Beauty

The Body Shop | Frosted Plum

2 december 2015

the body shop frosted plum
Als je van zoete en bloemige geuren houdt, dan is de nieuwe The Body Shop Frosted Plum productlijn die ze voor de Kerst hebben uitgebracht echt iets voor jou. De producten ruiken namelijk naar het warm zoete van pruimen gecombineerd met magnolia en pioenrozen. Deze geurlijn wordt voor de feestdagen uitgebracht naast de oude bekenden Frosted Cranberry en Glazed Apple, iets waar veel mensen blij mee zullen zijn denk ik zo :)

the body shop frosted plum
De lip balm is er eentje in een blikje en daar moet je van houden, want dit betekent altijd een plakkerige vinger na het aanbrengen. Wel zit er lekker veel balsem in het potje en zit er onder andere druivenpitolie, wonderolie, bijenwas, zonnebloemolie, pruimenextract en vitamine E in wat de lippen lekker zacht en soepel houdt en een mooi transparant glansje geeft.

the body shop frosted plum

Een product als de shimmer mist is niet echt aan mij besteed, maar wel leuk bedacht. Gelukkig zijn de glittertjes echt heel erg minuscuul en alleen bij heel fel licht een beetje op te vallen als je je beweegt. Dit kan voor op je decolleté voor een mooi en feestelijk effect zorgen, maar let dan wel op dat je overal even veel sprayt voor een egaal resultaat. De geur blijft een paar uurtjes echt goed op de huid te ruiken.

the body shop frosted plum

Ook al heb ik zelf geen bad, wel kan ik gelukkig regelmatig ergens anders gebruik maken van een bad en zo badproducten testen. En als dit even niet kan, dan gebruik ik een product als deze bath fizzers lekker in een voetenbadje. Je kan zoveel blokjes als je wilt in een bad gooien en lekker genieten van de geur en verzorgende ingrediënten als zonnebloemolie, pruimenextract en vitamine E.

the body shop frosted plum the body shop frosted plum

Mijn meest favoriete product uit de lijn is denk ik wel de sugar scrub. Een erg sticky-icky product, maar hierdoor plakt het wel lekker aan de huid tijdens het scrubben waardoor je er even flink tegenaan kan. De suikerdeeltjes zijn een beetje aan de grove kant, dus een stevige scrubbeurt haal je er wel uit! Door de glycerine, paranootolie en pruimenextract voelt je huid na het afspoelen en droogdeppen ook gelijk een stuk minder droog aan.

the body shop frosted plum the body shop frosted plum

Voor mij persoonlijk is deze geurlijn echt net even wat te zoetjes, maar alsnog vind ik de scrub en de bath fizzers zeker aanraders! De complete The Body Shop Frosted Plum lijn bestaat uit de volgende producten:

– lip balm 20ml, 5,00
– soap 100g, €3,50
– bath fizzers 10 x 30g, €15,00
– sugar scrub 250ml, €18,00
– shower gel 250ml, €7,00
– hand cream 30ml, €5,50
– geurkaars 200g, €15,00
– shimmer lotion 250ml, €10,00
– shimmer mist 100ml, €12,00
– body butter 200ml, €16,00.

Winactie!
Ik mag 5 x een The Body Shop Frosted Plum geurkaars (200g, t.w.v. €15,- per stuk) verloten. Alles wat je hoeft te doen is een reactie onder dit artikel achter te laten met jouw leukste Kerstherinnering. Meedoen kan tot en met 9 december 2015, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Spreekt deze geurlijn van The Body Shop jou aan? Of ga je liever voor één van de andere Kerstlijnen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Jennifer
  Reply Jennifer 12 december 2015 at 07:56

  Ik doe graag mee met deze winactie! Mijn leukste kerst herinnering is dat ik vorig jaar eindelijk mn ouders heb zien genieten van kerst. Dat heeft een lange tijd geduurd. En hopelijk word het volgend jaar nog mooier want dan is hun kleinzoon die in februari word geboren er ook bij!

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 9 december 2015 at 19:19

  Ik doe graag mee met deze geweldige winactie!
  Mijn mooiste kerstherrinnering moet denk ik alleen nog komen! Natuurlijk heb ik elk jaar genoten van kerst maar dit jaar is alles anders! Voor kerst samen met mijn vriend, beste vriendin en haar vriend lekker een paar dagen weg! En natuurlijk niet te vergeten, de eerste kerst samen met mijn vriend in ons eigen huisje! Natuurlijk ook gezellig met familie en schoonfamilie!
  Wat ik altijd nog steeds erg gezellig vind met kerst zijn de mooie lichtjes en de gezellige warme sfeer! Dit is echt de leukste tijd van het jaar, ondanks de kou! (ik mis alleen wel vaak de sneeuw tijdens kerst. Op de 1 of andere manier hoort dat er gewoon bij!)

 • Avatar van Carola Vink
  Reply Carola Vink 9 december 2015 at 14:48

  Dit jaar maken we een mooie nieuwe herinnering voor volgend jaar dus deze actie is misschien een jaar te vroeg ?. Dit jaar zijn we een compleet gezin met een prachtige zoon en pasgeboren dochter! Onze eerste kerst met onze zoon was al prachtig, maar nu wordt deze nog mooier!

 • Avatar van enith stans
  Reply enith stans 9 december 2015 at 14:44

  mijn leukste kerst herrinering is de eerste kerst met mijn man,hij had helemaal geen familie en vrienden en ik heb toen lekker eten klaar gemaakt,een mooie boom stond er binnen en hij wist niet wat er met hem gebeurden zo gelukkig was hij,ondertussen zijn we bijna 7 jaar verder waarvan 5 jaar getrouwd en nog steeds is de kerst een mooi moment met eten,all you need is love en veel liefde voor elkaar.

