Beauty

LOOkX derma skin polish pads

11 december 2015

lookx derma skin polish pads
Zoals je wellicht wel weet ben ik een skincare junkie en kan ik dan ook heel enthousiast worden van een nieuw product voor de huid wat binnenkomt. Dat begint met een flinke dosis nieuwsgierigheid en een blik op de ingrediëntenlijst en vaak ben ik dan helaas al minder enthousiast.. Tot het pakketje met de LOOkX Derma Skin Polish Pads binnen kwam! Ik ben sowieso al gek op peelings, omdat dit zoveel moois kan doen voor de huid als het aankomt op egaler worden en zachter aanvoelen, maar als het je dan ook nog eens heel makkelijk wordt gemaakt door middel van kant-en-klare pads ben ik al snel om. Lees verder voor meer informatie, foto’s en mijn ervaring met dit product.

lookx derma skin polish pads
Ingrediënten en beloftes

Deze LOOkX derma skin polish pads bevatten onder andere glycolzuur, melkzuur, niacinamide (vitamine B3), salicylzuur, glycerine en tomatenstamcellen. Deze combinatie verwijdert dode huidcellen op een zachte manier, zorgt op de langere termijn voor een egalere, zachtere en stralende huid en kan rimpeltjes, lijntjes en huidverkleuringen zoals pigmentvlekjes verminderen en helpen te voorkomen. Ook helpt het erg goed bij een onzuivere huid, stimuleert het de aanmaak van nieuwe cellen en kalmeert het een onrustige huid. En je merkt vaak al een verschil vanaf het allereerste gebruik. Je begrijpt vast waarom ik zo gek op producten als deze ben!

AHA & BHA | Wat, waarom en hoe?

AHA’s & BHA’s
Glycolzuur en melkzuur zijn alpha hydroxy acids (AHA’s) en salicylzuur is een beta hydroxy acid (BHA). Zuren als deze worden gewonnen uit onder andere fruitsoorten, melk, rietsuiker of amandelen en hebben een peelend, ofwel exfoliërend effect op de huid. AHA’s zijn oplosbaar in water, BHA’s zijn oplosbaar in vet/olie en deze laatste zijn dus perfect voor mensen met een acnegevoelige huid omdat ze echt de poriën binnen dringen om verstoppingen op te lossen. In dit artikel over AHA en BHA producten wat ik eerder schreef kan je er meer over lezen.

Let op! Je huid wordt door het gebruik van peelings met fruitzuren wel gevoeliger voor de zon en het zou zonde zijn als je daardoor juist nieuwe pigmentvlekken zou ontwikkelingen. Overdag dus zeker een dagcrème met SPF gebruiken om je huid tegen de zon te beschermen.

lookx derma skin polish pads

Het gebruik
Het wordt aangeraden om de pads drie keer per week op een schone huid te gebruiken waarbij één pad per keer voldoende is voor je gezicht en hals. Mocht je een erg gevoelige huid hebben dan is twee keer per week voldoende. De LOOkX derma skin polish pads zitten per 60 stuks in een verpakking. Een snel rekensommetje: met één verpakking kan je dus minstens 20 weken vooruit. Wow! Wil je tot en met de laatste pad optimaal van het product genieten dan raad ik aan om de deksel telkens stevig dicht te draaien en het potje op de kop te bewaren. Zo blijven alle pads vochtig tot de laatste aan de beurt is.

Ik merk vooral dat deze pads heel zacht voor de huid zijn. Ik merk geen branderig gevoel, tintelingen of roodheid en dat is erg fijn want ik heb een gevoeligere huid die nog wel eens redelijk heftig kan reageren op bepaalde peelingproducten. Daarnaast is het fijn dat je door de makkelijke pads in een paar seconden klaar bent, want met een drukke baan, huishouden, sport, vrienden, familie, man en kind schieten zulke extraatjes als peelen er nog wel eens bij in..

De LOOkX derma skin polish pads zijn verkrijgbaar bij LOOkX salons en via de LOOkX webwinkel voor €37,95 (en ik zie nu een tijdelijke aanbieding voor €29,95).

Gebruik jij wel eens peelings? Wat is jouw favoriet op dit gebied of ben jij benieuwd naar?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Gre Wiedema
  Reply Gre Wiedema 14 december 2015 at 23:28

  Ik heb ze bij salon janneke stienstra in beesterzwaag gekocht.Gebruik ze nu een maand kan eerlijk zeggen mijn huid is stralend.Ik heb 2 ouderdoms vlekjes op mijn wang en die vervagen.

 • Avatar van Maartje
  Reply Maartje 14 december 2015 at 18:42

  Dit lijkt me erg handig! Ik heb nu een crème met salicylzuur en deze werkt heel fijn, ik ben dus erg benieuwd naar deze pads. Fijne review!

 • Avatar van lois71
  Reply lois71 11 december 2015 at 21:30

  ik houd ook zo van peelings, deze klinkt fijn.
  Ga ik onthouden.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 11 december 2015 at 11:43

  Handig dat er al een soort van één persoons porties gemaakt zijn :p

 • Avatar van Sjess
  Reply Sjess 11 december 2015 at 10:12

  Ziet er goed uit! Ik gebruik alleen al elke ochtend de Gentle exfoliating tonic van Clarins, waar ook al AHA & BHA enzo inzit, heeft dit dan nog wel nut, of is het een beetje overkill..?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 december 2015 at 14:02

   Ik zou de producten dan inderdaad niet samen gaan gebruiken, teveel exfoliëren kan de huid beschadigen..

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 11 december 2015 at 09:49

  Dit klinkt ideaal, dat zou ik wel eens willen proberen.
  Ben wel heel benieuwd geworden.
  Had er ook nog nooit van gehoord.
  Zitten zulke fijne ingerienten in, fijn dat je dat zo uitgebreid behandeld.
  Fijn weekend…….

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 11 december 2015 at 06:55

  Peelings vind ik erg fijn voor mijn huid. Ik gebruik die van Paula’s choice, maar deze pads lijken me ook handig!

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 11 december 2015 at 06:51

  Peeling is ook een van mijn favoriet naast andere huid verzorgingsproduct. Bedankt voor de waarschuwing over peelings met fruitzuren en zonnestralen. Geen branderig gevoel, tintelingen of roodheid na het gebruik van het product vind ik altijd ideaal. Als vrouw moeten wij zeker af en toe aan onszelf denken en verwennen met huidproducten zoals deze. Klinkt als een echt fijne peeling.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 11 december 2015 at 06:40

  Dat klinkt goed en zo handig.
  Goede en duidelijke review.
  Als men minder tijd heeft voor een peeling zijn de pads eren grote uitkomst.

  Xoxo

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 11 december 2015 at 06:33

  Peelings vind ik fijn, op dit moment gebruik ik er één van Zarqa. Naar deze pads ben ik wel ontzettend benieuwd, het lijkt me namelijk erg handig in gebruik en vooral erg makkelijk! Klinkt goed, fijne review :-)!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.