Beauty

Etos make-up musthaves (budget tip!)

12 december 2015

etos make up must haves 1 - Etos make-up musthaves (budget tip!)
Niet alleen heeft Etos onlangs een nieuw logo en een nieuwe huisstijl gekregen, ook wisten ze mij flink positief te verrassen met de Hortus Botanic producten waar ik onlangs nog over schreef. Nu hebben ze ook een compleet nieuw make-up assortiment met vernieuwde en nieuwe producten, een verbeterde kwaliteit en een compleet re-design qua verpakking. Ik probeerde verschillende Etos make-up producten uit en heb een paar toppers ontdekt die zeker niet onderdoen voor dezelfde items van de duurdere merken. Ik ben aardig enthousiast, dus let’s go!

Zoals je misschien wel weet heb ik echt een grote liefde voor alles wat met een perfecte basis te maken heeft. Van skincare tot aan primers, foundations en make-up die meer je natuurlijke features benadrukken zonder dat ze echt opvallen. Van die producten waarvan je misschien niet denkt dat ze iets zullen toevoegen aan je look, totdat je ze eens hebt geprobeerd. Zo is dat ook met deze vier producten. Helemaal niet onmisbaar, maar wèl heel erg fijn om te gebruiken voor een mooier resultaat!

etos make up must haves 3 - Etos make-up musthaves (budget tip!) etos make up must haves 4 - Etos make-up musthaves (budget tip!)

De Hydrating Primer (20ml, €5,99) komt in een pompflacon, is zuinig in gebruik, voelt lekker fris en hydraterend aan en geeft een mooie basis voor je make-up waardoor dit mooier aanbrengt en langer blijft zitten. Er zitten zeker siliconen in, maar het voelt niet zo glibberig aan als veel siliconenprimers. Fijn dat droge plekjes en droogtelijntjes er niet door benadrukt worden en mijn gezicht de hele dag door comfortabel aanvoelt.

Ook de Eye Shadow Primer (10ml, €3,99) is erg fijn in gebruik. Een minidrupje is voldoende, even verdelen over de oogleden en je oogschaduw brengt intenser aan en blijft echt de hele dag zitten. Deze oogschaduwbasis doet voor mij zeker niet onder voor de primers van merken als Urban Decay, MAC en bijvoorbeeld Collistar die ik hiervoor heb gebruikt. De primer op zichzelf geeft een wat mattere en transparante basis en voelt zacht aan rondom de ogen zonder te irriteren als je iets te dicht op je waterlijn hebt gezeten ;)

etos make up must haves 5 - Etos make-up musthaves (budget tip!) etos make up must haves 6 - Etos make-up musthaves (budget tip!)

Met mijn lichte huid met koele ondertoon is het best lastig om de perfecte highlighter te vinden. Veel zijn er gewoonweg te warm en brons van kleur waardoor ik een oranje gloed krijg en als ik dan eens een koele highlighter heb gevonden dan lijkt het vaak meer 80’s metallic dan die natuurlijke glow die je ermee zou willen bereiken. De Highlighting Powder (8g, €3,99) in de kleur Rose is per-fect voor mij en is echt zo’n budgetpareltje te noemen ♥ In de verpakking lijkt de kleur nog wat paarsig, maar eenmaal aangebracht en mooi uitgewerkt geeft hij niet eens meer echt kleur maar meer echt die mooie natuurlijke glans die een highlighter hoort te geven. Oh yes, ik ben verliefd! ^^

etos make up must haves 2 - Etos make-up musthaves (budget tip!)

De laatste topper die ik zeker als tip mee wil geven is de Fixing Spray (75ml, €4,99) waar onder andere aloë vera en glycerine in zit waardoor je make-up niet alleen niet meer poederig oogt en langer blijft zitten, maar je huid ook nog eens gekalmeerd en gehydrateerd wordt. De geur is heel fris en zacht en de sprayflacon vernevelt de fixeerspray heel gelijkmatig en fijntjes.

Ik kan niet anders dan heel enthousiast zijn over deze vier Etos make-up producten en wordt steeds enthousiaster over de restyling van Etos. Leuk dat de producten samen nog geen €19,00 kosten, waarvoor je bij veel andere merken misschien één van bovenstaande gelijkwaardige producten hebt..

Heb jij al wat van de nieuwe Etos beauty- of make-upproducten geprobeerd? Mocht je een aanrader òf afrader hebben.. let me know! :)

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van irenelouiseblog
  Reply irenelouiseblog 13 december 2015 at 21:55

  Het lijken me fijne producten!! X

 • Avatar van Maartje
  Reply Maartje 13 december 2015 at 17:04

  Deze producten zien er allemaal supermooi uit! Ik ben vooral erg benieuwd naar de fixingspray, aangezien mijn make up nooit zo lang blijft zitten!

