Beauty

Gepersonaliseerde Braun beauty gadgets

8 december 2015

braun silk-épil 9
Ik mag ook na Sinterklaas nog even doorgaan met een paar erg fijne winacties de komende tijd en deze keer zullen ze zeker voor Kerst binnen zijn, dus speel ik ook dit jaar weer een beetje voor Santa’s little helper ♥ Vandaag vertel ik je wat meer over de Braun Silk-épil 9 epilator en de Braun Face epilator en reinigingsborstel in één en beide producten mag ik maar liefst twee keer weg gaan geven. Yay!

braun silk-épil 9
De Braun Silk-épil 9 (t.w.v. €159,95) is een epilator met extra brede kop die door de micro pincetjes nog meer haartjes dan ooit in één beweging kan verwijderen. Je kan hem droog gebruiken, maar bijvoorbeeld ook onder de douche of in bad omdat hij 100% waterproof is. Nat epileren zorgt voor veel minder pijn dus dat is fijn om te weten! Het blijft een rotklusje om te doen, maar ik vind dit apparaat echt een stuk sneller en minder pijnlijk dan andere apparaten die ik gebruikt heb. Dit heeft ook zeker te maken met de ergonomische kop die de rondingen van het lichaam goed volgt en de vibratie die erin verwerkt zit. Fijn dat er aan zulke snufjes gedacht is waardoor het klusje beter te doen is!

Doordat echt de allerkleinste haartjes mee worden gepakt kan je na gebruik tot wel vier weken haarvrij blijven en dat is dan weer fijn voor je aankomende vakantie. De Braun Silk-épil 9 wordt geleverd met scheerkop, trim opzetstukje, massagekop, opzetdeel voor het lichaam, opzetdeel voor het gezicht en een oplaadstandaard.

braun silk-épil 9

De Braun Face (t.w.v. €69,99) is een precisie-epilator en een diepreinigende elektrische gezichtsborstel in één. Door het compacte formaat perfect om met je mee te nemen en is waterdicht dus ook onder de douche of in bad te gebruiken. Het apparaatje is stil in gebruik, zorgt voor een lekker schoon, zacht en fris gezicht en ook de epilatorkop doet goed zijn werk op bijvoorbeeld de bovenlip of rondom je wenkbrauwen. Je kan de reinigingsborstel met elke crèmereiniger voor het gezicht gebruiken en er zijn verschillende losse reinigingskopjes voor verkrijgbaar voor elk huidtype.

De Braun Face wordt geleverd met normaal borstelkopje, epilator opzetstuk, schoonmaakborsteltje en een dop.

Winactie
Kans maken op 1 van de 2 Braun Silk-épil 9 epilators of 1 van de 2 Braun Face apparaten?

– Volg mij via Facebook en/of Bloglovin’ (liken en sharen mag natuurlijk ook altijd)
– Laat een reactie achter met jouw voorkeur en feel good tip voor de winter.

Deze winactie loopt tot en met maandag 14 december 2015, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. De gewonnen producten zullen als extraatje leuk gepersonaliseerd worden als mijn gift voor jou :)

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 17 december 2015 at 14:38

  Wat vooral belangrijk is (en wat ik zelf de afgelopen periode een beetje ben vergeten): op tijd naar bed gaan. Rust is belangrijk, vooral in de winter. Ik zou graag de Silk epil epilator winnen!

 • Avatar van Claire Elisabeth
  Reply Claire Elisabeth 15 december 2015 at 04:09

  Ik maak heel erg graag kans op de Braun Face, ik gebruik nu af en toe epileerstrips, maar dat is zooooo vervelend!! Het nare is dat als je een kant gedaan hebt je de andere nog moet en dan durf ik bijna niet meer te trekken omdat je dan weer precies weet hoe het voelt ;)
  En een gezichtsreiniger lijkt me echt een oppepper voor je gezicht, een stralende huid als resultaat, GEWELDIG :-)
  Mijn feelgood-tip, neem op z’n tijd eens een heerlijk ontspannen avondje, lekker warm bad met bubbels, gezichtsmaskertje, kaarsjes aan, goed boek erbij en een lekker wijntje, HEERLIJK, als je je daar niet goed van gaat voelen, dan weet ik het niet meer ;-)
  Nu ga ik nog even verder met werken en dan strakjes lekker slapen, en natuurlijk heeeeeel hard duimen :-)

 • Avatar van liset van dijk
  Reply liset van dijk 14 december 2015 at 20:16

  Wat ben ik blij dat ik dit nu nog tegenkom, hihi wel lastminute maar goed .. wat zou ik blij zijn als ik me niet meer om de 2 dagen hoef te scheren .. Arghh ik word er soms zo moedeloos van he, elke keer lekkere gladde beentjes enzo en hup. . dat heerlijke gevoel verdwijnt heel snel als de eerste stoppeltjes tevoorschijn komen. Moet heel eerlijk zeggen .. ik zou dolblij zijn als er voor mij een cadeautje onder de boom komt te liggen, de kids en zelfs papa zijn verwend door de lieve Sint. Hopelijk wordt deze mama dan verrast door de kerstvrouw hihi ik volg je ieder geval op fb en twitter, bloglovin ken ik niet ? Maar heb t al druk zat ;-) Oh ja en mn feelgood-tip ? Dat is echt slapen .. ik weet het, met 2 kids is “veel” of lang slapen onmogelijk maar afgelopen weekend ben ik 22.00 naar bed gegaan .. jaja op zaterdag, zondagochtend mocht ik blijven liggen en ik werd pas om 09.15 wakker.. HEERLIJK! Lang geleden dat ik me zo uitgerust voelde en ik kon de hele wereld aan voelde ik ;-)

 • Avatar van brenda verhorevoort
  Reply brenda verhorevoort 14 december 2015 at 20:04

  dit lijkt me echt een geweldig apparaatje!!! zo klein maar zoveel power :-D

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 14 december 2015 at 19:23

  Wat een leuke winactie! Ik zou erg graag de Braun Face willen winnen voor mijn dochter! Ze wil al erg lang een goede gezichtsborstel, maar heeft nog geen goede gevonden… Dit zou het perfecte kerst cadeau zijn! Mijn feel good tip is om lekker een warme douche te nemen, en daarna een leuke serie te kijken of een goed boek te lezen! Succes met het kiezen van de winnaar, ben benieuwd! :)

 • Avatar van Bea de Rue
  Reply Bea de Rue 14 december 2015 at 13:06

  Braun Face epilator en reinigingsborstel in één daar zou ik heel blij mee zijn

 • Avatar van Julia
  Reply Julia 14 december 2015 at 09:16

  Superleuke winactie!! Ik zou heel graag de Braun Face willen hebben, wat een handig ding zeg! Ik volg Curvacious natuurlijk ook op Bloglovin en Facebook! Nu maar duimen, veel succes met het kiezen van een winnares! Keep up the good work want ik vind je blog geweldig xx

 • Avatar van Saskia van de Laar
  Reply Saskia van de Laar 14 december 2015 at 01:54

  Ga eens lekker onder de zonnebank.. Wat vitamine D doet iedereen goed in de winter en je moet verplicht een half uurtje ontspannen :) mijn voorkeur gaat uit naar de face set.

