Fashion Mama & Kind

Winter shoplog voor Shae ♥

27 december 2015

Kleine meisjes worden groot! Het was hoog tijd om wat nieuwe kinderkleding te shoppen voor de winter om Shae’s kledingkast aan te vullen. Na lang rondneuzen kon ik eigenlijk helemaal niet zoveel leuks vinden, maar kwam ineens een webwinkel tegen die me wel aansprak en besloot de gok te wagen om er wat te bestellen. Ik laat je zien wat ik allemaal voor leuks aanschafte en ben benieuwd naar jullie tips!

Ik bestelde het eerste deel bij H&M, de alom bekende winkelketen. Ze hebben er gewoonweg erg leuke kinderkleding en aangezien Shae nu maat 92 draagt kan ik ook bij de ‘grotere meiden afdeling’ kijken voor haar en is er erg veel keuze. En daarnaast is het fijn dat het ook zo betaalbaar is, want ze groeit nogal snel uit de maten de laatste tijd.

Het andere deel van de kleding kocht ik bij de Engelse webwinkel Next Direct die ook een Nederlandse webwinkel heeft. De producten komen alsnog uit de UK, maar zijn verrassend snel in huis. De stijl van de kleding spreekt me aan, het zijn wat uniekere items en printjes dan de kleding van H&M en HEMA bijvoorbeeld en ook de prijzen zijn goed te doen.

Als je de video hierboven niet kan zien, klik dan hier. Vergeet hem niet in HD te kijken en.. abonneer je op mijn YouTube kanaal!

Mocht je meer (web)winkels kennen met kleding in de stijl zoals ik in de video laat zien, dan zie ik je tips graag tegemoet :)

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 27 december 2015 at 14:10

  CUTE :-)
  Super leuke periode deze leeftijd, zo aandoenlijk.
  Mijn dochter isinmiddels 19 , alles is compleet veranderd natuurlijk , maar ooooohhh wat geniet ik van ook deze leeftijd.
  Een goede moeder/dochter relatie, het klinkt zo enorm afgezaagd (i know) maar dat is echt iets om te koesteren.
  Unique !!!!!
  Geniet ervan Desirée……
  Kunnen we aan jouw wel overlaten ;-)

  • Avatar van Varenka W
   Reply Varenka W 27 december 2015 at 14:13

   Vergeet ik toch helemaal te zeggen dat ik shae d’r nieuwe kleertjes super schattig vind.
   Goed gedaan hoor.
   :-)

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 27 december 2015 at 12:55

  Wat een leuke dingen heb je geshopt voor Shae !

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 27 december 2015 at 12:14

  Wat ben je super goed geslaagd voor Shae, je hebt een hele leuke stijl voor haar, en ze zal er vast heel leuk uitzien met alles want het nieuwe jurkje op de foto staat haar ook zo schattig.

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 27 december 2015 at 08:58

  Die korte broekjes zijn leuk! Zocht er laatst al naar.. Thanks voor de tip! Kende de winkel wel, maar heb er al een tijd niet op gekeken..

 • Avatar van yasmin
  Reply yasmin 27 december 2015 at 08:44

  Leuke items! Ik ben zelf ook vd shortjes in de winter met een maillot voor Indy. En dat tuinbroekje <3 geweldig! En dat poezentruitje ga ik ook ff voor kijken, super schattig.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 27 december 2015 at 08:41

  Leuke kinderkleding!
  Zulke mooie detais
  Wat word jullie dochter groot.

  Xoxo

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 27 december 2015 at 08:37

  Wat heb je leuke items gekocht! Wat je zei over dat je niks leuks zag, dat herken ik helemaal. Had ik zelf laatst namelijk ook!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.