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 9 december 2015 at 13:10

  Wat heerlijk.
  Het ophalen van deze leuke hond vorig jaar op 1 e Kerstdag ( zie profielfoto ).

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 9 december 2015 at 12:22

  Oef, wat een hoop reacties al. Mijn beste herinnering is de laatste kerst met mijn mams en waar Rob gelukkig ook al bij was.

 • Avatar van Pommelien
  Reply Pommelien 9 december 2015 at 11:53

  Deze bodyshop producten zien er echt super uit! Mijn mooiste kerstherinnering komt elk jaar weer uit. Heerlijk genieten met familie, vrienden en heerlijk eten! Een betere kerst bestaat voor mij niet en oohja! Vergeet het bankhangen met Robert (aynil) niet!

 • Avatar van Paola Remmelswaal
  Reply Paola Remmelswaal 9 december 2015 at 11:24

  Nouja, mijn leukste herinnering is eigenlijk het moment waarop onze hond tijdens haar eerste kerstdagen de kerstboom omver trok. Weer eens wat anders dan die traditionele kerstdagen. Ach, scherven brengen geluk toch? ;)

 • Avatar van fleur
  Reply fleur 9 december 2015 at 11:14

  Mijn favoriete kerst herinnering is dat vorig jaar mijn neefje was geboren en eindelijk kerst met ons mee kon vieren. Hij was er echt bij, in plaats van in de buik van mijn broers vriendin. Vanaf nu kan ik hem dus heeeerlijk spoilen! He means the world to me :-)

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 8 december 2015 at 12:04

  Ik heb zelf de glazed apple geurkaars geprobeerd en die vind ik heerlijk. Daardoor maak ik ook graag kans op de kaars uit deze geurlijn, want de geurlijn bevalt mij wel.
  Hmm, mijn beste kerstherinnering. Moeilijk, maar mag ik ver terug gaan? Toen ik klein was, ging ik tijdens de kerstperiode met mijn ouders naar Disney. Het hotel waar we geboekt hadden, was volgeboekt, waardoor we in het luxueuze disney land hotel mochten slapen. Daar was alles in het hotel en natuurlijk op en top kerstelijk versierd. Super gezellig. Dat is al zo lang geleden, maar nog steeds denk ik er met veel plezier aan terug.

 • Avatar van Veerlez
  Reply Veerlez 7 december 2015 at 20:54

  Oeehw, die lijken me echt heel lekker ruiken! Mijn fijnste kerstherinnering is dat 22 jaar geleden ik op eerste kerstdag ging slapen en dat toen ik wakker werd mijn vader kwam vertellen dat ik een zusje had gekregen :)

 • Avatar van Liesbeth van der Gun
  Reply Liesbeth van der Gun 7 december 2015 at 16:47

  Mooiste kerstherinnering? Niet helemaal bewust meegemaakt want ik was 1. Mijn zus was 3 jaar oud. Zij zag bij oma baby Jezus in het kribje in de kerststal liggen. Ze pakt hem eruit en zwaait hem tegen haar schouders met de woorden: ‘even een boertje laten!’ hierbij brak het hoofdje eraf! Als ik nu het kindje Jezus in het kribje zie liggen, met zijn gelijmde hoofdje, moet ik altijd glimlachen….

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 7 december 2015 at 12:50

  1e Kerstdag met de hele familie + opa en oma naar Kijkduin, pizza eten bij Salvatore. Wat een gezelligheid zo met z’n allen. Live muziek en af en toe werd de microfoon voor je mond gehouden en mocht je een stukje meezingen, gewèdig vonden wij dat.

 • Avatar van msbeautilicious
  Reply msbeautilicious 7 december 2015 at 10:30

  Leukste herinnering is dat we vroeger met mijn ouders en zus elk jaar naar het kerstcircus gingen in Den Haag en dan daarna pannenkoeken gingen eten

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 7 december 2015 at 09:07

  Heerlijke! Ik doe graag mee

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 7 december 2015 at 09:04

  Wat een leuke winactie! Mijn mooiste kerstherinnering is toch wel kerstavond, kerstavond met de hele familie, worstenbroodjes eten na de nachtmis. Gezellig en warm !! Precies hoe kerst moet zijn.

 • Avatar van zoë
  Reply zoë 6 december 2015 at 18:28

  mijn leukste kerstherinnering is dat ik elk jaar gezellig met familie kan en mag zijn, the most wonderful time of the year noemen ze het ook niet voor niets :)

 • Avatar van Kaylani
  Reply Kaylani 6 december 2015 at 15:44

  Oeh, wat een mooie collectie is dit toch. Heb hem geroken in de winkel en ruikt aardig lekker! Mijn leukste kerstherinnering is van een aantal jaar geleden. Toen hadden we een witte kerst en aten we met de hele familie in de serre, onder het genot van een knisperende haard. In de avond zijn we gaan wandelen met de honden, de verse sneeuw knisperde onder onze voeten en ook de honden vonden het heerlijk om door de sneeuw te rollen en te rennen! Bij thuiskomst waren we allemaal bevroren en hebben we ons opgewarmd aan de kachel met een leuke kerstfilm op de achtergrond.

