Reizen & vrije tijd

Travel | Win een Eurocamp cheque t.w.v. €200,-! (gesloten)

2 december 2015

Eurocamp
Weet je nog die heerlijke vakantie van ons gezinnetje in Frankrijk waar ik over schreef begin september? We zijn er toen lekker tussenuit geweest voor een week om te genieten van elkaar, het weer, het lekkere eten, leuke uitstapjes zoals Disneyland Paris en meer. Als ik eraan terugdenk word ik weer helemaal warm van binnen en kan ik niet wachten tot we volgend jaar weer zo’n heerlijke en zonnige vakantie kunnen gaan hebben met z’n drietjes ♥

Eurocamp
Tijdens onze vakantie in Frankrijk verbleven we in een luxe stacaravan voorzien van alle gemakken zoals een televisie, wifi, goede bedden, een keuken, een mooi terras en dat op ook nog eens een erg leuke camping. En hiermee heb je zo’n beetje ook omschreven waar Eurocamp voor staat: mooie en goed verzorgde accommodaties op de beste campings van Europa. Wij brachten onze vakantie door in een Aspect stacaravan, de meest luxe variant die er is, op de camping La Craix du Vieux Pont. Lees hier het volledige reisverslag met meer informatie.

Wil jij volgend jaar er ook lekker op uit met je man/vriend en/of kinderen en ben je al lekker rond aan het snuffelen zodat je er op tijd bij bent als vroegboeker? Dan word je vast heel vrolijk van deze winactie waarmee je maar liefst €200,- korting kan winnen voor jouw boeking voor het komende jaar. Of je gebruikt hem bijvoorbeeld voor wat leuke extraatjes of een upgrade qua accommodatie? Combineer de te winnen cheque samen met de vroegboekkorting en het kan wel een heel voordelige vakantie worden :)

Eurocamp Eurocamp

Kleine lettertjes
De cheque is te gebruiken bij nieuwe reserveringen voor een vakantie in 2016 naar één van de Eurocamp bestemmingen en is geldig bij een boeking voor minimaal 3 nachten, op basis van beschikbaarheid. De korting is geldig op de types Stacaravan Avant, Vista (excl. Vista Nijntje), Espace, Esprit, Classic, de bungalowtenten en de safaritenten en geldt niet op de volgende campings: Playa Montroig, Sylvamar, Duinrell, Garden Paradiso, Domaine du Colombier, Le Brasilia, Les Sablons, Aloha, Club Farret, Domaine de la Yole, Domaine de Massereau, Pra delle Torri, Marina di Venezia en alle Basic selectie campings.

Hoe maak je kans?
Laat in een reactie onder dit artikel achter naar welke Eurocamp camping jij volgend jaar graag op vakantie zou willen gaan en met wie! Deze winactie loopt tot en met 9 december 2015, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Annemarie
  Reply Annemarie 9 december 2015 at 22:40

  Bij een stacaravan denk ik toch aan iets anders dan die super de luxe accommodatie van jullie;-) Wat een super leuke actie! Ik zou graag met mijn vriend en 2 vrienden naar Camping La Presqu’île gaan genieten als een god in Frankrijk. En met de Eurocamp cheque in plaatst van een week, 10 dagen of 2 weken gaan. Nu kan vakantie natuurlijk nooit lang genoeg zijn, maar een week als je zo ver moet rijden met de auto is eigenlijk net ff te kort;-)

 • Avatar van Angelique van Hee
  Reply Angelique van Hee 9 december 2015 at 13:44

  Ciao bella! … La dolce vita! … Tempo al tempo! Gelati! ….

  Oh wat zou ik graag met onze Lukas van 4 naar camping Valle Gaia gaan in Toscane. Kindjes worden in dit land vertroeteld tot en met, toen ik nog klein was en in Italië op vakantie was, hoorden mijn ouders overal dat ze zo’n lieve bambina hadden. Op de camping zijn o.a. een prachtige speeltuin en heerlijke zwembaden. En als Lukas zich vermaakt dan kan La Mamma dat des te meer! ;-)

 • Avatar van Nicole v Dongen
  Reply Nicole v Dongen 9 december 2015 at 12:43

  Sorry als aanvulling natuurlijk nog onze favoriete camping… deze moet sowieso in de Dordogne zijn want het is prachtig daar. Camping Le Capeyrou ziet er prachtig uit!

 • Avatar van Nicole v Dongen
  Reply Nicole v Dongen 9 december 2015 at 12:31

  Vorig jaar voor het eerst naar een camping gegaan met onze 2 zoontjes. We willen nooit meer anders. Wat een vrijheid en ook luxe vanwege de stacaravan. Overbodig om te zeggen dat wij dus heel blij zijn als we deze cheque mogen winnen.