 • Avatar van Carolena Poortvliet
  Reply Carolena Poortvliet 13 december 2015 at 20:44

  In de herfst/winter staat de natuur stil.. Doe zelf ook een stapje ’terug’ en doe het wat kalmer aan!
  Met mindfullness/meditatie leer je in het moment te leven en dat geeft rust..
  Ik zou graag de Braun Silk épil 9 willen hebben: dat ‘scheelt een haartje’ ! (wel veel meer dan één..)
  Dank je voor de mooie kans,
  Fijne Feestdagen,
  Groetjes Carolena

 • Avatar van Gea Vd Hoff
  Reply Gea Vd Hoff 13 december 2015 at 18:00

  toevallig had ik met mijn dochter vorige week over ontharen, Ze is 13 jaar. Ik zou het ontzettend leuk vinden dat zij wel “leuk”kennis mag maken met vriendelijk ontharen en ook nog eens een top apparaat. Ik vind het belangrijk dat ze ontharen prettig gaat ervaren.! Voor mezelf zou ik de Braun face wensen. Tja een beetje “hebberig”

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 december 2015 at 14:07

   Hi Gea, jij bent de winnaar van de Baun Face. Gefeliciteerd! Mail je je adresgegevens naar info@curvacious.nl? Dan komt het pakketje zo snel mogelijk naar je toe :) Liefs, Desirée

 • Avatar van zoë
  Reply zoë 13 december 2015 at 15:27

  Ik doe graag mee!
  ik ga voor 1 van de braun face apparaten!
  Mijn tip is gewoon heel cliché maar warme chocomelk doet wonderen.. ;)
  ik facebook en bloglovin gevolgd; zoelouwerse

  liefs, Zoë

 • Avatar van Marit
  Reply Marit 13 december 2015 at 08:13

  wat een leuke actie de Braun Silk-épil 9 zou ik graag winnen.
  Feel good tip is voor mij de kinderen overlaten aan papa en dan in bad met wijn ,chocola en een leuke film of goed boek.

 • Avatar van sannekje68
  Reply sannekje68 12 december 2015 at 23:06

  Mijn feel-good-tip voor de winter? Televisie en telefoon uit en ik verschans mij op de bank met een heeeeeeele grote stapel boeken……. laat de boel maar dichtsneeuwen ;-) ik doe graag mee voor de Braun Silk-épil 9 epilator, can’t wait om die bossen haar lekker weg te snoeien !!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 12 december 2015 at 19:37

  mijn feel good tip is om gewoon lekker met een dekentje een kerstfilm te kijken (the muppets christmas carol is mijn favoriet!) met een grote mok warme chocolademelk :D

 • Avatar van manon151
  Reply manon151 12 december 2015 at 18:33

  Ohhhh ik ben een fervente epileerster(huh?) Oksels, benen, armen en als ik het aandurf soms meer;) Ik wil daarom graag meedoen voor de Braun Silk-épil 9. Mijn wintertip is minstens 1 x in de maand een heerlijke pamperavond te houden waarbij je lekker kan genieten en relaxen!

 • Avatar van anica aarts
  Reply anica aarts 12 december 2015 at 00:43

  een warm bad en een goede serie doet wonderen

 • Avatar van Ashley
  Reply Ashley 12 december 2015 at 00:23

  Mijn feel good tip is heerlijke warme chocolademelk met marshmallows *smelt al bij de gedachte*. En mijn voorkeur gaat uit naar de Braun Silk-épil 9. Succes met kiezen;)

 • Avatar van Donja
  Reply Donja 11 december 2015 at 23:48

  Mijn feel good tip voor de winterdagen is een heerlijk warm bad vergezeld met een kop heerlijke thee met een stuk chocolade en een paar tijdschriften… Daarna heerlijk in badjas met een deken op de bank, kaarsjes aan..een goede film opzetten en een lekker stukje kaas en een goed glas wijn binnen handbereik.. Ultieme feel good me-time! Fijne feestdagen Desiree!

  • Avatar van Donja
   Reply Donja 11 december 2015 at 23:49

   Zou het bijna vergeten.. mijn keuze (met stip); de Braun Silk-épil 9 <3

 • Avatar van Linda Raaijmakers
  Reply Linda Raaijmakers 11 december 2015 at 22:22

  Braun Face apparaat. Lekker ’s avonds voordat je gaat slapen je handen en voeten insmeren en handschoentjes en sokjes aandoen. Als er buiten gure wind is je gezicht insmeren met weer en wind crème van Weleda :D

 • Avatar van Valerie
  Reply Valerie 11 december 2015 at 20:20

  Ik zou dolgraag meedoen! Mijn feelgood tip voor in de winter is scrubben en daarna een lekkere bodybutter smeren!!

 • Avatar van Marian
  Reply Marian 11 december 2015 at 17:18

  Wow de prijzen blijven maar doorgaan! Ze lijken me beide wel wat, maar ik ga voor de Braun Silk-épil 9 want het lijkt me super om de feestdagen en 2016 gladjes in te gaan! Normaal na een dag alweer stoppels, wat zou het fijn zijn om langere tijd van gladde benen te genieten.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 december 2015 at 14:04

   Hi Marian, jij bent de winnaar van de Baun Silk-épil 9. Gefeliciteerd! Mail je je adresgegevens naar info@curvacious.nl? Dan komt het pakketje zo snel mogelijk naar je toe :) Liefs, Desirée

 • Avatar van Lin van de Werf
  Reply Lin van de Werf 11 december 2015 at 15:42

  Mijn tip is iedere dag voldoende beweging in de buitenlucht zodat je lichaam voldoende Vitamine D aanmaakt en je energiek, happy en gezond de wintermaanden doorgaat.

  Ik maak graag kans op een Braun Silk-épil 9 epilator. Ik vind scheren altijd maar zo’n gedoe, dus als ik het nog maar eens in de 4 weken hoef te doen, graag!

  Ik volg je op Bloglovin’ en Facebook en heb het bericht geliket en gedeeld.

  Alvast een fijne feestdagen! Groetjes Lin

 • Avatar van linglchoy1@hotmail.nl
  Reply linglchoy1@hotmail.nl 11 december 2015 at 14:42

  Een glas warme thee met honig en onder een dekentje. Als je geluk hebt, mag je partner je warm knuffelen :)
  Ik zou iets graag gezicht winnen.

 • Avatar van Melissa Polfliet-deJonge
  Reply Melissa Polfliet-deJonge 11 december 2015 at 09:21

  Ik zou heel graag kans maken op de braun face. Na de zwangerschap heb ik ineens weer last van jeugdpuistjes en andere onzuiverheden. Ook ongewenste haartjes het zit me niet mee haha. Maar ik denk dat ik de oplossing hier heb gevonden en zou hier dan ook heel graag gebruik van willen maken.