 • Avatar van Wies
  Reply Wies 6 december 2015 at 14:53

  Leuk, ik doe mee! Dit vind ik namelijk de lekkerste kerstlijn van The Body Shop :) Mijn leukste kerstherinnering is dat we, toen ik klein was, met het gezin naar een kerstmis gingen en daarna (voor mij toen heel laat!) nog worstenbroodjes gingen eten met het rode kerstservies van mijn oma. Om vervolgens allemaal kerstcadeautjes te openen op eerste kerstdag met ooms en tantes :)

 • Avatar van nicole
  Reply nicole 6 december 2015 at 14:30

  Vorig jaar op kerst heb ik mijn hoogtevrees overwonnen door met de kabelbaan te gaan. Toen nog samen met een goede vriend. Daar bovenop die berg kwamen we er achter dat we elkaar toch iets leuker vonden dan alleen vrienden en sindsdien zijn we samen. Deze kerst zijn we dus een jaar samen :) Blij dat ik mijn hoogtevrees heb overwonnen en dit kerstkado heb gekregen vorig jaar. Dit jaar zou die lipbalsem dus wel goed uitkomen ;)

 • Avatar van Syl
  Reply Syl 6 december 2015 at 06:34

  Oh wat zou ik die graag willen winnen! Mijn mooiste kersherinnering is de allereerste kerst met mijn zoon die inmiddels 12 is. Een blakende baby onder de kerstboom. Inmiddels is hij 2 zussen rijker en we zouden maar wat graag genieten van deze set!

 • Avatar van Nicky
  Reply Nicky 5 december 2015 at 17:14

  Wauw, mooie collectie en leuke winactie!
  Mijn leukste kerstherinnering is van een aantal jaar geleden toen ik nog een jaartje of 12 was en we vlak voor de feestdagen met de hele familie naar de winter Efteling gingen. Het hele park onder de nep sneeuw, warme chocomelletje drinken, de verlichting, de attracties en vooral de gezelligheid en het samenzijn met de hele familie!

 • Avatar van Linda K.
  Reply Linda K. 5 december 2015 at 16:12

  Wat een verwennerij…hopelijk voor mij…dan word ik blij!

 • Avatar van Esther Greutink
  Reply Esther Greutink 5 december 2015 at 08:49

  Mijn favoriete kerstherinnering is van een aantal jaren geleden, toen ik nog een klein kind was. Ik vier altijd Kerst met mijn Tsjechische familie, en dat jaar was het niet anders. We begonnen met een uitgebreid kerstmaal met de hele familie; elk jaar hebben we dezelfde traditionele gerechten waar iedereen dol op is. Tijdens het eten kon ik niet stil blijven zitten, ik verheugde me zo! En toen het eten eindelijk klaar was, gingen we uit het raam kijken of de Kerstman er al aankwam. En toen rinkelde het belletje, en lagen er allemaal cadeautjes onder de boom! Dat moment is mijn favoriete herinnering. Dat volkomen magische gevoel dat je als kind krijgt bij het plotseling zien van al die prachtige cadeautjes!

 • Avatar van Susan
  Reply Susan 5 december 2015 at 07:27

  Mijn leukste kerst.. In 2013, toen mijn moeder net klaar was met haar behandelingen in het ziekenhuis en we gewoon met de hele familie kerst konden vieren! Laat je zien hoe dankbaar je voor alles moet zijn :)

 • Avatar van Feinette
  Reply Feinette 4 december 2015 at 22:46

  Mijn leukste herinnering… De laatste jaren vaak de griep met kerst! Maar een leuke kerstherinnering… Gezellig samen zijn met familie. En naar de kerstnachtdienst.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 4 december 2015 at 21:51

  Wat lijken me dit heerlijke producten en de geur lijkt me erg lekker.
  Mijn meest bijzondere kerst herinnering is van toen ik nog een klein meisje was en we, vroeg in de avond, in onze nieuwe kerstjurk en met een strik in het haar, naar school (ik zat nog op de kleuterschool) gingen voor de kerstviering. Na afloop was er dan warme chocolademelk, met een kerstkransje :-) en kregen we een boekje en een zakje met wat lekkers mee naar huis. Eenmaal thuis, was het al best laat voor mij als kleuter, maar ik wilde persé nog voorgelezen worden uit het nieuwe boekje. Je lag dan, lekker ondergestopt, te luisteren, maar al snel vielen je ogen dicht en de volgende ochtend geloofde ik nooit dat ik echt voorgelezen was ;-)

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 4 december 2015 at 19:52

  Erg leuke prijsvraag.
  Ik doe graag mee voor de geurkaars, ik hou erg van geuren.

  Zou super zijn !! :)

 • Avatar van sabrina
  Reply sabrina 4 december 2015 at 18:02

  Deze lijkt me heerlijk! En ik ben gek op gwurkaarsen! Mijn favoriete herinnering is kerst in Oostenrijk. Met die geur die zal ik altijd onthouden.

 • Avatar van Leila
  Reply Leila 4 december 2015 at 14:07

  Hmm…lijkt me heerlijk! Mijn mooiste herinnering aan kerst, was dat we met een groot deel van de familie bij ons thuis aan het eten waren en plotseling de bel ging. Mijn moeder deed open en daar stond: mijn opa uit Zuid-Frankrijk! Het was een hele leuke verrassing :)

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 3 december 2015 at 22:09

  Dit pakketje klinkt echt heerlijk! Ik doe heel graag mee :)

 • Avatar van Karen Vonk
  Reply Karen Vonk 3 december 2015 at 21:56

  Heel simpel. Samen met mijn zusje op de bank kerstfilms kijken onder een warm dekentje.