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 9 december 2015 at 11:32

  je zou maar mogen winnen

 • Avatar van Liesbeth van der Gun
  Reply Liesbeth van der Gun 7 december 2015 at 16:50

  wat een mooie prijs!!! Ik krijg al de vakantiekriebels! Ik wil heel graag met mijn man naar camping Valle Romantica in Italie! Daar zullen we vast romantische tijden beleven!

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 7 december 2015 at 15:58

  Wij gaan komend voorjaar verhuizen, dus een grote vakantie zit er niet in. Met deze prijs zou ik graag met ons gezinnetje eventjes weg gaan naar de Eurocamping Vakantiepark Beekse Bergen. Duimen maar…

 • Avatar van zoe
  Reply zoe 7 december 2015 at 14:31

  ik doe mee!
  ik zou graag naar een camping in zuid-frankrijk willen gaan!

 • Avatar van Alicia Hofman
  Reply Alicia Hofman 7 december 2015 at 13:25

  Ik zou heel graag naar camping L’Air Marin in Vias-Plage, Zuid-Frankrijk gaan.. Twee jaar geleden een heerlijke vakantie daar gehad met onze dochter en nu we inmiddels met zijn vieren zijn kunnen we komende zomer vast wel wat rust gebruiken!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 7 december 2015 at 11:00

  Dat is dit nu pas zie :o Ik waag graag een kansje gewoon lekker voor in Nederland, even er tussen uit dat lijkt mij (en voor mijn dochtertje en vriend) heerlijk xxx

 • Avatar van Daphne Hendriks
  Reply Daphne Hendriks 6 december 2015 at 20:29

  Heel graag naar Camping Vilanova ParkVilanova i la Geltrú aan de Costa Dorada in Spanje. Lekker genieten in een XL safaritent met mijn beste vrienden. Dichtbij Barcelona en Portaventura!

 • Avatar van mandy
  Reply mandy 6 december 2015 at 13:36

  Voor mij was de keus al snel gemaakt! Ik heb heel wat jaren terug (ik was toen een jaar of 10) een geweldige vakantie gehad in Luxemburg. De natuur daar is zo prachtig, we gingen kanoen en wandelen in de beekjes. Ik kijk daar ondanks alle andere fijne vakanties nog steeds met zoveel plezier op terug. Nu mijn meiden wat ouder worden (3.5 zijn ze) lijkt het me heerlijk om ze daar mee naar toe te nemen. Financieel zou deze check enorm welkom zijn. Dat is dan nog eens een extra reden om mee te doen, dan MOETEN we wel naar Luxemburg om daar erna een blog over te schrijven ;)
  http://www.eurocamp.nl/camping/mullerthal-luxemburg/lu011-camping-birkelt/over-de-camping.html

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 6 december 2015 at 12:20

  Heel erg leuk om met mijn gezin naar toe te gaan, ik zou dan graag naar het Vakantiepark Beekse Bergen
  in Hilvarenbeek, Noord-Brabant – Nederland gaan.

 • Avatar van Fam Kruijer
  Reply Fam Kruijer 5 december 2015 at 14:21

  O kom er eens kijken….daar is Desirée van Curvacious met een verrassingspak!
  Wie weet tovert ze voor ons gezin wel een Eurocampcheque uit de zak???
  Want met hen zou ik graag naar camping Portofelice gaan, die is helemaal nieuw in het Eurocampassortiment
  Echt top…. deze heeft een voetbalveld, een jacuzzi, glijbanen en is direct aan het strand, dus alle gezinsleden worden verwend!
  Graag zouden we dan een naar Venetië gaan, dat is dan dichtbij
  Daar beleef je vast een speciaal moment, dat maakt iedereen blij
  Ik heb net als jou Desirée, ook een voorliefde voor natuurlijke ingrediënten, die zal ik in die streek vast ervaren….
  Ik hoop dat Curvacious.nl ons het Eurocampgevoel laat ervaren!
  Succes met je site!

 • Avatar van joze versteeden
  Reply joze versteeden 4 december 2015 at 14:56

  ik zou die van nederland kiezen maar niet voor mij zelf maar voor mijn ouders die zijn al jaren niet op vakantie geweest en ik gun ze echt een paar leuke dagen weg :)

 • Avatar van anita kempenaers
  Reply anita kempenaers 4 december 2015 at 14:25

  in Nederland of Luxemburg en zou eens graag mijn dochter meenemen

 • Avatar van brants harry
  Reply brants harry 4 december 2015 at 14:24

  met mijn vrouwtje natuurlijk

 • Avatar van brants harry
  Reply brants harry 4 december 2015 at 14:23

  naar nederland of luxemburg

 • Avatar van Michael noo
  Reply Michael noo 4 december 2015 at 01:22

  ik zou volgend jaar best wel met mijn vriendin naar de streek Toscane willen

 • Avatar van Nel Bode
  Reply Nel Bode 3 december 2015 at 23:35

  Ik wil graag naar Frankrijk. We moeten nog even kijken naar welke plaats. Ik ga natuurlijk met mijn man Arie.

