Beauty

Gepersonaliseerde Braun beauty gadgets

8 december 2015

braun winactie kerst 2015 1 - Gepersonaliseerde Braun beauty gadgets
Ik mag ook na Sinterklaas nog even doorgaan met een paar erg fijne winacties de komende tijd en deze keer zullen ze zeker voor Kerst binnen zijn, dus speel ik ook dit jaar weer een beetje voor Santa’s little helper ♥ Vandaag vertel ik je wat meer over de Braun Silk-épil 9 epilator en de Braun Face epilator en reinigingsborstel in één en beide producten mag ik maar liefst twee keer weg gaan geven. Yay!

braun winactie kerst 2015 2 - Gepersonaliseerde Braun beauty gadgets
De Braun Silk-épil 9 (t.w.v. €159,95) is een epilator met extra brede kop die door de micro pincetjes nog meer haartjes dan ooit in één beweging kan verwijderen. Je kan hem droog gebruiken, maar bijvoorbeeld ook onder de douche of in bad omdat hij 100% waterproof is. Nat epileren zorgt voor veel minder pijn dus dat is fijn om te weten! Het blijft een rotklusje om te doen, maar ik vind dit apparaat echt een stuk sneller en minder pijnlijk dan andere apparaten die ik gebruikt heb. Dit heeft ook zeker te maken met de ergonomische kop die de rondingen van het lichaam goed volgt en de vibratie die erin verwerkt zit. Fijn dat er aan zulke snufjes gedacht is waardoor het klusje beter te doen is!

Doordat echt de allerkleinste haartjes mee worden gepakt kan je na gebruik tot wel vier weken haarvrij blijven en dat is dan weer fijn voor je aankomende vakantie. De Braun Silk-épil 9 wordt geleverd met scheerkop, trim opzetstukje, massagekop, opzetdeel voor het lichaam, opzetdeel voor het gezicht en een oplaadstandaard.

braun winactie kerst 2015 3 - Gepersonaliseerde Braun beauty gadgets

De Braun Face (t.w.v. €69,99) is een precisie-epilator en een diepreinigende elektrische gezichtsborstel in één. Door het compacte formaat perfect om met je mee te nemen en is waterdicht dus ook onder de douche of in bad te gebruiken. Het apparaatje is stil in gebruik, zorgt voor een lekker schoon, zacht en fris gezicht en ook de epilatorkop doet goed zijn werk op bijvoorbeeld de bovenlip of rondom je wenkbrauwen. Je kan de reinigingsborstel met elke crèmereiniger voor het gezicht gebruiken en er zijn verschillende losse reinigingskopjes voor verkrijgbaar voor elk huidtype.

De Braun Face wordt geleverd met normaal borstelkopje, epilator opzetstuk, schoonmaakborsteltje en een dop.

Winactie
Kans maken op 1 van de 2 Braun Silk-épil 9 epilators of 1 van de 2 Braun Face apparaten?

– Volg mij via Facebook en/of Bloglovin’ (liken en sharen mag natuurlijk ook altijd)
– Laat een reactie achter met jouw voorkeur en feel good tip voor de winter.

Deze winactie loopt tot en met maandag 14 december 2015, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. De gewonnen producten zullen als extraatje leuk gepersonaliseerd worden als mijn gift voor jou :)

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 17 december 2015 at 14:38

  Wat vooral belangrijk is (en wat ik zelf de afgelopen periode een beetje ben vergeten): op tijd naar bed gaan. Rust is belangrijk, vooral in de winter. Ik zou graag de Silk epil epilator winnen!

 • Avatar van Claire Elisabeth
  Reply Claire Elisabeth 15 december 2015 at 04:09

  Ik maak heel erg graag kans op de Braun Face, ik gebruik nu af en toe epileerstrips, maar dat is zooooo vervelend!! Het nare is dat als je een kant gedaan hebt je de andere nog moet en dan durf ik bijna niet meer te trekken omdat je dan weer precies weet hoe het voelt ;)
  En een gezichtsreiniger lijkt me echt een oppepper voor je gezicht, een stralende huid als resultaat, GEWELDIG :-)
  Mijn feelgood-tip, neem op z’n tijd eens een heerlijk ontspannen avondje, lekker warm bad met bubbels, gezichtsmaskertje, kaarsjes aan, goed boek erbij en een lekker wijntje, HEERLIJK, als je je daar niet goed van gaat voelen, dan weet ik het niet meer ;-)
  Nu ga ik nog even verder met werken en dan strakjes lekker slapen, en natuurlijk heeeeeel hard duimen :-)