 • Avatar van van erum maria louisa
  Reply van erum maria louisa 3 december 2015 at 20:59

  toffe actie mooie produkten
  kerst vindt ik gewoon gezellig samen

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 3 december 2015 at 17:54

  Mijn mooiste Kerst is al een aantal jaar geleden, toen mijn moeder nog gezond was. We bakten samen koekjes, maakten een plumpudding als dessert (gek op plums, hihi :D) Keken samen een film en hebben vooral enorm genoten van de huiselijke gezelligheid. Hoe het dit jaar met Kerst zal gaan weet ik niet, zal alleen suikervrije koekjes moeten bakken want mama heeft diabetis, spierreuma en fibromyalgie. Dus ik hoop dat ik het net zo gezellig kan maken als toen. Met deze prachtige kaars zou de sfeer in ieder geval al flink verhoogd worden. Fingers crossed!

 • Avatar van anica aarts
  Reply anica aarts 3 december 2015 at 17:51

  4 jaar geleden met heel de familie nog kerst gevierd te hebben bij oma.. op oudjaarsavond stierf ze

 • Avatar van Tahlia
  Reply Tahlia 3 december 2015 at 17:14

  The Body Shop is een topmerk! Wat een prachtige kaars. Ik ben dol op kaarsen!

 • Avatar van Leilah
  Reply Leilah 3 december 2015 at 17:12

  Wow, superleuk! Ik doe graag mee!

 • Avatar van margreet
  Reply margreet 3 december 2015 at 16:11

  dat we de 2e kerst dag (kinder)films zaten te kijken.lekker in makkelijke kleding en de gordijnen dicht.in huis lekker knus met de kerstboom aan en de kaarsen

 • Avatar van lottie
  Reply lottie 3 december 2015 at 12:51

  Mijn vader opzoeken met mijn zusjes en moeder in India, omdat hij daar een half jaar zat voor zijn werk; een kerst om nooit te vergeten!

 • Avatar van joze versteeden
  Reply joze versteeden 3 december 2015 at 12:49

  :) jaa lekker deze spreekt mij zeker aan. mijn leukste kerst was toen onze kat in de boom hing :) vergeet je nooit meer beestje helemaal in paniek maar liep goed af ;) daarna 1 meter om de kerstboom

 • Avatar van Lisa Bos
  Reply Lisa Bos 3 december 2015 at 12:15

  Mijn favoriete Kerstherinnering is dat we lekker gingen barbecuen met de familie vorig jaar. Heerlijk buiten met kachels aan. Alleen de sneeuw miste nog hihi

 • Avatar van Nima
  Reply Nima 3 december 2015 at 11:45

  Ben zelf juist dol op alles wat shines, shimmert en glittert! Dus zou ik iets kopen van deze lijn dan werd het de shimmer mist of shimmer lotion

 • Avatar van Melissa Van Stipdonk
  Reply Melissa Van Stipdonk 3 december 2015 at 10:34

  Leukste kerstherinnering was vorig jaar. Zoontje jarno van toen 1,5 jaar had net in het ziekenhuis gelegen en daardoor was Sinterklaas wat minder leuk als verwacht, maar de gezelligheid om met het gezin en familie samen te zijn en lekker te eten was zo fijn! liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

 • Avatar van Tara
  Reply Tara 3 december 2015 at 07:44

  Zoals de traditie is elk jaar gaan we met de hele familie altijd ergens heen, meestal is dat ergens eten maar aangezien de familie (echt de hele familie dan) ontzettend groot is, is dat altijd zo’n gezellige dag dat je het niet zou willen (en kunnen) missen, zeker een moment waar ik elk jaar weer naar uit kijk!

 • Avatar van Betty
  Reply Betty 3 december 2015 at 06:28

  Lijkt me heerlijk!
  Mijn mooiste kerstherinnering is dat mijn familie uit Canada er was,en we eindelijk na jaren eens met zijn allen Kerst konden vieren

 • Avatar van Tamara TS
  Reply Tamara TS 3 december 2015 at 01:47

  Leuke actie! Nog nooit kaarsen van The Bodyshop gekocht, dus ben heel benieuwd!

 • Avatar van wanda berg
  Reply wanda berg 3 december 2015 at 00:22

  Mijn mooiste kerst was toen ik genezen werd verklaart van de verschrikkelijke ziekte waar ik het woord niet eens van wil uitspreken?

 • Avatar van sannekje68
  Reply sannekje68 2 december 2015 at 23:57

  Geurkaarsen, I love it !! Mijn mooiste kerstherinnering is alweer 13 jaar geleden. Mijn man en ik zaten midden in een ICSI-behandeling. Op 2e kerstdag mochten we naar het VU om 2 embryootjes te laten terugzetten. Wij hoopten op een lief broertje of zusje voor ons dochtertje (destijds 1 jaar). De dokter zei op die tweede kerstdag al dat de embryootjes er heel goed uitzagen…… negen maanden later kreeg zij niet alleen een zusje maar ook een broertje !!

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 2 december 2015 at 23:04

  Wat een prachtige foto’s Desiree.
  Ik krijg gewoon zin in deze producten.
  Deze lijn spreekt mij zeker aan.
  Een mooie Kerst herinnering vind ik altijd dat ik als klein meisje op school een kerstdiner had.
  “s Avonds in het donker naar school en dan eten bij kaarslicht, het had iets.

 • Avatar van Vivian Pesch
  Reply Vivian Pesch 2 december 2015 at 22:27

  dat was (jaren geleden) de eerste kerst met mijn kleinzoon, geboren 9 dec…..