 • Avatar van leoni van der linden
  Reply leoni van der linden 11 december 2015 at 09:03

  Graag zou ik kans maken op de Braun Face. Mijn feel good tip voor de winter. Vervang koffie voor chocolademelk, en haal lekkere chocolaatjes in huis. In December mag dat :) En ja van chocolade worden we nou eenmaal gelukkig, en dat kunnen we goed gebruiken in de koude winter maanden.

 • Avatar van zana28
  Reply zana28 11 december 2015 at 00:12

  mijn wintertip: koop een warmtedeken, ja het is ouderwets, maar als je het echt koud hebt is het heerlijk om niet in een koud bed te moeten en tijdens het slapen weer goed op te warmen

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 10 december 2015 at 21:38

  Top prijs! Zou graag meedoen voor de Braun Silk-épil 9. Mijn feel-good tip is neem tijd voor jezelf (gewoon doen!) en doeiets waar je eigenlijk bang voor bent. Je zult zien dat je het best kan en dat je zult je er zeker goed door gaat voelen. Is niet echt een winter-tip, maar in de winter heb je vaak wat meer tijd thuis om dit te ondernemen.

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 10 december 2015 at 21:10

  Braun Face apparaat zou ik graag kans op willen maken !!
  In de winter goed smeren, anders krijg je z’n droge huid.

  :)

 • Avatar van Heidie
  Reply Heidie 10 december 2015 at 21:03

  Feel good tip voor de winter: Ga als het heel koud is maar van dat geweldige open zonnig weer vooral naar buiten, lekker dik ingepakt, dan ben je helemaal fris en fruitig als je weer thuiskomt.❄️ Als het heel koud is, wel wat lippenbalsem gebruiken buiten! Ik zou graag zo’n Braun Face willen winnen. ? Toch wel erg fijn als die donkere haartjes op de bovenlip weg zijn en een schoon, zacht en fris gezicht is natuurlijk helemaal fijn. ?

 • Avatar van Moniek Slootweg
  Reply Moniek Slootweg 10 december 2015 at 20:57

  Oh, de feelgood-tip vergeten…
  Tja, het belangrijkste: neem elke dag een moment tijd voor jezelf. Uitgebreid, door lekker even te gaan shoppen, maar het kan ook een paar minuten mediteren, bidden of voor-je-uit-staren zijn.
  Je bent het waard!

 • Avatar van Moniek Slootweg
  Reply Moniek Slootweg 10 december 2015 at 20:56

  Ik doe mee voor de Braun Silk-épil 9!

 • Avatar van Mientje Lok
  Reply Mientje Lok 10 december 2015 at 20:53

  Ik maak graag kans op de Braun Silk-épil 9! Volg je natuurlijk op facebook. Mijn ultieme wintertip; neem af en toe een zonnebankje!! Hierna voel ik me altijd stukken beter!

 • Avatar van will
  Reply will 10 december 2015 at 20:27

  Ik doe graag mee voor de Braun face.
  Mijn feel good tip voor de winter is: Lekker achter de computer met een grote dampende kop groene thee en meedoen aan winacties van Curvacious.nl.

 • Avatar van Nel
  Reply Nel 10 december 2015 at 20:07

  Ik ga voor de Braun Silk-épil 9 epilator. Mijn feel goed tip voor deze winter is: met een beker warme thee en een lekkere koek, zittend onder een dekentje op de bank, naast de open haard, met een spannend boek. Dit is mijn ontspan en geniet moment. Laat de feestdagen maar komen.

 • Avatar van Barbara Beun
  Reply Barbara Beun 10 december 2015 at 19:49

  Ik ga voor de Braun Face, lijkt me een heerlijk produkt. Mijn tip heerlijk op de bank met een dekentje, kaarsjes , een latte macchiato en een goed boek lezen.

 • Avatar van Willy Nijssen
  Reply Willy Nijssen 10 december 2015 at 16:36

  Waanzinnig mooie actie en dito prijs, ik loot echt onwijs graag mee, fingers crossed

 • Avatar van T.Huisman
  Reply T.Huisman 10 december 2015 at 16:06

  Wat heerlijk allemaal die verwentips en een moment voor je zelf. Mensen weten niet wat ze missen als ze dit niet eens geregeld doen. Met een Blad in bad met wat kaarsjes aan en wierook er bij, en een maskertje en een scrubcream en bodylotion. Het lijkt wel een zevende hemel gevoel. Terugtrekken in de badkamer om te ontstressen. Alles valt van je af na zo”n drukke dag. En dan heerlijk niets doen met een blad achterover liggen in het bad met je favoriete badschuim en verzorgingsartikelen daarna.

 • Avatar van joze versteeden
  Reply joze versteeden 10 december 2015 at 15:17

  Wow wat een prachtige actie weer waar ik weer graag aan mee doe natuurlijk like ik je fb al :) mijn tip is. Maak een mooie bos wandeling of neem een asielhondje en ga daar eens mee wandelen kost je niks en diertjes zijn er mega blij mee hierdoor heb jij een goed gevoel en een heerlijke wandeling gemaakt

 • Avatar van Paula
  Reply Paula 10 december 2015 at 14:41

  Ben trouwens heel benieuwd naar Braun Face. (Wilde ik nog ff zeggen…)

 • Avatar van Paula
  Reply Paula 10 december 2015 at 14:40

  Mijn tip:
  Iedere dag minimaal een kwartiertje wandelen. Ook al heb je daar totaal geen zin in. Geloof me, daarna voel je je goed.
  Herhalen indien nodig. :-)

 • Avatar van Butterfly08
  Reply Butterfly08 10 december 2015 at 14:30

  Leuke actie weer hoor ^_^ Ik ga voor de silk epil, epilator. Mijn huidige epilator begint wat verslijtings-verschijnselen te vertonen, hahaha. Mijn feel good tip voor de winter: neem de tijd om te ontspannen, op te warmen.In de winter is het altijd al wat zwaarder/moeilijker dan in de lente/zomer. Geniet, kop koffie/thee, iets lekkers erbij, boek/tablet op schoot.

 • Avatar van Sandra Keustermans
  Reply Sandra Keustermans 10 december 2015 at 14:16

  Mijn voorkeur gaat uit naar de Braun Silk-épil 9 epilator, en mijn feel good tip, zorg dat je elke dag minimaal een half uur gaat wandelen/ hardlopen in de frisse buitenlucht. Ik garandeer dat je , je eigen stuk beter voelt bij terugkomst.

