt voor het trouwe volgen, lezen èn reageren!

Vraag: wat zou jij in 2016 graag meer op Curvacious.nl willen zien?

Last but not least.. Dankjewel. Dankjewel voor het bezoeken, het lezen, het reageren, de berichtjes via social media en de mailtjes. Dankjewel voor de lieve woorden, de complimentjes, de vragen, de uitdagingen en ook dankjewel voor de feedback omdat ik hier leermomenten uit heb kunnen halen. Dat blijft toch wel echt het leukste van mijn (dit) werk; de interactie met jullie! Ik heb genoten van het afgelopen jaar en hoop dat in 2016 ook volop te kunnen en mogen doen ♥

Happy new year!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 31 december 2015 at 20:44

  Wat een leuke terug blik en wat super goed dat je zoveel meer bezoekers hebt, daarbij heb je echt heel veel artikelen geplaatst en dat vind ik echt super! Je hebt een geweldige site met veel afwisseling, ik kom hier eg graag en ik hoop dat je site het komend jaar nog meer bezoekers zult krijgen en ik wens jou en je gezin een. Fijne jaarwisseling en een heel mooi, en gezond 2016!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 januari 2016 at 19:12

   Dankjewel voor je lieve wensen, ik wens jou hetzelfde toe! Liefs

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 31 december 2015 at 13:53

  woow..echt wat flink bedrag winactie bij elkaar! Lief dat je voor je bezoekers doet. Op naar volgend jaar mag je weer regelen.

  Fijne jaarwisseling

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 31 december 2015 at 13:52

  Daarom volg ik je ook graag, al die leuke en interessante artikels! Ik wens je alvast een hele fijne jaarwisseling en een top 2016 !

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 december 2015 at 14:01

   Dankjewel voor je compliment Manon, zo leuk om te horen! Happy New Year ^^

 • Avatar van Evelien - http://www.ohfashion.nl
  Reply Evelien - http://www.ohfashion.nl 31 december 2015 at 12:41

  Hoooly moly, wat een bedrag van die winacties! Dat is echt insane. Ik herken heel veel artikelen die je plaatste, ik volg je dan ook al jaren! Je blijft één van m’n favorieten vanwege je leuke schrijfstyle, mooie foto’s, eerlijke mening en je artikelen waarvan ik altijd heel hebberig word – vooral als het nieuwe merken betreft. Love it Dees, op een goed 2016!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 december 2015 at 14:02

   Haha, echt he? Ik was het even aan het berekenen en schrok er zelf van (0.0) Ik vind het leuk dat je me al jaren volgt (ik jou andersom ook alweer jaren, time flies!) en bedankt voor je lieve complimenten! X

 • Avatar van lois71
  Reply lois71 31 december 2015 at 11:45

  Door dit overzicht weet ik weer precies waarom ik je volg.
  Je hebt een leuke en gezellige blog, maakt mooie en duidelijke artikelen.
  Ik hoop volgend jaar ook van Curvacious te mogen genieten.
  De allerbeste wensen voor 2016!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 december 2015 at 14:02

   Wow, dankjewel voor je lieve woorden! <3

 • Avatar van judithblogtsolo
  Reply judithblogtsolo 31 december 2015 at 11:44

  Wat een ontzettend mooi overzicht met veel artikelen, die ik allemaal met plezier heb gelezen! Ik vind het fijn om de combinatie van beauty, fashion en persoonlijk te lezen (en jeetje, wat een boel prijzen zijn er weggeven) Ik kijk uit naar alle nieuwe artikelen in 2016 en hoop dat je doorgaat zoals nu. Ik wens je een hele fijne jaarwisseling toe. <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 december 2015 at 14:03

   Hi Judith, heel erg leuk om te lezen dat je de mix in artikelen zo leuk vindt. Enorm fijne jaarwisseling gewenst!!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 31 december 2015 at 10:21

  Zet ‘m op volgend jaar! Gewoon zo doorgaan! Juist de combinatie van alles is zo leuk om hier te komen :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 december 2015 at 14:03

   Ah, thanks Nicole. Heel erg leuk om te horen! :D

 • Avatar van Judith
  Reply Judith 31 december 2015 at 09:11

  Ik ben ook pas halverwege dit jaar gaan volgen, vooral de sport plus size fashion vind ik erg leuk te lezen! Fijn 2016!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 december 2015 at 14:03

   Hi Judith, leuk om te horen! En.. die combinatie van artikelen die je juist zo leuk vind, komt er heel binnenkort eentje van aan ;)

 • Avatar van BeautyOpinie
  Reply BeautyOpinie 31 december 2015 at 08:56

  Ik wil alleen maar zeggen; keep on going want je hebt een hele leuke en mooie blog! Jouw blog heb ik het afgelopen jaar leren kennen en ik blijf je in 2016 zeker volgen. Jij ook alvast een heel happy new year.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 december 2015 at 14:04

   Dankjewel voor je lieve woorden ^^ Happy new year!

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 31 december 2015 at 07:20

  Wat fijn dat je lezer in het zonnetje zet. Zo verbindt je zeker de royaliteit.  Hele hoop artikel heb je geschreven met heel veel leuke reviews. Ik volg je ook regelmatig, maar ik skip ook artikels waar ik geen interesse in heb. ;-) Fijne jaarwisseling Desirée!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 december 2015 at 14:05

   Voor jou dezelfde wensen! :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 31 december 2015 at 06:37

  Wat leuk!
  Ik zo vaak mogelijk heel vroeg je posts!
  Fijne en mooie artikelen.
  Ga zo door in het nieuwe jaar.

  Een fijne en mooie jaarwisseling en tot in het nieuwe jaar Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 december 2015 at 14:05

   Dankjewel voor je lieve woorden en complimenten, ik ben zeker van plan zo door te gaan in het nieuwe jaar. Fijne jaarwisseling! X

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 31 december 2015 at 06:34

  Ik ken vrijwel alle artikelen die je hier opsomt! Niet zo gek ook, sinds ik jouw blog begon te volgen ben ik niet meer gestopt. Jouw artikelen lees ik altijd graag en als ik ’s ochtends op tijd wakker ben (lees 6 uur) dan weet ik dat ik om 6.30 of ietsje later meteen even jouw blog open om te kijken wat voor artikel je in petto hebt. En die zijn leuk, heel leuk. Lekker doorgaan zo in 2016, een hele fijne jaarwisseling toegewenst :-)!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 december 2015 at 14:06

   Zo leuk hoe je zo’n trouwe lezer bent, wordt heel erg gewaardeerd Fem! Happy New Year <3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.