 • Avatar van Jana Beeckman
  Reply Jana Beeckman 2 december 2015 at 22:14

  Wat een fijne winactie! Ik zou meedoen voor mijn ouders haha want mijn beste kerstherinneringen zijn altijd onze (sorry voor het onsmakelijke idee) verhalen over kak. Op één of andere manier draait elk gesprek daarop uit tijdens Kerstmis. Daarom lijkt deze welriekende kaars mij wel geschikt haha. Groetjes!

 • Avatar van Chantalle
  Reply Chantalle 2 december 2015 at 21:46

  Mijn leukste kerst herinnering is kerst 2010. Dit was de laatste kerst waar we echt met de hele familie bij elkaar waren, daarna is mijn oma gestorven. We hebben het die kerst zo gezellig gehad en veel herinneringen op gehaald.

 • Avatar van Lieke van Veen
  Reply Lieke van Veen 2 december 2015 at 21:32

  Mijn leukste kerstherrinering is het kerstvieren vroeger, wakker worden en in de pyjama naar beneden om te kijken of er een kerstcadeautje onder de boom ligt. Kerstchocolaatjes uit de boom eten en gezellig eten met een kerstmuziekje er bij.

  Ik doe graag mee met je winactie!

 • Avatar van Martine
  Reply Martine 2 december 2015 at 21:16

  Ik doe graag mee, ik heb nog geen cadeautje voor kerst voor mijn moeder en dot zou ze helemaal geweldig vinden! Mijn leukste kerstherinnering, dat is een moeilijke.
  Ik denk de kerst twee jaar geleden dat mijn ouders hadden gezegd dat we niks aan kerst zouden doen omdat we er dat jaar even geen geld voor hadden. Tot op kerstavond was het onder de boom dan ook helemaal leeg, maar toen ik op eerste kerstdag beneden kwam lag het helemaal vol met cadeautjes! Ik weet nog dat ik toen super blij was en dat ik toen dacht dat dat het mooiste moment van mijn leven zou zijn.

 • Avatar van Grietje
  Reply Grietje 2 december 2015 at 21:13

  Mijn leukste kerst herinnering is mijn vakantie op curacao, heel bijzonder om een warme kerst te vieren in plaats van een witte kerst :)

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 2 december 2015 at 21:09

  Toen ik klein was hebben we een jaar een kerstdiner gemaakt met alleen maar toetjes!!! MMMM

 • Avatar van Jose M
  Reply Jose M 2 december 2015 at 20:55

  heerlijk, ik ben erg benieuwd naar deze lijn….!

  mijn favoriete kerstherinnering…. dat is toch wel de geboorte van onze oudste zoon op 24 dec. 2008… we moesten samen een nachtje in het ziekenhuis blijven en in de ochtend op de 25ste werd ik gewekt door een koor die op alle afdelingen kerstliederen aan het zingen was :-)….

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 2 december 2015 at 20:54

  Wij hadden een gezellige middag met mijn man, ouders, zus en zwager bij het kerstcircus en zouden daarna bij mijn zus en zwager gaan eten. De cadeautjes stonden klaar om uitgepakt te worden toen wij een vervelend telefoontje kregen dat oma was overleden wat totaal onverwachts was. De gezellige kerstdag kreeg een zwart staartje en ik vergeet deze dag nooit meer.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 2 december 2015 at 20:41

  het lijkt me echt een lekkere lijn!

  mijn favo kerstherinnering is denk ik elke kerst die ik bij mijn ouders thuis vierde, gezellig met alle 4 mijn broers en aanhang gourmetten :D

 • Avatar van maxine
  Reply maxine 2 december 2015 at 19:58

  Wat een leuke winactie! Ik ben dol op the bodyshop, het is een van mijn favoriete merken. Ik doe zeker mee.

  Mijn mooiste kerstherinnering is van vier jaar geleden. Dit was het laatste jaar met mijn Oma. We lieten haar speciaal ophalen voor kerstavond. Samen met de hele familie gingen we naar de kerk, zoals elk jaar. Het is onze kersttraditie. In de kerk zag je haar helemaal stralen. Wat een mooie lach zag ik toen op haar gezicht. Dit is mij sinds dien altijd bijgebleven. Nu vier jaar later mis ik haar nog steeds. Kerst is in mijn familie ook erg belangrijk, altijd al geweest.

  Wat is jouw leukste kerstherinnering eigenlijk? Ik ben benieuwd :)

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 2 december 2015 at 19:30

  Nom, heerlijke lijn is dit. Mijn favoriete kerstherinnering? Eigenlijk het rond de kerstboom zitten met mijn familie (oke dit is cheaten, dit doen we elk jaar op Kerstavond ;)), cadeautjes uitpakken, in het donker met de lampjes aan en de gezelligheid die erbij hoort. Zou het voor geen goud willen missen!

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 2 december 2015 at 19:09

  Prachtige producten, laat me graag erdoor verrassen.

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 2 december 2015 at 18:02

  Fijne winactie, mijn mooiste kerstherinnering is van toen mijn kindjes een stukje jonger waren. Samen versieren, kerstboom kopen, enz. Nu zijn ze ouder en is het ook heel gezellig,maar toch anders.

 • Avatar van Jana
  Reply Jana 2 december 2015 at 17:53

  Ik vind het een heerlijke lijn en ga zeker nog de handcrème ervan kopen! De voorbije jaren vierde ik Kerstavond telkens met de familie van mijn vriend maar helaas zijn zij niet zo “into” Kerstmis zoals ik. Ik weet wel nog hoe we vroeger altijd Kerst vierden met de héle familie bij de oma van mijn neef en nicht. Klokslag 12u werden de pakjes open gemaakt en ieder jaar opnieuw kregen we een pyjama. Vervolgens zaten alle neven met dezelfde pyjama aan tafel en al mijn nichtjes ook en speelden we de hele tijd spelletjes of keken we kerstfilms op tv!