 • Avatar van Melissa Van Stipdonk
  Reply Melissa Van Stipdonk 10 december 2015 at 11:43

  Mijn voorkeur is de braun face en mijn feelgood tip voor de winter is kort en krachtig: de winterefteling: een hele dag (glim)lachen gegarandeerd! liefs melissa (melissamaas@hotmail.com) ps volg via fb en bl

 • Avatar van Eva Narcisz
  Reply Eva Narcisz 10 december 2015 at 11:03

  De Braun Silk-épil 9 graag. Een prachtige prijs voor onder de kerstboom . Mijn feel good tip voor de winter : Kleding met vrolijke kleuren dragen . Heeft je extra energie. & Omring je met familie en vrienden en maak leuke afspraakjes. Leuke dingen plannen werkt altijd goed.

 • Avatar van Nina Mol
  Reply Nina Mol 10 december 2015 at 09:54

  Ik zou graag kans maken op de Braun face.
  Mijn feelgood tip: een heel weekend languit op de bank een serie kijken op videoland. Flesje wijn ’s avonds erbij ;-)

 • Avatar van Erika van koert
  Reply Erika van koert 10 december 2015 at 09:27

  Mijn voorkeur gaat uit naar de Braun Silk-épil 9.
  In de winter maken we graag een wandeling met het gezin en de hond. Daarna lekker thuis onder een deken met warme chocolademelk

 • Avatar van Filize
  Reply Filize 10 december 2015 at 08:44

  De braun face zou ik wel erg gaaf vinden! Mijn feel good tip: probeer te ontspannen en geniet van deze maanden

 • Avatar van Fenny
  Reply Fenny 10 december 2015 at 04:28

  Als ik de gelukkige winnares zou zijn, dan zou ik gráág de Braun Silk-épil 9 epilator willen! :3 En mijn feelgoodtip voor de winter is dat de winter heeft ook voordelen heeft! De grootste is misschien wel warme chocolademelk! We zijn er dol op. Schenk wat melk in een glas en doe er een lepel (of zoveel je lekker vindt) Nutella bij. Zet het glas in de magnetron en je hebt de lekkerste homemade chocolademelk! Doe er als finishing touch wat marshmallows op. Jammie… en weg is je winterdip!

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 10 december 2015 at 00:20

  Ik ga voor de Braun Face en dan vooral vanwege de epileerfunctie. Ik heb erg veel last van haargroei in mijn gezicht. Vrijwel dagelijks ben ik ermee in de weer (met een veer en een pincet); behoorlijk tijdrovend en eigenlijk niet effectief genoeg.

 • Avatar van Rosalie
  Reply Rosalie 9 december 2015 at 23:41

  Wat een leuke winactie! Ik doe mee voor de face variant omdat ik al lang de reiningsborstels van braun wil proberen :) Mijn ultieme winter tip is om lekker met een warme choco onder een dekentje te kijken naar kerst films. Ik kan hier oprecht van genieten en raad het je daarom ook aan

 • Avatar van Merlijn Janse
  Reply Merlijn Janse 9 december 2015 at 22:34

  Mijn feel good tip is en blijft veel bewegen in de buitenlucht!!

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 9 december 2015 at 22:26

  Mijn feelgoodtip is denk ik toch vooral goed smeren tegen al die droge huid!!! Lekkere rijke producten en jezelf lekker verwennen!
  Ik doe heel graag mee voor de silk epil :-)

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 9 december 2015 at 22:11

  Die Braun Silk-épil 9 lijkt me echt geweldig.
  Mijn feel good tip: De meeste mensen krijgen in de winter een veel drogere huid, die van dus mij ook.
  Ik vind het heerlijk om me dan lekker te pamperen met goede maskers die vocht/vet aanvullen.
  Voor mijn body vind ik een body oil nu erg fijn om te gebruiken.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 december 2015 at 14:05

   Hi Anita, jij bent de winnaar van de Baun Silk-épil 9. Gefeliciteerd! Mail je je adresgegevens naar info@curvacious.nl? Dan komt het pakketje zo snel mogelijk naar je toe :) Liefs, Desirée

 • Avatar van Sheila Engel
  Reply Sheila Engel 9 december 2015 at 20:46

  WOW wat een leuke actie weer. Natuurlijk wil ik ook graag winnen, ik heb zelf een hele oude silk epil (ouder dan 12 jaar) en een nieuwe zou fijn zijn. Misschien dat deze minder zeer doet en ik ook eens andere delen kan ontharen dan alleen mijn onderbenen. Vooral dat je hem onder de douche kan gebruiken lijkt me erg fijn.
  Mijn feel good tip voor de winter is voor het slapen gaan je handen en voeten in smeren met een volle creme en dan katoenen sokken aan. Je hebt dan heerlijke zachte voeten. Ook zorg ik in de winter ook altijd voor gelakte teennagels (vroeger alleen in de zomer) en in drukke stressvolle tijden af en toe een pyamadag op zondag en dan lekker tutten, maskertje, wenkbrauwen en inderdaad ontharen ?

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 9 december 2015 at 19:18

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor de Braun silk-epil 9. Normaal scheer ik mijn benen altijd, maar de haartjes komen altijd zo snel weer terug, dus ik ben erg benieuwd of het hiermee echt 4 weken lang weg blijft. Mijn feel good tip is: neem een lekker warm bad of douche en gebruik een maskertje voor je gezicht. Hierna heb ik het altijd weer warm en voelt mijn gezicht super zacht aan!

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 9 december 2015 at 17:34

  Oeps… Mijn feel Good tip was ik even vergeten. Ik vins het heerlijk om na het sporten een warme douche te nemen, en even met niks bezig te zijn. Daarna een lekkere kop thee en m’n pyjama aan, ik houd ervan! En ik zou heel graag de Braun face willen (zie eerdere reactie), maar ik gun het mijn vriendin Maartje ook heel erg!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 december 2015 at 14:05

   Hi Esmée, jij bent de winnaar van de Baun Face. Gefeliciteerd! Mail je je adresgegevens naar info@curvacious.nl? Dan komt het pakketje zo snel mogelijk naar je toe :) Liefs, Desirée

 • Avatar van Bianca Schrijft
  Reply Bianca Schrijft 9 december 2015 at 17:17

  Wauw, dat is nog eens een actie!!! Een silk-epil staat al heel lang op mijn lijstje om te kopen, dus daar sluit ik me graag voor aan. Heerlijk een warme douche, na een wandeling in de kou, jezelf verwennen met een goede bodycream en masker. Daar horen natuurlijk ook gladde benen bij. ;)

 • Avatar van limwzbb
  Reply limwzbb 9 december 2015 at 16:00

  Ik ga voor de Face variant. Lijkt me heerlijk!
  Mijn feel good tip: een daglichtlamp. het is even een investering, maar mijn winterdepressie is er al 3 jaar mee weggebleven. Al die donkere, regenachtige dagen zijn niet goed voor je humeur. Met een daglichtlamp schijnt de zon elke dag (zonder dat je huid schade op loopt). :)

 • Avatar van Fatima Boutoutouh
  Reply Fatima Boutoutouh 9 december 2015 at 15:15

