Fashion

Plussize Fashion | Navabi fashion

13 december 2015

plussize fashion
Oh yes, deze winactie is wel echt weer één van de toppers die ik mag organiseren want ik mag iemand blij maken met een lekker bedrag om uit te gaan geven bij Navabi. Dit is echt een geweldige webwinkel voor plussize fashion van veel verschillende merken en designers en voor elke portemonnee. Toe aan wat nieuws in je kledingkast? Belangrijke afspraak of een leuk feestje binnenkort? Jij zal er geweldig uit zien in je nieuwe outfit! Ter inspiratie stelde ik alvast een paar leuke en feestelijke outfits samen, vooral de eerste is mijn favoriet..


plussize fashion
Ladylike with a twist

Een jurkje zoals deze Manon Baptiste fit and flare dress – verkrijgbaar tot en met kledingmaat 56) in een wijnrode kleur is een klassieker voor de feestdagen en kan je op veel verschillende manieren stylen. Gecombineerd met een paar pumps ben je klaar voor een party night met je vriendinnen, maar zoals je de combinatie hier boven ziet ben je klaar voor familiefeestjes. Met een stevige zwarte panty zoals deze van Cette die verkrijgbaar is tot en met maat 60 en zo’n stoer lang vest van Manon Baptiste (tot en met maat 56 verkrijgbaar) style je het net even wat anders dan standaard.

Vest uit en pumps erbij maakt het netjes en vest aan met een paar stoere boots zoals deze Jilsen metallic accent laarzen eronder maakt het in één klap een stuk stoerder maar alsnog feestelijk.

plussize fashion


Casual chique

Een goede zwarte jeans is wat mij betreft een item wat niet mag ontbreken in je kast en een exemplaar met een mooie coating is dan weer helemaal perfect voor feestjes rondom Kerst en Oud & Nieuw. Zoals deze VETO matt finish slim fit jeans (verkrijgbaar tot en met kledingmaat 52) in een diepzwarte kleur met mooie glans en een beetje stretch wat altijd fijn is als je je te buiten gaat aan al het lekkers op tafel ;)

Het Samoon concealed button front shirt is een must have klassieker voor in je kledingkast en kan je bij veel gelegenheden dragen. Het ligt er maar net aan hoe je hem combineert hoe chique of casual je een klassiek wit overhemd als deze kan dragen. Gecombineerd met een fake fur giletje (Replace faux leather faux fur gilet tot en met kledingmaat 54-56) maakt het een outfit die toch netjes is, maar ook zeker door kan voor een chiquere gelegenheid. Leuk detail: bovenaan op het rugpand zit een leuk patroon in pailletten verwerkt.

Wat mij betreft maak je een outfit als deze helemaal af met een paar pumps met open teen, klassiekere en fijnere goudkleurige bangles en oorbelletjes en een goede rode of fuchsiaroze lipstick met bijpassende nagels.

plussize fashion


All the way

Soms heb je van die eindejaarsfeestjes waar je gewoon extra feestelijk naartoe wil en wat mij betreft is er dan maar één manier: all the way. Kortom: een prachtige jurk waarmee je de show steelt, je haren mooi opgestoken en pumps. Deze Ariella sequined evening dress is één van de mooiste jurken die ik in tijden gezien heb ♥ een taffeta rokdeel een heel donkergrijze/zwarte kleur, een goudkleurige top met pailletjes, geïntegreerde cups voor een mooie borstpartij, een prachtig opengewerkte tailleband die op de rug eindigt in een strik met linten tot aan de grond.. Gewoonweg WOW! De jurk is verkrijgbaar van kledingmaat 42 tot en met 56.

Winactie
Ben jij toe aan een nieuwe outfit? Ik mag iemand blij maken met maar liefst €250,- shopping money voor Navabi. Whoop whoop! Wil jij dit winnen? Volg dan de volgende stappen:

– Surf naar de website van Navabi en stel een feestelijke outfit samen en laat me weten waar je voor zou gaan via de reacties onder dit artikel. Of maak een collage en laat het linkje hiernaar achter
– Like Curvacious op Facebook en like & deel deze actie daar.

Deze winactie loopt tot en met donderdag 17 december 2015, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

–> Neem ook eens een kijkje in het plussize webwinkeloverzicht voor meer toffe shops met plussize fashion!

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.