 • Avatar van Aileen
  Reply Aileen 13 december 2015 at 11:56

  Ik ben helemaal dol op de primer. Maar als grootverbruiker met 20ml in een flesje werd dit na een tijdje toch te prijzig voor mij. Ik gebruikte soms wel 2 tot 3 flesjes per maand. En was dus al snel 18 euro per maand.
  Dus ik ben nu weer terug op mijn budget primer met 30ml voor slechts 2 euro. Deze is wel net iets minder fijn hij is wat plakkeriger. Die van Etos voelde op mijn huid echt zijdezacht aan. Mocht mijn budget weer iets groter worden dan ga ik ook zeker die van Etos weer gebruiken.
  De highlighter spreekt me heel erg aan. Ik heb ook lichte koele huid en deze lijkt me perfect! Dankjewel voor de tip! Die ga ik even halen. X

 • Avatar van debbieschrijft
  Reply debbieschrijft 13 december 2015 at 09:45

  Dat ziet er goed uit! Mijn fixing spray van Mac is bijna op, dus denk dat ik die van Etos eens ga proberen. Thanks for the tip!

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 12 december 2015 at 17:39

  Klinkt allemaal heel goed. En lees dat meer dames een positieve ervaring hebben! Op naar de Etos!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 12 december 2015 at 16:17

  Wat super dat de nieuwe producten zo fijn zijn en goed zijn. Ik ga snel voor die highlighter kijken, want die van mij is gevallen en daar is niet veel meer van over.

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 12 december 2015 at 14:54

  Die fixeerspray klinkt echt wel goed zo te horen, die moet ik eens van dichtbij bekijken.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 12 december 2015 at 14:02

  Ik heb even geleden de waterproof donker bruine mascara gekocht. Helaas valt deze tegen. Beetje klonterig en bij mij geeft ‘ie af rond mijn ogen :(

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 12 december 2015 at 13:21

  oehh die highlighter :D

 • Avatar van beautytalkblog
  Reply beautytalkblog 12 december 2015 at 11:52

  Ik kreeg een pakketje opgestuurd om te testen, ik ben zeer benieuwd.. maar het klinkt allemaal veelbelovend :)
  Liefs,
  Eefje

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 12 december 2015 at 11:36

  Ik heb al wat dingen uit de nieuwe lijn getest en ben over allemaal heel tevreden.
  Ben ook blij met de nieuwe vormgeving, die vind ik nu echt mooi.
  De botanische lijn vind ik trouwens ook een echte fijne toevoeging.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 12 december 2015 at 11:18

  De highlighter lijkt mij erg mooi!

 • Avatar van marjolean
  Reply marjolean 12 december 2015 at 10:09

  Ik ben wel benieuwd naar de twee primers! Ik vond de Etos make-up producten nooit zo interessant, maar de vernieuwing lijkt wonderen te hebben gedaan.

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 12 december 2015 at 09:13

  Wat ziet dat er allemaal chicque uit! Binnenkort even kijken bij de Etos in de stad. Klinkt goed die producten!

 • Avatar van Mirjam Hellingman
  Reply Mirjam Hellingman 12 december 2015 at 08:46

  Ik heb eerlijk gezegd deze producten nog nooit gebruikt…Wordt tijd dat ik een keer bij de Etos langs ga!

 • Avatar van BeautyOpinie
  Reply BeautyOpinie 12 december 2015 at 08:27

  Ik vind het zo leuk dat Etos een nieuwe weg in is geslagen! Ik wilde nog wel wat producten scoren maar dat is er nog niet van gekomen. De fixingspray en de highlighter wil ik in elk geval nog aanschaffen.

 • Avatar van My happy kitchen
  Reply My happy kitchen 12 december 2015 at 08:22

  Ik was heel benieuwd naar de review van de oogschaduw basis. Nu ga ik ‘m zeker kopen, samen met de fixing spray.

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 12 december 2015 at 07:53

  Wat leuk dat Etos zo goed bezig is qua make-up! Ik heb er nog niks van, maar de highlighter klinkt veelbelovend

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 12 december 2015 at 06:34

  Dat ziet er goed uit.
  Ben niet bekend met deze producten.
  Zal er eens naar kijken als ik in de winkel ben dit dit verkoopt.

  Xoxo

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 12 december 2015 at 06:32

  Ik heb alle vier de producten ook getest en vind ook deze vier erg fijn. Al moet ik zeggen, de fixing spray vind ik wel lastig sprayen.. Alleen vraag ik me af dit aan mijn flacon ligt of dat dit altijd zo is. Ik moet met ‘veel geweld’ de knop indrukken om er spray uit te krijgen, heb jij dat ook?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 december 2015 at 07:06

   Nee, geen last van.. Wat vervelend! Wel leuk dat jij de producten ook fijn vindt :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.