  Ik sluit ook netjes aan in de rij voor de Braun Face, die zou ik graag willen winnen. Ik volg je al heel lang op Facebook. Niet op Bloglovin’, aangezien ik daar niets mee doe en ik het beste op de hoogte blijf via het Facebook-kanaal. (Anders verdwijnen berichten ook in een doolhof van allerlei kanalen, dus ik hou het lekker centraal.) Ik heb denk ik de ultieme feelgood-tip voor je, maar ergens heb ik het vermoeden dat je deze tip al kent. Waar ik heel erg blij van word (en ik zal je niet vervelen met neurowetenschappelijke onderzoeken die dat allemaal onderschrijven) is dingen weggeven. Zelf dingen weggeven. Het hoeven niet eens hele grote kadootjes te zijn, maar als ik kijk naar hoe makkelijk je iemand kan verrassen met een lekkere chocoladereep (collegaatjes zijn dol op Tony Chocolonely’s) of een geurkaarsje die je hebt staan, maar eigenlijk niks mee doet, ga zo maar door. Mensen blij maken met een kleinigheidje, daar word je zelf veel blijer van. (En is bewezen.) Dus dat is mijn ultieme feelgood-tip: geef.

 • Avatar van Sophie
  Reply Sophie 9 december 2015 at 14:06

  Wat lijkt mij die Braun Silk-épil een fantastisch apparaat! Iets wat zo voor de feestdagen wel helemaal perfect zou zijn, hihi! Mijn ultieme feel-good tip zou zijn; bezoek een Kerstmarkt! In Duitsland, Nederland of waar dan ook… Je hoeft er niet een hoop geld aan uit te geven, maar dit zijn markten met vaak zó veel sfeer, gezelligheid en iedereen deelt er die gevoelens; Kerst is de meest fantastische tijd van het jaar en om dit met elkaar te vieren is dan ook heerlijk. Tenminste, voor mij geeft een kerstmarkt in ieder geval dat ultieme Feel Good moment :-) Heerlijk een bad nemen, je nagels verzorgen … Dat kan altijd gedurende het hele jaar wanneer je er even tijd voor maakt, hihi :-)

 • Avatar van Marjolein Gasman
  Reply Marjolein Gasman 9 december 2015 at 14:00

  Ik ga voor de Braun Face epilator aangezien ik soms zo lui ben dat ik er maar gewoon een scheermesje bij pak #shame
  En geloof mij; van je vriend horen dat je stoppels op je bovenlip hebt is niet echt sexy..:’)

  Mijn ultieme feel good tip om deze koude maand door te komen is onder de dekens liggen met Ben&Jerry’s + Sex & the city! It doesn’t get any better than that.

 • Avatar van Lieke van Veen
  Reply Lieke van Veen 9 december 2015 at 13:29

  Ik ga voor de Braun Silk-épil 9. Mijn feel good tip is een lekker bad nemen met een bruisbal van lush en een maskertje op!
  Ik volg je al heel lang op facebook& bloglovin.

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 9 december 2015 at 12:46

  Mijn feel good tip is om niet alleen met de feestdagen jezelf en je huis op te doffen, maar gun dit jezelf juist in de wintertijd!

  Mijn voorkeur gaat uit naar de Braun Silk-épil 9 epilator.

 • Avatar van Jolien van Eijk
  Reply Jolien van Eijk 9 december 2015 at 10:53

  De winter, een heerlijke tijd! Mijn feel good tip: lekker ’t bos in met vriendlief/familie of vrienden, vooral de dennenlucht goed inademen en onderweg een knus theehuis meepakken voor een kop thee of warme chocolademelk. Eenmaal thuis heb je de meest mooie, natuurlijke en frisse glow op je gezicht! Houtkachel aan, spelletjes spelen of een goed filmpje.. hier kan ik extra van genieten na een flinke wandeling.

  Wat ik nog wel eens vergeet is om mijn benen te scheren, waardoor er een soort wintervacht ontstaat..niet aan te raden!! “Ach ’t geeft niet maar het is niet echt bepaald romantisch”, quote van mijn vriend (not good). Daarom staat de Silk Epil 9 al een tijdje op mijn verlanglijstje. Hiermee zou ik ’t niet elke week hoeven bij te houden, ideaal!

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 9 december 2015 at 08:52

  Mijn voorkeur gaat uit naar de Braun Silk-épil 9. Nog nooit een epilator gebruikt omdat het met veel pijn lijkt doen. Maar hoe jij het omschrijft durf ik het aan en wil ik graag genieten van vier weken haartjes vrij. Mijn feel good tip voor de winter is: kaarsjes aan, dekentje op de bank, een Netflix serie kiezen zoals Downton Abby of Suites en ondertussen ontspannen je nagels lakken.

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 9 december 2015 at 07:54

  En weer zo’n leuke actie waar ik graag aan mee doe!
  Mijn feelgood tip? Trek je jas aan, met deze temperaturen hoef je niet aan een muts of handschoenen te denken, en ga een lekker eind wandelen. Gezellig met je lief, je kind of de hond. Onderweg ergens stoppen voor een kopje thee of koffie en genieten van je gezelschap!

  (Ik zou graag mee doen voor de braun face)

 • Avatar van corine
  Reply corine 9 december 2015 at 07:00

  Wat een leuke winactie! Ik ga voor de Braun Face!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 9 december 2015 at 00:34

  Alweer zo’n leuke actie, echt zo lief vind ik dat. Ik volg je overal al ;-) en ik doe graag mee voor de Braun face epilator, daar zou ik echt heel gelukkig van worden, nu ik wat ouder word, heeft mijn huid ook meer nodig en dit me van heel veel gedoe afhelpen. Mijn feel good tip…..met een beker warme chocolademelk, (met mini mars mellows erin) onder een lekker zacht dekentje op bank of op bed en dan lekker een tijdschrift lezen….en een me-time middag of avond in de badkamer met scrubben een masker en alles erop en eraan, is ook zo feel good….daarna voel je je zo, en weet je….dan smaakt die beker warme chcolade melk ook heel erg lekker :-)

 • Avatar van Annelieke Acda
  Reply Annelieke Acda 8 december 2015 at 23:57

  Een nieuwe silk-epil zou waanzinnig goed uitkomen ? Ik had een hele oude versie, maar de kop ging helaas kapot… Nu weer aan de ouderwetse wegwerpmesjes!

  Ik merk dat ik, na eerst een paar weken balen, me altijd beter voel in de winter wanneer ik hem omarm! In plaats van te dromen over de zon, die toch nog even op zich laat wachten, een lekkere trui uit de kast trekken, uitwaaien in de frisse wind en daarna weer lekker opwarmen met een warme chocomel. Door het beste uit de winter te halen ben ik het seizoen een stuk meer gaan waarderen! Ik zal altijd een zomer-mens blijven, maar met rode wangen op straat tussen de sfeervol verlichte huizen heeft zeker zijn charme!