 • Avatar van liset van dijk
  Reply liset van dijk 14 december 2015 at 20:16

  Wat ben ik blij dat ik dit nu nog tegenkom, hihi wel lastminute maar goed .. wat zou ik blij zijn als ik me niet meer om de 2 dagen hoef te scheren .. Arghh ik word er soms zo moedeloos van he, elke keer lekkere gladde beentjes enzo en hup. . dat heerlijke gevoel verdwijnt heel snel als de eerste stoppeltjes tevoorschijn komen. Moet heel eerlijk zeggen .. ik zou dolblij zijn als er voor mij een cadeautje onder de boom komt te liggen, de kids en zelfs papa zijn verwend door de lieve Sint. Hopelijk wordt deze mama dan verrast door de kerstvrouw hihi ik volg je ieder geval op fb en twitter, bloglovin ken ik niet ? Maar heb t al druk zat ;-) Oh ja en mn feelgood-tip ? Dat is echt slapen .. ik weet het, met 2 kids is “veel” of lang slapen onmogelijk maar afgelopen weekend ben ik 22.00 naar bed gegaan .. jaja op zaterdag, zondagochtend mocht ik blijven liggen en ik werd pas om 09.15 wakker.. HEERLIJK! Lang geleden dat ik me zo uitgerust voelde en ik kon de hele wereld aan voelde ik ;-)

 • Avatar van brenda verhorevoort
  Reply brenda verhorevoort 14 december 2015 at 20:04

  dit lijkt me echt een geweldig apparaatje!!! zo klein maar zoveel power :-D

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 14 december 2015 at 19:23

  Wat een leuke winactie! Ik zou erg graag de Braun Face willen winnen voor mijn dochter! Ze wil al erg lang een goede gezichtsborstel, maar heeft nog geen goede gevonden… Dit zou het perfecte kerst cadeau zijn! Mijn feel good tip is om lekker een warme douche te nemen, en daarna een leuke serie te kijken of een goed boek te lezen! Succes met het kiezen van de winnaar, ben benieuwd! :)

 • Avatar van Bea de Rue
  Reply Bea de Rue 14 december 2015 at 13:06

  Braun Face epilator en reinigingsborstel in één daar zou ik heel blij mee zijn

 • Avatar van Julia
  Reply Julia 14 december 2015 at 09:16

  Superleuke winactie!! Ik zou heel graag de Braun Face willen hebben, wat een handig ding zeg! Ik volg Curvacious natuurlijk ook op Bloglovin en Facebook! Nu maar duimen, veel succes met het kiezen van een winnares! Keep up the good work want ik vind je blog geweldig xx

 • Avatar van Saskia van de Laar
  Reply Saskia van de Laar 14 december 2015 at 01:54

  Ga eens lekker onder de zonnebank.. Wat vitamine D doet iedereen goed in de winter en je moet verplicht een half uurtje ontspannen :) mijn voorkeur gaat uit naar de face set.

 • Avatar van Carolena Poortvliet
  Reply Carolena Poortvliet 13 december 2015 at 20:44

  In de herfst/winter staat de natuur stil.. Doe zelf ook een stapje ‘terug’ en doe het wat kalmer aan!
  Met mindfullness/meditatie leer je in het moment te leven en dat geeft rust..
  Ik zou graag de Braun Silk épil 9 willen hebben: dat ‘scheelt een haartje’ ! (wel veel meer dan één..)
  Dank je voor de mooie kans,
  Fijne Feestdagen,
  Groetjes Carolena

 • Avatar van Gea Vd Hoff
  Reply Gea Vd Hoff 13 december 2015 at 18:00

  toevallig had ik met mijn dochter vorige week over ontharen, Ze is 13 jaar. Ik zou het ontzettend leuk vinden dat zij wel “leuk”kennis mag maken met vriendelijk ontharen en ook nog eens een top apparaat. Ik vind het belangrijk dat ze ontharen prettig gaat ervaren.! Voor mezelf zou ik de Braun face wensen. Tja een beetje “hebberig”

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 december 2015 at 14:07

   Hi Gea, jij bent de winnaar van de Baun Face. Gefeliciteerd! Mail je je adresgegevens naar info@curvacious.nl? Dan komt het pakketje zo snel mogelijk naar je toe :) Liefs, Desirée

1 4 5 6

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Beauty
kruidvat skinscience
Kruidvat SkinScience Purifying Cleansing System

Ok, na zo’n beetje elke elektrische gezichtsreiniger wel geprobeerd te hebben dacht ik niet dat er nog meer varianten uitgebracht...

Close