Beauty

The Body Shop Strawberry Christmas gift

10 december 2015

the body shop strawberry
Vandaag een cadeau idee voor de aankomende feestdagen online om weg te geven òf om op je eigen wishlist te zetten, maar let op: het is er wel eentje voor de zoetekauwen onder ons. Deze The Body Shop Strawberry Christmast gift komt in een mooie en stevige rode doos – die je erna nog zou kunnen gebruiken om andere spulletjes in te bewaren – en zit vol met allemaal zomerzoete aardbeienproducten voor je lichaam.

In de set zitten de volgende producten:

– Strawberry shower gel 250ml
– Strawberry body polish 75ml
– Strawberry soap 100g
– Strawberry body butter
– een rode douchepuff.

the body shop strawberry

Een erg leuke cadeauset dus vol met producten in een frisrode verpakking, met de geur van zomerzoete aardbeienjam en aardbeiensnoepjes. Leuk om te weten: in de producten zit olie van aardbeizaadjes verwerkt! Ik wist niet eens dat hier olie van gemaakt werd, maar het zit bomvol antioxidanten, vitamine C, zou een anti-age werking hebben op de huid en een positief effect op de onzuivere huid hebben. Interessant!

Persoonlijk ben ik helemaal niet zo’n grote fan van de geur van aardbeien in beautyproducten – ik eet ze veel liever – maar toch zitten er in deze cadeauset twee producten die ik echt aan kan raden om eens te gaan proberen.

the body shop strawberry the body shop strawberry the body shop strawberry

De Strawberry body polish is een heerlijke scrub voor het lichaam die eruit ziet als een aardbeienjam vanwege de ‘pitjes’ erin en alhoewel het lijkt alsof er niet veel scrubdeeltjes in zitten, is dit een flink goede scrub te noemen. De scrubdeeltjes zijn klein, maar zitten goed verdeeld en zorgen voor een lekkere zachte en gladde huid. En door ingrediënten als glycerine, kiwi extract, honing, aarbeiensap en salicylzuur heeft het ook nog eens een hydraterende, opfrissende, voedende en verstevigende werking.

Het tweede product waar ik echt fan van ben is de Strawberry body butter. Je moet wel echt een drogere huid hebben en van de geur houden, maar dan heb je een product waar je huid niet genoeg van kan krijgen. Door ingrediënten als shea boter, glycerine, cacaoboter, aardbeienolie, vitamine E en zonnebloemolie is het namelijk echt een fijn voedend en beschermend product die de huid binnen no time zacht en soepel maakt.

the body shop strawberry

Al met al is deze The Body Shop Strawberry set erg leuk omdat hij vol zit met fijne producten die je in de winter eventjes terug brengen naar de zomer èn is hij met €25,00 ook nog eens leuk geprijsd.

Ik ben eigenlijk wel benieuwd.. Wat is jouw favoriete The Body Shop geurlijn?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Maartje
  Reply Maartje 14 december 2015 at 18:46

  ik ben zelf ook niet een grote fan van aardbeien geur in beauty producten, maar de scrub en bodybutter klinken erg goed! En wat zijn de producten mooi verpakt!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 11 december 2015 at 12:31

  looove deze geur :D

 • Avatar van Julia van Dooren
  Reply Julia van Dooren 10 december 2015 at 20:40

  Ik heb nog nooit een geurlijn geprobeerd van The Body Shop! Het ziet er altijd zooo leuk uit, tijd om eens te proberen!

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 10 december 2015 at 14:42

  Ik vind heel veel zoete geuren lekker, strawberry is ook zo lekker!!

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 10 december 2015 at 12:57

  Ik ben altijd nogal van de groene thee, maar iets anders proberen wil ook wel eens goed uitvallen!

 • Avatar van storiesandforever
  Reply storiesandforever 10 december 2015 at 12:41

  Ik vind de strawberry heel erg lekker, maar ik ben helemaal gek op de amandelgeur. Echt heerlijk! Zo’n pakket is echt heel erg leuk om te geven (en krijgen, natuurlijk ;-) haha).

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 10 december 2015 at 12:29

  Ghoh, ik kan ECHT niet kiezen, vind zoveel TBS geurtjes lekker! Maar aardbeien zijn altijd goed :-)

 • Avatar van Engelina
  Reply Engelina 10 december 2015 at 12:18

  Mooie set en idd een mooie prijs maar ik vind deze set persoonlijk net iets te zoet.

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 10 december 2015 at 09:51

  Mijn favoriete Body Shop geur is absoluut de honing lijn ……. Ruikt echt hemels :-)
  Grote flessen doucheschuim, XL potten bodybutter, de parfum, m’n dochter & ik zijn helemaal verslingerd aan die geur. Oh en de bananen shampoo en conditioner, die heb ik vroeger ook vaak gebruikt, alleen voor de geur hoor.

 • Avatar van Beautydagboek
  Reply Beautydagboek 10 december 2015 at 09:33

  Oeh, dit is wel een hele fijne set om cadeau te krijgen! Ik hou ook niet zo van aardbeiengeuren in producten (zoooo standaard, haha), maar ik weet dat de geuren van The Bodyshop altijd erg lekker zijn, dus daar ga ik nu ook van uit :). Sowieso ben ik fan van hun bodybutters, dus ik denk dat ik die het meeste zou gebruiken.

 • Avatar van biancaronday
  Reply biancaronday 10 december 2015 at 08:03

  Ik ben eerlijk gezegd niet zo’n hele grote bodyshop fan, ben er ook al in geen jaren geweest. Het ziet er wel uit als een mooie set.

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 10 december 2015 at 06:57

  Gaaf pakket! Lijkt me erg leuk om te geven of krijgen bij kerst. Vooral de scrub lijkt me lekker

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 10 december 2015 at 06:50

  Ik heb geen geurlijn, wel gebruik ik graag gezichtsmasker van Body Shop. Wat een mooie set hier en de rode verpakking is prachtig!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 10 december 2015 at 06:39

  Prachtige gift om aan iemand kado te geven.

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 10 december 2015 at 06:38

  Wat een leuke set om te krijgen/ te geven. Ik heb dus gewoon nog nooit iets van The Body Shop gehad/ geprobeerd.. Is dat erg hahah?!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.