 • Avatar van Anna Wienen
  Reply Anna Wienen 2 december 2015 at 16:45

  Mijn mooiste kerst herinnering is toen ik een klein meisje van 5 was en voor kerst een zelfgemaakt poppenhuis heb gekregen van de kerstman (achteraf bleek dat mijn papa hem helemaal zelf gebouwd had)

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 2 december 2015 at 16:30

  Ah, deze geur is hemels! Ehh, welke niet van The Body Shop?! ;-) Wat lief dat je een winactie organiseert! Mijn stash puilt echter al behoorlijk uit, dus ik gun het graag iemand anders.

 • Avatar van Juliette - Tjuly
  Reply Juliette - Tjuly 2 december 2015 at 16:22

  Ik vind je foto’s zo mooi !!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 december 2015 at 08:50

   Wow, dankjewel!!

   • Avatar van Tjuly
    Reply Tjuly 3 december 2015 at 09:14

    haha geen dank, mag gezegd worden! :)

 • Avatar van Donja Frank
  Reply Donja Frank 2 december 2015 at 16:20

  100% verwennerij! Mijn allerleukste Kerstherinnering is toen mijn (toen nog) vriend eindelijk weer thuis kwam met verlof van zijn uitzending naar voormalig Joegoslavië .. Wat was ik gelukkig!

 • Avatar van natasja emmen
  Reply natasja emmen 2 december 2015 at 15:58

  Super leuke win aktie, ik maak dolgraag kans! Mijn mooiste kerstherinnering is van 14 jaar geleden. Mijn opa en oma leefde toen nog en we vierden kerst met de hele familie….we vieren elk jaar nog steeds kerst met de familie maar helaas nu zonder opa en oma. Die laaste kerst dat ze erbij waren is voor mij een hele bijzondere herinnering!

 • Avatar van Nina Mol
  Reply Nina Mol 2 december 2015 at 15:25

  Lijkt me een heerlijke kaars! Mijn gaafste herinnering aan Kerst is dat er nog geen elektrische kaarsjes voor de boom bestonden: er gingen ECHTE kaarsen in, op een soort knijpertje! Een volle emmer water stond naast de boom!!

 • Avatar van wvs amber
  Reply wvs amber 2 december 2015 at 15:11

  Doe graag mee aan deze Winactie zou dit mooie pakket graag willen winnen, mijn leukste kerstherinnering was vorig jaar toen we met de hele familie lekker Sushi gingen eten

 • Avatar van irenelouiseblog
  Reply irenelouiseblog 2 december 2015 at 15:11

  Lijkt me lekker!! Ik doe mee :) X

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 2 december 2015 at 15:10

  Mijn mooiste kerstherinnering was toen ik net mijn vriend had leren kennen (23-12 eerste date gehad). En toen hebben we samen romantisch kerst gevierd met kaarsjes en pizza!

 • Avatar van Marian
  Reply Marian 2 december 2015 at 15:00

  Mooie producten. Ben erg benieuwd naar de geur van de kaars.
  Mijn mooiste kerstherinnering is die van kerstavond (toen ik nog een kind was) lekker eten en spelletjes doen en een envelop met inhoud van oma! Met mijn eigen gespaarde geld en dat geld erbij kon ik eindelijk kopen waar ik al lang naar verlangde! Weet nu niet meer wat dat was, maar het speciale gevoel kan ik me wel herinneren.

 • Avatar van wendy
  Reply wendy 2 december 2015 at 14:13

  Mijn mooiste herronnering; samen met mijn lieve oma op kerstavond kerstkoekjes bakken, het hele huis rook naar appelkaneel. En vervolgens lekker op eten bij de kachel met warme chocolademelk

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 2 december 2015 at 14:13

  Mijn leukste kerstherrinering was toch in het moeilijkste jaar van mijn leven. Wij gingen met zijn drieën naar Egypte op vakantie en hebben daar kerst en oud en nieuw gevierd. Het voelde niet als kerst, omdat het daar zo warm was, maar omdat er in de avond een geweldig en groot kerstbuffet met kalkoen en grote shows waren hadden wij toch een heerlijk kerstgevoel. Ik wil dit setje graag winnen <3

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 2 december 2015 at 13:52

  Ik kan die geurkaars nergens vinden dus ik doe graag mee, want ik wil hem heel graag. Mijn mooiste kerstherinnering is eigenlijk elk jaar terugkerend als ik de dozen met ballen en versiering naar beneden haal. Mijn kinderen mochten elk jaar een bal oid voor in de boom kiezen dus het is elk jaar weer een feestje als de dozen open gaan. Heel veel fijne herinneringen aan.

 • Avatar van Marian Zw.
  Reply Marian Zw. 2 december 2015 at 13:29

  Pars is wel mn favoriete kleu, ik ben erg benieuwd naar de geur, mag van mij best wel zoet. Maar vaak wordt het na een poosje dan veel te weeig…ik hoop dat dit met deze kaars niet het geval is. Ik loot graag mee!

  • Avatar van Marian zw.
   Reply Marian zw. 9 december 2015 at 20:17

   Mn mooiste Kerstherinnering is als kind s avonds in het donker nog mee naar de kerk, lekker warm tegen je moeder aangekropen luisteren naar het zingen

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 2 december 2015 at 12:42

  Ik heb de producten ook in huis, ze ruiken super lekker. Mooie foto’s weer!

