Lifestyle Persoonlijk

Personal | De december tag

17 december 2015

december tag
Ik vind het altijd leuk om door middel van tags de eigenaar van een blog of website te leren kennen en in het verleden heb ik er toch al een aantal ingevuld. Helaas kwam ik niet echt veel leuke tags meer tegen, maar de december tag kan ik natuurlijk niet overslaan! Mocht je trouwens een bepaalde tag graag eens door mij ingevuld zien worden dan hoor ik het graag zodat ik ermee aan de slag kan :)

Wat vind je het leukste aan de maand december?
Ik vind de decembermaand gewoonweg een gezellige maand. Veel verjaardagen, feestjes, Sinterklaas, de Kerstboom opzetten, Kerstkaartjes versturen en ontvangen, samen zijn met de familie met Kerst, Oud & Nieuw, kaarsjes, gezelligheid.. Ik hou ervan!

Wat is jouw favoriete parfum om met de feestdagen te dragen?
Ik denk dat ik dit jaar voor Narciso Rodriguez NARCISO (<– lees de review!) ga. Ik probeer altijd na te denken bij het dragen van een parfum bij een bepaalde gelegenheid en wil dan iets wat toch een beetje bijzonder is maar niet te overheersend. Is aan de ene kant misschien een beetje zwaarder en wellicht zelfs een tikkeltje mannelijk, maar door muskus en rozen is het toch echt wel een vrouwengeur. Heerlijk!

Welke drie producten mogen niet ontbreken deze maand?
Wat mij betreft is dat een goede bodylotion (ik ben op dit moment helemaal fan van de Collistar sublime melting cream) om de huid zacht en soepel zonder droge en jeukende plekjes te houden, net als een goede lippenbalsem voor zachte lippen en een highlighter. En waar ik voorheen helemaal verliefd was op de Bobbi Brown shimmer brick en dacht niet zonder te kunnen (ja, echt!), werd ik onlangs enorm verrast door de nieuwe Etos highlighter, een prachtig exemplaar voor een wel heel budgetvriendelijk prijsje.

Wat is je favoriete winterdrankje?
Mmmm, lastig! Want ik verander niet echt mijn eet- en/of drinkgewoontes in de wintermaanden, dit is eigenlijk het hele jaar door hetzelfde. Maar als ik moet kiezen is dat een Chai Latte. Dat vind ik echt heerlijk!

Wat is je favoriete kerstfilm?
Weer een vraag die ik niet direct kan beantwoorden.. Maar ik hou wel echt van de feel good kerstfilms en kies dan denk ik voor The Holiday of Love Actually ♥ maar de klassieker Home Alone blijven ook altijd leuk!

Welk soort snoep eet jij het meeste rond deze tijd?
Ik ben meer een hartige snoeper dan een zoete snoeper, maar iets waar ik echt niet vanaf kan blijven zijn schuimpjes (meringues). Zo. Ontiegelijk. Lekker!

Wat is je ultieme kerstlook?
Ik zou graag willen zeggen een klassieke look met een mooie winged eyeliner en rode lipstick, maar ik ben helemaal geen held met eyeliner en een rode lipstick is ook zo praktisch niet met al dat eten, drinken en familie-gekus.. Dus dan ga ik maar voor een neutrale lipkleur en een smokey eye met wat meer shimmer dan ik normaal zou doen.

Wat is je favoriete kerstnummer?
All I want for Christmas is you.. van Mariah Carey. Mevrouw sentimentelie hier moet altijd een brok wegslikken en een traantje wegpinken als ik hem voor het eerst hoor rondom Kerst. Voor mij zijn dan de feestdagen ECHT begonnen. Echt zo’n vrolijk feel good nummer!

Wat zijn je goede voornemens voor 2016?
Proberen meer los te kunnen laten en minder te moeten van mijzelf en daardoor hopelijk met wat minder stress en spanning de dagen door komen. Oh, wat zou dat heerlijk zijn.. Het is altijd zo gemakkelijk gezegd, maar doe het maar eens..

Ik ben benieuwd: wat is jouw goede voornemen voor het nieuwe jaar?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 19 december 2015 at 18:57

  Leuk om te lezen :)

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 19 december 2015 at 15:40

  Ik vind dit zo’n leuke tag, ik kom ‘m toevallig nu vandaag al 4 x tegen haha. Love Actually is altijd goed

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 19 december 2015 at 10:27

  Leuk om te lezen. Mijn favoriete kerstfilm is The Polar Express, ik ben momenteel helemaal weg van hele pure choclade en verder heb ik het liefs iets hartigs. goede voornemens heb ik niet echt, al blijf ik mijn best doen om wat af te vallen en genieten van alle mooie eingen die het leven geeft.

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 17 december 2015 at 18:26

  Wat een leuke tag is dit. Ik doe niet echt aan goede voornemens. Ik wil sowieso wel doorgaan hoe ik de afgelopen 3 maanden bezig ben geweest

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 17 december 2015 at 10:56

  leuke tag is dit :D

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 17 december 2015 at 09:36

  Die melting cream van Collistar, daar ben ik ook verliefd op. Dank voor de tip betreft de highlighter van Etos. De shimmer bricks van Bobbi stonden al heel lang op mijn verlanglijst, maar ik ga nu eerst deze budget tip uitproberen. En we liggen helemaal op 1 lijn qua hartige snoeper zijnde en meringues. Ik hartje hartig en ik hartje meringues :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 december 2015 at 09:51

   We moeten toch echt eens daten hoor ^^

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 17 december 2015 at 08:24

  Goedemorgen! Leuke tag! Ik pak met kerst uit qua makeup en een eyeliner hoort daar ook bij. Mijn kleding, wat er in de kast hangt. Verder vind ik Polar Express de mooiste kerstfilm en qua muziek ben ik niet zo’n fan van dit genre.
  Mijn voornemen is afstand nemen van dingen die niet goed voelen. Door mijn traumatherapie ontdek ik veel wat bij mij hoort. Ik ga nu mijn vierde jaar alweer in, toch geef ik niet op.

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 17 december 2015 at 08:20

  Home Alone kijk ik al jaren niet meer, ben volgens mij de enige die hem echt niet meer kan zien haha :P
  Maar The Holiday is echt een favoriet hier.. New Years Eve ook trouwens..

 • Avatar van Bianca Schrijft
  Reply Bianca Schrijft 17 december 2015 at 06:46

  Leuke tag, fijne kerst. So this is Christmas van John Lennon vind ik een geweldig nummer. Love actually is een film die ik graag kijk in deze periode van het jaar.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 17 december 2015 at 06:36

  Ja, dat kerstliedje is zo leuk om het dagelijks te horen ;-)
  Gezellig om heerlijk tijdens de feestdagen films te kunnen kijken….

  Xoxo

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 17 december 2015 at 06:33

  All I want for Christmas, blijft ook mijn favoriete kerstnummer. De films die jij noemt blijven ook hier favoriet: Home Alone, Love Actually en The Holiday. Goede voornemens heb ik eigenlijk nooit..

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.