 • Avatar van Bianca Joris
  Reply Bianca Joris 8 december 2015 at 23:53

  Ik ga voor de braun silk epil 9. Ik ga hem dan aan mn moeder geven. Heb zelf een eerdere versie en ik ben er zo blij mee. En dag is meteen mijn tip… Doe iets voor een ander of geef een ander iets. Al is het maar iets kleins. Het geeft je een goed gevoel en de ander ook.

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 8 december 2015 at 23:19

  Wat een super toffe winactie weer! Ik maak heel graag kans op de Braun Silk-épil 9! Mijn ultieme tip om jezelf goed te voelen in de winter is om een dag in jouw week in te plannen voor een activiteit of acitivteiten die jij leuk vind. Een dag zonder planning, zonder dingen die je moet. In mijn geval zou zo’n dag er als volgt uit zien: hele dag in mijn pyjama, ’s ochtends wat blogs bijlezen en schrijven als ik daar zin in heb. Verder heel de dag op de bank ‘ hangen’ met leuke films of een serie. Wat lekkers te eten en drinken erbij, verwen jezelf met een lekker masker of wat dan ook. Een echte ‘me time’ dag :-)! Dus niet een klein moment, gewoon een heerlijke dag waardoor je weer helemaal oplaadt voor de komende tijd :-)!

 • Avatar van Nicole v Dongen
  Reply Nicole v Dongen 8 december 2015 at 22:56

  Ik zou heel graag de Braun Silk Epil epilator willen winnen. Ik heb (helaas) hele donkere haren en veel haargroei. Mijn benen moet ik dan ook minstens 2x per week scheren, wil ik niet op Bokito gaan lijken ;-) Lijkt me zo fijn als ik de epilator kan gebruiken en dan langer gladde benen heb! En dat ie onder de douche te gebruiken is, is helemaal top.

  Mijn feelgood tip: chocolade eten ;-) en op de bank met een dekentje naar je favoriete serie kijken. Maar vooral ook genieten van dit seizoen. We zijn zo bevoorrecht in Nederland met deze 4 totaal verschillende seizoenen, blijft mooi om te zien.

 • Avatar van sabrina
  Reply sabrina 8 december 2015 at 22:43

  Ik ban heel benieuwd naar de Braun face, dat lijkt me wel wat!
  Tip voor de winter, veel tijd maken voor familie en vrienden en heerlijke winterse kaarsjes!

 • Avatar van brennie013
  Reply brennie013 8 december 2015 at 22:17

  Prachtige prijzen zeg! Ik doe graag mee voor de Silk epil 9, dan heb ik voortaan ooks winters gladde beentjes (shame on me). Mijn feelgood tip: leg je mobiele telefoon of tablet eens een weekendje aan de kant en geniet van de lieve mensen om je heen!

 • Avatar van iulia van empel-stamate
  Reply iulia van empel-stamate 8 december 2015 at 22:02

  Ik zou heel graag de Braun Face gezichtsborstel willen winnen. Een feel good tip…gezond eten en drinken en jezelf verwennen

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 8 december 2015 at 21:51

  Mijn voorkeur gaat naar de epilator … helaas een noodzakelijk kwaad voor mij ;-)
  En mijn ultieme feel-goodtip voor de winter … wel, trek er eens op uit en zet een flinke stap in de wereld … euh, in de natuur bedoel ik. Een fikse wandeling van een uur of een uur en half. Wanneer je daarna thuis komt in je lekkere warme huis, kan je je nestelen in de zetel/op de bank met een heerlijke tas thee. Je voelt je wangen al beginnen gloeien hé?! ;-) En vergeet vooral niet onder het dekentje te kruipen … zalig!!!

 • Avatar van Maartje
  Reply Maartje 8 december 2015 at 21:43

  Wauw zo leuk dat je zoveel winacties organiseert! Ik zou echt super graag de Braun gezichtsreiniger willen winnen! Ik ben al een lange tijd op zoek naar een goede gezichtsreiniger, maar heb er helaas nog geen een gevonden (ze zijn vaak zo duur). M’n huid is de laatste erg onrustig, dus ik zou het fijn vinden om mijn huid grondig te reinigen. Mijn feel good tip is om na een lange boswandeling lekker op de bank te kruipen met een kop thee en daarna naar een leuke film te kijken, of om iets lekkers te bakken! Helaas heb ik het erg druk met school, dus hier heb ik vaak geen tijd voor, maar als we over 2 weken vakantie hebben dan ga ik lekker ontspannen! Ik ben super benieuwd naar deze gezichtsreiniger, fingerscrossed!

 • Avatar van Dagmar S
  Reply Dagmar S 8 december 2015 at 21:29

  Waar word je gelukkig van in de winter: kerst. En hoe krijg je een ultiem kerstgevoel? Of je nu onderweg bent in de auto, je favoriete recept voor kerst uittest of heerlijk met een wijntje op de bank zit, kerstliedjes op de achtergrond of keihard meeblèren zorgt er bij mij voor dat hoe koud het ook mag zijn, hoe druk je het misschien ook hebt gehad of hoe zwaar de tijd is die je tegemoet gaat je een ultiem winter feelgood gevoel geven. Dus laten we met zn allen keihard Mariah Carey zingen.

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 8 december 2015 at 21:28

  Wat een gave winactie! Ik zou echt heel graag de Braun Face gezichtsborstel willen hebben. Ik heb namelijk al erg lang een gezichtsborstel op m’n verlanglijstje staan, maar vind ze erg duur. Deze klinkt erg goed, en ik vind het erg belangrijk om mijn onzuivere huidje goed te verzorgen. Fingerscrossed!

 • Avatar van Shanna
  Reply Shanna 8 december 2015 at 20:26

  Mooie winactie! Mijn feelgood tip voor deze winter is een lange winterwandeling maken op het strand en daarna een warm badje nemen en terwijl heerlijke warme chocolademelk drinken. De Braun Face geniet mijn voorkeur.

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 8 december 2015 at 20:24

  Oh ik wil wel meedoen voor zo’n Braun Face epilator! Ben er wel benieuwd naar. En stiekem lijkt me dat dus minder eng dan zo’n geval voor je benen, haha. Mijn ultieme wintertip is smeren, smeren en nog meer smeren! Vaak pak ik na een tijdje maar zo’n pot kokosolie, omdat de gewone bodybutters al niet meer werken. Volg je al jaren via Bloglovin en Facebook :).

 • Avatar van Alicia Hofman
  Reply Alicia Hofman 8 december 2015 at 20:14

  Ik doe graag mee voor de Braun Silk-épil 9!

  Mijn feel good tip: tijdens een stralende winterdag lekker uitwaaien op het strand, heerlijk! Laat ik het geluk hebben het strand naast de deur te hebben!

