Beauty

Mijn favorieten van november ♥

1 december 2015

mijn favoriete producten
Hoe korter de dagen duren, hoe sneller de maanden voorbij gaan. Het is bijna niet voor te stellen dat de laatste maand van het jaar begonnen is en we zo alweer Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw kunnen vieren. Op de eerste van de nieuwe maand blik ik altijd terug naar de afgelopen maand door op beautygebied mijn favoriete producten aan je te laten zien. Deze keer had ik er geen enkele moeite mee om er vijf uit te zoeken, want er waren er gewoonweg een paar die er ècht uitsprongen voor mij. Erg fijne producten die ik graag nog eens in het zonnetje wil zetten en als tip met je wil delen.

mijn favoriete producten
De matte lipsticks van INGLOT zijn op het gebied van dit soort lipsticks met de matte finish echt een enorme ontdekking geweest. Wel wat stroef om aan te brengen, maar dragen wel comfortabel en blijven lang zitten. En dat ze ook nog eens redelijk betaalbaar zijn en in erg veel kleurtjes komen is ook nog eens erg fijn ^^

Als je een gevoelige hoofdhuid hebt met jeuk, schilfertjes en een ‘strak’ gevoel dat is deze Collistar haarscrub zeker iets wat je uit moet proberen. Hij doet me wat denken aan Lush BIG shampoo, maar hij is echt veel scrubberiger en vaster en geeft zeker een nieuwe ervaring dan het normale haren wassen. Maakt het haar schoon, zacht, glanzend en fris en de hoofdhuid rustig. Collistar heeft echt prachtige producten in het assortiment en zou echt meer aandacht mogen krijgen ♥

Een budget beauty product waar ik per toeval tegenaan liep en wat echt een topper bleek te zijn: de H&M revelation shower oil. Fijne en voedende ingrediënten, maakt lekker zacht en je kan er ook nog eens mee scheren!

En tsjah, waar ben ik in de winter zonder een goede gezichtsolie? Deze Aleeza glowing beauty oil is erg fijn voor de droge huid die wel een boost kan gebruiken, ruikt enorm lekker en maakt de huid – niet alleen je gezicht maar bijvoorbeeld ook je nagelriemen en hielen – superzacht en glowy.

mijn favoriete producten
Maar de grootste verrassing waar ik de afgelopen maand kennis mee maakte moet toch wel de L’Occitane Kerst kalender / adventskalender zijn. Helemaal volgestopt met heerlijke beautyproducten en leuke extraatjes die je rond de feestdagen kan gebruiken. Dit soort producten laten me weer even helemaal kind voelen. Zo leuk bedacht en echt leuke en bruikbare producten :)

Wat was jouw favoriete beautyproduct van november?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 2 december 2015 at 01:15

  Wat een mooie producten, ben nog steeds benieuwd naar de haarscrub van Collistar. De adventskalender is ook echt super leuk. Mijn favoriete product is de soft doucheschrub van Zarqa,,eindelijk een zachte scrub die niet pijnlijk Is. Ook de handcreme van Zarqa s erg fijn.

 • Avatar van WojisOnBeauty
  Reply WojisOnBeauty 1 december 2015 at 20:25

  L’Occitane Advent Kalender, ja dat snap ik, wat een beauty… had ik ook wel graag willen hebben. En dan echt elke dag 1 pakje openmaken, zo leuk. Ik heb per ongeluk vandaag een post gezien waar de hele BodyShop kalender werd uitgepakt, spoiler alert. Erg jammer, dat hoef ik dan niet te zien. Mooie producten heb je uitgekozen.

 • Avatar van Saraya
  Reply Saraya 1 december 2015 at 19:50

  Mooie favorieten!
  X

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 1 december 2015 at 17:08

  Hee, die haarsceub van Collistar moet ik eens proberen! En de olie van H&M lijkt me ook fijn! :)

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 1 december 2015 at 17:03

  Ik vind de matte lipsticks van Inglot er echt super mooi uitzien. Die kalender van Loccitane is ook echt super!

 • Avatar van maxine
  Reply maxine 1 december 2015 at 12:54

  Wat een prachtige producten! En wat is die adventskalender leuk zeg!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 1 december 2015 at 12:12

  Oh wauw, die kerstkalender van L’Occitane is echt hemels. Snap helemaal dat dit een groot favoriet is! Ik zou ook echt niet kunnen wachten om alle vakjes dag voor dag open te maken, haha!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 1 december 2015 at 11:06

  Die adventskalender ziet er erg leuk uit

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 1 december 2015 at 10:20

  Fijne producten weer D! Ik ben benieuwd naar de haarscrub! En die adventkalender! <3

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 1 december 2015 at 10:05

  Wauw die kerstkalender!

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 1 december 2015 at 10:03

  Die kalender is zo mooi , zouden ze ook met Pasen moeten doen, met vrolijke lente item’s.

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 1 december 2015 at 09:31

  Wat een leuke favorieten, ik vind zelf de lipsticks het mooist! Zijn zeker ook mijn favorieten!

 • Avatar van storiesandforever
  Reply storiesandforever 1 december 2015 at 07:56

  O, wauw! Die adventskalender is echt onwijs gaaf.

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 1 december 2015 at 07:39

  Vooral de Inglot lipsticks zijn erg mooi x

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 1 december 2015 at 07:18

  de L’Occitane Kerst kalender en De matte lipsticks van INGLOT ziet er prachtig uit. Speciaal de kalender. Mijn favoriet product op dit moment is hihglighter van de Balm.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 december 2015 at 08:56

   Bedoel je de Mary-Lou Manizer? Die lijkt me ook echt heel erg mooi!!

   • Avatar van jeapiebel
    Reply jeapiebel 10 december 2015 at 19:04

    Jaaa… dat bedoel ik. :-)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 december 2015 at 06:53

  Wat een prachtige producten ;-)

  Xoxo

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 1 december 2015 at 06:33

  Leuke producten. Dat de haarscrub tussen je favorieten hebt staan had ik niet verwacht, nu ben ik nog nieuwsgieriger naar dit product. De Inglot lipsticks snap ik helemaal :-)! Mijn favoriet is mijn nieuwe MAC lipstick: Twig!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 december 2015 at 08:58

   Oh ja, Twig is mooi! Heel klassiek en vrouwelijk ♥

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.