Beauty

Clarins Instant Glow collectie (lente 2016)

19 januari 2016

clarins instant glow
Voor de lente van dit jaar is het de trend een natuurlijke glans te benadrukken. Vergeet het intense highlighten en stroben en maak kennis met subtiele producten die de natuurlijke glow van de huid benadrukken. Ik hou ervan! De Clarins Instant Glow collectie voor de lente van 2016 zit vol met producten die hier precies bij passen. Ik vertel je er vandaag meer over inclusief foto’s, swatches, reviews en full face foto’s.

clarins instant glow
De collectie bevat – op een paar lipstickkleuren na – geen intense of felle kleuren, maar is er juist om de natuurlijke schoonheid te accentueren met subtiel glinsterende nude-tinten. Precies wat ik in het lenteseizoen (of eigenlijk het hele jaar door wel) een erg mooie look vind.

clarins instant glow clarins instant glow

Clarins Ombre Iridescente (7 gram, €25,00 per stuk)
Deze crème-oogschaduw verandert na het aanbrengen op je ooglid in enkele seconden in een poederige finish en blijft vervolgens de hele dag door op z’n plek. De glans erover vind ik erg mooi en ook de verpakking is natuurlijk een plaatje. Je zou dit product ook als oogschaduwbasis kunnen gebruiken, maar dan moet je wel snel werken omdat het product zo vlot opdroogt tot een poederoogschaduw. Ik draag de ontvangen Silver Green kleur als accent in de binnenste ooghoeken op de foto’s hieronder. Als swatch te zien op de swatchfoto van het palette, helemaal links.

De nieuwe kleuren in de Clarins Instant Glow collectie zijn:

– 04 Silver Ivory
– 05 Silver Pink
– 06 Silver Green
– 07 Silver Plum.

clarins instant glow clarins instant glow clarins instant glow

Clarins Natural Glow palette (7,5 gram, €47,50)
Dit palette is er eentje waar iedereen wel mee uit de voeten moet kunnen. De vijf op elkaar aangepaste neutrale kleuren bevatten – op de tweede kleur na die volledig mat is – een mooie glans en hier en daar wat shimmer. De pigmentatie ervan komt echter wel pas goed tot zijn recht als je er een goede oogschaduwbasis onder draagt. Natuurlijk draag ik op de foto’s onderaan dit artikel een look gemaakt met dit palette.

clarins instant glow

Clarins Multi-Blush 05 Rose (4 gram, €27,00)
Let’s be honest. De blush is zeker een prijzige variant, maar wel een heeeeel erg mooie! De formule voelt heel erg zacht en romig aan, maar zodra het product in contact komt met de huid verandert het in een poederige substantie die een subtiele glans achterlaat zonder glittertjes erin verwerkt. De kleur is lekker frisroze, niet al te koeltjes of warm en dus door veel huidtypes te dragen. Vanaf de eerste keer gebruik ben ik er verliefd op, hij geeft zo’n lekker fris blosje! ♥

clarins instant glow clarins instant glow clarins instant glow clarins instant glow

Vervolgens ontving ik ook nog vier prachtige lipproducten en kleuren uit deze Clarins Instant Glow collectie. Van links naar rechts zie je hier de volgende producten:

Clarins Instant Light lip perfecting base, €18,50
Een verzorgende lippenbalsem met onder andere shea boter, peptiden en acaciaparels die een wat mattere finish heeft. Fijn om als lippenbalsem te dragen, maar voor heel fijn dat hij ervoor zorgt dat een lipstick mooier en egaler aanbrengt en langer blijft zitten. Ook heel fijn: laat droge lippen en velletjes een heel stuk minder opvallen!

Clarins Joli Rouge Brillant lipstick, €23,50
Ik schreef onlangs nog een artikel over deze erg fijne Clarins Joli Rouge lipsticks, en deze Brillant variant heeft hieraan fijne pareltjes en een Shine Booster + complex toegevoegd waardoor hij nog wat glanzender is. De kleur die ik hier draag is 30 Soft Berry, een neutrale bruintint met een iets paarsige ondertoon.