 • Avatar van Natalie Marie
  Reply Natalie Marie 8 december 2015 at 20:04

  Mijn voorkeur gaat uit naar de Braun Silk-épil 9, mijn oude apparaat is kapot dus ik ben weer in de weer met scheermesjes.
  Mijn Feel Good Tip is: Na een warme douchen met een heerlijke kop thee en chocolade een tijdschrift lezen op de bank onder een dekentje. Heerlijk ontspannen en warm, tijd voor jezelf!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 8 december 2015 at 19:59

  Wat leuk!
  Ik doe graag mee en mijn ultieme feel good tip voor de winter is ga ’s avonds lekker languit op de bankstel met een plaid over de benen en neem een heerlijke beker thee met honing, een goed boek en smarthphone uit maar ook geen pc etc.aan.
  Het apparaat voor het gezicht zou zo handig zijn.
  Ik heb alles gedaan wat nodig is.

  Xoxo

 • Avatar van Carine
  Reply Carine 8 december 2015 at 19:57

  De De Braun Face zou ik wel graag winnen!
  Mijn feel good tip: een lang schuimend bad, goede body butter, maskertje, warme kamerjas en heel gezellig nagenieten met een thee op de bank met geurkaarsjes aan :-)

 • Avatar van Liesbeth Barto
  Reply Liesbeth Barto 8 december 2015 at 19:32

  Oh wat een geweldige beauty-actie is dit! Ik volg je via bloglovin’ en heb dit artikel daar geshared, via facebook heb ik het geliked én gedeeld. Mijn voorkeur gaat uit naar de Braun Face, lijkt me heerlijk om hier mijn gezicht mee te kunnen reinigen. Mijn feel good tip voor de winter? Eerst een lange (bos)wandeling met onze Golden Retriever Rosie, daarna hup het huispak aan en warme sloffen, op de bank met een grote beker warme chocolademelk (mét slagroom natuurlijk ;-) ) en chocolaatjes, geurkaarsjes aan en een feel-good film kijken met de kat op schoot.

 • Avatar van Tamara V
  Reply Tamara V 8 december 2015 at 18:51

  Weer een leuke actie.Ik zou heel graag kans maken op de Braun Face.
  Lijkt me heerlijk om dat in te passen in het dagelijkse reinigingsritueel.
  Ik geniet in de wintermaanden van de heerlijke geur in huis van sinaasappels waar ik kruidnagels in steek.
  Het werkt echt sfeerverhogend en zo gauw als ik de kamer binnenkom dan is mijn humeur ook opperbest.
  I love it.
  Ik wens jou en natuurlijk je leuke gezinnetje hele fijne feestdagen.And may all your dreams come true !

 • Avatar van sannie
  Reply sannie 8 december 2015 at 18:48

  De Braun face lijkt mij geweldig….! Alsof je bij de schoonheidsspecialiste bent, maar dan thuis….

 • Avatar van TurksFruit
  Reply TurksFruit 8 december 2015 at 16:47

  Oh wauw! Ik zou graag een Silk-épil 9 winnen. Een apparaat dat ik echt graag zou gebruiken voor mijn benen, maar wat gewoon echt te duur is voor me. Ik volg je al op Bloglovin’ en nu ook op Facebook. Hopen dat ik ‘m hebben mag, dat apparaat kost me anders toch wel echt een heel maandsalaris helaas.
  Mijn feel good tip: warme fuzzy socks aan doen in huis! Ik heb ze altijd aan en dat is gewoon ontzettend fijn tegen koude voeten, maar ook heerlijk zacht. Daarbij vind ik het ook heel fijn om een warmwaterkruik er bij te pakken als ik het toch een beetje koud heb, lekker warm, kan ook als je nog wel een stapel (huis)werk hebt liggen en dan hoeft de verwarming ook niet omhoog. :)

 • Avatar van CJM de Kok
  Reply CJM de Kok 8 december 2015 at 15:48

  De Braun Silk-épil 9 lijkt me super handig en fijn product zeker omdat het ook onder de douche te gebruiken is, doe graag mee en volg je op Facebook en Bloglovin. Mijn feelgood tip is lekker dagje sauna plannen in de winter voor ontspannen, warm en opgewekt gevoel!

 • Avatar van Tamara TS
  Reply Tamara TS 8 december 2015 at 15:43

  Geweldige actie!!! Mijn voorkeur gaat uit de Braun Face epilator en reinigingsborstel in één. Lijkt me een heel fijn ding. Mijn tip is (ja ik weet dat teveel slecht is) af en toe lekker onder de zonnebank gaan. Niet alleen lekker warm, maar ook goed voor de spieren, ik heb dan minder puistjes en het helpt geweldig goed tegen een winterdepressie. Volger was ik al op BL en FB, maar heb even gedeeld.

 • Avatar van Regina Cocco
  Reply Regina Cocco 8 december 2015 at 15:33

  Ohhh wat een super leuke win actie. Mijn voorkeur gaat naar de Braun face. Ik heb veel donshaartjes in mijn gezicht en daar stoor ik mij erg aan. Vooral als het zonnetje erop schijnt zijn ze erg zichtbaar. Ik voel me vaak onzeker daardoor. Ik hoop dat ik met de Braun face dit makkelijk weg kan halen.
  Mijn feel good wintertip is…..maak samen met een vriendin een lekkere (strand) wandeling of ga samen heerlijk shoppen. Zo kan je lekker even beppen met elkaar.
  Ik voel me altijd helemaal happy na zo’n vriendinnen dagje :)
  Ik volg je op FB en Bloglovin.

 • Avatar van Ansuya Lalay
  Reply Ansuya Lalay 8 december 2015 at 15:26

  yeah ik doe mee <3 gave actie Dank u sinterklaaasje <3

 • Avatar van Cynthia
  Reply Cynthia 8 december 2015 at 15:15

  Wauw wat een leuke winactie! Mijn winter tip is goed smeren! Mijn favoriet is momenteel de frosted plum bodybutter van de bodyshop. Mijn voorkeur gaat uit naar de Braun Face, omdat ik al n tijdje een gezichtsborstel wil proberen.

 • Avatar van Mieke Degol
  Reply Mieke Degol 8 december 2015 at 14:58

  Wat een toffe actie! Ik doe mee voor de Braun Silk-épil 9. Momenteel scheer ik met een mesje omdat mijn vorige epilator gewoon te pijnlijk is..
  In de winter gebruik ik 2 lippenbalsems over elkaar om velletjes te voorkomen: eerst een ‘boterige’ zoals shea butter van L’Occitane of Nuxe Rêve de Miel en hierover eentje op basis van vaseline zoals de Rosebud salve of 8 hour cream. Houdt mijn lippen superzacht en zorgt ervoor dat ik gewoon mijn geliefde matte lipsticks kan dragen zonder velletjes of droge lippen. Want een mooie matte bold lip geeft me een instant boost in de winter!

