Beauty

Opgemaakte beautyproducten december 2015

14 december 2015

beautyproducten
Hoppa! Weer een maand verder en weer een aantal producten in mijn mandje kunnen leggen die tot de bodem opgegaan zijn. Van sommige vind ik dat wat minder erg, van anderen vond ik het ‘wel jammer’ en van één product was ik zelfs een beetje verdrietig.. Kijk mee naar mijn opgemaakte beautyproducten over de afgelopen maand en wat aanraders zijn!

beautyproducten
Ik maakte heel erg saai een scheerschuim op, maar vaak vergeet ik producten als handzeep en scheerschuim in dit mandje mee te nemen. De handzeep vliegt er namelijk doorheen, want na elk toiletbezoekje, voor het koken, na elke luier etc. ben ik mijn handen aan het wassen.. En wat er ook redelijk doorheen gaat in huis is scheerschuim. Ik gebruik dit meerdere keren per week en soms wil Paul voor zijn hoofd ook nog wel eens ‘mijn’ schuim gebruiken. Deze Gilette Venus Satin Care is wel fijn in gebruik, maar als het op dit soort producten aankomt ben ik niet zo kieskeurig. Heb er nu eentje van het huismerk van Lidl en die bevalt me ook wel prima eigenlijk. Een scheerolie vind ik trouwens wel echt het allerfijnst, maar deze vind ik niet zo snel meer in de winkels.. Mocht je een tip hebben, dan hoor ik het graag! :)

Nog wat producten uit de wat minder-interessante-maar-toch-noodzakelijke afdeling: deodorant. De Nivea invisible roller was fijn, maar hield me niet de hele dag door zo fris als ik zou willen. De Nivea stress protect deospray is dan wel weer een echte aanrader. Houdt lekker fris, irriteert niet, ruikt lekker en doet het zelfs op heel lange, drukke en stressvolle dagen met sportmomenten goed uit. Nu hopen dat deze er ook in een roller variant is, want dat gebruik ik liever.

Qua gezichtsverzorging ging er een Nivea micellair water voor de gevoelige huid op. Een fijne lotion die reinigt, verfrist en hydrateert. Deze variant bevat geen parfum, kleurstoffen en parabenen en irriteert niet bij de ogen. Zeker een aanrader om eens te proberen als je toe bent aan een nieuwe lotion.

beautyproducten

Ook ging de philosophy renewed hope in a jar op. Deze heb ik samen met Paul gebruikt – hij smeert gewoon lekker met me mee – en daarnaast smeer ik ook altijd mijn hals en decolleté mee met crèmes waardoor deze er nogal vlotjes doorheen gaan.. Gelukkig ben ik in de enorme luxepositie dat ik dan weer een nieuwe uit mijn beautykast uit kan kiezen en kan ik nog lange tijd vooruit ^^ De crème is zowel Paul als mijzelf goed bevallen. Hydrateert goed, maakt de huid lekker soepel en zacht en heeft geholpen bij steeds minder onzuiverheden door de huidverfijnende ingrediënten.

Ik had de twee L’Occitane mini’s uit de L’Occitane adventskalender mee naar IJsland en het zijn zeker producten die ik mijzelf nog wel eens in fullsize zie aanschaffen. De ultra rich face cream met 25% shea boter is lekker voedend en dat heb je met lage temperaturen en flink wat regen en wind wel nodig, net als een goede lippenbalsem die ik vond in de moisturizing lip balm met 10% shea boter. Sowieso: die hele advent kalender is ge-wel-dig. Leuk om zo allemaal producten van dit merk te (her)ontdekken ♥

En als laatste de Estée Lauder double wear stay-in-place makeup foundation. Hier heb ik nog nèt geen traan om gelaten want wat was dit een fijne foundation zeg! De perfecte kleur, perfecte dekking, perfecte finish en erg zuinig in gebruik. Deze kleur (1C1 Cool Bone) is alleen nogal lastig verkrijgbaar.. Deze gaat er zeker nog eens komen en dan weer lekker met een schoon MAC pompje die er precies op past en waardoor je goed kan doseren :)

Heb jij dat ook wel eens dat je sipjes bent zijn om een product wat op is? Bij welk product had jij dit onlangs nog?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 18 december 2015 at 14:41

  De bovenste producten zijn inderdaad minder interessant, maar wel noodzakelijk :-). Ze worden vaak minder snel gereviewd op beauty blogs terwijl iedereen ze wel altijd koopt.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 16 december 2015 at 12:10

  Wat heb je lekker veel opgemaakt. Er zitten mooie product en tussen, ik wil nog steeds het merk L’Ocitanne een keer proberen. Jammer van je foundation, hoop dat je die kleur weer zult vinden.
  Ik heb deze maand niets bijzonders opgemaakt.