Clarins Rouge Eclat satin finish lipstick, €24,50
Ik draag hier één van de vier nieuwe kleuren: 25 Pink Blossom. Een heerlijk frisroze lipstick met een tikkeltje koraal erin verwerkt. De finish zit tussen satijnglanzend en mat in, hij draagt comfortabel, blijft lang zitten en slijt langzaam en egaal van de lippen. Ik ben gek op de finish en de frisse kleur en weet zeker dat ik die komende lente veel zal dragen.

Clarins Instant Light natural lip perfector, €17,50
Ook de bekende lipgloss is in twee nieuwe kleuren uitgebracht, waarvan je in dit artikel de kleur 07 Toffee Pink Shimmer voorbij ziet komen. Een beetje een oudroze kleur met een tikkeltje bruin. De glans is mooi, hij hydrateert de lippen met ingrediënten als shea boter en mangoboter en zorgt ervoor dat droge lippen en velletjes als sneeuw voor de zon verdwijnen. Echt zo’n fijne gekleurde lippenbalsem die je altijd bij je zou moeten hebben.

clarins instant glow

De Clarins Instant Glow collectie is vanaf eind januari bij de luxe warenhuizen en parfumerieën te koop. Wat mij betreft heeft Clarins zeker punten gescoord met deze collectie. Er zitten producten in die elk onderdeel van het gezicht subtiel mooier maken en een gezonde glans geven en er zit voor elke huidskleur en huidtype wel wat tussen. Ik ben benieuwd naar de komende lentecollecties van andere merken!

Is dit een collectie die jou aanspreekt? Kies jij in een ander seizoen ook voor andere kleuren en finishes, of draag je het hele jaar door wat je wil?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van tijgetje
  Reply tijgetje 25 januari 2016 at 11:19

  Prachtige nieuwe collectie van Clarins. Ook mooi geshowt door jou!

  Kan je ook vertellen wanneer de produkten online te koop zijn? dank je wel!

  • Avatar van tijgetje
   Reply tijgetje 25 januari 2016 at 11:21

   sorry nog niet wakker …haha, zie het staan onderaan. Ik zie bij mijn favoriete onlineshop nog niets. Wie weet eind deze week!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 21 januari 2016 at 11:01

  Dit lijkt mij weer een mooi collectie. Maar, ik moet even sparen :)

 • Avatar van WojisOnBeauty
  Reply WojisOnBeauty 20 januari 2016 at 22:03

  Ik moet je bekennen dat ik dit nog de meest indrukwekkende lente collectie vind dit jaar. Tot nu toe vind ik het heel erg tegenvallen, maar deze is mooi. Vooral de kleurtjes op de lip in combinatie met de creme oogschaduw en het palette. Ik vind de kleur en de finish van de blusher ook mooi, niet te poederig en mat. Deze ga ik zeker even testen, klinkt goed en ziet er ook wel goed uit. Xo

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 20 januari 2016 at 18:16

  Prachtige collectie. Die creme oogschaduwen zien er mooi uit

 • Avatar van Wies | Nature of Happiness
  Reply Wies | Nature of Happiness 20 januari 2016 at 16:53

  Echt een mooie collectie! Ik kijk eigenlijk nooit bij producten van Clarins, maar misschien toch eens een keer doen :)

 • Avatar van Sara
  Reply Sara 19 januari 2016 at 21:59

  Goooosh wat heb je prachtige producten ontvangen. De oogschaduws, de blush, de lipproducten. Alles is prachtig. Wauw, ik ben echt onder de indruk! De lipproducten staan je ook allemaal ontzettend mooi. Ja, ik ben fan. Helaas is dit merk wel iets te prijzig voor mij, maar als ik een geldboompje had dan wist ik het wel..

 • Avatar van ceetje78
  Reply ceetje78 19 januari 2016 at 21:22

  Ik ben wel benieuwd naar de crème oogschaduw!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 19 januari 2016 at 20:19

  prachtige producten :D love je product foto’s!

