Fashion Mama & Kind

Fashion inspiratie | De leukste winterboots

7 december 2015

winterboots
Ik hou van boots. Lekkere stoere (enkel)laarzen met een goede zool om flinke stukken mee te kunnen wandelen, die tegen een stootje kunnen, de wind en regen kunnen trotseren en er ook nog eens leuk uitzien. In dit artikel laat ik ter inspiratie een heel aantal toffe modellen zien èn deel ik de nieuwste boots van Paul en Shae, want die kunnen er met de nieuwste aanwinsten ook weer tegenaan voor de winter!

winterboots
Voor Shae koos ik voor de UGG Australia Jorie boots die tot halverwege haar kuitjes komen, gevoerd zijn met een warm schapenvachtje, van buiten van suède zijn, een stevige rubberen antislipzool hebben en eenvoudig sluiten met een rits aan de binnenkant. Leuk over een legging, maar ook erg schattig gecombineerd met een jurkje. Sowieso, sweaterjurkjes.. Love them!

winterboots

Paul heeft een paar Timberland Bradstreet Chukka’s aan die bij veel verschillende outfits en gelegenheden gedragen kunnen worden. Ze zijn gemaakt van leer, hebben een OrthoLite SensorFlex zool (die als ik Paul moet geloven echt héérlijk loopt), zijn lichtgewicht maar toch comfortabel en stevig en staan hem gewoonweg erg goed. Weer eens wat anders dan het bekende grovere Original model.

winterboots winterboots winterboots

Ik heb zelf al een flink aantal toffe boots in mijn kast staan, maar na eventjes rondsnuffelen bij de schoenenwinkel Van den Assem (mooie merken en veel keuze, ook voor kids!) kwam ik bovenstaande modellen tegen die ik ook wel heel erg leuk vind..

1. Shabbies Amsterdam (zwart)
2. Via Vai (taupe)
3. UGG Australia (cognac)
4. messA Di Due (zwart)
5. Dubarry (bruin)
6. UGG Australia (crème/wit)
7. Sorel (taupe/koraal)
8. Blackstone (zwart)
9. G-Star (zwart).

Oh yes, wat ben ik gek op dat halfhoge model. Van stoer tot wat netter en zelfs de modellen die richting snowboots gaan vind ik erg tof en lijken me heerlijk zitten voor als de temperaturen nog wat gaan dalen.

Herkenbaar, die schoenen- en laarzentic? Of ben ik de enige die er soms uren naar rond kan struinen en virtuele winkelmandjes vult en leegt omdat ze schrikt van het totaalbedrag? ;(

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 8 december 2015 at 01:42

  Wat ziet Shae er weer super schattig uit, dat jurkje met dat giletje en de blomde krulletjes, echt zo lief. Ze heeft mooie laarsjes aan, zo kan ze met lekker warme voetjes de winter door. Ook de schoenen van Paul vind ik erg mooi. De link heb ik doorgestuurd naar een vriend, die zocht ook zoiets. Heb jij ook nog nieuwe uitgezocht?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 december 2015 at 12:03

   Haha, nee deze keer niet. Heb zoveel schoenen staan, dat ik Paul en Shae maar verwende hiermee ;)

 • Avatar van Pirre
  Reply Pirre 7 december 2015 at 20:15

  Haha, vooral dat van het mandje vullen-schrikken-alles weer legen…HEEL herkenbaar. Sowieso heb ik echt een MEGA schoenen/laarzen tik..pfff don’t get me started ;)

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 7 december 2015 at 19:49

  Dat jurkje en giletje van Shae…..wat super lief!
  Zeker met die blonde krulletjes erbij.
  Hadden ze dit 19 jaar geleden maar, dochter lief kiest inmiddels (gelukkig) liever zelf d’r kleding uit.
  Roze & Pluche is nu niet meer aan de hand bij haar, op één vestje en foute sloffen na dan ;-p

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 7 december 2015 at 19:47

  Wat staan die Uggs schattig bij Shae! Die Via Vai taupe laarsjes zien er erg leuk en warm uit.

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 7 december 2015 at 18:03

  Ik ben ook dol op laarzen! Vooral de shabbies vind ik prachtig, maar wel erg prijzig

 • Avatar van schokokamel
  Reply schokokamel 7 december 2015 at 18:01

  Bij mij komt er ook elk jaar iets bij…het zijn ook gewoon de mooiste schoenen volgens mij! Mooie modellen heb je gekozen!

 • Avatar van Dionne Knooren
  Reply Dionne Knooren 7 december 2015 at 17:41

  AAAh! Wat een super leuke en schattige outfit!

 • Avatar van storiesandforever
  Reply storiesandforever 7 december 2015 at 17:07

  Die derde en die vierde, hoe gaaf! En meteen kies ik weer voor Uggs, altijd. Ik ben ook stiekem gewoon nog heel dol op die foeilelijke, maar heerlijk zittende, Uggs, haha.

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 7 december 2015 at 16:40

  Ik vind de schoenen erg leuk!

 • Avatar van BEAUZ
  Reply BEAUZ 7 december 2015 at 15:31

  Mooie schoenen hoor, laat die van je man ook even aan die van mij zien, ik denk dat hij ze ook super vind.

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 7 december 2015 at 14:44

  Heerlijk. Vandaag toevallig een wishlist online gezet maar daar staan alleen wat hakken en laarzen op. Van die stoere boots vind ik ook tof.. Van den Assem vind ik ook een heerlijke winkel!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 7 december 2015 at 14:17

  Fijn dat er hippe en trendy schoenen zijn gemaakt met de nieuwste technologie!
  Een flexibel voetbed en zacht voetbed.
  Jullie dochter ziet er zo leuk uit.
  De laarsjes staan haar zo schattig.
  Daar noem je even een shop ;-)
  Die de meest mooiste shoes en boots verkoopt.
  Als ze uitverkoop hebben neem ik er graag een kijkje.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.