 • Avatar van Barbara Dijkman
  Reply Barbara Dijkman 3 december 2015 at 23:07

  Naar de camping in Luxemburg

 • Avatar van Cobi
  Reply Cobi 3 december 2015 at 22:47

  Wauw wat een gave actie ik zou graag naar italie willen en dan naar toscane
  De camping maakt me eigenlijk niet eens zo heel veel uit maar na 2 jaar niet kamperen ben ik al blij als we weer weg kunnen…..

 • Avatar van Loes Hoekstra
  Reply Loes Hoekstra 3 december 2015 at 22:35

  Ik zou wel naar Camping du Golf willen gaan, lijkt me heel mooi

 • Avatar van eigenwijsje2014
  Reply eigenwijsje2014 3 december 2015 at 08:53

  IIk zou graag naar Castell Montgri willen in Spanje. Dat is de camping waarvoor ik vroeger gewerkt heb, tenminste op hun dochtercamping. Castell Mar. En het lijkt me dus echt fantastisch om daar heen te gaan met onze kleine meid!

 • Avatar van bee
  Reply bee 3 december 2015 at 08:41

  Ooo te gekke actie! Wij willen graag naar zuid Frankrijk. Camping met n zwembad en vlakbij zee. Domaine de naiades bijvoorbeeld, maar ach ze zien er allemaal goed uit. Ben heel benieuwd naar stacaravan; nooit meer met toiletrol onder mn arm..jippie☺

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 3 december 2015 at 06:49

  Wat een leuke actie en ik vind deze foto’s van Shae nog steeds zo schattig. Aan deze actie doe ik niet mee vanwege mijn gezondheid en alles er om heen.

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 2 december 2015 at 22:27

  Ik zou dolgraag een keer naar Toscane gaan met mijn lieve moeder. Camping Valle Gaia lijkt me daarom wel wat :)

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 2 december 2015 at 21:11

  Heerlijk zeg!!!!! Ik zou heel graag naar Camping Park Umag gaan met mijn lief!!

 • Avatar van adrianamoja
  Reply adrianamoja 2 december 2015 at 18:47

  Samen met mijn lief naar een eurocamping in Kroatie staat me wel aan, Village Simuni heeft onze voorkeur!

  Liefs,

  Astrid
  av1989 @ hotmail.com

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 2 december 2015 at 18:01

  Wat tof dat je dit mag weggeven.. Heel leuk en wat ga je hier iemand gelukkig mee maken :-)! Zelf sla ik weer over, ik heb in 2016 al e.e.a. op de planning staan dus kan er verder geen vakantie bij nemen maar erg leuk!

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 2 december 2015 at 17:39

  Leuke winactie! Ik sla hem dit keer even over! Succes iedereen!

 • Avatar van elsbs
  Reply elsbs 2 december 2015 at 17:00

  wij hebben 3 jaar geleden in een tent in frankrijk gezeten van Eurocamp echt super voor elkaar. Volgend jaar willen we wel graag naar Itaile, welke camping is dan nog even de vraag maar deze cheque zou zeker van pas komen!

 • Avatar van Mireille
  Reply Mireille 2 december 2015 at 16:30

  Ik zou lekker in nederland blijven…camping Koningshof :-) Ik ga graag met mn gezinnetje op vakantie.

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 2 december 2015 at 15:47

  Wij hebben het geluk met famillie in Frankrijk met een huisje o.a. in de Franse Alpen.
  Elke X weer genieten daar!!!!!
  Lang leve de vakantie foto’s ;-)

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 2 december 2015 at 15:34

  woow…love en wil graag. Dat zou super gaaf zijn. want ik heb nog nooit gedaan. Het lijkt mij leuk ervaring. Met mijn gezinnetje

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 2 december 2015 at 15:30

  Dat is leuk.
  Deze winactie sla ik over en gun het een ander ;-)

 • Avatar van Sharon
  Reply Sharon 2 december 2015 at 15:27

  Ik zou graag met mijn gezin naar La Bien Assise gaan!

 • Avatar van Mary
  Reply Mary 2 december 2015 at 14:56

  Erg leuk om de site door te lopen op zoek naar een camping. Ondanks of misschien wel dankzij het weer buiten krijg ik er de vakantiekriebels van. We zijn vorig jaar naar Venetië geweest en ik ben verliefd. Verliefd op dat kleine stukje Italië. Ik ben zo benieuwd naar andere plaatsen. Daarom heb ik Camping Valle Gaia gekozen. Toscane lijkt me een geweldige streek. Het lijkt me een mooie gezinsvakantie. Het zou voor het eerst zijn dat we met zn viertjes vakantie vieren. Nu al heel veel zin in!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.