 • Avatar van Marissa
  Reply Marissa 8 december 2015 at 14:37

  Wat heb jij toch altijd leuke acties! ik doe graag mee voor de ‘Braun face’, ik heb het nog even opgezocht en hij lijkt me geweldig! Zou dat hele epileren een stuk makkelijker maken.
  Mijn beste feel good tip voor de winter? Lekker cliché maar dat maakt het er niet minder lekker op natuurlijk; ga lekker in bad met je favoriete douchegel, kopje thee en een chocolaatje erbij. En maak het helemaal compleet met een goed boek of lekker roddelblaadje. Happy you!
  Ik heb alles geliked en gedaan.

  Liefs!
  Marissa

 • Avatar van rory
  Reply rory 8 december 2015 at 14:35

  Ik doe niet vaak mee aan winacties, maar dit keer zeker wel! Ik wil graag meedingen naar een Braun Silk-épil 9 epilator. Na jarenlang gehannes met scheermesjes wil ik nu wel eens wat langer van de haartjes op met name mijn benen af zijn. Mijn feel good tip voor de winter? Een naughty one: begin eens een keertje je dag met een kopje koffie met een ieniemienie scheutje whisky of cognac erin. Alleen jij weet het. Het is niet veel. Maar het geeft je toch een fijn gevoel! Een tip uit een leuk boek die ik al ter harte heb genomen…

 • Avatar van Marian zw.
  Reply Marian zw. 8 december 2015 at 14:35

  Tof, ik doe graag mee voor de Braun Silk epil. Al een tijdje op zoek naar een goede epilator, als ik deze nu bij jou kan winnen, zou dat helemaal top zijn! Mijn feelgood tip voor de winter is…vooral goed blijven smeren…ik merk als mn huid droger wordt dat het ook pijnlijk gast trekken bij kou!

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 8 december 2015 at 14:30

  Superfijne winactie weer D! Mijn voorkeur gaat ook uit naar de silk epil, al hoor ik dat de reinigingsborstel heel goed kan helpen tegen ingegroeide bikinilijnhaartjes, dus stiekem zou ik ‘m daar ook wel voor willen proberen. Ik ben mijn silk epil kwijtgeraakt met de verhuizing. Dus ik denk dat er nu een verhuizer met hele gladde benen rondloopt ;) (zeker een wielrenliefhebber of zo). Mijn ultieme wintertip is: Veel water drinken. Soms willen mensen dat wel eens vergeten als het buiten kouder is, maar ook in de winter is dat hartstikke belangrijk. Zeker omdat verwarming nog wel eens een uitdrogend effect heeft.

 • Avatar van Chantalle
  Reply Chantalle 8 december 2015 at 14:28

  Ik doe graag mee voor de Braun Face! Ben heel erg benieuwd na dit apparaat. Mijn feel good tip is lekker op de bank onder een deken een heerlijke kerstfilm kijken met een kop thee! Ik heb alle stappen gevolgd.

  Liefs, Chantalle.

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 8 december 2015 at 14:25

  Braun Face epilator en reinigingsborstel in één voor schoondochter jonneke, die geniet er altijd van om even een time-out te kunnen nemen, van haar drukke gezin met 3 kids, hier zou ik haar echt heel graag mee willen verrassen

 • Avatar van Inge van den Berg
  Reply Inge van den Berg 8 december 2015 at 14:22

  Het teveel aan lichaamshaar scheer je nu makkelijk weg met de Braun Silk-épil 9 epilators!! De brede kop die door de micro pincetjes nog meer haartjes dan ooit in één beweging kan verwijderen dat vind ik grandioos. Je kan hem droog gebruiken, maar bijvoorbeeld ook onder de douche of in bad omdat hij 100% waterproof is. Ook een groot voordeel. Ik doe graag mee en wens je een fijne dag.

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 8 december 2015 at 14:20

  Hi Santa!
  Ik zou dol dol dolgraag kans willen maken op de Braun Silk-épil 9 omdat ik met scheermesjes helaas mijn huid vaak kapot scheer. Mijn feel Good tip voor de winter is: ontspan door lekker de tijd voor je zelf te nemen en met een lekkere kop thee op de bank een geweldige vrouwen serie te kijken. Mijn favo van dit moment is the heart of dixie!
  Xx
  Jamey

 • Avatar van Maaike
  Reply Maaike 8 december 2015 at 14:17

  Mijn voorkeur gaat uit naar de Braun Silk-épil 9. Ik wil al tijden weer een goed epilieerapparaat.
  Mijn feel good tip voor de winter is warm aangekleed een boswandeling maken en daarna opwarmen met een kop thee of warme chocolademelk voor de open haard. Eventueel een warme douche er voor.

 • Avatar van Wendy (@Heartscratch)
  Reply Wendy (@Heartscratch) 8 december 2015 at 14:16

  Wat een geweldige winactie weer. Mijn voorkeur gaat naar de Silk Epil 9 :). Mijn tip voor in de winter is toch wel een elektrische deken, heerlijk! Nooit meer in een koud bed stappen ’s avonds!

 • Avatar van Evelien De Vos
  Reply Evelien De Vos 8 december 2015 at 14:15

  Ik doe graag mee voor de epilator want dat wintervachtje op mijn benen is helaas niet zo sociaal aanvaard onder een glitterjurk. Mijn feelgoodtip voor de winter is om toch (warm ingeduffeld) de koude te trotseren voor een wandeling. Ik ben het binnenzittype, maar ik merk dat ik me véél beter voel als mijn bloed wat sneller is gaan stromen door een blokje om te wandelen. En hoe sneller ik stap, hoe sneller er natuurlijk een warme chocolademelk gedronken mag worden in een warme woonkamer. :-) Ik volg je al heel lang op bloglovin en facebook en heb je artikels geliket/saved.

 • Avatar van Anita de Groot
  Reply Anita de Groot 8 december 2015 at 14:13

  Ik ga voor de Faceset, de reiniging lijkt me fantastisch met een borstel

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 8 december 2015 at 14:10

  Wat een prachtige actie weer, dankjewel ! Mijn voorkeur gaat naar de Silk Epil 9, omdat ik dan geen stoppels meer door m’n kousen heen zie komen(hoop ik) ☺️
  Ik vind het zelf fijn om s’winters veel hete kruidenthee met honing te drinken , kaarsjes aan en een dekentje over mijn benen, daar word ik gelukkig van……

 • Avatar van Heleen van der Velde
  Reply Heleen van der Velde 8 december 2015 at 14:09

  Voorkeur voor de Braun Silk-épil 9 epilator! En ik volg je al jaren op beiden.
  Mijn Winter: cocoonen met sfeerverlichting, boekje of filmpje, nadat ik zo’n verwen-verzorgingsmoment heb gehad (bad, epileren, nagels lakken, maskertje e.d.).

 • Avatar van Floor Hullekes
  Reply Floor Hullekes 8 december 2015 at 14:04

  Een feel good tip… Sluit jezelf op in de badkamer.. Laat het bad vol lopen en neem heerlijk even een momentje voor jezelf.. Tijdschrift erbij.. Lekker scrubben, maskertje. Daarna je heerlijk insmeren met bodylotion en je nagels lakken. Ik voel me dan weer op en top vrouwelijk

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.