 • Avatar van Sharon
  Reply Sharon 2 december 2015 at 12:41

  Wat een leuke winactie! Mij lijkt deze lijn erg lekker ruiken, maar ik ga zeker nog naar de winkel om de andere kerstlijnen te besnuffelen :)
  Mijn mooiste kerstgedachte is de laatste kerst dat mijn lieve omaatje er nog was… Zo rustig, zo veel tijd voor elkaar… Ik denk er nog met een warm gevoel aan terug.

 • Avatar van layla
  Reply layla 2 december 2015 at 12:37

  Wat een leuk pakket! Vroeger vierden we bij mijn ouders thuis kerst. Ik ben half nederlands half turks. En wat mijn leukste herinneringen waren, waren het huis versieren met lichtjes en slingers. Kerstboom hadden we de laatste jaren niet meer want mijn moeder vond het te veel werk. Ze maakte ook veel gerechten van te voren en zette die in apart in een kamer. Ik ging er dan altijd stiekem van snoepen.

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 2 december 2015 at 11:42

  Mijn mooiste herinnering is mijn dochter van 4 als engel. met vleugels. Dat engelachtige is er nu helemaal af!

 • Avatar van elsbs
  Reply elsbs 2 december 2015 at 11:14

  Wat een leuke actie en ook een hele mooie lijn. Ik doe graag mee met deze winactie, mijn leukste kerst is kerst vieren bij de schoonfamilie in Engeland. Helaas zit dat er dit jaar niet in…

 • Avatar van Evelien De Vos
  Reply Evelien De Vos 2 december 2015 at 10:52

  Ik doe graag mee! Mijn favoriete kerstherinnering die elk jaar terugkomt is de knalpaarse kerstbal met pailletten die mijn broer ooit maakte. Die is er al zolang ik me kan herinneren en omdat het het enige is wat hij ooit knutselde mag die altijd in de spotlight :) Met een lampje erop schittert hij natuurlijk enorm en als kind kon ik er uren naar kijken.

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 2 december 2015 at 10:45

  Lijkt mij een heerlijke lijn, en ben erg benieuwd naar de geurkaars :-) Mijn mooiste kerstherinnering is van 5 jaar geleden. Ik heb 2 vrienden die alleenstaand zijn en geen ouders/contact met familie hebben. Om te voorkomen dat ze anders alleen thuis zouden zitten met een diepvriespizza, besloten wij dat ze wel bij ons aan konden schuiven op eerste kerstdag, gewoon samen met mijn ouders en schoonouders. De waardering in hun ogen en hun gevoel dat ze niet alleen waren met kerst is onbetaalbaar. Het was zo gezellig, dat we er een traditie van hebben gemaakt. Ook al hebben ze inmiddels allebei een vriendin, tijdens eerste kerstdag eten ze nog steeds bij ons (en hun vriendinnen schuiven ook bij aan).

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 2 december 2015 at 10:32

  Alleen de kleur vind ik al prachtig van deze lijn.
  Ik doe niet mee, maar ga wel eventjes ruiken als ik de kans krijg.
  Zelf ben ik meer van de wat warmere kruidigere winter geuren, maar deze is volgens mij ook wel heel erg lekker.

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 2 december 2015 at 10:17

  Aangezien ik nooit eerder iets uit de kerstcollectie van The Body Shop heb gekocht, en ik tegenwoordig meer waardering heb voor geurkaarsen, wil ik wel een kansje wagen op de winactie!

  Mijn favoriete kerstherinnering is eigenlijk een stukje rust voor mezelf onder de kerstboom. Tuurlijk was ik als kind dol op het samenkomen met familie, lekker eten een mooie kado’s, maar ik kan me nog herinneren dat ik als het vroeg donker werd onder de kerstboom kroop. Licht genoeg door de gezellige lampjes, en daar stond een klein kerststalletje en lag dan een kerst-verhalenboekje. Het was een best oud boekje en de verhalen waren soms een beetje eng en morbide (nee, geen verhaaltjes over een vrolijke dikke kerstman, maar kaboutertjes die Hans zijn kerstkonijn ontvoerden), maar ik voelde me zo groot en volwassen zo opkruld met mijn boek onder de kerstboom!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 2 december 2015 at 10:13

  Ik ben gek op deze lijn en op geurkaarsen, dus ik doe graag mee :-) Succes allemaal x

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 2 december 2015 at 10:11

  wat leuk! Ik doe mee, leukste Kerstherinnering toen mijn nichtje uit Indonesia bij mij hier logeren en samen met mijn schoonfamilie feestdagen vieren.

 • Avatar van Carine
  Reply Carine 2 december 2015 at 10:04

  Mooie collectie, ik hou wel van pioenrozen (pivoine) Kocht ik als jong meisje al. Bij ons is Kerst altijd een gezellige dag waar de kinderen altijd genieten van mijn gevulde kalkoen.Sinds 2 jaar komt er zelfs een extra iemand mee-eten die anders alleen zou thuiszitten #gezellig. De warmte rond die dagen kan ik heerlijk koesteren.

 • Avatar van Dionne Knooren
  Reply Dionne Knooren 2 december 2015 at 09:54

  Wat een heerlijke collectie! Ik heb hem al in de winkel geroken en wat een heerlijke lijn! Ik doe graag mee met de win actie!

 • Avatar van Cynthia
  Reply Cynthia 2 december 2015 at 09:07

  Ik heb zo net de body producten gekocht van deze lijn dus de geurkaars zou een leuke toevoeging zijn! ? Mijn leukste kerst herinnering moet nog komen, want deze kerst vieren we voor het eerst met onze dochter in onze armen! Ze moet nog gebeuren worden maar dat gebeurt ten laatste op 23 december. Dus kerstmis: here we come!

