Fashion Persoonlijk

Merry Christmas to you all!

21 december 2015

bonprix kerst 2015 3 - Merry Christmas to you all!
Nog een paar dagen en dan is het alweer Kerst ♥ Natuurlijk genieten we elke dag van het feit dat we met z’n drietjes zijn, maar met Kerst en andere feestdagen staan we er altijd net even wat beter bij stil. Zo droom je er ja-ren-lang van om zulke dagen ooit hopelijk mèt kindje te mogen vieren en zo vier je alweer een tweede Kerst met z’n drietjes en duurt het niet lang meer voor Shae twee wordt. Time flies! We hebben even wat heerlijke cheesy Kerstige foto’s gemaakt die we graag aan je willen laten zien met wat we aan gaan trekken.
bonprix kerst 2015 1 - Merry Christmas to you all!bonprix kerst 2015 4 - Merry Christmas to you all!
Alles wat we aan hebben van kleding komt van Bonprix , inclusief mijn schoenen. De schoenen van Paul en Shae zijn van andere merken (ASOS en Dr. Martens, mocht je het willen weten). We waren enorm verrast door het aanbod in feestelijke kleding, zowel voor mannen, kinderen en vrouwen, en ook die vrouwen met een maatje meer dus. Yay! Ik ben normaal helemaal geen jurkentype, maar vind het voor de feestdagen dan wel leuk om eens aan te trekken. Het jurkje heeft een redelijk basic model met soort van overslageffect, zit heerlijk soepeltjes en valt mooi. Door de dieppaarse kleur met goudkleurig draad erdoorheen doet hij heel feestelijk aan.

Wellicht haal je hier leuke inspiratie uit voor als je nog op zoek bent naar een feestelijke outfit voor rondom de feestdagen, Oud & Nieuw of aankomende nieuwsjaarsborrels? Op de website van Bonprix loopt trouwens tot en met 6 januari 2016 een toffe winactie waarbij je kans maakt op één van de vijf waardebonnen ter waarde van €50,- per stuk. Good luck als je meedoet!

bonprix kerst 2015 2 - Merry Christmas to you all!

kerst - Merry Christmas to you all!
Wij wensen iedereen een heel erg fijne, warme, gezellige en liefdevolle Kerst toe. Geniet ervan!

Heel veel liefs,
Paul, Desirée en Shae

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. 

Reacties op dit artikel

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Fashion, Persoonlijk
plussize fashion
Plussize News | Joggerjeans, Wide Wellies, River Island & shoptip voor de plussize man

Vandaag heb ik weer een paar erg leuke plussize nieuwtjes voor jullie waaruit je hopelijk wat leuke tips en inspiratie...

Close