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 15 december 2015 at 02:00

  Mijn hand creme van Sephora is bijna op.
  Ruikt naar monoï & van m’n dochter gekregen als souvenir.
  Het doet me dus aan haar denken, aan de zomer en aan onze vakantie’s samen.
  Met haar ga ik nml altijd ff naar de Sephora, nou ja ff, zo lang dat de mannen erbij gaan zitten en gelukkig voor hen is daar wifi en staan er comfortabele stoelen in de buurt ;-)

 • Avatar van Saraya
  Reply Saraya 14 december 2015 at 19:45

  Je hebt weer fijne producten opgemaakt :)
  X

 • Avatar van irenelouiseblog
  Reply irenelouiseblog 14 december 2015 at 19:27

  Klinken als fijne producten!! :) X

 • Avatar van Ann Ages Gracefully
  Reply Ann Ages Gracefully 14 december 2015 at 19:04

  Ja toen mijn vitamine C serum van Novexpert op was vond ik dat niet echt leuk, hij is ook nogal prijzig….. maar toch opnieuw gekocht dus ik kan weer even vooruit :)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 14 december 2015 at 18:55

  Satin Care is zo fijn, die gebruik ik al jaren!

 • Avatar van Maartje
  Reply Maartje 14 december 2015 at 18:38

  Lijken me erg fijne producten! Zo’n pompje voor op een foundation lijkt me trouwens ook super handig, ik zit namelijk altijd te prutsen met de dop!

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 14 december 2015 at 17:23

  Hope in a jar gebruik ik nu, vind het een fijne creme! De Nivea micellair water vliegt er bij mij doorheen haha, ik heb net weer een nieuwe fles open.

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 14 december 2015 at 16:54

  Haha, ik maak ook geregeld ‘saaie’ producten op ;-) Maar ja, dat zijn toch stiekem wel erg fijne, alledaagse items. Zo ook scheergel! Ik kan je die van het merk Kruidvat ook aanbevelen.

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 14 december 2015 at 13:28

  De producten lijken me erg fijn die je hebt opgemaakt! Ik maak niet zo heel vaak wat op, maar toen ik pas m’n lady speed stick op maakte was ik wel een beetje teleurgesteld

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 december 2015 at 13:58

   Ah, ja die blijft ook fijn he?! Zo lastig verkrijgbaar ook..

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 14 december 2015 at 12:38

  Ik heb de L’Occitane adventkalender ook en inderdaad, hij is leuk dit jaar! Die ultra rich face cream is inderdaad een godsend voor deze tijd van ’t jaar.

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 14 december 2015 at 12:19

  Je hebt fijne producten opgemaakt! Ik maak altijd eerst de dingen op waar ik minder waarde aan hecht :)

 • Avatar van Carmen
  Reply Carmen 14 december 2015 at 12:16

  Ik vind het ook altijd vervelend als ik de perfecte foundation of concealer heb gevonden en ik merk dat hij opraakt..

 • Avatar van Desi Barents
  Reply Desi Barents 14 december 2015 at 11:58

  Misschien dar ik die foundation ook eens ga proberen, als ik em kan vinden ;)

 • Avatar van Beautydagboek
  Reply Beautydagboek 14 december 2015 at 10:20

  Wat een fijne producten heb je opgemaakt! Ik ben al tijden benieuwd naar de Estee Lauder foundation, ik wil hem zeker eens gaan proberen. Hopen dat er een goede kleurmatch voor me is :).

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 14 december 2015 at 09:51

  Super dat je foundation zo goed was, dus ik kan begrijpen dat je het jammer vind dat je die leeg is

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 14 december 2015 at 09:50

  Wat een fijne producten heb je opgemaakt. Ik twijfel al een lange tijd of ik Hope in a Jar ga kopen.. Ik hoor zo veel goede verhalen maar vind de prijs vrij hoog.. Wikken en wegen, wat zou ik nou toch eens doen haha!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 14 december 2015 at 09:30

  Wat fijn om te zien dat je geweldige beauty producten had opgemaakt!

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.