 • Avatar van Eline | Simply Handwritten
  Reply Eline | Simply Handwritten 19 januari 2016 at 20:13

  Ziet er uit als een fijne draagbare collectie!

 • Avatar van Saraya
  Reply Saraya 19 januari 2016 at 19:54

  Wauw mooie collectie, vooral de Blush is erg mooi :)
  X

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 19 januari 2016 at 16:42

  Ik vind de collectie echt heel erg mooi, zitten allemaal kleuren in die ik super vind

 • Avatar van Ann Ages Gracefully
  Reply Ann Ages Gracefully 19 januari 2016 at 15:25

  De lip perfector en de Rouge Éclat zijn toch wel erg mooi :)

 • Avatar van Chantalle
  Reply Chantalle 19 januari 2016 at 14:10

  Wat een mooie collectie. Het staat je heel mooi.

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 19 januari 2016 at 11:21

  Die lip perfectors van Clarins zitten standaard in mijn stash, dus daar ga ik er zeker weer 1 van kopen <3

  • Avatar van Simone Boekhoud
   Reply Simone Boekhoud 19 januari 2016 at 22:13

   Dat is echt fijn spul hè, ik ben ook groot fan en super benieuwd naar die twee nieuwe kleurtjes!

 • Avatar van Kim | KimterStege.nl
  Reply Kim | KimterStege.nl 19 januari 2016 at 11:00

  Wauw, wat een prachtige collectie <33

 • Avatar van Simone Boekhoud
  Reply Simone Boekhoud 19 januari 2016 at 10:25

  Wauw, wat een mooie nieuwe lente-collectie zeg! En het staat je echt allemaal prachtig! Is ook helemaal mijn stijl, kan niet wachten totdat het in de winkel ligt. Vooral de lipprodukten en de crème oogschaduw ❤️?❤️!

 • Avatar van YuStSoMe
  Reply YuStSoMe 19 januari 2016 at 09:46

  Wat mooi en zoetig! Ben klaar voor de lente opfrissers!
  Prachtig palette! Als ik niet al zoveel bruintinten had, was dit een echte musthave!

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 19 januari 2016 at 09:04

  Allemaal stuk voor stuk pareltjes die ik graag zou aanschaffen.
  Kleuren en dekking zijn nml van alle tijden bij deze colectie.
  Van de lip producten zou ik Rouge eclat & Joli rouge graag toevoegen.
  Vind het z’on prettig merk om mee te werken.
  Hou ook wel van hun style qua verpakkinggen en wat ze uitstralen.

 • Avatar van fabulousheidi
  Reply fabulousheidi 19 januari 2016 at 08:57

  Wauw wat een prachtige collectie en de Natural Glow palette *love* Ik draag eigenlijk het hele jaar door wat ik wil maar net hoe mijn pet staat maar meestal ga ik voor dit soort kleuren. Staat jou ook prachtig!

 • Avatar van Jana
  Reply Jana 19 januari 2016 at 08:34

  Ik vind het een erg mooie collectie! Als ik iets van high-end make-up wil kopen, laat ik Clarins vaak links liggen maar met deze collectie bewijzen ze dat dat onterecht is! Vooral de lipproducten (ik wil zeker een van de nieuwe Natural Lip Perfectors) en de Silver Plum crèmeoogschaduw vind ik erg mooi!

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 19 januari 2016 at 07:51

  Zeker een punt gescoord. Wat een prachtige collectie. Het leukste is dat door verschillende kleuren lipstick dat je uitprobeert geeft je ook meteen een andere uitstraling.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 19 januari 2016 at 06:43

  Prachtige looks!
  De knalroze kleur op de 3e foto spat ervan af op mijn scherm ;-)

  Xoxo

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 19 januari 2016 at 06:39

  Bij je full face foto’s sprint voor mij de lipstick Rouge Eclat satin finish lipstick er echt uit. Wat een beauty van een kleur is dit. Mooi :-)!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.