  • Avatar van Nathalie
   Reply Nathalie 2 december 2015 at 10:18

   Aww dat is lief <3 veel succes!!

 • Avatar van PinkFairy
  Reply PinkFairy 2 december 2015 at 08:57

  Ik ben zelf geen grote fan van hun bodyscrubs, maar de rest lijkt mij heerlijk! Zeker met zo’n zoete geur. Leukste herinnering? Alleen maar, ik ben gek op kerst! Maar de meest bijzondere moet nog komen aangezien ik straks hoog en hoog zwanger ben met kerst en we vieren het daarom ook voor de verandering bij ons en niet bij onze ouders (je weet natuurlijk niet wanneer het komt :P).

 • Avatar van Gea Vd Hoff
  Reply Gea Vd Hoff 2 december 2015 at 08:54

  licht in de donkere dagen, helemaal voor mijn familie. Mijn mooiste kerstherinnering is, toen we nog kerst met mijn vader en opa van mijn 3 kinderen hebben kunnen vieren. Wat heb ik graag met hem samen en zijn hond, door de natuur gewandeld. Voor mijn moeder is deze kerst vast ook heel moeilijk, dus voor haar doe ik mee.

 • Avatar van Belessa
  Reply Belessa 2 december 2015 at 08:43

  Ik ben zo benieuwd naar deze geur! Bij de naam plum denk ik alleen maar hoort dit in een kerstcollectie thuis? De winactie sla ik ook even over, maar er zijn vast een heleboel mensen die graag meedoen!

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 2 december 2015 at 08:13

  Zalig, zeker met kerst, zo’n zoete geur in huis. Toen mijn jongens jonger waren vertelde ik ze altijd een verhaal op kerstavond, een keer had dat zo’n indruk gemaakt blijkbaar dat ik ze s’morgens slapend tegen elkaar aan onder de kerstboom aantrof, zo schattig! Dat beeld staat in mijn geheugen gegrift met een gouden randje.❤️?

 • Avatar van Adelaide Balk
  Reply Adelaide Balk 2 december 2015 at 08:11

  Kerstavond 2009, wij waren net thuis gekomen met een gevulde maxicosi… prachtig om je eerste kerst met zn 3-en mee te maken op de bank met een hummeltje op je borst in een zacht smokingpakje. Nu kijk ik elk jaar weer uit naar 21 dec (geboortedag van ons zoon Jonathan) en de kerstdagen erna.

 • Avatar van Sjanine
  Reply Sjanine 2 december 2015 at 07:52

  Mijn leukste kerstherinnering is toen ik een jaar of 6/7 was,ik was altijd erg zenuwachtig voor kerst,ik wist dat mijn moeder al ver van te voren kerstcadeautjes kocht en daarom ging ik al vroeg op “jacht” naar de verstopte cadeautjes vaak waren ze al ingepakt en wachtte ik tot ze onder de boom lagen met naam stickertjes zodat ik in de vroege ochtend stiekum naar beneden ging om aan “mijn” cadeautjes te voelen….vaak zeurde ik of ik al een cadeautje mocht want het duurde “zo lang” tot dat het kerst was…
  Toen mijn moeder er achter kwam dat ik zat te voelen (cadeautjes lagen natuurlijk niet goed op z’n plek hihi) deed ze er geen stickertjes meer op…wat al resultaat gaf…dat ze met kerst niet meer wist voor wie welk cadeautje was hihi
  Nu ruim 30 jaar later praten we er nog over ennn ik ben nog steeds nieuwsgierig maar aan cadeautjes voelen doe ik niet meer….alhoewel de “drang” er nog wel is ;)

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 2 december 2015 at 07:49

  Leuke collectie, zowel de verpakking als de paarse kleur. Ik doe mee aan de winactie. Mijn laatste kerstherinnering vind ik mooi dat ons gezin mogen afscheid nemen van opa, want hij is in deze periode overleden. En als kerstperiode komt denken wij altijd eerst aan hem met warm gevoel.

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 2 december 2015 at 07:46

  The Body Shop is absoluut mijn favoriete merk en deze lijn lijkt me heerlijk! Mijn favoriete kerstherinnering heeft te maken met de adventskalenders die wij als jonge kinderen hadden. De spanning en de vreugde rondom zo’n chocolaatje elke dag…heerlijk!

 • Avatar van BEAUZ
  Reply BEAUZ 2 december 2015 at 07:30

  Ik wil deze set alleen al hebben door het geweldige kleurtje, net of sta je weer als jong meisje in een snoepwinkeltje en je kunt niet kiezen. Succes met de winactie allemaal, ik sla ook even over.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 2 december 2015 at 07:02

  Wauw, dat is een geweldige winactie waar ik graag aan meedoe ;-)
  Dat klinkt goed.
  Mijn leukste herinnering voor kerst was dat er altijd jaren lang zulke mooie kadootjes lagen onder de kerstboom die ik al maanden van te voren had geshopt en dat de kinderen nooit gingen raden wat er in een pakje zou zitten.
  Dat we na het kerstonbijt om de beurt een kadootje gingen uitpakken.

  Xoxo

 • Avatar van corine
  Reply corine 2 december 2015 at 07:02

  Leuke actie! Gezellig met z’n allen eten en daarna heerlijk kerstfilms kijken.

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 2 december 2015 at 06:58

  Wat een mooie producten!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 2 december 2015 at 06:33

  Wat een leuke winactie, toch sla ik even over. Deze lijn lijkt me wel heerlijk en ben zo benieuwd naar de geur!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.