Beauty Fashion Huis & interieur

In love with winter classics ♥

9 december 2015

winter classics
Als je mij zou vragen wat mijn stijl is dan kom ik toch wel vaak uit op redelijk klassiek. Vaak wel met een sportief en een vrouwelijk randje, maar klassiek kan je me zeker wel noemen. Niet alleen qua kleding, make-up en nagellak, maar ook als het aankomt op accessoires, parfums en interieurdecoratie heb ik een soft spot voor de klassiekere en fijnere items. Vandaag laat ik je een paar van deze geweldige winter classics zien waar ik op dit moment helemaal gek op ben.

winter classics
Laat ik maar gelijk beginnen met de mooie Chloé eau de toilette. De varianten Chloé Signature, L’Eau de Chloé en Roses de Chloé bestonden al een tijdje, maar sinds kort is er de Chloé eau de toilette aan toegevoegd. Het is een erg elegante, romantische, klassieke en vrouwelijke geur waarin je bergamot, muskus, witte rozen, magnolia en gardenia ruikt. Alsof je een fris lenteboeket in je handen hebt, zo lekker! En zeg nu zelf: de flacon is toch gewoon prachtig met het zilver, reliëf en het lintje om de hals.

Chloé eau de toilette is verkrijgbaar in 30ml, €51,00 en in 50ml, €74,00 bij de betere parfumerieën en warenhuizen.

In het klassieke beautysfeertje blijven ook de Chanel Vertigo nagellak (donker bruin/taupe met een paarsige gloed) een favoriet van me en gelukkig is er nog goed mee te lakken, want hij komt uit de herfstcollectie van 2012. Wow! Nog zo’n klassieker en zeker een favoriet rond de wintermaanden is de Clarins Lip Comfort Oil in de roze kleur. Laat de lippen mooi glanzen en is heerlijk voedend.

winter classics

Het klassieke windlicht hoorde ook zeker in dit rijtje winter classics thuis. Hij is van het merk Bloomingville, kost €24,95 en komt via de toffe webwinkel vol interieuritems Houss.nl. De glanzende koperkleurige honingraatstructuur en het transparante glas zorgen voor een feestelijk geheel als je er een kaars in brandt en het staat ook nog eens heel chique omdat hij niet zo overdreven groot is zoals veel windlichten wel zijn. Ik zet er trouwens afwisselend geurkaarsen in pot in, omdat je met een stompkaars anders nog wel eens last van vastzittend was kan krijgen als je de kaars moet verwisselen en ik vind het gewoonweg nog net iets mooier staan.

winter classics

En als laatste heb ik de geweldig mooie en nieuwe armcandy die ik aan mijn collectie mocht toevoegen en zeker goed in het klassieke geheel passen. Het horloge is één van de charmantste Michael Kors horloges die ik ken en kan echt overal bij. Het is het model Slim Runway met een smal nude lederen bandje en rosé goudkleurige hardware. Leuk om erbij te dragen is dit armbandje wat me heel erg doet denken aan de periode dat Barong Barong sieraden zo’n trend waren. Voor mij zijn de fijne armbandjes een blijvertje trouwens en ik draag er dan ook graag meerdere bij elkaar voor het leukste effect ♥

Hoe kan je jouw persoonlijke favoriete stijl waar je steeds bij terug komt het beste omschrijven?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Maartje
  Reply Maartje 14 december 2015 at 19:40

  Ik heb laatst de Cloé parfum geroken, en ruikt inderdaad super lekker en fris! Ik hou zelf erg van zwart, wit en grijs en dit zijn ook de kleuren die ik het meest draag! Verder draag ik iedere dag een horloge, en een armband !

 • Avatar van irenelouiseblog
  Reply irenelouiseblog 9 december 2015 at 23:29

  Mooi horloge en mooie foto’s!

 • Avatar van Saraya
  Reply Saraya 9 december 2015 at 21:54

  Prachtige horloge, de parfum is zo mooi :o
  X

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 9 december 2015 at 20:27

  Jeetje, nu ik er zo over nadenk heb ik geen idee wat voor type ik zou zijn. Misschien een mengeling tussen vrouwelijk en tokkie >< Ligt eraan of ik moet werken of gewoon met de kindjes thuis ben.

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 9 december 2015 at 20:10

  CHLOE PARFUM ……… ZALIG :-)

 • Avatar van Bianca Schrijft
  Reply Bianca Schrijft 9 december 2015 at 20:03

  Durf het bijna niet te zeggen, maar ik heb absoluut zo niks met Micheal Kors. Sowieso niet met, in mijn ogen, gehypte merken. Bij horloges hou ik van echt authentiek Zwitsers, helaas dus ook duur, maar ook van gadgets, dus smartwatches. Misschien ben ik dus wel een mengeling van heel ouderwets/klassiek, met gadget.
  Choe klinkt trouwens wel als een luchtje die me aan zou staan en nu heb ik een mega parfum tik.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 9 december 2015 at 19:21

  Prachtig horloge en de parfum is in een mooie flacon ;-)

 • Avatar van BeautyOpinie
  Reply BeautyOpinie 9 december 2015 at 19:15

  Wat een gaaf horloge is dit zeg! Heel mooi en ook helemaal mijn ‘stijl’. Ik houd ook van een klassieke look met een twist :)

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 9 december 2015 at 17:28

  Prachtig horloge! Ik houd van veel zwart, wit en grijs, hoewel ik kleur ook heel gaaf vind. Veel accessoires en details vind ik ook mooi.

 • Avatar van BEAUZ
  Reply BEAUZ 9 december 2015 at 16:43

  Ik kom altijd weer uit op stoer en vrouwelijk, het horloge vind ik echt heel mooi ;-)

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 9 december 2015 at 14:34

  Je Michael Kors horloge vind ik echt heel mooi.. Origineel ook, in deze stijl heb ik ze nog niet veel gezien :-)! Verry pretty!

 • Avatar van Lianne
  Reply Lianne 9 december 2015 at 14:26

  Wauw, dat armbandje en horloge vind ik erg mooi!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.